reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam w ponury niedzielny poranek...czarek właśnie zajada tosty a ja korzystam z chwili spokoju.....
wczoraj byliśmy na wsi....i normalnie zakochałam się w maleńkiej Oli...no mówię Wam serialowe dziecko....nie dość że cudna, śliczniutka to jeszcze taka grzeczna....uśmiech jej nie schodził z twarzy...
kupiłam jej zabawkę bo nie miałam za wiele czasu na zakupy...taki kolorowy bębenek oczywiście grający z FP....

marzenka jak tam Twój bark?????przeszło Ci??? fajnie że zajęcia na basenie się tak zgrały...
justynka wagary w ten weekend??????czy jakiś bunt?????
fogia Wszystkiego Najlepszego....dużo zdrówka, spełnienia marzeń i zdrowej grzecznej dzidzi....
antuanet a co wybierzesz z pakietu????pochwal się...
nie stresuj się tak pracą....jakos się ułoży...będzie dobrze...trzymam kciuki...
i udanych przygotowań do wesela...a przede wszystkim wspaniałej zabawy...
mandziula wybywacie gdzieś???? a jak tam z twoim karkiem nosisz jeszcze kołnierz????
atali lubisz kupować dziewczęce ubranka....ciekawe dlaczego????:-D:-D:-D:-D
gratuluje Szymonowi ząbków teraz dopiero będzie gryzł mamusię...

reklama
mandziula a to gdzieś na wakacje lecicie?Pochwal się, współczuję pakowania-jak ja tego nie lubię w wyjazdach.:cool2:
madzienka gratuluję córci:-) A jaka pani dr robiła to USG?A na katar ostatnio znachorka poleciła mi nalewkę z bursztynu z apteki( u nas 9zł) , natrzeć stópki i ciepłe skarpetki. Podobno działa...
sunday mam nadzieję że te zmiany nie nastąpią:laugh2:
atali gratuluję kolejnych zębolków:tak:
madziara78 jak tam u Was zdróweczko?
karlita jak tam dzieciaki?
elza79 fajne te zabawki z FP, na pewno będzie jej się podobać. Ja to mam po Kubie dużo właśnie zabawek z FP i powoli wyjmuję dla Wiktorii:tak: Trzymam kciuki żebyś i Ty się doczekała córeczki:-)
U mnie rosołek ugotowany, kotlety aby usmażyć, Wiktorcia śpi, Kuba Mańka katuje a małż odpoczywa. Poza tym czekamy bo mają kupcy po samochód przyjechać, tylko nie wiem kiedy.Tak byśmy się gdzieś wybrali a tak uziemieni w domu. Miłej niedzieli.

Madzienka Gratuluje!!!!!!!!o prosze jak sie z barkiem zgralismy:-Dno no no chyba mam za duzo czasu na myslenie:-D:-D;-)
Mandziula Madzienka no wlasnie akies typy imion?????
Elza Atali cos widze ze instynkt macierzynski sie wlacza na dziewczynke.....do roboty kochane:-);-)
Antuanet o widzisz Ty juz jestes zdecydowana a aja nawet nie przejrzalam tego......:zawstydzona/y:wezme sie za to wkoncu i mze jakos sie umowimy ale najpierw tam zadzwonimy bo moze to na godziny to nie bedziemy tracic czasu jak bedziemy musialy czekac na swoja kolej:-)polecam sie na przyszlosc jesli chodzi o spotkania....;-)
Atali biedny Szymus:zawstydzona/y:te zeby wykoncza te nasze bable.......
Karlita jak dzieciaki lepiej ida utro do przedszkola??????
Sunday wspolczuje przejsc z lapkiem:no:teraz przydaloby Wam sie takie ubezpieczenie kt kosztuje dodatkowo 300-500zl ale to upowaznia cie wlasnie do oddawania sprzetu na gwarancje ze szkoda ze swojej winy:confused2:

Moi chlopcy pojechali po zakupy na snadanie zeby nie bylo to nic ze juz prawie czs na obiad ale co tam:-D:-Dbarklepiej chociaz chyba musze sobie kupic jakas masc i rozgrzac sie porzadnie.......

madzienka a jednak córeczka????????? no widzisz nigdy nie mam szczęścia nawet w tak prostym konkursie gdzie miałam 50% szans....nie zgadłam....:-D:-D:-D GRATULUJE....

antuanet tak FP ma fajne zabawki...nie dość że edukacyjne, kolorowe to jeszcze porządnie wykonane...ale to niestety kosztuje....

marzenka ja do roboty do już bym dawno się wzieła...tylko wiesz mój J skupia się bardziej na domu;-);-);-) ale czuje że muszę się za niego wziąć....

Dziewczyny ja chwilę
żyjemy co prawda leki katar i ogólne przemęczenie pscyhiczne każdym dniem ale nic to....
FOGIA od mnie serdeczne życzenia zdrówka dla Ciebie i rodzinki i żeby M był blisko!!

Nie myśliłyście o jakimś wieczornym spotkaniu bo bym się z Wami zobaczyła !!??

madzienka a jednak córeczka????????? no widzisz nigdy nie mam szczęścia nawet w tak prostym konkursie gdzie miałam 50% szans....nie zgadłam....:-D:-D:-D GRATULUJE....

czyżbym jakiś zawód słyszała w głosie:huh:...Eliza jeszcze spokojnie, ja jakoś nie do końca uwierzyłam w to co usłyszałam...i jak usłyszę od swojego że widzi dziewczynkę to uwierzę:tak::tak:

madzienka gratuluję córci:-) A jaka pani dr robiła to USG?A na katar ostatnio znachorka poleciła mi nalewkę z bursztynu z apteki( u nas 9zł) , natrzeć stópki i ciepłe skarpetki. Podobno działa...

Poza tym czekamy bo mają kupcy po samochód przyjechać, tylko nie wiem kiedy.Tak byśmy się gdzieś wybrali a tak uziemieni w domu. Miłej niedzieli.

Anetka nie mam pojęcia co to był za lekarz....
nalewkę kupiłam dzisiaj....i smarujemy na noc stópki..
Kupiec przyjechał???autko sprzedane???

Dziewczynki moje kochane dziękuję Wam bardzo za życzenia.

Trochę smutnawo mi dziś było ale tylko do czasu aż kurier przyniósł mi:

od mojego męża oczywiście.
happy.gif

A w ramach prezentów dla samej siebie kupiłam sobie trochę ciuchów ciążowych na allegro i książki w empiku.

madzienka a więc jedna ktrafiłam. :-) Gratulacje. A co do przeczuć to masz tak samo jaki i ja.

ale miałam dzisiaj dzień... jakaś taka podenerwowana jestem, kola też jakiś dziwny... strasznie rozrabiał i marudził... teraz spi wiec cisza w domu:confused2::confused2::confused2:
madzienka ja w sumie też czekam aż lekarz potwierdzi płeć, mam nadzieję że nic nie ulegnie zmianie:-D:-D
fogia to ci mąż niespodziankę zrobił... super

wszystkim chorowitkom zdrówka podsyłm, niestety sezon n choroby się zaczyna...

Fogia Wszystkiego Najepszego Kochana z Okazji Urodzin!!!!!!Piekna niespodzianka od M;-)wie jak Ci poprawic chumorek:-)
Mirosia naprawiaj lapka i wraca...czyli co Olek juz lepiej w zlobku?????sama musisz go ocenic dzieci jesieia praktycznie potrafia cala jesien przechodzic z zatkanym czy zasmarkanym nosem takze zobaczysz jak to bedzie....a Panie no coz mozesz zwrocic im uwage ze zostawilas chusteczki i ze jest zdrowy ale trche czasem z noska......
Talia no juz dawno nic nie bylo wiec jest szansa na zorganizowanie czegos.......
Mandziula no mi M tez dzisiaj dawal w kosc czyzby to jakies przesilenie...a jak wogole Kolcia sie ma w przedszkolu on chyba idealny przedszkolak albo pdejscie rodzicow do tego wszystkiego jest zdrowe bo jakos mam wraznie jakby on chodzil do przedszkola zawsze:-D

Dzisiaj za nami bardzo leniwa rodzinna niedziela ale jakos teraz padam na pyszczek nic mi sie nie chce chyb porzadki zostawie na jutro a teraz ide budzic M nie chce mi sie samej siedziec:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie, my po dość intensywnym, ale bardzo fajnym i rodzinnym weekendzie:tak: dzisiaj u nas pod kościołem sprzedawali ciacho i zakupiliśmy z M takie wielkie, przepyszne kremówki, nie mogliśmy się doczekać aż zjemy obiad, a później wsuniemy ciacho:-):-D Przy okazji byliśmy też na wsi, bo jak zobaczylismy że w miarę ciepło, to trzeba było korzystać...

Justynka w końcu nic nie piekłam, tak się nie mogłam zebrać w sobie-jakoś strasznie wymęczona byłam po całym tyg pracy i musiałam porządnie w sobotę odpocząc:tak: możesz wrzucić przepis na te ciasto z chałwą? tyle mam jej w domu, że może bym coś właśnie takiego zrobiła:sorry:

Mandziula, Madzienka wstępne gratulacje, aczkolwiek tak jak mówicie, poczekamy na to co powiedzą Wasi lekarze;-)

Fogia spełnienia marzeń, ale Ci M niespodziankę zrobił:tak:

No nic lecę spać powoli, bo rano do pracy trzeba wstawać:tak:
Dobrych nocek dla Was...

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry