reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Justyna Buziak Urodzinowy dla Michałka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madzienka ja sie dolaczam ale z cherbatka......B dziekuje dzielny moj chloptas poszedl wypoczac po szczepeniu.....
zdjec jeszcze nie mam moze jutro pojedziemy.....
Madziarka czekam na wiesci powizytowe........i trzymam kciuki....
Anetka super ze smoczek troszke Cie uwolnil.......
Misia zdrowka dla Was....
Atali zdrowka dla Tymka.....super ze sie tak wyszalalas na weselu.......
Mirosia ale jak po rozmowie z dyr podbudowala cie zadowolona jestes??????zobaczysz przyszly tydzien juz bedzie o niebo lepszy...

Jakis mam metlik w glowie nie wiem co juz mialam napisac bo czytam na raty:-p

My juz po szczepieniu B po ukluciu zaczal krzyczec na panie tak sie rozrzalil ale tak zaczal smiesznie gadac po swojemu poprostu je skrzyczal:-D:-D:-Da mamusia tez madra czas zrozumiec ze B to juz nie niemowlaczek bo oczywiscie jak przyszlo do wazenia to ja go jak niemowlaka zaczelam klasc na ta malutka wage kobitka do mnie aby go posadzic no przeciez fakt:-D:-D

No tak a w domu zdalam sobie sprawe ze zapomnialam zaplacic za szczepienie ale Pani kt szczepi tez chyba zapomniala bo zazwyczaj mowi....ja zawsze tego sie boje ze bedac sama to i tak stresuje sie szczepieniem i ze wlasnie o czyms zapomne...a dzis skupilam aby wziac zaswiadczenie o karmieniu i recepte i zonk zapomnialam:zawstydzona/y::-(no nic przy nastepnej wizycie dopelnie formalnosci.....:-)

No i wkoncu obcielam te pioreczka B i teraz mam w domu blizniakow.......:-):-D

Brawo dla dzielnego Bartolinka...
może będziesz miała szczepienie gratis;-):tak:
i wizyta u fryzjera...fiu fiu ciekawe przedpołudnie za Wami...

Michałku wybacz ale ja gapa...
wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego Twojego święta!!!
tort mcqueen.jpg

Hej,

Już mam zlew dostępny:rofl:, rano o 8 przyszło dwóch murarzy i odetkali rurę:-).

Marz to pokaż nam Bartusia w nowej fryzurce:tak:. Dobre z tym szczepieniem, i że nawet pani nie upomniała się o kasę:-D:-D:-D, szczepiłaś na pneumokoki?

Madzienka, Marz w imieniu Michałka dziękuję za życzenia:-)

Madzienka super że Julia obroniła się przed katarem:tak:, Ja tylko jeden raz przez całą ciążę zostałam obsłużona poza kolejnością, w Realu:tak:. O której godz idziesz do ginekologa?

Madziara koniecznie daj znać po wizycie u lekarza.

Oho już mój tygrysek przeciąga się, dzisiaj jakieś ekspresowe spanko było:huh:.

Justyna szczepilismy sie wg kalendarza szczepien czyli to po roku no co Ty za pneumo napewno by nie zapomnieli o kasie:happy2:obiecuje pokaze ale to juz wrzuce za jednym razem.....

Już mam zlew dostępny:rofl:, rano o 8 przyszło dwóch murarzy i odetkali rurę:-).

Madzienka super że Julia obroniła się przed katarem:tak:, Ja tylko jeden raz przez całą ciążę zostałam obsłużona poza kolejnością, w Realu:tak:. O której godz idziesz do ginekologa?

Oho już mój tygrysek przeciąga się, dzisiaj jakieś ekspresowe spanko było:huh:.

heheh nie ma to jak dwóch murarzy i zlew działa:-D:-D

w realu to i ja korzystam...z kasy w punkcie obsługi..:-D:-Dwizytę mam o 18.30 i jakiegoś stresa:sorry2:

a co będzie spał w końcu dzisiaj jego święto....

miłego pluskania....

Marzenka szczepienie świnka-odra-różyczka z kalendarza szczepień??to jest bezpłatne...

Madzienka jak bezplatne??????raz w skojarzonych jest bezplatne i to mialam ostatnim razem ze chcialam placic a one ze teraz nie.....wiec to juz powinnam placic......zglupialam:confused:

Dziwne by bylo jakbys sie nie stresowala przed wizyta wiec jest ok......chyba kazda ma/miala mega stresa przed takimi wizytami pojdziesz slyszysz serducho i sie naladujesz na kolejny miesiac!!!!!!

Witajcie, ale mamy piękny dzień:tak: a ja w pracy muszę siedzieć, no cóż:sorry2:

Justynka
wszystkiego najleszego dla Michałka, a przede wszystkim zdrówka;-) ale z tych glutków chyba nic się nie rozwinęło nie?

Madzienka fajnie, że taka aktywna w ciąży jesteś:tak: a gdzie chodzisz na ten aerobik, do miasta kobiet może?

Misia kurujcie się wszyscy, zdrowia podsyłam.

Justyna wszystkiego najlepszego dla Waszego solenizanta!!!! Michałku rośnij zdrowo, uśmiechaj się często i niech słonko opromienia ci każdy nadchodzący dzień!!! ;-)

Madzieńka nie stresuj się, wszystko będzie dobrze!!!

a co do suwaczka - fakt pora go zmienić... tylko czasu na to wszystko mi braknie :-D

Marz super że masz takiego dzielnego mężczyznę w domu - a panią czasami i nakrzyczeć trzeba jak kłuje dziecko :-D:-D:-D

U mnie już był pan dr i mnie uspokoił... powiedział że te d-dimery mogą tak powoli spadać i że to może potrwać i pół roku... ale oby spadały! a co do bólu z tyłu głowy - wymasował mnie i powiedział że pewnie podczas cc jak spałam to zruszyli mi kręgi bo 4 i 5 mam na pewno przestawiony - jutro jestem umówiona do dr na ustawianie... trochę się boję ale jak pomyślę że to może pomóc to dodaje mi to odwagi ;-) bo już dosyć mam tego bólu głowy i szyi... ale też najważniejsze że ten ból to nie jest od żadnego zakrzepu...:tak::tak: bo tego też się obawiałam...

Madzieńka ależ bym się kawusi z tobą napiła... mniam... chyba ciśnienie zaczyna mi się normować bo ochotka na kawkę wraca jak bumerang :-D:-D:-D;-):tak:

A jak na razie to Hanula obudziła się na swoje mleczko...

reklama
Madzienka jak bezplatne??????raz w skojarzonych jest bezplatne i to mialam ostatnim razem ze chcialam placic a one ze teraz nie.....wiec to juz powinnam placic......zglupialam:confused:

a to teraz szczepiłaś trzecia dawkę skojarzonej???czy odra-świnka-różyczka??
skojarzona na pewno płatna ale z tego co pamiętam to 3 dawka jest kolo 16 miesiąca a koło 13m-ca bezpłatna

Madzienka fajnie, że taka aktywna w ciąży jesteś:tak: a gdzie chodzisz na ten aerobik, do miasta kobiet może?

tak do miasta kobiet

Madziarka ja też napiłabym się z Tobą....trzymam kciuki za wizytę u kręgarza...

zmykam po Juleczke...pewnie będę za wcześnie:-p

Do góry