reklama
Madzienka ciuszki Julci posegregowane? JA to też mam zawsze problem gdzie upchać Michała ubrania on ma więcej łaszków niż ja i J razem
posegregowane i popakowane w worki próżniowe, dzieki nim mam ciut więcej miejsca do upychania
Misia polecam kupno inhalatora, niestety myślę, ze bedzie Ci sie często przydawał to koszt ok 100 zł a dużo wygodniej niz z parówka z gorącej wody ja inhalator zamawiałam w aptece, ale dziewczyny kupowały na allegro jakis philipsa chyba.
Misia ja tez polecam...przy przedszkolaku na pewno przyda się....
ale z tego co słyszałam to można wypożyczyć inhalator w aptece całodobowej na zana...pomiędzy leclerkiem a media markt...
jak dzisiaj Wasze samopoczucie...zdróweczka....
Madzieńka strasznie jestem ciekawa czy będzie chłopczyk czy dziewczynka ;-)
już wiesz????
super ze temperatura nie wraca...a chrypka a sio od Gabrysi
madzienka dziękuję za towzrzystwo a jak Jula po kinie??? dała radę wysiedziec???
my byłyśmy z madzienką na tych "warsztatach" choc nie wiem jak to nazwać. kilka stolików z "ekspertami", trochę posłuchałysmy, wygrałysmy w konkursie nawet zdjęcia sobie zrobiłysmy ale co najważnejsze, załapałysmy się na USG. Pani dużo pokazywała, dokładnie oglądała maleństwo, dała kilka zdjęć w sumie akcja zorganizowana dość słabo, zainteresowanie małe (choć niekktóre mamy w kolejce do UGB gotowe były do rękoczynów)
ale co najważniejsze
będzie.... \
dziewczynka!!!!!!!!!!!!!!!
Mandziulka raz jeszcze gratulacje i dzięki za towarzystwo dzisiaj...
Jula kinem i filmem zachwycona....przesiedziała cały film i teraz opowiada mi o czym był
Witam się na szybko,bo za chwilkę spadamy z M do kolezanki. Maks juz prawie w drzwiach Popisze potem bo mamy nerwa porządnie zaruszonego
Miłego dnia.
udanego wypadu do koleżanki i poprawy nastroju życzę....
madzienka a u Ciebie?????????????????
to co robimy zakłady??
na kogo stawiasz???;-);-);-)
Marzenka chwal chłopaki jak po wizycie na basenie....
Madziarka odzyskałas kompa???
Justyna Ty dzisiaj, w domu nie na wyjeździe??
Mirosia jak masz chwilke to mozesz jutro podejśc do plazy, jest pani od chustowania więc może pokaże Ci wiązanie na biodrze...bo to chyba Ty o tym wspominałaś ostatnio...
witajcie tak jak wspomniała Mandziulka my dzisiaj od rana gościłyśmy w plazie....impreza bardzo bardzo przereklamowana...eksperci hmmmm pozostawiają wiele do życzenia....najlepsza z nich była pani dietetyczka
usg zaliczone i zgadzam się że dość dokładne jak na bezpłatne badanie w takim miejscu...ciekawe tylko czy prognoza płci sprawdzi sięnajważniejsze że z bąblem wszystko w normie...
Marta1981
Rodzyneczka
Mandziula, gratuluję córci.:-)
Madzienka, jakaś przeplatanka u nas na wątku i ja tez typuje synka;-)
Biodra mi całkiem siadają i nie mogę siedzieć za długo ani stać na dodatek sama z młodymi jestem do jutra - M miał dziś dyżur i ojce nas zaprosili a że późno wracał to kazałam jechać firmowym bez nas.
Madzienka, jakaś przeplatanka u nas na wątku i ja tez typuje synka;-)
Biodra mi całkiem siadają i nie mogę siedzieć za długo ani stać na dodatek sama z młodymi jestem do jutra - M miał dziś dyżur i ojce nas zaprosili a że późno wracał to kazałam jechać firmowym bez nas.
F
fogia
Gość
hej dziewczynki
dziś też ciśnienie ok, nawet ciut za niskie.
Miałam dziś gości, przed chwilą pojechali. Jutro kończę 32 lata, ehhh jakoś mi smutno.
Mandziula gratulacje. :-)
Madzieńka dziewczynka?
dziś też ciśnienie ok, nawet ciut za niskie.
Miałam dziś gości, przed chwilą pojechali. Jutro kończę 32 lata, ehhh jakoś mi smutno.
Mandziula gratulacje. :-)
Madzieńka dziewczynka?
3:1....jeszcze chwile potrzymam Was w niepewności;-)
Fogia super że ciśnienie niskie....dlaczego Ci smutno...masz super rodzinkę, piękna księżniczka rośnie w brzuszku, więc głowa do góry....jeszcze tylko mężowego u boku życzę!!!!
Fogia super że ciśnienie niskie....dlaczego Ci smutno...masz super rodzinkę, piękna księżniczka rośnie w brzuszku, więc głowa do góry....jeszcze tylko mężowego u boku życzę!!!!
F
fogia
Gość
Madzienka chyba mi smutno bo m. jutro nie będzie. No i te sprawy mieszkaniowe tak się wloką nieoptymistycznie.
a co do tej mojej księżniczki to ona jest nią tylko w 80%, 4d nawet nie dało jej rady tak nogi zaciskała. Gin. mówił, że strasznie wstydliwy egzemplarz.
a co do tej mojej księżniczki to ona jest nią tylko w 80%, 4d nawet nie dało jej rady tak nogi zaciskała. Gin. mówił, że strasznie wstydliwy egzemplarz.
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Fogia, mój Ralfi tez wstydliwy i w 4D buzi nie chce pokazać, jak tylko doktor przykładał głowice od USG to kręcił się ale woreczek na dole baaardzo dobrze widoczny.
Madzia, nie trzymaj nas już w niepewności - bo z Fogią myszy naślemy ;-);-).
Madzia, nie trzymaj nas już w niepewności - bo z Fogią myszy naślemy ;-);-).