Anaconda od wczoraj jakos temat pracy zszedl mi na bok i o tym nie mysle mam w glowie tyko B ale szczerze to troche chce mi sie juz wrocic do pracy.....tymbardziej ze ida duze zmiany i duzo nowego wiec dobrze wpic sie jeszcze w stary system;-)nie dziwie sie Mai ze woli zostac w poczatkowej....
Patlysia zycze aby synek sie szybciutko pojawil na swiecie...
Madzienka a co Cie tak zaniepokoilo ze az u gnki poszlas?????dobrze ze wszystko ok....to macie dzisiaj bojowe zadanie na wieczor.....
Mirosia ja z lekarzem nie pomoge pisz jak bedziesz miala diagnoze...
Misia zaciskam kciuki za usg i za powrot N do przedszkola...
Fogia jak dzisiaj nastroj lepeij???
Karlita robisz smaka pierogami a ja nie mam czasu bo przydalo by sie okna umyc....
B po zupce juz spi...dzis znowu za nami pobyt w klubie zalapalismy sie na urodzinki malej Juleczki:-)B ok nie ma placzu bawi sie z Paiami ale i tak co rusz odwraca sie do mnie i wyciaa reke aby jak zwykle caly czas chodzic i jest nerw takze pokazal Paniom dzisiaj rozkiogolnie widze po nim ze nie ma tragedi ale ja oczywiscie zaczynam przezywac czy dobrze mu tam bedzie czy nie bedzie mu smutno itp itd........dzisiaj to bym wyla i juzjutro zostaje sam......
Patlysia zycze aby synek sie szybciutko pojawil na swiecie...
Madzienka a co Cie tak zaniepokoilo ze az u gnki poszlas?????dobrze ze wszystko ok....to macie dzisiaj bojowe zadanie na wieczor.....
Mirosia ja z lekarzem nie pomoge pisz jak bedziesz miala diagnoze...
Misia zaciskam kciuki za usg i za powrot N do przedszkola...
Fogia jak dzisiaj nastroj lepeij???
Karlita robisz smaka pierogami a ja nie mam czasu bo przydalo by sie okna umyc....
B po zupce juz spi...dzis znowu za nami pobyt w klubie zalapalismy sie na urodzinki malej Juleczki:-)B ok nie ma placzu bawi sie z Paiami ale i tak co rusz odwraca sie do mnie i wyciaa reke aby jak zwykle caly czas chodzic i jest nerw takze pokazal Paniom dzisiaj rozkiogolnie widze po nim ze nie ma tragedi ale ja oczywiscie zaczynam przezywac czy dobrze mu tam bedzie czy nie bedzie mu smutno itp itd........dzisiaj to bym wyla i juzjutro zostaje sam......