reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Elizka wszystko w swoim czasie:-D:-D:-D:-Dco do sprawy oczywiście....

a co do usypiania to my podobnie jak Misia nie usypiamy...czytamy bajkę, buziak i spanie...sama zasypia, czasami trochę pokręci się na łóżku ale z reguły przytula się i zasypia....

Misia Jula jutro będzie opowiadała o wielkim aquaparku na Litwie, szukałam czegoś co Jula lubi żeby mogła powiedzieć coś od siebie a że wodę kocha więc myślę że da rade....

za jutrzejszy poranek trzymamy kciuki....a kto odprowadza Natalcię???

Marzenka i za Wasz samotny pobyt również....

reklama
Misia Jula jutro będzie opowiadała o wielkim aquaparku na Litwie, szukałam czegoś co Jula lubi żeby mogła powiedzieć coś od siebie a że wodę kocha więc myślę że da rade....

za jutrzejszy poranek trzymamy kciuki....a kto odprowadza Natalcię???
na pewno da radę....kciuki zaciśnięte:tak:
jutro i w piątek pójdziemy po śniadaniu dopiero bo kończymy Neozynę i nie chce przerywać więc pewnie pójdziemy wszyscy (tzn.ja,babcia i Stasio;-))...na pewno nie pójdzie o 7 rano z tatą:no:

Hej gaduły :-D Ja wczoraj padłam z Tymkiem:sorry2: znowu:sorry2: także chałupa nieogarnięta stoi, ehh:sorry2:
Dzieciaki nadal z gilami po pas, ale liczę, że do końca tygodnia już bądą zdrowi...
Wczoraj wysłałam J do sklepu po bułki, a wrócił z reklamówką kasztanów:-) Porobili z Tymkiem ludziki, a ja im ubranka wydziergałam:-) Później wam zdjęcie wstawie:tak:

Misia, madzienka, eliza,Anaconda super, że się spotkałyście i szkoda, że warsztaty kiepsko zorganizowane... Ale pewnie dzieciaki i tak zadowolone:tak:

Marta, hehe, po dziewczynki do cudzych facetów wysyłasz:-D:-D Czekaj tylko jak się do Twojego kolejki ustawią w sprawie chłopca:-D:-D:-D

Z Izą mam kontakt, kiedyś mówiła, że miała problem z zalogowaniem, nie wiem, czy już ok z tym, bo nie pytałam ostatnio...

Anaconda, taką synową to na rękach nosić:tak::-):-D

Pierwsza jestem:-) Dzień dobry, my z Cypkiem zaraz wybieramy się na spacerek trochę go przewietrzyć...nie wiem co się dzieje ale wstałam dzisiaj z tak ogromnym bólem głowy, że nie mogłam oczu porządnie otworzyć, po śniadanku więłam 2tabletki i liczę na to że zaraz przejdzie:tak:

Madzienka rozumiem doskonale, też czasami miałam jakieś dziwne przeczucia i od razu do lekarza, albo usg żeby posprawdzać czy wszystko okej:tak: jak Julci poszło??

Madzienka, Anaconda, Elza, Misia super, że miałyście udane spotkanie i jeszcze ten mc donald:-) ja też wczoraj po pracy weszłam po frytki, a jak mężowy się ucieszył kiedy przyniosłam mu porcyjkę:-D

Justynka Cypek ma katarek od 2dni, a zostaje z babcią do powrotu taty:tak:

Elza to ja też życzę zakiełkowania;-):-)

Dobrze, to my lecimy na spacerek...Miłego, słonecznego dnia dla Wszystkich...

Atali a jednak nie jestem pierwsza:-)

Dziewczyny widziałam zdjęcia z warsztatów hehehe Gabi by zwariowała z radości że może sobie tak łapkami pomalować hehehe

dziś jestem zombie
i Gabi i Norb budzili się w nocy ... Gabi chciała jeżdzić na koniku a Norb jak to Norb bo tak ;-)

i nawet kawy ciapucinko nie mam ...

muszę się rozpakować bo w sumie rozpakowałam tylko letnie rzeczy a tu ma być coraz zimniej ... zgłaszam sprzeciw!!!

maltanka niekoniecznie :-) moja teściowa mrozi zaraz po zrobieniu i gotuje dopiero po rozmrożeniu :-) jak to się mawia są dwie szkoły ;-) a pierogi robię jutro :-) postanowione :-)

Marta niestety nasze organizmy też mają swoją wytrzymałość ;-) mi dalej kręgosłup dokucza po 2 ciążach także podziwiam :-)

elza Norb zasypia sam albo obok niego leżę... a Gabi czytam bajkę albo ją opowiadam i leżę obok niej :-) zazwyczaj szybko padają zwłaszcza że Norb przestał spać w dziń więc jak wstaje o 6 to o 19stej jest już nieprzytomny ale staram się go przetrzytmywać do 20stej Gabi chodzi spać koło 22 :-)

misia u nas było to samo że Norb miał odstawioną wit D i chygba przez to zrobiły mu się nóżki na beczce ale teraz dostaje 1 żelkę z witaminą D od sierpni\a i nóżki pięknie się wyprostowały także jednak ta witamina jest potrzebna

Madzieńka chciałabym zobaczyć referat w wykonaniu Juleczki takie rzeczy powinny być nagrywane :-)

Marta ja pisałam do Fornetki pare razy ale się nie odezwała pewnie zapracowana mocno ...

mirosia
jak tam po wizycie ???? co powioedział lekarz ??

Witam z rana tzn. już nie taki ranek ale jakoś tak od godz.7 wzięłam się za robotę i dopiero teraz zasiadłam przed kompem :tak::tak::tak:
Eliza pójdziemy razem na piwko to od razu potem pojawi się u Ciebie nowy suwaczek :-D:-D;-);-):-p:-p
Karlita no no widzę że faktycznie nabrałaś ochoty na pierożki :-D:-D
Marta ja to i tak Cię podziwiam, ja to bym chyba tylko leżała i narzekała :-D:-D;-);-) już niedługo mamuśka i wrócisz do formy ;-);-)
Madzienka kciuki za Juleczkę zaciśnięte :tak::tak:
Maltanka a jak się Hubertowi podobał spektakl, bo Maja co pierwsze zauważyła to że psiuńcio był bardzo duży :-D:-D:-D
Misia i jak Natalki powrót do przedszkola? Obyło się bez płaczu? :confused::confused:

Witajcie, ale dzisiaj fajnie na dworze...tak cieplutko....

Jula już w przedszkolu, ja po drodze odwiedziłam Lidla...i jeśli potrzebujecie bluzeczek z długim rękawem, spodenek jeansowych, polarków, piżamek to naprawdę fajne rzeczy są w Lidlu w atrakcyjnych cenach:tak::tak:

teraz wcinam śniadanko i rozważam spacerek do pracy..

tylko jeszcze muszę coś na obiad wykombinować...macie jakieś pomysły....

Misia, madzienka, eliza,Anaconda super, że się spotkałyście i szkoda, że warsztaty kiepsko zorganizowane... Ale pewnie dzieciaki i tak zadowolone:tak:

dzieciaki oczywiście, a że jeszcze dołozył się mcdonald i zjeżdzalnia obok niego to już w ogóle rewelacja!!!!

Madzienka[/B] rozumiem doskonale, też czasami miałam jakieś dziwne przeczucia i od razu do lekarza, albo usg żeby posprawdzać czy wszystko okej:tak: jak Julci poszło??

nie wiem zobaczymy po powrocie z przedszkola....

współczuję bólu głowy

Dziewczyny widziałam zdjęcia z warsztatów hehehe Gabi by zwariowała z radości że może sobie tak łapkami pomalować hehehe

to tak jak nasze wiedziały jak wykorzystać okazję wymazania łapek...ale i tak najlepsza była Natalcia Misi, jak wymalowała się po pachy:-D:-D

Misia, Marzenka jak wasze szkraby dzisiaj??dzielnie poradziły sobie????

Mirosia super że jesteś zadowolona z wizyty....zdróweczka maluchom i oby antybiotyk nie był potrzebny

Atali i dla was zdróweczka!!!

reklama
Witam po małym PPD - ciuchy poskładane, posegregowane na te do piwnicy i do kontenera. Aż w szafie luźniej się zrobiło:tak::cool:. Wczoraj zniknęłam bo M wrócił w miarę szybko i trzeba było michę naszykować. M zażyczył sobie sałatkę jarzynową - dobrze, że Biedronę blisko mnie otworzyli dzisiaj to nie będę musiała jechać tylko spacerkiem pójdziemy jak Olek wróci ze szkoły - kurcze takie miasto a 8 Biedron:dry::confused::confused2:.
Atali, zapraszam - bo wiesz sztuką jest zrobić dziurę w dziurze;-);-):-D a mój M najwyraźniej nie wie jak.
Mirosia, cierpliwości życzę i szybkiego powrotu do zdrówka dla maluchów.

Do góry