reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam sie nocna pora poznym wieczorem zjechalismy od rodzicow jeszcze troche ogarnac chalupke i znowu polnoc....mnie od czoraj bark boli przewialo mnie i jeste jakas taka polamana.......

Madzienka Mandziula super ze dostalyscie sie na usg...
Mandziula Gratuluje!!!!!!!!
Madzienka no wiesz jak mozesz tak nas trzymac w niepewnosci no no no....dziewczynka??????
Karlita zdrowka dla dzieci!!!!!
Sunday a co to tak nerwy naruszone.....
Elza niezly powerek mialas...a takiemu maluszkowi to w sumie co nie kupiszto jest ok zabawka badz ciuszek.....
Misia to sie pochorowaliscie zdrowka dla Was!!!!!

No wlasnie wczoraj zaliczylismy basenik i jestesmy zadowoleni ze mamy zajeca jedne po drugich i ze dzieciakom sie podoba...takze mysle ze z mobilizacja nie bedzie problemu....Dobranoc

Witam,

Mandziula gratuluję:-), imię już wybraliście?

Madzienka super że skorzystałaś z usg:tak:
A no zostałam w Lublinie, J sam pojechał na wieś:tak:

Sunday
jak humorek?
Zakupy spożywcze:blink::laugh2:

Eliza i co kupiłaś dla niuni?

Marz fajnie że podoba Wam się pluskanie:tak:

Fogia w dniu urodzin zdrowia, wielu powodów do radości, dni bez chmur,
ale za to pełnych radości!!!

Lecę do łóżka bo ledwo już stoję na nogach,

Dobranoc

Witam się
Eliza,Kasia,Marzenka dziękuję za super spotkanko w kinie- podniosłyście mnie trochę na duchu:tak:
madzienka, mandziula fajnie, że spotkanie z "ekspertami" udane:-)
marta1981 współczuję tych bóli, odpoczywaj jak najwięcej w miarę możliwości...
marz21 super że chłopaki zadowolone z basenu.:-) Kiedy idziemy się relaksować?Bo ja już chyba wiem co wybiorę z pakietu;-)
karlita zdrówka dla dzieci, na chrypkę polecam Lipomal-u nas świetnie się sprawdził...
maltanka jak tam zdrówko H?
madzienka ja chyba też muszę kupić worki próżniowe, a gdzie je kupowałaś?
iwonka07 lejdisy to spotkania kobitek w kinie, Ladies Nights , chociaż ostatnio było 4 mężczyzn...

fogia w Dniu Urodzin życzę Ci Mało zmartwień i agresji, żadnych stresów i depresji,
dużo śmiechu i radości, wiele szczęścia i miłości.

U mnie w pracy się trochę pokomplikowało ale mam nadzieję że będzie dobrze, czwartkowe spotkanie było mega doładowaniem:tak: W piątek znów się zdołowałam bo u Kubusia w grupie było 14 osób z 25:happy: Tak się choroby zbliżają się wielkimi krokami. Wczoraj byłam na pogrzebie mojej koleżanki mamy, a wieczorem żeby rozładować wszystkie dołki napiekłam rogalików wg przepisu Karlity.U nas w domu ostatni tydzień przygotowań do wesela brata, znów będzie wesoło...Miłej niedzieli Wam życzę.:-)

witam porannie

Miki jeszze śpi, P pojechał na Elizówka a ja się ciszą rozkoszuję....

madzienka ale trzymasz dziewczyny w niepewności....
super że Julci się w kinie podobało:tak::tak:
fogia najlepsze życzenia urodzinowe!!!!, nie smuć się że męża nie ma w tym dniu, nadrobicie urodzinwe zaległosci jak wróci:tak::tak:
marz super że chłopakom się basenik spodobał:tak::tak:
antuanet ja tez polecam worki prózniowe, są jak dla mnie niezastąpione. ja kupowałam na allegro;-)
justyna to chyba twój pierwszy weekend w Lublinie od dłuższego czasu;-) a imienia jeszcze nie wybieralismy, nawet typów żadnych nie mam:confused2:
misia jak u was?? choroby nadal się trzymaja??
karlita poupychałas rzeczy do szafek???
maltanka zdrówka dla was... gdzie się podziewasz?????

a ja dzis musze zebrać rzeczy na wyjazd, coprawda lecimy dopiero za tydzień ale chyba we wtorek jedziemy jeszcze do moich rodziców, wieć mam trochę pakowania...

Madzieńka i ja jeszcze telefonu nie dostałam ?????????? :no::no::no::no: nie łądnie !!!!

zaraz zadzwonię i cię obudze no :-))))

stawiam na - dziewczynkę ?????

Witam w ponurą jesienną niedziele! my po szybkim sniadanku,bo nie było z czego robić...:zawstydzona/y:zapomniałam pieczywa wczoraj kupić:zawstydzona/y: Ale jakoś daliśmy radę. ;-) W odsypia nockę, ja obiadek mam z wczorahj więc tylko jedno pranie zrobię i lenimy się rodzinnie :-)

Madzienka hallo???

Fogia Najlepsze życzenia Kochana z okazji urodzinek!!!!

marz a humorek niby lepszy bo juz przespałam się z tym, a chodzi to nowego lapka. Z W kupiliśmy troche ponad tydzień temu, W zabrał go do pracy na nockę w pt i w sb jeden ze współprac. W zalewał kawę nad kompem i zalał i nic nie działa, nawet dioda się nie świeci.... MASAKRA! Gwarancja nie przejdzie bo przecież każdy fachowiec rozpozna ldlaczego komp nie działa:confused2: tylko dobrego w tym,ze był jeszcze "świadek" zdarzenia i że ten "sprawca" nie olewa sprawy. No ale fakt jest taki,że trochę kasy jest nam winien....:wściekła/y:

Super że zajęcia basenowe podobają się dzieciaczkom:happy: I jak dzisiaj kark?

Justynka nie mogłaś spać bez J, czy pichciłaś tyle?

Antuanet trzymam kciuki za zmiany w pracy:tak:

mandziula jak odpoczynek bez chłopaków?

Witajcie dziewczynki:-)

Mam już odpowiedź czemu Szymuś gorączkował i budził się z płaczem. Otóż wczoraj zaglądam do dzioba, a tam 2 dolne czwórki :) Nigdy nie gorączkował na zęby, więc raczej ze szczepionką to skojarzyłam niż z zębami...:rofl2:
Wczoraj nas Iza z chlopakami odwiedziła po południu:) Decyzja o wizycie zapadła w ostatniej chwili, wiec na szybko zrobiłam kruche ze śliwkami do kawki:)

Madzienka, dziewczynka?

Sunday, o ranyyy, wspołczuję :(

Mandziulka, gratuluję!!!!!!!!!!

Justyna, oczom nie wierzyłam jak zobaczyłam o której pisałas :D:D:D:D

Elza, jak dla dziewczynki to ja bym ciuszka kupiła, bo lubię kupować dziewczęce ubranka:-D:-D:-D:-D

Fogia, jak ciśnienie?????
Maltanka, gdzie sie podziałaś?;-)

reklama
Witajcie my już po jajeczniczce...Jula coś znowu smarka więc inhalujemy się dzielnie....

Madziarka a jak Wasze maluchy czuje się???wybieracie się jutro do przedszkola??moja nie przyjmuje do wiadomości że miałaby zostać w domu...

Maltanka zdróweczka dla Hubercika!!!!

a jak zdróweczko pozostałych chorowitków???
Misia co u Was??
Atali jak chłopcy???................już doczytałam

Justyna odpoczywaj w domu!!

no co ty, chcesz żeby się odgryzła? Mi jeszcze tylko myszy w domu brakuje. ;-)

hehehe Marta pamiętaj że mam ta samą broń....

Fogia wszystkiego najlepszego!!!!!

mnie od czoraj bark boli przewialo mnie i jeste jakas taka polamana.......

No wlasnie wczoraj zaliczylismy basenik i jestesmy zadowoleni ze mamy zajeca jedne po drugich i ze dzieciakom sie podoba...takze mysle ze z mobilizacja nie bedzie problemu....Dobranoc

jak bark dzisiaj??oj nie wiem co o tym myśleć bo mój P tez miał wczoraj ból karku:-D:-D:-D

super że chłopaki zadowoleni z zajęć....

a ja dzis musze zebrać rzeczy na wyjazd, coprawda lecimy dopiero za tydzień ale chyba we wtorek jedziemy jeszcze do moich rodziców, wieć mam trochę pakowania...

udanego pakowania....

Madzienka hallo???

jestem jestem...
współczuje problemów z lapkiem...:sorry:

co do zakładów to....

pani doktor dopatrzyła się.......

DZIEWCZYNECZKI!!!!!!!!

ale jak będzie to pewnie okaże się po kolejnym usg u mojego pana doktora.....

miłej niedzieli

Do góry