Witam się i ja poweekendowo
aneta82 śliczne te Twoje dziewczynki, super siostry z nich będą .
aluśka,justyna spóźnione życzenia, Wszystkiego Najlepszego dla Was z okazji Rocznicy Ślubu, dużo miłości,radości i uśmiechu w zgodzie i zrozumieniu.:-)
justyna brawa dla Michałka za siusianie do nocnika,teraz już z górki pójdzie.
madziara78 super że już masz laptopa Widziałam fotę bałwanka na FB-ekstra Wam wyszedł, ja nie porobiłam fotek bo aparatu zapomniałam
A małżowi współczuję, oby szybko palec wrócił do sprawności.
anaconda miłego wyjazdu
Jak byś miała czas i ochotę to w niedzielę w Warszawie w Blue City będzie jakaś impreza z kucykami, jakiś ślub ale ja nie wiem o co to chodzi, Maja Twoja pewnie by się cieszyła...
Królewski Ślub My Little Pony - On/Off Air - Radio Kolor 103 FM
elza79 to Ci dyrka poprawiła humor od poniedziałku
Współczuję...Fajne te śniegowce,pewnie wygodne.
sunday mam nadzieję że dzisiejsza nocka spokojniejsza niż poprzednia,powodzenia u lekarza.
normatywna nasza pani czarodziejka na zapchany nosek poleca kąpiele w solance albo moczenie nóżek w musztardzie (podobno najlepsza z Parczewa-że najbardziej naturalna z dostępnych) Zdrówka dla małej.
madzienka to zalatany dzionek mieliście wczoraj, a jak się czujesz?
karlita jak tam niedzielne zakupy?Kupiliście kurtkę N?
misia dobrze że szczęśliwie dotarliście do domku,to najważniejsze.
My już w domku, tzn. ja teraz czekam na szefa bo ma zajechać po drodze
ale nie powiedział o której,czekam już od 8
W Warszawie super, połaziliśmy po galeriach, trochę po parku i zleciało. Mieliśmy jechać do Ikei ale jakoś brakło czasu
Wikusia śpi a ja siedzę i głupoty czytam jakieś...Macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę rajstopek dla dzieci na allegro?Bo muszę kupić dzieciakom a nie chce mi się nigdzie ruszać bo w moim ferrrari mam letnie opony
M
iłego dzionka:-)