reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hejka... witam się popołudniowo...
Justynka
ty uważaj na siebie.... musisz być zdrowa...
Karlita w Lublinie było biało ale się rozpuściło, rano bylismy na Majdanku i sprzątaliśmy grób a jak wracaliśmy to taka chlapa że hej... oby jutro było bez deszczu bo rano na ćwiczenia :eek:
Ala jak Martynka uspokoiła się wczoraj? szkoda że nie dałaś rady przyjść...Mam nadzieję że dziewczynki nie rozchorują po wczorajszym... i że tam tydzień będzie lżejszy...
Marta trzymamy kciuki za ciebie...
Madzienka ale ci dobrze z tym obiadkiem ja niestety robię obiad i to dla teściowej też :baffled:
Sunday i my opony wczoraj mieliśmy zmienić ale stwierdziliśmy że chyba jeszcze nie czas :-p

Teściowa usypia Natalkę hehe a ona daje jej w kość ... oh jak mi przykro:-D a ja siedze przy kompie :-p

reklama
Witam
Ja juz po super szybkich zakupach, ale tak zawsze jest jak idę z P, bo on jest konkretny bez rozglądania się na boki:-D kupiliśmy śniegowce w Decatlonie, czapkę dla Juli i P i trochę połazimy po leroy. Miałam jeszcze kupić kozaki, ale masa ludzi i kolejki do kasy, wiec stwierdziłam, ze jak mam juz śniegowce, to za kozakami pochodzę na spokojnie. Kurcze byliśmy kilka minut po 10 a wszędzie mnóstwo ludzi:szok:
madzieńka, karolinka na ulicach mokro, ale przynajmniej nie ślisko, aczkolwiek uważaj:tak:
antuanet wracajcie ostrożnie!

zmykam miłej niedzieli

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie:) My już po kościele, Michałek od pół godzinki drzemie a ja delektuję się kawką. ELIZA Rozgrzałaś mężastego? A ty jak się czujesz krtań wyleczona? SIENIO upolowałaś śniegowce? MALTANKA Niezły śpioszek z Huberta:) MISIA jak Wasze zdrówko?

Witam niedzielnie:cool2:

Wczoraj miałam ciężką wyprawę do pracy z dziewczynkami:baffled: w prawdzie miałam zawieźć je wstępnie do Pauliny ale niestety na 47 (7.46) się nie wyrobiłam a kolejny był dopiero bodajże za 10-15min 10.00 a to już zdecydowanie za późno kolejny plan był tak żeby na dwa autobusy do niej podjechać 34 a potem przesiąść się 23 ale i to nie wypaliło bo linia 34 w ogole nie przyjechała :no: pół godziny marznięcia na przystanku i dopiero łaskawe c-1 przyjechało potem przesiadka w 45 następnie 6 i na koniec 17 :eek: Humor miałam taki ze lepiej nie mówić dobrze że przywieźli mi grzejnik to się mogłyśmy zagrzać i wysuszyć bo inaczej to by mnie cos trafiło...

Atali mi napisała że niestety będą znów musieli wezwać lekarza bo Szymka nadal kaszel męczy :no:
na szczęście z Tymkiem jest lepiej
:tak: Obecnie są poza Lubliniem stąd jej nie obecność ale jak wróci ma się odezwać :tak: Pozdrawia Was wszystkie:tak:

Marta już myślałam że przeczytam że Rafałek jest już na świecie;-)
Justyna dzięki;-)
Ewa dzisiaj już ma dobry humorek wczoraj najwyraźniej za szybko się obudziła:tak:

Idę się szykować na randkę z mężulkiem:-):cool:

Ostatnia edycja:
my już po zakupach...
sienio no właśnie wszędzie pełno ludzi...masakra my też pojechaliśmy po 10....dzisiaj chyba największy utarg będą miały sklepy obuwnicze...:-D:-D

kupiłam Czarkowi buty na zimę w CCC , sobie niestety nie bo wszystkie mają takie szerokie cholewki że szok a ja poszukuje takie żebym mogła je nałożyć do spódnicy....

justynka tak tak mężuś rozgrzany:-D:-D:-D a moja krtań zdecydowanie lepiej chociaż czuje że tchawica jeszcze jest opuchnięta bo ciężko złapać głęboki oddech

misia super że M już nie gorączkuje oby tak zostało....a Natalka niech zostanie u babci...jak babcia chce....TY trochę odpoczniesz...

normatywna ale załatwiłaś teściową :-D:-D:-D i jak udało jej się uśpić Natalkę

U nas znowu chorobowo... czyli kolejny problem doszedł. Matko cały czas wiatr w oczy...:-(
Maks ma temp. podawalam mu 3 godz temu nufrofen forte i i znowu ma temp,lezy pod kocem i kołdrą:-( nie wiem co robic bo przeciez nie podam mu znowu bo za krótki odstęp czasu między dawkami:no:
Mieliśmy jechać do rodziców na obiad i nie wiem co robić.... a w lodówce nic nie mam na obiac, tylko zamrożone na kość:eek:

MAdzienka smacznego obiadku u mamy.

normatywna i jak tesciowa dała rade?

misia i jak jedziecie po Natalkę?Dobrze ze M już lepiej.

Ala o matko ale mialas przejscia:-(

atali zdróweczka dla Szymka!

Eliza super,ze udalo się kupic Czarkowi buciki.

Aluśka, najlepszego z okazji rocznicy ślubu - kolejnych szczęśliwych lat razem.
Przekaż dużo zdrówka dla chłopaków Atali.:tak:
Krupniczek zjedzony, teraz męczymy z Olkiem kluchy z serem.
Jutro się najem tego czego nie będzie mi wolno bo we wtorek mam się pokazać w szpitalu:-).

my już po obiadku...moja skarby chyba usnęły...mieli odpocząć w sypialni ale nagle cisza nastała...:tak:

dzisiaj w realu 30% rabatu na zabawki...dowiedziałam się od sąsiadki która wracała z taka ilością zabawek:szok:widać ze babcia szaleje...bo mam mała wnusię:-D

Marta jedz póki możesz:-D:-D:-D:-D

Sunday znowu??co za cholerstwo tym razem męczy Maksia...zdróweczka dla was i wytrwałości

Elza jakie buciki kupiłaś Czarującemu???
są już śniegowce w CCC??

Aluśka kolejnych wspólnych latek w zdrowiu i miłości.....
i udanej randki dzisiaj....;-)
wczorajszego dnia współczuję:tak:

Sienio super że zakupy dla Julci udane....
dzisiaj wszyscy chodzili z wielkimi pudłami...widać że kozaczki nieźle sprzedawały się....

Karlita a jak wasz wypad do Lublina...spotkanie z rodzinką na pewno udane a zakupy??upolowałaś coś fajnego???

Atali zdróweczka dla Szymusia:tak:

moi panowie polegli,więc korzystam z okazji;-)
u nas leniwa niedziela spędzona w domu:tak:tym leniwsza,że Natalka u babci i dopiero jutro mam ją odebrać:sorry2:więc przedszkole we wtorek:sorry:
Marta jedz,jedz póki możesz
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

madzienka smaczny był obiadek?
Sunday znowu??zdróweczka dla was i wytrwałości:tak:

Elza jakie buciki kupiłaś Czarującemu???
Aluśka kolejnych wspólnych latek w zdrowiu i miłości i szczęściu.....i udanej dzisiaj....
wink2.gif

wczorajszego dnia współczuję:no:

Sienio super że zakupy dla Julci udane....:tak:hehe,pogoda pogoniła nas do obuwniczych:-D

Karlita a jak wasz wypad do Lublina...jak się jechało?
Atali zdróweczka dla Szymusia
yes2.gif

reklama
Witam ponownie... Teściowej się nie udało uspac Natalki ale miała jej chyba dość bo tak ja wymaglowała heheh ... a spała dziś u nas czego zapomniałam dopisac wcześniej i w nocy a raczej nad ranem Natalka zaczęła płąkać a ta leci czyt. teściowa to ja do niej żeby się nie wtrącała :-p:-)
Natalka ogólnie ma dzis zmienny humor... chyba ząbki znowu dają jej w kość... no i coś kicha mam nadzieję że to nie zwiastun czegos gorszego bbrrr
Ala wszystkiego Najlepszego z okazji kolejnej rocznicy "cukrowej" :-D
Justynka jak tam powrót?
A ja dziś pizzę zrobiłam normalnie pychota:-D:-D:-D
Sunday zdrówka dla Maksia :-)

Dziś pojechaliśmy do sklepu a tu normalnie tłumy wszędzie a w dekathlonie to chyba wszystkie buty wykupili hehehe
A w leclerku puchy :-) zdrówka i miłego wieczorka niedzielnego :tak:

Do góry