reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Nadal z domu nadaję - trochę się Rafaello uspokoił - chyba czeka do pełni ;-):tak:. M w domciu, jutro na swoim terenie jeździ wiec pod ręką będzie. Mamy zaproszenie do teścia na imieniny ale niezbyt mam ochotę jechać:no::sorry:. :ninja2:
Byliśmy z żuczkiem po buty - w Tesco są 30% taniej i śniegowce kupiliśmy.
Misia, pomalutku poszerzaj dietę i obserwuj Stasia:tak:.
Madzienka, zawsze ktoś się wyłamie z prezentem - ja dałam na luz po jednych świętach u teściów i tylko swoim w domu robimy prezent pod choinkę i ewentualnie jak Mikołaj do nich przyjdzie (czyt. chrzestni żuczka) a mają dzieci to symbolicznie po dużym Mikołaju z czekolady.

reklama
kto zamawiał śńieg???? przeraża mnie ta pogoda... mokro, ponuro i zimno...ble....
chyba zapadnę w sen zimowy:-D:-D:-D

moje chłopaki jeszcze śpią a ja kawusią się ratuję, chociaz chodzi za mną taka z ekspresu.... może potem
a my dzisiaj szyjemy przebranie dla małej dyni i robimy pizze, ciekawe czy sił i wystarczy:-D:-D

miłej niedzieli życzę

Witam się niedzielnie
madzienka podczytywałam Was ale co zaczęłam pisać to zawsze coś...U nas grudzień też wydatkowy bo będzie roczek Wikusi,plus Mikołaj dla dwojga i gwiazdka dla wszystkich.
elza super że budowa skończona,niech dom się osiada przez zimę:tak:
justyna mocz nóżki w musztardzie, bo od nóg największe zimno idzie...
misia i jakiej firmy kupiliście buty?Dobrze że chociaż coś sobie wybrała.
marta1981 trzymam kciuki żeby akcja się rozkręciła...
sienio mówiłam że zima Cię zaskoczy...Byłaś gdzieś na zakupach?
My siedzimy dalej w Warszawie,dzisiaj śniegu po kolana:szok: Dobrze że P założył zimówki bo chyba do wiosny byśmy tu byli. W piątek byliśmy na cmentarzu na Powązkach, wczoraj w galerii Parada i u znajomych a dzisiaj nie wiem co będziemy robić bo chyba zimno a ja w pantoflach:sorry2: Dzieciaki jeszcze śpią to mogłam nadrobić zaległości. Miłego dnia Wam życzę.

Witajcie, ale masakra za oknem!!! A Maksio nie ma butów na zime!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A jeszcze wczoraj mój tata pytał kiedy zmieniamy opony bo juz trzeba o tym pomyśleć a ja mu powiedziałam,że może jeszcze jest czas i że szkoda opon zimowych....:zawstydzona/y:

Eliza i jak M rozgrzany?

misia jak u was? Gdzie kupowaliście buciki???

Marta trzymamy mocno kciuki!

mandziula nie wiem czemu ale mam takie same odczucia jak i Ty... ale za to Maks jest szczęśliwy:tak:

Justynka jak u Ciebie?

Madzienka Eliza wow to macie wydatków! U nas na szczęście wszyscy doszli do wniosku,ze tylko dzieciom kupujemy... i u mnie moim rodzicom :-) bo oni zawsze dają swoim dzieciom :-) pieniążki. :tak:

Aneta jak u Was?Piec rozpalony???

fogia jak zdrówko?

sienio kupiłaś buty?Gdzie?

A jeśli chodzi o nasze zawirowania to pewnie nie prędko dojdzie do ładu... choć nadzieja zawsze jest.... dzięki dziewczyny że jesteście!!!:tak::tak::tak:

ale zima :-)))
jak warunki drogowe w lublinie bo mam jechać dzisiaj :-D:-D:-D:-D

jedziemy na zakupy i na rodzinny zjazd :-) ale jak tak będę was podczytywać to się nie wyrobimy hehhee

madzieńka, Antuanet, elizka to rzeczywiście macie wydatki ... :-D

Fogia
akurat na twoim poście mi sie otworzyła przeglądarka i przeczytałam 'Marta urodziła" i byłam w szoku hehehehe

Justynka
i jak się dzisiaj czujesz?? rozgrzałaś sie ???

mandziulka
wow dynia?? macie bal ???

ja sie muszę dowiedzieć czy 2 nasze przedszkole otwarte :-)))

idę się zbierac bo mnie zaraz zostawią :-)))))))

Dzień dobry...ale mamy zimę za oknem...

Mandziula kiedy macie ten bal???czekam na fotki Waszej dyni...my świętujemy w środę...

Karlita w Lublinie biało...udanego wypadu do Lublina...i zakupów....
wczoraj w plazie było strasznie dużo ludzi:blink:

Sunday trzymamy kciuki za rozwiązanie zawirowań....

Antuanet super ze wypad do warszawy udany...
Moja siostra wczoraj pojechała na wesele i jeszcze jeździła w poszukiwaniu kozaków po sklepach bo tez wzięła tylko pantofelki... :tak:

Madziarka masz już lapka???

Marta co u was???ruszyło się???

miłego dzionka

zima zima zima .....piękna zima tej jesieni:sorry2::sorry2:
Czarujący nie ma butów na zimę więc dzisiaj jedziemy na zakupki...pewnie na witosa do galerii lubelskiej....a wiecie że tam otworzyli pepco....cieszę się bo tam mam najbliżej....
przy okazji może i ja sobie kupie nowe kozaczki....pewnie będziemy musieli pojechać moją bryczką:happy2: bo J ma letnie opony....

karlita udanych zakupów i spotkania z rodzinką....
sunday tak J wczoraj został rozgrzany;-);-);-):-D:-D:-D

antuanet fajnie że wypad udany....kupiłaś sobie coś fajnego w Paradzie???
mandziula oj ja też bym chętnie przespała zimę
madzienka a Julcia kiedy ma bal???? jak Twoje ciśnienie....????

spokojnej niedzieli

Witam śniegowo i deszczowo. Normalnie wredna matka jestem:sorry2: i Olka wysyłam po bułki do sklepu:-p:tak: - z resztą sam się zaoferował bo chciał kanapkę.
Sunday, śniłaś mi się w nocy, ze odwiedziłaś nas z Madzienką i maluchami:tak:.
Elza, Karlitka, udanych zakupów.

Elza my balujemy w środę....ciśnienie dzisiaj w normie-blisko dolnej normy, dziękuję...
udanych zakupów...a o pepco wiem wiem...:tak:
super że rozgrzałaś wczoraj mężowego;-)

Mandziula a Ty bierzesz jakieś witaminki...jak dostaniesz żelazo może spróbuj tego żelaza z chelatami..pamiętasz z prezentacji w plazie:-D i pamiętaj popijaj sokiem wiśniowym....
jak szycie przebrania???

Marta a Ty jeszcze chodzisz w dwupaku???

ja już poprasowałam....i powolutku szykujemy się do mamusi
;-) na obiad...ciekawe jakie warunki na ulicach

reklama
witam sniegowo...
Podczytuje z komorki karmiac malego,bo na 12 ide z nim na msze,a tata zabral lapka i oglada msze online ;-)
Natalka u babci na Kalinie,babcia chce ja jeszcze na nastepna noc i nie wiem,co robic?chcialam,zeby poszla do przedszkola jutro,ale ma byc zimno,no i musialabym dzis po nia jechac a troche strach na letnich oponach...pusto tu bez niej...M dzisiaj troche lepiej,bo chwilowo bez goraczki:-D
Pytalyscie o buciki-kupowalismy w Zoltej cizemce a wybrala znowu buty firmy Mazurek(dopiero w domu zerknelam,ze to ta sama firma co poprzednio heheh i tez poprzednio sie na te jedne uparla).
poodpisuje Wam chyba potem,bo powoli trzeba sie zbierac...

Do góry