iwonka07
Fanka BB :)
Witajcie weekendowo, jak dobrze, że nam troszkę słoneczko przyświeca, to i uśmiech na buźce szerszy z racji tego że miałam wczoraj wolne, to sobie posprzątałam, a dzisiaj raniutko już rosół nastawiłam, pranie zrobione, nawet pobiegać zdążyłam, także wszystko gotowe, jeszcze tylko nie wiem co na drugie zrobić:-)
Aneta może rzeczywiście smoczek Wam troszkę pomoże, napisz jakie rezultaty przynosi
Misia, Marz a na jakiej sesji byliście?
Elza ahh jak miło tak sobotnie nie:-)? chociaż mam nadzieję, że teraz to już nie jesteś w piżamce :-)
Justyna zdrówka dla Michasia, ale sądzę że te gluty to raczej od chasania po dworze, a że wiaterek niemały był to i trochę mu leciały;-) ja jak biegam to zawsze mam gluty:-)
Karlita a Ty jak tam sobie radzisz z rozpakowywaniem?
Madziara jak u Ciebie? lepiej się czujesz??
Miłych weekendów, kończę kawkę i zabieram się do robienia obiadu...
Aneta może rzeczywiście smoczek Wam troszkę pomoże, napisz jakie rezultaty przynosi
Misia, Marz a na jakiej sesji byliście?
Elza ahh jak miło tak sobotnie nie:-)? chociaż mam nadzieję, że teraz to już nie jesteś w piżamce :-)
Justyna zdrówka dla Michasia, ale sądzę że te gluty to raczej od chasania po dworze, a że wiaterek niemały był to i trochę mu leciały;-) ja jak biegam to zawsze mam gluty:-)
Karlita a Ty jak tam sobie radzisz z rozpakowywaniem?
Madziara jak u Ciebie? lepiej się czujesz??
Miłych weekendów, kończę kawkę i zabieram się do robienia obiadu...