reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witamy o poranku :tak:
Justynko Wszystkiego Najlepszego z okazji ósmej " brązowej" rocznicy ślubu:-D
U nas noc nie ciekawa... Natalka cięgle cysia chciała i chrapała furczącym noskiem :no:
Ale chyba na mały szybki spacerek może się wybierzemy :nerd: gorączki nie ma i oby tak dalej... muszę kupić ten specyfik do kąpieli :-p
to na razie na tyle zmykam pa

reklama
dzień dobry

Ja witam z pracy a co nie muszę zawsze być zalatana:-D
malutka przerwa dobrze mi zrobi
Ja jutro wzięłam urlop rano gabi zaprowadzę do przedszkola a sama rusze z koleżanka na ciuszek:tak: Taka odmiana. Potem pakowanko i jazda. Będziemy w BUGI Gabi przeżywa to cały czas:szok:
Zapraszam do towarzystawa do BUGI-raz jeszcze (my się pojawimy między 16 a 17)
Elza bierz Czarusia to dzieci się poznaja. A szefowej współczuję mam swojego też nieciekawego:no::no:a z netem super sprawa
JUSTYNKA ZDRÓWKA I FULL MIŁOŚCI jak się czujesz aktualnie?
Madziara ale się dzieje u Was, jakoś trzeba pamiętać że po burzy słońce przyjdzie!
Marta pomalutku i spokojnie obyś szybko do dzieci wróciła
Sunday jak się dziś czuje Maksik? jak Ty dajesz radę?
Anetka my już tez z farbami mieliśmy doświadczenia, fajnie nie?
Madzienka fajnie ze o prezentach myslisz tak szybko, a z Julcią cuda robicie, super!!!
Misia wyobrażam sobie jak się czułaś w tym samochodzie, ale najwazniejsze że szczęśliwie zajechaliście

Hej,

nie popiszę bo Hanula zaczyna marudzić... :nerd:

Justyna najlepszego z okazji rocznicy - kolejnych lat w wielkiej miłości!!!!

Fogia biedactwo wytrzymaj jeszcze troszkę!!!

Misia i jak wyjście do przedszkola?
u nas z rana dzieci wybrałam, zeszliśmy na dół na śniadanko, Julo zjadł i zaczą płakać że go ząb boli M zagląda a tu przy zębie ropa niezła się zebrała... i takim sposobem mam znowu dzieciaki w domu - niby po płukaniu Julo już nie narzeka ale nie wiadomo jak by było po jedzeniu w przedszkolu... chyba znów będzie trzeba dziś dentystkę odwiedzić bo nie chce mu jeszcze dawać tego antybiotyku bo bardziej nie napuchł...

dobra zmykam bo Hanula się rozwyła...

Antoś po śniadaniu, a ja coś nie mogę, odrzuciło mnie od jedzenia. Pokręcimy się trochę po domu i o 10 pójdziemy na spacer. Co prawda aura średnio sprzyjająca bo ponuro i chlapa ale nie wieje, nie pada więc niech się dziecko hartuje.

Justynko wszystkiego najlepszego-rocznicowego!
elza popieram. Nie cierpię teoretyków co to myślą, że zjedli wszystkie rozumy. Dyrektorem zdecydowanie powinien być człowiek, który ma doświadczenie w pracy z dziećmi. Poza tym dla mnie ten niby kurs z zarządzania oświatą to też jest trochę chybiony (wiem bo robiłam). Moim zdaniem powinno być więcej zajęć takich typowo menadżerskich i z psychologii. Tylko też nie taka wiedza czysto teoretyczna ale jak najwięcej tej praktycznej, dającej wiedzę jak sobie radzić w kontaktach z podwładnymi, rodzicami itp.
Madziarka biedny Juli z tym ząbkiem, miałaś rację, że nie puściłaś go do przedszk.
normatywna oby katar szybko przeszedł.

witajcie....ja już w domu po zakupach, Jula w przedszkolu....ja dzisiaj warsztaty sobie daruję...mam plan odpoczywać i zbierać siły na czwartek....

na dworze całkiem przyjemnie...powietrze rześkie ale zimno nie jest...tylko chlapa:sorry2:
i patrząc ile śniegu jest dookoła to ciężko mi uwierzyć że w czwartek ma być jesiennie...

żyrafkę już pokazuję...wczoraj coś mi program do zgrywania fotek wieszał się ale już P go naprawił...

zyrafka.jpg

Justyna mnóstwa wspólnych chwil w szczęściu zdrowiu i miłości....

Madziarka biedny Julcio...idziecie do dentysty???
a dzisiaj wizyta policjanta w przedszkolu...
a jak twoja temperatura???

Normatywna zdróweczka....

Talia my niestety jutro w Bugi nie pojawimy się....ale udanej zabawy...

Elza i jak dzieciaki przyszły??super że "sąsiedzi"użyczają;-) Ci sieci....
a dyr brak słów....

Mandziula oj to mieliście długa drogę...
ja odebrałam wczoraj autko...i komfort jazdy na zimówkach niedoopisania:-D;-)

Aluska miłego dnia....

Sunday jak wasza nocka i jak Maksio???

miłego dnia

Witajcie przy porannej kawce :-):-):-):-)
Niestety byłam zmuszona przyjechać z Mają do dentystki ale już dzisiaj znowu wracamy do Radomia tylko ta zima za oknem mnie przeraża, wiecie że w Radomiu nie ma śniegu :no::no: a ja nadal na letnich oponach jeżdżę :baffled::baffled:
Pozdrawiam gorąco :-):-)
Justynko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, obyście w zgodzie i miłości dalej szli naprzód :tak::tak:

Madzieńka dzięki ja już lepiej - cycuch boli ale już prawie przechodzi wiec i temp spada... teraz mam coś koło 37 ;-):tak: więc już żyję i kości nie bolą... mam nadzieję że mam już najgorsze za sobą ;-)

Julo biega jak na razie... nie wiem czy jechać czy po prostu go męczyć niech non stop plucze buzię :baffled:

Piękną zrobiłyście żyrafkę!!!

Fogia
miłego spacerku!!!

Witam się i ja poweekendowo
aneta82 śliczne te Twoje dziewczynki, super siostry z nich będą .
aluśka,justyna spóźnione życzenia, Wszystkiego Najlepszego dla Was z okazji Rocznicy Ślubu, dużo miłości,radości i uśmiechu w zgodzie i zrozumieniu.:-)
justyna brawa dla Michałka za siusianie do nocnika,teraz już z górki pójdzie.
madziara78 super że już masz laptopa Widziałam fotę bałwanka na FB-ekstra Wam wyszedł, ja nie porobiłam fotek bo aparatu zapomniałam:baffled: A małżowi współczuję, oby szybko palec wrócił do sprawności.
anaconda miłego wyjazdu:tak: Jak byś miała czas i ochotę to w niedzielę w Warszawie w Blue City będzie jakaś impreza z kucykami, jakiś ślub ale ja nie wiem o co to chodzi, Maja Twoja pewnie by się cieszyła... Królewski Ślub My Little Pony - On/Off Air - Radio Kolor 103 FM
elza79 to Ci dyrka poprawiła humor od poniedziałku:angry: Współczuję...Fajne te śniegowce,pewnie wygodne.
sunday mam nadzieję że dzisiejsza nocka spokojniejsza niż poprzednia,powodzenia u lekarza.
normatywna nasza pani czarodziejka na zapchany nosek poleca kąpiele w solance albo moczenie nóżek w musztardzie (podobno najlepsza z Parczewa-że najbardziej naturalna z dostępnych) Zdrówka dla małej.
madzienka to zalatany dzionek mieliście wczoraj, a jak się czujesz?
karlita jak tam niedzielne zakupy?Kupiliście kurtkę N?
misia dobrze że szczęśliwie dotarliście do domku,to najważniejsze.
My już w domku, tzn. ja teraz czekam na szefa bo ma zajechać po drodze:confused: ale nie powiedział o której,czekam już od 8:blink: W Warszawie super, połaziliśmy po galeriach, trochę po parku i zleciało. Mieliśmy jechać do Ikei ale jakoś brakło czasu:baffled: Wikusia śpi a ja siedzę i głupoty czytam jakieś...Macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę rajstopek dla dzieci na allegro?Bo muszę kupić dzieciakom a nie chce mi się nigdzie ruszać bo w moim ferrrari mam letnie opony:cool2: M

iłego dzionka:-)

witam na szybko,bo karmię i niewygodnie pisać:sorry2:
melduję,że Marta napisała smsa,że wraca do domu:tak:
Natalia w przedszkolu...przy mnie się nie rozpłakała,była smutna,tylko jak ją pani zabierała rzewnym głosem mówiła,że chce do mamusi:sorry2::-(
mężowy po kontroli...nadal chory i ma znowu antybiotyk:-(
Justynko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu:tak:
idę na śniadanko,bo rano zabrakło czasu:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Madziarka zdróweczka dla was wszystkich....

Misia i dla mężowego...pytałam już o te bańki??stawiałaś mu???
smacznego śniadanka...

Antuanet na gg wysłałam Ci namiary na sprzedawcę u którego ja zawsze kupuje....
super że wypad od stolicy udany....
ja też planuje wypad do siostry i ...Ikei oczywiście ale czekam na świąteczne dekoracje;-)

Anaconda jedź ostrożnie....

Ostatnia edycja:
Do góry