reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień dobry:tak:

Jeszcze tylko 1,5 godzinki i koniec mojej "ciężkiej" pracy:cool2: a potem wybywam do Plazy trochę poszaleć:-D
Dziś oprócz potencjalnych klientów nie miałam "niezapowiedzianych" wizyt;-)

Anaconda, Justyna jakbym z szefem siedziała w jednym pomieszczeniu i piła z nim kawkę to tak można było by przypuszczać;-)
Anaconda ale się Majeczka duża urodziła:szok: a przypomnij mi ty rodziłaś naturalnie czy miałaś cc:dry: Ja bym na pewno nie dała takiego klocucha urodzić :confused:ledwo Martynę dałam radę a ta miała 3580g a co mówić jeszcze pół kilo większe :baffled:
Eliza śliczne te kwiatki :tak::tak: też bym chciała mieć taki talent plastyczny:sorry2:

klienci...zaraz wracam.

reklama
hej girls

moim panowie mają dziś dzień potwora. Szczególnie Antonio postawił sobie za punkt honoru doprowadzić matkę do szału. Teraz Tosiek śpi, Filipa zagoniłam do odrabiania zaległości przedszkolnych, a ja nacieszę się chwilą ciszy. :confused:

o matko to Maja taka duża się urodziła:szok::szok::szok:
mój Fifi ważył 3,750, Antonio 4,060 a podobno każde kolejne dziecko jest większe od starszego rodzeństwa więc jeżeli dotrwam do terminu to spodziewam się wielkoluda. :-D

Fogia Twój opis na gg to czas za jaki wraca M do domu???rany jak to zleciało...
co u was jak zdróweczko, odezwij się...
tak tak, opis na gg to taki sam jak na ostatnim suwaczku. Odliczamy dni do powrotu marnotrawnego męża i ojca do domu. ;-) Żartuje oczywiście. Co do porodu to jeszcze mam trochę czasu, chociaż mam nadzieję, że za 2 miesiące to będę już w domu z maleństwem.
A zdróweczko: moje znośnie, przystopowałam, wyluzowałam, więcej poleguję i jest ok. A u chłopców tak sobie. Tosio w miarę zdrowy ale Fifi jeszcze kaszle.

My dopiero co ze spaceru wróciłyśmy, ugotuję obiad i zmykamy do kina na "Dzwoneczka"
Aluśka może eis z Plazie zobaczymy :-):-) a Maja urodziła się naturalnie bo przecież kilka dni wcześniej podobno ważyła 3,5kg :crazy::crazy: rodziłam prawie 20godz. i jak już było po to lekarz stwierdził: "pani to nie powinna takich dużych dzieci rodzić" :crazy::crazy::crazy: jakby to ode mnie zależało, a potem jak już się tutaj przeprowadziłam i zaczęłam chodzić do Wawrzeckiej to powiedziała, że z taką wagą dziecka powinnam mieć od razu robioną cesarkę :sorry2::sorry2: no i nie powiem ale długo do siebie dochodziłam po porodzie a przez pierwsze 5 dni to kulałam na jedną nogę bo wcale chodzić nie mogłam :-:)-(
Fogia ooo to już niedługo marnotrawny mąż zjeżdża ;-);-) super odpoczniesz sobie wreszcie :tak::tak:
Maltanka widzę że integracja z sąsiadami idzie pełną parą :-D:-D:-p:-p
Elza oj musiałaś wczoraj być bardzo zmęczona :tak::tak: dobrze że mąż do łóżka odłożył i Czarującym się zajął :-D:-D
Madzienka widzę że Wy też dzień śpiocha mieliście :-D:-D

.....ruch jak na Marszałkowskiej...:-D:-D
Fogia u la la to Zosienka może z 4500g ważyć:szok:
Dobrze że ze zdrówkiem u was nie jest źle oby tylko ten kaszelek szybko Filipkowi odpuścił:tak:
Maltanka daj po seansie znać czy się bajka Hubertowi podobała:tak:
Udanego wypadu do sąsiadów:tak:
Anaconda szkoda że plan wyjazdu do Farmy iluzji nie wypalił ale co się odwlecze..;-)
Madzienka jak sie Juleczka czuje?
Misia ale ładny konik sama go namalowałaś? :cool2:
Już po zakupach ? Buty dla Natalci kupione ?
Karlita fajnie że Norbercik zadowolony poszedł do przedszkola:tak:
Chwal się pokoikiem:cool2:
Atali dobrze że wezwałaś tego lekarza :tak: szkoda że poprzedni lekarz na darmo faszerował tym antybiotykiem:no:
Marz jak sie czujesz po takiej nie przespanej nocce?:baffled:
Kciuki za sąsiadkę zaciśnięte oby diagnozy sie nie sprawdziły:no:
Sunday ja bym zrobiła spaghetti :cool2: mięsko obsmażyła na patelni i albo dodała bym gotowego sosu do spaghetti albo zrobiła z pomidorów :cool2:

Hej dziewczynki:)

My dziś też dzień śpiocha mamy:) Szymuś niby o 7 wstał, ale oddałam go mamie i uśpiła go do 9.30 jeszcze dosłpał, Tymek też do 9.30 spał:szok: W życiu Romana tyle nie spali!!!!:sorry2: Chyba wczorajszy spacerek tak na nich podziałał:)

Anaconda, ojjj 20 godzin wspołczuję... Tymek 3990 i 5h rodziłam, ale 2h miałam parte i myślałam , zę umrę. Dlatego przy drugim nie dałam sie położyć i Polecam! 5 partych i Szymuś wyleciał - bo nawet nie parłam:)

Fogia u mnie drugi był lżejszy, no ale w 38 tygodniu się urodził;-) 3790 wazył, pewnie przez 2tygodnie z pół kilo minimum by przybrał;)

Marzenka, o rajuuu od 2 na nogach???? wspołczuję ......

Sunday, ja też bym spaghetti zrobiła:tak: Szymuś od 24 do 1 męczył się z kaszlem, ale później już ok było. Na spacerki chodzimy:) też mam nadzieje że ku lepszemu idzie:)

Witam wieczorową porą. My po imprezce i naprawde super było.Maksio przeszczęśliwy jak zovaczył kolegów!W koncu!!!A ja zaczynam poważnie zastanawiam się nad urodzinami właśnie w takim miejscu. :tak: Teraz juz w domu, Maksio leży w łóżeczku a ja klikam.

Dziewczynki właśnie i spaghetti zrobiłam :-)

anaconda jak po seansie?

Madzienka dobrze ze z oczkiem lepiej :tak:

Eliza i jak minął dzien?

maltanka jak po filmie Hubercik? a no kupilismy,ale byliśmy w Smyku przy bramie.

Ala jak szaleństwa w Plazie?

fogia przeżyłaś dzisiejszy dzien?

atali trzymam mocno kciuki za Was!!!

Fogia ooo to już niedługo marnotrawny mąż zjeżdża ;-);-) super odpoczniesz sobie wreszcie :tak::tak:
mam nadzieję :rolleyes2:
Fogia u la la to Zosienka może z 4500g ważyć:szok:
jeżeli będzie terminowa to wszystko jest możliwe

fogia przeżyłaś dzisiejszy dzien?
ledwo. :dry: Rzadko mi się zdarza mieć dosyć własnych dzieci, ja to raczej z tych zapatrzonych matek ale dziś tak mi dali do wiwatu, że miałam ochotę na ucieczkę. Teraz też jeszcze nie śpią, a leżą w łóżkach od godziny ...... Były wrzaski "mama mama" ale poleżałam z nimi pół godziny, a Ci i tak szaleli na całego. Tak więc wyszłam z pokoju, oglądam mam talent i już do nich nie pójdę. Może w końcu zasną.

Maltanka jak wrażenia chłopaków po wypadzie do kina??film spodobał się???

Ala jak zakupy w plazie??upolowałaś coś fajnego???
Jula dzisiaj ok...oko już normalnie wygląda...

Anaconda
jak Wasz wypad do kina??Maja zadowolona z wróżek???
już wiesz jak J będzie pracował po niedzieli...czy to na razie będzie zmieniało się z dnia na dzień....

Sunday super że imprezka udana???a gdzie to dokładnie było...przed nami urodziny Julci więc może pora zmienić miejsce na jakieś inne niż Bugi...
i powiedz co kupiłaś...my mamy niedługo urodziny Julci kolegi a w prezentach dla chłopców u mnie zero orientacji...

Fogia super że M juz wraca...a dzisiejszego dnia współczuję....

Marzenka jak przeżyłaś dzionek po nieprzespanej nocce??

Antuanet jak Wasza imprezka, co dobrego naszykowałaś???

Sienio odezwij się do nas...jak Ci tam jest???

my dzisiaj zaliczyliśmy atrakcje w Tesco...Jula nazbierała gadżetów od policji i wzięła udział w konkursie tanecznym za co dostała medal wiec jest z niego mega dumna...a popołudniu odwiedziny u mamuśki, przyjechała moja siostra ze stolicy, mama naszykowała mnóstwo smakowitości...

Witam,
powiem tylko tyle :angry::angry::angry::angry::angry::-:)-:)-(buty zakupiliśmy (fioletowe,bo inne nie wchodziły w gre:sorry2:),odwieźliśmy Natalkę do babci,pojechaliśmy do jednego sklepu i jak wróciliśmy po niecałych 2 godzinach to się okazało,że dziecko ma gorączke 38 stopni i mówi,że ją gardełko boli:-:)no::no:no żesz...jeszcze nawet nie skończyła brać antybiotyku,od poniedziałku (wizyta u lekarza) siedzi w domu...no o co chodzi:angry:
humor do bani...nie poczytam więc co u Was:zawstydzona/y:

reklama
fogia i jak śpią?

Madzienka super dzien za Wami:-) A dzisiejsza imprezka była w klubie dla dzieci tzn to takie mini prywatne przedszkole, w środku nic specjalnego ale sa tam Panie ktore zajmują się dziecmi,organizują im zabawy, konkursy, tance... naprawde super sprawa. Mi osobiscie to rozwiązanie bardziej się podoba niż takie bieganie po sali zabaw, szczególnie jak są dzieci które się znają. :tak: a cenowo chydzi chyba tak samo:-)
A co do prezentu to my kupilismy gre planszową oczywiscie ze Spidermanem, bo Maks stwierdził że jego kolega też uwielbia Spidermana:-D (nawet torebka na prezent była z nim-więc od razu widać od kogo prezent był;-) )

misia o matko!!! Znowu?Zdroweczka!!! Co to sie dzieje z naszymi pociechami? Oby nocka była spokojna:tak:

A ja natarłam kaczkę przyprawami, nafaszerowałam ją jabłkami i zobaczymy jak jutro będzie smakować :tak::-p

Do góry