reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam się z Włodawy:) MALTANKA fajnie że koleżankę spotkałaś..-i udanego rodzinnego weekendu:) szykowałaś coś do jedzenia? MADZIENKA u nas niezły przymrozek, siostra niedawno skończyła pracę i mówiła że skrobała szyby:( Tobie również życzę udanego weekendu. ELIZA z Czarka niezły komediant. Zmykam do łóżka wypiłam kieliszek szampana i szumi mi już w głowie he he

Od ponad godziny nie mogę spać:confused2::confused2:, pochłonęłam 3 jabłka, teraz męczę paluszki i herbatkę z cytrynką i miodem, goni mnie coraz bardziej i żołądek zamulony.
Misia
- to chyba jednak nie niestrawność:no:;-):-D. M młodych nie wywiózł i zła jestem jak nie wiem bo jak on jest na dyżurze to młode kociokwiku dostają a we mnie się gotuje.
Za oknem bialutko, trzeba będzie autko odśnieżać.

Witam Kochane. U nas zawirowania niestety więc i humorek mam kiepski... wybaczcie...:-(

misia zdróweczka!!!

Justynka udanego białego wekendu!Zabrałaś Michasiowi sanki ;-) ? Buziaczki:-)

Martuś i jak i jak???

anaconda udanych ploteczek z siostrzyczką:-)

maltanka udanego wekendu!

Eliza Czarujący jest naprawdę czarujący :-D:-D:-D

Madzienka ja też myślałam że pakujesz się już do szpitala....:-p

Anetka jak nocka?Nie zamarzilście?

normatywna dobrze,że Natalka ładnie ćwiczy:-)

talia Współczuje Kochana problemów w pracy - ja to muszę powiedzieć że teraz to naprawdę odpoczywam po poprzedniej,szczególnie jak cos chwilę spotkam kogoś stamtąd i sie dowiem co nieco to aż włos mi się jeży...:no: Buziaczki... zaglądaj do nas częściej to troszkę odreagujesz :tak:

mandziulka co to znaczy morfologia poza normami?trzeba to naprawić koniecznie!!!Kiedy do gina idziesz?

karlita no jak dzisiaj patrze przez okno to też słyszę świateczne dzwoneczki :-p

brryyyy jak dzisiaj jest nie przyjemnie na dworze....jak ktoś nie musi to niech nie wychodzi.....my z J rano pojechaliśmy do Castoramy i do Obi po drzwi do domu....bo dzisiaj przyjeżdżają okna z produkcji i bedą montować....więc i drzwi trzeba będzie wstawić.....żeby już dom zamknąć....współczuje im....

sunday mam nadzieję że humorek się nieco poprawi.....co to za zawirowania Ci go tak popsuły?????
marta jak twój brzuch???? przeszły już dolegliwości
Justynka udanego weekendu....boli głowa po szampanie????
misia jak M dzisiaj....gorączka odpuszcza?????

Witajcie, my już po śniadanku...patrząc za okno powoli zaczynam myśleć o tym moim ukochanym nastroju świątecznym....
pora powoli robić listę prezentów....:tak:

Marta hop hop co u Was??ma ktoś wieści...

Elza zamykacie już domek...super....

Madzienka ja też myślałam że pakujesz się już do szpitala....:-p

o nie jeszcze nie....nie planuję wcześniej niż w lutym zawitać do szpitala...mam nadzieje że malutka ma podobne plany....:tak:
trzymam kciuki żeby zawirowania szybko uspokoiły się i wrócił humorek....
a jak katarek Maksia??ustał??

Justyna jak główka dzisiaj po szampaniku...???udanego weekendu

Misia jak mąż czuje się...gorączka ustała???

miłego dnia

hej,
no to zima nas zaskoczyla...zaraz trzeba jechac do Natalki a ja na letnich oponach,miejsce na wymiane bylo dopiero na piatek :-( no coz zrobic..a tu jeszcze kozaczki trzeba by dziecku kupic :-/
M nadal chory,goraczka powyzej 38 :-( nie sadzilam,ze zapalenie oskrzeli takie ciezkie bedzie...
Marta co u Ciebie?jedziesz juz na porodowke?
Madzienka,mandziula jak sie czujecie?
Elza fajnie,ze zamykacie domek...na wiosne sie wprowadzacie?
Madziarka jak Wasze zdrowie?lepiej?
Sunday oby zawirowania szybko minely!
Tyle, niestety wiecej nie pamietam...odezwe sie pewnie wieczorem...
ps.pamietacie,ze dzis zmiana czasu?

misia chciałabym na wiosnę się wprowadzić ale nie wiem czy się uda....pod tym względem jestem pesymistką....
madzienka ja co roku obiecuje sobie że wcześniej zrobię prezenty świąteczne ale jakoś mi to nie wychodzi....zawsze na ostatnią chwilę....:confused::confused::confused:

Hej. U nas również masakra za oknem. Rano byłam na cmentarzu to miałam wodę w butach dobrze że nam jeszcze drugie buty w zapasie:) Michał śpi a ja oglądam tvn i zabieram się za prasowanie i chyba jeszcze czeka mnie malowanie włosów mamie eh nie lubię tego. Wybaczcie jeśli komuś nie odpisze korzystam z neta w komórce i tu mało co widać. No ale lepsze to niż nic he he ELIZA super że domek nabrał kształtów. Na prawdę szybko postawiliście go:) SUNDAY przytulam kochana. Głowa do góry. MADZIENKA u was grudzień to obfity w prezenty he he MISIA faktycznie temperatura u męża wysoka. Trzymam kciuki by temp już go nie męczyła ANETKA co u was rumień znika u Oli?

reklama
Witam sie w piekny sobotni dzien;-)jaka piekna złota jesien:-)jak tak rano padalo to mielismy w planie spacerek no ale jaks ie rozpadalo to plany ulegly zmianie....rano skoczylam na zakupy po prezenty na jutro dla dzieciakow a teraz obiadek sie robi a ja jestem bez sil bo mnie @ nawiedzila i jestem do niczego:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A korzystajac ze B spi powinnam zabrac sie za jakies male przynajmnie porzadki coby pozniej miec wieczor wolny....

Madzienka torba nie wczesniej jak luty i tego sie trzymajmy:-)
Marta oj cos czuje ze synio lada chwila sie pojawi..
Misia oj niedobrze z M dopadlo go porzadnie....a Ty ze S w domu nocujesz?????
Justyna milego weekendu...
Elza szybko sie uwineliscie ze stanem surowym.....a wiosna jest bardzo realna jesli dom jest zamkniety to przez zime w srodku robic mzna...
Sunday a co sie takiego stalo??????

Lece szukac procha i do roboty:-)

Do góry