reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie

Ja tylko na chwilę.
Dziękuję dziewczyny za życzenia, aaaa to ostatnie z dwójką z przodu:sorry:
Weekend praktycznie przesiedzieliśmy w domu ze względu na Huberta, wczoraj szykowała nam się gościna, ale musieliśmy przełożyć, P tylko poszedł do sąsiada na piwo.Dzisiaj też w domu, a jutro wybieramy się do przedszkola,oczywiście jakie było stwierdzenie "ja nie chcę":sorry:

misia :-D

mandziula jak się czujesz?

a i doczytałam madziarka super, że wyniki się poprawiają

madzienka gdzie byliście na spacerku?

reklama
Witam się i ja wieczornie:tak: za nami dość intensywny dzień. Rano śniadanko i do kościoła, potem drugie śniadanie i drzemka, jak Cypek zasnął to położyliśmy się z M żeby chwilę odpocząć i przypomniało mi się że w lodówce czeka ciasto na rogaliczki i tyle z mojego leżenia było:-) Na obiadek przyjechała do nas mama, a potem wybraliśmy się na wieś, Cyprian wcinał maliny z krzaka aż brzucho zrobił mu się jak balonik, łasuch mały:tak: teraz czekamy na serial i trzeba powoli szykować się na jutro do pracy:tak:

Madzienka też mieliśmy się wybierać na te targi, ale widzę po tym co piszecie, że nic nie straciliśmy;-)

Maltanka 100 lat dla Ciebie, dużo zdrowia, bo ono najważniejsze oraz spełnienia najskrytszych marzeń i uśmiechu na twarzy każdego następnego dnia;-)

Misia no to choróbsko rozłożyło Was na dobre...zdrowia!! A Twój kot niezły akrobata:-)

Sunday nie zazdroszczę wydatków, no ale co zrobić...;-)

Dobrych nocek dla Was...

my dzisiaj prawie cały dzień na dworze....jak nie hulajnoga to rower....poszukiwaliśmy kasztanów ale niestety jeszcze nie pospadały...więc zrobiliśmy zapas jarzębiny i trochę żołędzi:tak:
a pogoda boska....ja chce polską złota jesień...

Mandziulka ponawiam pytanie jak się czujecie???
kiedy masz usg???

Marzenka jak imprezka czekamy na fotki....jubilat zadowolony:-)?

Maltanka trochę miasteczko akademickie zwiedziliśmy, lsmy i popołudniu Czechów

Misia jak Wasze zdróweczko???
a kot:laugh2:

Iwonka super dzionek za Wami...nic a nic nie straciliście...

miłego wieczorku

Witam się i ja wieczornie:tak: za nami dość intensywny dzień. Rano śniadanko i do kościoła, potem drugie śniadanie i drzemka, jak Cypek zasnął to położyliśmy się z M żeby chwilę odpocząć i przypomniało mi się że w lodówce czeka ciasto na rogaliczki i tyle z mojego leżenia było:-) Na obiadek przyjechała do nas mama, a potem wybraliśmy się na wieś, Cyprian wcinał maliny z krzaka aż brzucho zrobił mu się jak balonik, łasuch mały:tak: teraz czekamy na serial i trzeba powoli szykować się na jutro do pracy:tak:
pracuś z Ciebie....odpoczywasz czasami?:sorry:
my dzisiaj prawie cały dzień na dworze....jak nie hulajnoga to rower....poszukiwaliśmy kasztanów ale niestety jeszcze nie pospadały...więc zrobiliśmy zapas jarzębiny i trochę żołędzi:tak:
intensywnie spędzasz niedzielę
:tak:Jula bez problemu pewnie daję radę, a Ty?brzuszek nie prosi o odpoczynek?:sorry:
a pogoda boska....ja chce polską złota jesień...
ja tam bym chciała wciąż lato:sorry:ostatecznie cieplutką jesień...ale jak pomyślę o listopadowej szarówie:no::zawstydzona/y:
Misia jak Wasze zdróweczko???
Natalka nos zapchany,leci z nosa,ale oczyścić się nie da:wściekła/y:albo za mało siły w płucach mamy:sorry:
Staś czasem kichnie,ale póki co kataru brak,oby tak zostało:tak:
ja prawie tak jak Natalka...nos zatkany,choć się nie leje:sorry:ale katary bakteryjne:-(więc chyba jutro zajdziemy do przychodni:sorry:

witam porannie
madzienka kochana dziekuję za troskę, czuje sie już całkiem dobrze, nie licząc bolacego barku i karku, maleństwo kopie, wiec jest ok, samopoczucie też mam już lepsze:tak::tak: a na USG miałam iśc 18 ale może uda mi isę w sobotę albo w niedzielę załapac na te badania profilaktyczne to przełożę i wybiorę się po wyjezdzie (bo czytałam że USG to najczęsciej można co 2 tygodnie) a ty kiedy idziesz???
maltanka bezproblemowego przedszkolaka dzisiaj życzę:tak:
madziarka super że wyniki się poprawiaja, trzymam kciuki za dzisiaj:tak::tak:
misia zdrówka posyłam:tak:

a ja dzisiaj mam trocjhe sprwa do załatwienia, musze do lekarz, na policję i do pracy...
zmykam się szykowac
milego dnia zycze

Dzień dobry...wstawać śpiochy, co tutaj tak pusto...na dworze śliczne słoneczko i już cieplutko...
Jula w przedszkolu, a ja zakupki zrobiłam...w lidlu szaleństwo...u nas były takie tłumy przy kaloszach i tych kombinezonach przeciwdeszczowych...:szok:że podejść się nie dało:shocked2::-D

intensywnie spędzasz niedzielę
:tak:Jula bez problemu pewnie daję radę, a Ty?brzuszek nie prosi o odpoczynek?:sorry:

ja tam bym chciała wciąż lato:sorry:ostatecznie cieplutką jesień...ale jak pomyślę o listopadowej szarówie:no::zawstydzona/y:

jakoś daję radę...dzisiaj wybieram się na aerobik dla brzuchatek....
o ja też chce lato...ale wiem że moje prośby nie spełnią się więc przynajmniej jesień ciepłą i słoneczną

jak Wasza nocka??
u nas Jula też coś wstała w podetkanym noskiem więc zobaczymy jak się sytuacja rozwinie...:sorry:

madzienka kochana dziekuję za troskę, czuje sie już całkiem dobrze, nie licząc bolacego barku i karku, maleństwo kopie, wiec jest ok, samopoczucie też mam już lepsze:tak::tak: a na USG miałam iśc 18 ale może uda mi isę w sobotę albo w niedzielę załapac na te badania profilaktyczne to przełożę i wybiorę się po wyjezdzie (bo czytałam że USG to najczęsciej można co 2 tygodnie) a ty kiedy idziesz???

a ja dzisiaj mam trocjhe sprwa do załatwienia, musze do lekarz, na policję i do pracy...
zmykam się szykowac
milego dnia zycze

ja mam w planach na początku października....ale fajnie jakby udało się w weekend dostać...

Ty już w pracy???udanego dzionka

Madziarka czekamy na wyniki d-dimerów...

Karlita co u Was???jak wesele??

Maltanka jak dzisiejsze wyjście do przedszkola???

i jak reszta przedszkolaków po weekendzie???

miłego dzionka...ja zmykam na pazurki...

Ostatnia edycja:
Witamy i my z Hanulką...
ale smaka na kawusię robicie... a ja nie mogę :sorry2: nie dość że nie wiem jak mała by zareagowała to jeszcze to ciśnienie skaczące :zawstydzona/y: cały poprzedni tydzień był spokój - brałam nowe proszki i ciśnienie było w normie - do soboty... nie wiem czemu w sobotę na wieczór mi podskoczyło i wczoraj cały dzień mimo proszków miałam 170/101 :szok: i nawet dodatkowe proszki szybko działające mało co je zbijały...
a dziś z rana 102/87 :blink: i bądź tu mądry człowieku... ;-)

Zrobiłam dziś rano badania, po południu będę miała wyniki to będę dzwoniła do gina i naszego ogólnego... mam nadzieje że przynajmniej te d-dimery będą całkowicie w normie i będę mogła przestać robić te zastrzyki bo to nic przyjemnego... ;-) jak będę miała już wyniki to dam wam znać co i jak :sorry2:

Mandziulka cieszę się że dobrze się czujesz.... teraz odpoczywaj i nie ganiaj tyle :-p

Madzieńka udanej wizyty na pazurkach... relaksuj się ile się da...
i zdrówka dla Julci...

Misia i dla was zdróweczka!!!! a co do zapaleń - jak by coś to pisz - jak będę mogła to pomogę... ja też z każdą ciążą mam nawały wiec już trochę ich przechodziłam :-p

Maltanka najlepszego kochana - niech spełniają się wszystkie marzenia... a nowy domek przyniesie nowego lokatora :-);-)

Karlitka jak wesele?? ty jeździsz kochana? i ja jestem dumna z Ciebie!!!! tak ogólnie - że dałaś radę sama temu wszystkiemu....!!!

Anetka jak nocka?? mała polubiła smoka?
u mnie też dwójka poprzedników smoka nie chciała a Hanuli wciskam bo wiem że to dużo łatwiej... a odzwyczaić odzwyczaimy - zobacz ile dzieciaków było smoczkowych i jakoś wszystkie kiedyś ze smoków zrezygnowały ;-):tak: to i nasze dziewuchy kiedyś zrezygnują nie? :-D

Jejku wiecie co a ja ciągle głodna chodzę... ciapię non stop... jak nie paluszka to bułkę z wędliną jak nie bułkę to ciasteczko... nie wiem co się ze mną dzieje :zawstydzona/y::dry::sorry2::zawstydzona/y:

idę zrobię sobie herbatki to może zajmę ręce na chwilę :-D

Madziarka trzymam mocno kciuki za wyniki oby wkoncu sie unormowalo.......jedz jedz po ciazy pewnie ci nic nie zostało wiec nie zaluj sobie:-D
Anetka i jak smoczek troche pomaga???
Mirosia jak Olek???????
Misia zdrowka dla Was...
Madzienka milego relaksu.......zdrowka dla J oby nic sie nie rozwinelo.....
Karlita jak powrot do przedszkola jak n dal rade po weekendzie????
Maltanka STO LAT!!!!!!!
Mandzula jak dobrze ze czujesz sie dobrze i super ze maluch daje zac ze wszystko u niego ok........
Elza jak C kryzys minal?????

Wkoncu poniedzialekale:-) jestem padnieta kregoslup az pobolewa:zawstydzona/y:ale najwaznijsze ze imprezka sie udala przygotowalam 14 na kryc ale i tak goscie wczoraj jakos przychodzili na raty jedni byli troche wczesnie i musieli wczesniej wyjechac a innisie troche spoznili a siostra wohgole przyjechala na wieczor wiec nie potrzebne bylo mi tyle krzesel:-)no i jeszcze dzisiaj mam ostatnich gosci...

Cos tam wybiore ze zdjec ale to moze pozniej.......moze juz i sesje bede miala to przy okazji zrobie to za jednym razem......

Teraz B spi bylismy juz na spacerku i zajrzelismy do Lidla i zakupilismy parasoleczke dla M.....

Dobra lece kolejne pranie rozwiesic......

Witam,

Marz super że impreza udana:-),Ja dzisiaj też mam dzień pralkowy, już trzeci wsad się pierze. Trzeba korzystać z pogody bo coś od środy ma się popsuć:shocked2:

Madziara trzymam kciuki:tak:

Mirosia jak tam dzisiaj u Was?

Maltanka
spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe:happy2:. Za rok nie odczujesz tego że trójka z przodu:blink:.

Madzienka zdrówka dla Juleczki. I udanego relaksu u kosmetyczki:tak:

Sunday
co u Was, jak Maksio?

Iwonka i jak Cypek, brzuszek nie bolał z przejedzenia malinami? Maliny dobrze wpływają na pracę jelit:tak:, tzn te pestki:tak:

Eliza a jak u Was weekend minął?

Mandziula powodzenia w załatwianiu spraw:tak:

Anetka śliczna:happy2:nawet ze smokiem:happy2:

Jak Twoja mama była w końcu lekarza?

Misia zdrówka!!!

Dzisiaj zrobiłam dwie porcje naleśników, mam biały wiejski ser to trzeba jakoś go spożytkować. I tak 1,5 kg zamroziłam na sernik:tak:.
Mój króliczek śpi, a ja czekam na murarza:-D bo nam się rura w kuchni zatkała. A administracja nie dysponuje hydraulikiem to murarza nam podsyłają:-D.

reklama
Justynka tak wiem wiem, że dobrze malinki działają, dlatego jeszcze korzystając z tego że są to jemy :tak:
Jak murarz, przyszedł:-)??

Marz super, że impreza Wam się udała;-) też mam zawsze problem z miejscami siedzącymi:-)

Madziarka ale Ci skacze to ciśnienie:sorry: trzymam kciuki, żeby było okej. A bez kawy dasz radę:tak:;-)

No nic lecę pracować:-)

Do góry