reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mandziulka GRAAAAAATKI!!!!!

Załączniki

• its-a-girl.gif
    its-a-girl.gif
    32,3 KB · Wyświetleń: 67
  • 2fabad6d_its-a-girl_8.gif
    2fabad6d_its-a-girl_8.gif
    102,2 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Madzienka ciuszki Julci posegregowane? JA to też mam zawsze problem gdzie upchać Michała ubrania on ma więcej łaszków niż ja i J razem:-D

posegregowane i popakowane w worki próżniowe, dzieki nim mam ciut więcej miejsca do upychania:tak:

Misia polecam kupno inhalatora, niestety myślę, ze bedzie Ci sie często przydawał:sorry2: to koszt ok 100 zł a dużo wygodniej niz z parówka z gorącej wody:tak: ja inhalator zamawiałam w aptece, ale dziewczyny kupowały na allegro jakis philipsa chyba.

Misia ja tez polecam...przy przedszkolaku na pewno przyda się....
ale z tego co słyszałam to można wypożyczyć inhalator w aptece całodobowej na zana...pomiędzy leclerkiem a media markt...
jak dzisiaj Wasze samopoczucie...zdróweczka....
Madzieńka strasznie jestem ciekawa czy będzie chłopczyk czy dziewczynka ;-)

już wiesz????
super ze temperatura nie wraca...a chrypka a sio od Gabrysi

madzienka dziękuję za towzrzystwo:tak::tak: a jak Jula po kinie??? dała radę wysiedziec???

my byłyśmy z madzienką na tych "warsztatach" choc nie wiem jak to nazwać. kilka stolików z "ekspertami", trochę posłuchałysmy, wygrałysmy w konkursie:-p:-p:-p nawet zdjęcia sobie zrobiłysmy:tak::tak: ale co najważnejsze, załapałysmy się na USG. Pani dużo pokazywała, dokładnie oglądała maleństwo, dała kilka zdjęć:tak::tak::tak: w sumie akcja zorganizowana dość słabo, zainteresowanie małe (choć niekktóre mamy w kolejce do UGB gotowe były do rękoczynów)

ale co najważniejsze

będzie.... \

dziewczynka!!!!!!!!!!!!!!!

Mandziulka raz jeszcze gratulacje i dzięki za towarzystwo dzisiaj...
Jula kinem i filmem zachwycona....przesiedziała cały film i teraz opowiada mi o czym był:-D:-D

Witam się na szybko,bo za chwilkę spadamy z M do kolezanki. Maks juz prawie w drzwiach:tak: Popisze potem bo mamy nerwa porządnie zaruszonego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Miłego dnia.

udanego wypadu do koleżanki i poprawy nastroju życzę....

madzienka a u Ciebie?????????????????

to co robimy zakłady??
na kogo stawiasz???;-);-);-)

Marzenka chwal chłopaki jak po wizycie na basenie....

Madziarka odzyskałas kompa???

Justyna Ty dzisiaj, w domu nie na wyjeździe??

Mirosia jak masz chwilke to mozesz jutro podejśc do plazy, jest pani od chustowania więc może pokaże Ci wiązanie na biodrze...bo to chyba Ty o tym wspominałaś ostatnio...

witajcie tak jak wspomniała Mandziulka my dzisiaj od rana gościłyśmy w plazie....impreza bardzo bardzo przereklamowana...eksperci hmmmm pozostawiają wiele do życzenia....najlepsza z nich była pani dietetyczka:-D:-D:-D
usg zaliczone i zgadzam się że dość dokładne jak na bezpłatne badanie w takim miejscu...ciekawe tylko czy prognoza płci sprawdzi się:tak:najważniejsze że z bąblem wszystko w normie...

Mandziula, gratuluję córci.:tak::-)
Madzienka, jakaś przeplatanka u nas na wątku i ja tez typuje synka;-):tak::-p

Biodra mi całkiem siadają i nie mogę siedzieć za długo ani stać na dodatek sama z młodymi jestem do jutra - M miał dziś dyżur i ojce nas zaprosili a że późno wracał to kazałam jechać firmowym bez nas.:-p

hej dziewczynki

dziś też ciśnienie ok, nawet ciut za niskie.

Miałam dziś gości, przed chwilą pojechali. Jutro kończę 32 lata, ehhh jakoś mi smutno.

Mandziula gratulacje. :-)
Madzieńka ​dziewczynka?

3:1....:-Djeszcze chwile potrzymam Was w niepewności;-)

Fogia super że ciśnienie niskie....dlaczego Ci smutno...masz super rodzinkę, piękna księżniczka rośnie w brzuszku, więc głowa do góry....jeszcze tylko mężowego u boku życzę!!!!

Madzienka chyba mi smutno bo m. jutro nie będzie. No i te sprawy mieszkaniowe tak się wloką nieoptymistycznie.

a co do tej mojej księżniczki to ona jest nią tylko w 80%, 4d nawet nie dało jej rady tak nogi zaciskała. :-D Gin. mówił, że strasznie wstydliwy egzemplarz.:-D:-D

reklama
Fogia, mój Ralfi tez wstydliwy i w 4D buzi nie chce pokazać, jak tylko doktor przykładał głowice od USG to kręcił się ale woreczek na dole baaardzo dobrze widoczny:tak::-D.
Madzia, nie trzymaj nas już w niepewności - bo z Fogią myszy naślemy :-p;-);-).

Do góry