reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej dziewczynki. Tymek ma zapalenie oskrzeli a Szymus po piątkowej wizycie u pediatry dostał większego kataru a Szymus dostał właśnie temp prawie 40.... I wymiotuje....Żadnych leków nie przyjmuje.... Dostałam nr od Izy od lekarza Karlity ale jest niedostępny..... Więc bwrdzo proszę jakbyscie mogły to napiszcie mi nr do kogoś innego....
Dziękuje z góry - mam nadzieję że zajrzycie na forum mimo że niedziela....

reklama
Witajcie

Brakuje mi czasu normalnie. W piątek zaliczyłam kawkę i ploty u anacondy
:tak: musiałam wyjść po wiadomościach jakich się dowiedziałam:dry: anaconda dzięki. Hubert nie chciał mi wyjść z przedszkola w efekcie wyszliśmy przed piątą. W międzyczasie zadzwoniła sąsiadka, że robimy babski wieczór, a że humor do d.... to zaszalałyśmy trochę, ależ mnie głowa bolała w sobotę:sorry:

co do spotkania to ja chętnie się wybiorę, byle w miarę szybko, bo jak zostanę niedługo na bezrobotnym to tylko siedzenie w domu mi zostanie
:-(madzienka a ty to powinnaś mi dać zje... wiesz za co? za moją ostatnią głupią decyzję:-(

misia
super, że na usg wyszło wszystko w porządeczku, i fajnie, że Natalka tak chętnie chodzi do przedszkola:tak:

anaconda i jak zakupy udane? byłaś w H&M-ie?

sienio no właśnie też szukam opinii o tym filmie?

mirosia Olek chodzi teraz do żłobka czy chory jeszcze?

marta ajjj narobiłaś smaka na pieczone ziemniaczki.

antuanet :szok: o matko spoko lekarze, ja wybieram się do tej Castoramy, a słyszałam jak koleżanka opowiadała na otwarciu jak się ludzie rzucili na róże bo rozdawali:cool:

elza jak brzuch dzisiaj?

sunday trzymam kciuki żeby szybko wam przeszło, lepiej niech teraz posiedzi dłużej w domu niż miałby niedoleczony pójśc do przedszkola i znowu coś złapać

madzienka z tej smażalni koło stokrotki? ps. o farma iluzji też musimy się wybrać, ps. jak Twoja głowa

iwonka i jak spacer po Nałęczowie?

sunday dzięki, że pytasz u nas lepiej mam nadzieję, że tak zostanie

Atali o matko znowu chorzy ja z lekarzem niestety nie pomoge....
Elza a co to za bol brzucha Cie tak zlapal?????oby nic C sie nie rozwinelo...
Misia no tak szkoda sloneczka ale i sprzatnie w tak ladna pogode jest przyjemne;-):-)
Maltanka a co sie takiego stalo czyzbys miala jakies decyzje odnosnie stazu????Nie przedluza Ci?????:dry:
Madzienka jak glowa?????mam nadziej ze lepiej....

No i czas sie wziac do roboty:-Dod jutra koniec tego dobrego;-)mam nadzieje ze B jutro sobie ladnie poradzi....tylko to mnie stresuje naszczescie praca nie zobaczymy jak bedzie:happy2:

Podczytuję Was troszkę i współczuję chorowitkom... odpukac u nas na razie zdrówko dopisuje ...
Piszecie coś o spotkaniu ja marzę żeby wyrwac się z domu ale moja Natalka mi nie pozwala :-(nie zaśnie beze mnie :zawstydzona/y:pierwsze próby odstawienia poszły na marne płacze tak że się zachodzi i chlipie :-(nie wiem co mam zrobić żeby jakoś odstawić ją od cysia :dry:
Może macie jakieś pomysły:confused: Ja tak bym chciała wyjść wieczorkiem z domu :-)

maltanka dzięki dzisiaj brzuch dokucza ale zdecydowanie mniej niż wczoraj....fajnie że możecie z sąsiadkami organizować takie wieczorki babskie....fajnych masz sąsiadów....
mam nadzieję że jednak nie zostaniesz bezrobotna...
marzenka mój brzuch to te dolegliwości o których wcześniej pisałam po powrocie od gina...
powodzenia jutro w pracy....i obyś mało się stresowała Bartusiem chociaż wiem że to nie łatwe...
normatywna nie wiem co Ci poradzić bo u mnie przeszło to bezboleśnie....jedna noc i po sprawie...trzymam kciuki

kolejny weekend za nami i juz jutro październik...a rok temu to ja szykowałam się do pracy....

Marzenka powodzenia jutro...trzymamy kciuki i odezwij się wieczorkiem....albo w trakcie pracy:-p

Sunday trzymam kciuki za jutrzejszą poranna wizytę dawaj znać....

Atali zdróweczka dla was i jak w końcu rozwiązałaś sprawę lekarza...był mąż na Mełgiewskiej...???

Elza i dla Ciebie niebolącego brzuszka i zdróweczka dla Czarusia....
przepis na nalewkę, jeśli jeszcze nie dostałaś...
Rozgnieść 12 ząbków czosnku, zalej je sokiem z dwóch cytryn i 0,5 litra przegotowanej i lekko przestudzonej wody. Odstaw w cieple miejsce na jedna dobę. Następnie przecedź, dodaj 3-4 łyżki stołowe miodu. Przechowuj w lodówce w szczelnie zakorkowanej butelce. Podawać jedną łyżkę stołową rano i wieczorem w trakcie choroby...uodparniając 1 łyżka dziennie.........
(ja robię 1/4 porcji:tak:)

u mnie Julę coś podetkało ale poinhalowałyśmy się i zobaczymy co dalej...mam nadzieje że nic nie rozwinie się:sorry2:

madzienka z tej smażalni koło stokrotki? ps. o farma iluzji też musimy się wybrać, ps. jak Twoja głowa

tak ta koło poczty, gdzie się kiedyś spotykałyśmy....
głowa dziękuję przestała bolec...
a tyłek jeśli tylko sobie życzysz mogę Ci skopać:tak:że nie spróbowałaś...

Madzienka jak glowa?????mam nadziej ze lepiej....

No i czas sie wziac do roboty:-Dod jutra koniec tego dobrego;-)mam nadzieje ze B jutro sobie ladnie poradzi....tylko to mnie stresuje naszczescie praca nie zobaczymy jak bedzie:happy2:

dzięki lepiej....
kciuki zacisnięte....

Mandziula wróciłaś???jak się udał wyjazd???

Anaconda, Justyna jak udały się wyjazdy weekendowe???

spokojnego wieczorku

Witam wieczornie :-):-):-)
A jednak udało mi się jeszcze zasiąść do kompa :-D:-D
Maja naciągnęła mnie na cały komplet My Little Pony, trochę krzywo na to patrzyłam bo sporo kasy poszło ale niech ma :cool2::cool2::sorry2::sorry2: potem były spotkania z rodzinką i tak milutko minął nam weekend, no a 24 października przylatuje moja siostrzyczka więc ja już planuję dłuższy pobyt w Radomiu :-D:-D:-D
Sunday, Antuanet, Atali zdrówka dla waszych smyków :tak::tak: Monika oj to się nasiedzi Maksio w domu :-:)-(
Maltanka bądź dobrej myśli, jeszcze nie wszystko przesądzone ;-);-):tak::tak:
Marz trzymam kciuki za Wasz jutrzejszy dzień, tzn. Twój pierwszy w pracy i B pierwszy tak naprawdę w KM :tak::tak::tak:
Elza oby brzuch już nie dokuczał i nie psuł humorku :tak::tak:
Madzienka Maja już całą listę mi przedstawiła co mam zamówić na allegro :-D:-D:-D:-D musisz mi więcej powiedzieć o tej "Iluzji" to może i my się wybierzemy :tak::tak:
A wiecie że 3 listopada w Wa-wie ma być jakiś występ kucyków Pony, która się wybiera bo mnie już Maja męczy :-D:-D:-D
Dobra zmykam spać bo jutro kolejny tydzień porannego wstawania ;-);-):-p:-p

Witam wieczorową porą. Ja dzisiaj wyrwałam się z domku, spotkanie z Emilka i pogaduszki troszkę mnie wyluzowały, więc Emilka dziękuje :-) znalazłaś Daniela?
Potem wieczor spedzony w puzzlach, Maks padl w 10minut:tak: Zobaczymy co jutro się okaże.:confused:

Eliza zdroweczka jeszcze raz dla Czarusia:-)

atali matko!!!Oby to były tylko ząbki!!!Zdrówka dla chłopakow!!!

maltanka to jaką okazję przegapiłaś? trzymam kciuki aby jednak pogłoski się nie sprawdziły :tak:

marz trzymam mocno kciuki za jutro!:tak::tak:

Ewa ja niestety nie miałam takiego kłopotu :zawstydzona/y: trzymam kciuki aby nie trwało to długo:tak:

Madzienka zdrówka dla Julci:-)

anaconda super wekend za Wami :-)

Spokojnych nocek.

Hej, żyję, na dłużej zajrzę jutro po 11-ej bo M ma 2 zmianę. Działeczka, obsadzona w 3 czarne porzeczki, 1 białą, wysoki agrest i papierówkę - wsio obłożone słomą coby nie podmarzło.
Do juterka.:-p

reklama
marz robiłam robiłam wyszło 80 i juz prawie ich nie ma ... nie mam co mrozić hehehe tak mi wyczyścili ;-)
następnym razem muszę zrobić z 2 kg mąki ;-)

Atali zdróweczka co te Twoje chłopaki tak rozłożyło?? !! trzymajcie się!!

Sunday mam nadzieję ze uda nam sie zorganizować spotkanko!! jak Maks ??

Antuanet mi też 7 odpada bo będę chrzestną ;-) dowiedziałam się w piątek :confused2:

noratywna ja też nie pomogę bo moje to sama się odstawiały .... spróbuj dawać mleczko modyfikowane moze jakoś pójdzie ??? :sorry2:

maltanka
padłam .... przytulam!! mojemu bratu też stażu nie przedłużyli niby tu cacy wszystko a ja przyszło co do czego powiedzieli - przykro nam ale etatu nie ma - dowidzenia :sorry2::dry::confused2:

Madzieńka
superasta ta farma!!! oby Juli nic nie brało!!

mandziula przyleciałaś ??? foto foto :-) i jak się czujesz?? jak Miki ???

robię właśnie twój sos słodko kwaśny na zimę - Madzieńka mi smaka narobiła :-) zrobiłam z 10kg pomidorów wyszło 14 słoików 3/4 i jeszcze na jutro mam obiad z głowy :-) własnie słoiki się pasteryzują w piekarniku i w garnkach :-D:-D

Marta jak Ty to wszystko robisz ????

elizka
zdróweczka dla Czarującego :-) a nalewka jest rewelacyjna my też stosujemy :-)

spokojnych snów i dużo zdrówka dla wszystkich :-)

Do góry