witam w ponury niedzielny poranek...czarek właśnie zajada tosty a ja korzystam z chwili spokoju.....
wczoraj byliśmy na wsi....i normalnie zakochałam się w maleńkiej Oli...no mówię Wam serialowe dziecko....nie dość że cudna, śliczniutka to jeszcze taka grzeczna....uśmiech jej nie schodził z twarzy...
kupiłam jej zabawkę bo nie miałam za wiele czasu na zakupy...taki kolorowy bębenek oczywiście grający z FP....
marzenka jak tam Twój bark?????przeszło Ci??? fajnie że zajęcia na basenie się tak zgrały...
justynka wagary w ten weekend??????czy jakiś bunt?????
fogia Wszystkiego Najlepszego....dużo zdrówka, spełnienia marzeń i zdrowej grzecznej dzidzi....
antuanet a co wybierzesz z pakietu????pochwal się...
nie stresuj się tak pracą....jakos się ułoży...będzie dobrze...trzymam kciuki...
i udanych przygotowań do wesela...a przede wszystkim wspaniałej zabawy...
mandziula wybywacie gdzieś???? a jak tam z twoim karkiem nosisz jeszcze kołnierz????
atali lubisz kupować dziewczęce ubranka....ciekawe dlaczego????
gratuluje Szymonowi ząbków teraz dopiero będzie gryzł mamusię...
wczoraj byliśmy na wsi....i normalnie zakochałam się w maleńkiej Oli...no mówię Wam serialowe dziecko....nie dość że cudna, śliczniutka to jeszcze taka grzeczna....uśmiech jej nie schodził z twarzy...
kupiłam jej zabawkę bo nie miałam za wiele czasu na zakupy...taki kolorowy bębenek oczywiście grający z FP....
marzenka jak tam Twój bark?????przeszło Ci??? fajnie że zajęcia na basenie się tak zgrały...
justynka wagary w ten weekend??????czy jakiś bunt?????
fogia Wszystkiego Najlepszego....dużo zdrówka, spełnienia marzeń i zdrowej grzecznej dzidzi....
antuanet a co wybierzesz z pakietu????pochwal się...
nie stresuj się tak pracą....jakos się ułoży...będzie dobrze...trzymam kciuki...
i udanych przygotowań do wesela...a przede wszystkim wspaniałej zabawy...
mandziula wybywacie gdzieś???? a jak tam z twoim karkiem nosisz jeszcze kołnierz????
atali lubisz kupować dziewczęce ubranka....ciekawe dlaczego????
gratuluje Szymonowi ząbków teraz dopiero będzie gryzł mamusię...