reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej dziewczynki. Tymek ma zapalenie oskrzeli a Szymus po piątkowej wizycie u pediatry dostał większego kataru a Szymus dostał właśnie temp prawie 40.... I wymiotuje....Żadnych leków nie przyjmuje.... Dostałam nr od Izy od lekarza Karlity ale jest niedostępny..... Więc bwrdzo proszę jakbyscie mogły to napiszcie mi nr do kogoś innego....
Dziękuje z góry - mam nadzieję że zajrzycie na forum mimo że niedziela....

reklama
Witajcie

Brakuje mi czasu normalnie. W piątek zaliczyłam kawkę i ploty u anacondy
:tak: musiałam wyjść po wiadomościach jakich się dowiedziałam:dry: anaconda dzięki. Hubert nie chciał mi wyjść z przedszkola w efekcie wyszliśmy przed piątą. W międzyczasie zadzwoniła sąsiadka, że robimy babski wieczór, a że humor do d.... to zaszalałyśmy trochę, ależ mnie głowa bolała w sobotę:sorry:

co do spotkania to ja chętnie się wybiorę, byle w miarę szybko, bo jak zostanę niedługo na bezrobotnym to tylko siedzenie w domu mi zostanie
:-(madzienka a ty to powinnaś mi dać zje... wiesz za co? za moją ostatnią głupią decyzję:-(

misia
super, że na usg wyszło wszystko w porządeczku, i fajnie, że Natalka tak chętnie chodzi do przedszkola:tak:

anaconda i jak zakupy udane? byłaś w H&M-ie?

sienio no właśnie też szukam opinii o tym filmie?

mirosia Olek chodzi teraz do żłobka czy chory jeszcze?

marta ajjj narobiłaś smaka na pieczone ziemniaczki.

antuanet :szok: o matko spoko lekarze, ja wybieram się do tej Castoramy, a słyszałam jak koleżanka opowiadała na otwarciu jak się ludzie rzucili na róże bo rozdawali:cool:

elza jak brzuch dzisiaj?

sunday trzymam kciuki żeby szybko wam przeszło, lepiej niech teraz posiedzi dłużej w domu niż miałby niedoleczony pójśc do przedszkola i znowu coś złapać

madzienka z tej smażalni koło stokrotki? ps. o farma iluzji też musimy się wybrać, ps. jak Twoja głowa

iwonka i jak spacer po Nałęczowie?

sunday dzięki, że pytasz u nas lepiej mam nadzieję, że tak zostanie

Atali o matko znowu chorzy ja z lekarzem niestety nie pomoge....
Elza a co to za bol brzucha Cie tak zlapal?????oby nic C sie nie rozwinelo...
Misia no tak szkoda sloneczka ale i sprzatnie w tak ladna pogode jest przyjemne;-):-)
Maltanka a co sie takiego stalo czyzbys miala jakies decyzje odnosnie stazu????Nie przedluza Ci?????:dry:
Madzienka jak glowa?????mam nadziej ze lepiej....

No i czas sie wziac do roboty:-Dod jutra koniec tego dobrego;-)mam nadzieje ze B jutro sobie ladnie poradzi....tylko to mnie stresuje naszczescie praca nie zobaczymy jak bedzie:happy2:

Podczytuję Was troszkę i współczuję chorowitkom... odpukac u nas na razie zdrówko dopisuje ...
Piszecie coś o spotkaniu ja marzę żeby wyrwac się z domu ale moja Natalka mi nie pozwala :-(nie zaśnie beze mnie :zawstydzona/y:pierwsze próby odstawienia poszły na marne płacze tak że się zachodzi i chlipie :-(nie wiem co mam zrobić żeby jakoś odstawić ją od cysia :dry:
Może macie jakieś pomysły:confused: Ja tak bym chciała wyjść wieczorkiem z domu :-)

maltanka dzięki dzisiaj brzuch dokucza ale zdecydowanie mniej niż wczoraj....fajnie że możecie z sąsiadkami organizować takie wieczorki babskie....fajnych masz sąsiadów....
mam nadzieję że jednak nie zostaniesz bezrobotna...
marzenka mój brzuch to te dolegliwości o których wcześniej pisałam po powrocie od gina...
powodzenia jutro w pracy....i obyś mało się stresowała Bartusiem chociaż wiem że to nie łatwe...
normatywna nie wiem co Ci poradzić bo u mnie przeszło to bezboleśnie....jedna noc i po sprawie...trzymam kciuki

kolejny weekend za nami i juz jutro październik...a rok temu to ja szykowałam się do pracy....

Marzenka powodzenia jutro...trzymamy kciuki i odezwij się wieczorkiem....albo w trakcie pracy:-p

Sunday trzymam kciuki za jutrzejszą poranna wizytę dawaj znać....

Atali zdróweczka dla was i jak w końcu rozwiązałaś sprawę lekarza...był mąż na Mełgiewskiej...???

Elza i dla Ciebie niebolącego brzuszka i zdróweczka dla Czarusia....
przepis na nalewkę, jeśli jeszcze nie dostałaś...
Rozgnieść 12 ząbków czosnku, zalej je sokiem z dwóch cytryn i 0,5 litra przegotowanej i lekko przestudzonej wody. Odstaw w cieple miejsce na jedna dobę. Następnie przecedź, dodaj 3-4 łyżki stołowe miodu. Przechowuj w lodówce w szczelnie zakorkowanej butelce. Podawać jedną łyżkę stołową rano i wieczorem w trakcie choroby...uodparniając 1 łyżka dziennie.........
(ja robię 1/4 porcji:tak:)

u mnie Julę coś podetkało ale poinhalowałyśmy się i zobaczymy co dalej...mam nadzieje że nic nie rozwinie się:sorry2:

madzienka z tej smażalni koło stokrotki? ps. o farma iluzji też musimy się wybrać, ps. jak Twoja głowa

tak ta koło poczty, gdzie się kiedyś spotykałyśmy....
głowa dziękuję przestała bolec...
a tyłek jeśli tylko sobie życzysz mogę Ci skopać:tak:że nie spróbowałaś...

Madzienka jak glowa?????mam nadziej ze lepiej....

No i czas sie wziac do roboty:-Dod jutra koniec tego dobrego;-)mam nadzieje ze B jutro sobie ladnie poradzi....tylko to mnie stresuje naszczescie praca nie zobaczymy jak bedzie:happy2:

dzięki lepiej....
kciuki zacisnięte....

Mandziula wróciłaś???jak się udał wyjazd???

Anaconda, Justyna jak udały się wyjazdy weekendowe???

spokojnego wieczorku

Witam wieczornie :-):-):-)
A jednak udało mi się jeszcze zasiąść do kompa :-D:-D
Maja naciągnęła mnie na cały komplet My Little Pony, trochę krzywo na to patrzyłam bo sporo kasy poszło ale niech ma :cool2::cool2::sorry2::sorry2: potem były spotkania z rodzinką i tak milutko minął nam weekend, no a 24 października przylatuje moja siostrzyczka więc ja już planuję dłuższy pobyt w Radomiu :-D:-D:-D
Sunday, Antuanet, Atali zdrówka dla waszych smyków :tak::tak: Monika oj to się nasiedzi Maksio w domu :-:)-(
Maltanka bądź dobrej myśli, jeszcze nie wszystko przesądzone ;-);-):tak::tak:
Marz trzymam kciuki za Wasz jutrzejszy dzień, tzn. Twój pierwszy w pracy i B pierwszy tak naprawdę w KM :tak::tak::tak:
Elza oby brzuch już nie dokuczał i nie psuł humorku :tak::tak:
Madzienka Maja już całą listę mi przedstawiła co mam zamówić na allegro :-D:-D:-D:-D musisz mi więcej powiedzieć o tej "Iluzji" to może i my się wybierzemy :tak::tak:
A wiecie że 3 listopada w Wa-wie ma być jakiś występ kucyków Pony, która się wybiera bo mnie już Maja męczy :-D:-D:-D
Dobra zmykam spać bo jutro kolejny tydzień porannego wstawania ;-);-):-p:-p

Witam wieczorową porą. Ja dzisiaj wyrwałam się z domku, spotkanie z Emilka i pogaduszki troszkę mnie wyluzowały, więc Emilka dziękuje :-) znalazłaś Daniela?
Potem wieczor spedzony w puzzlach, Maks padl w 10minut:tak: Zobaczymy co jutro się okaże.:confused:

Eliza zdroweczka jeszcze raz dla Czarusia:-)

atali matko!!!Oby to były tylko ząbki!!!Zdrówka dla chłopakow!!!

maltanka to jaką okazję przegapiłaś? trzymam kciuki aby jednak pogłoski się nie sprawdziły :tak:

marz trzymam mocno kciuki za jutro!:tak::tak:

Ewa ja niestety nie miałam takiego kłopotu :zawstydzona/y: trzymam kciuki aby nie trwało to długo:tak:

Madzienka zdrówka dla Julci:-)

anaconda super wekend za Wami :-)

Spokojnych nocek.

Hej, żyję, na dłużej zajrzę jutro po 11-ej bo M ma 2 zmianę. Działeczka, obsadzona w 3 czarne porzeczki, 1 białą, wysoki agrest i papierówkę - wsio obłożone słomą coby nie podmarzło.
Do juterka.:-p

reklama
marz robiłam robiłam wyszło 80 i juz prawie ich nie ma ... nie mam co mrozić hehehe tak mi wyczyścili ;-)
następnym razem muszę zrobić z 2 kg mąki ;-)

Atali zdróweczka co te Twoje chłopaki tak rozłożyło?? !! trzymajcie się!!

Sunday mam nadzieję ze uda nam sie zorganizować spotkanko!! jak Maks ??

Antuanet mi też 7 odpada bo będę chrzestną ;-) dowiedziałam się w piątek :confused2:

noratywna ja też nie pomogę bo moje to sama się odstawiały .... spróbuj dawać mleczko modyfikowane moze jakoś pójdzie ??? :sorry2:

maltanka
padłam .... przytulam!! mojemu bratu też stażu nie przedłużyli niby tu cacy wszystko a ja przyszło co do czego powiedzieli - przykro nam ale etatu nie ma - dowidzenia :sorry2::dry::confused2:

Madzieńka
superasta ta farma!!! oby Juli nic nie brało!!

mandziula przyleciałaś ??? foto foto :-) i jak się czujesz?? jak Miki ???

robię właśnie twój sos słodko kwaśny na zimę - Madzieńka mi smaka narobiła :-) zrobiłam z 10kg pomidorów wyszło 14 słoików 3/4 i jeszcze na jutro mam obiad z głowy :-) własnie słoiki się pasteryzują w piekarniku i w garnkach :-D:-D

Marta jak Ty to wszystko robisz ????

elizka
zdróweczka dla Czarującego :-) a nalewka jest rewelacyjna my też stosujemy :-)

spokojnych snów i dużo zdrówka dla wszystkich :-)

Do góry