reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,
dzieciaki śpią :tak:przynajmniej na razie:-Du nas dzień jak co dzień:tak:plac zabaw i prace domowe;-)a teraz relaks z Karmi;-)
Natalka tylko dziś miała dzień na nie:no:i nawet Stasia uszczypała z zazdrości:angry:pierwszy raz sie jej zdarzyło:dry:
wypad do kina bardzo udany...film moim zdaniem ciekawy a muzyka super...

dziewczyny dzięki za towarzystwo...dojechałyście bez problemów???

Misia nagród tym razem nie wygrałyśmy ale było ich mniej niż jak byłyśmy z Tobą...a z gratisów tez nic szczególnego....
ale i tak warto było;-)
super,że wyjście udane:tak:następnym razem załapiecie się też na gratisy;-)

Moj B zaczal stac na nogach przez kilkanascie sekund i lapie rownowage he he ale najsmieszniejszniej jest wtedy jak zaczyna sie cieszyc ze stoi i wtedy klap na pupke:-D:-D:-Dale fajnie rozumie ze to mu wychodzi i jest to jego male osiagniecie bo micha mu sie cieszy;-)
wielkie brawa dla B:tak:niebawem będzie biegał;-)

ja dopiero wróciłam i trzebaby iść spać bo jutro rano pobudka, ale jadę samochodem to dłużej pośpię:-p a jutro znowu nam wypadła imprezka mieszkaniowo-podwórkowa z sąsiadami, więc muszę po drodze zakupy zrobić:tak:
się intergrujecie:-D

misia oj ja pamietam jak Miki się tak zaczynał smiac... cuda te małe uśmiechy:tak::tak: a jak Natalka??? idzie już dfo przedszkola???
chciałabym,żeby w poniedziałek juz wróciła do przedszkola:tak:a Kola kiedy?a Ty idziesz na L4 czy wciąz pracujesz?

mandziula, Madzieńka pięknie wyglądacie :-)))))) aż czlowiek nabiera ochoty na TAKI stan ;-)

mężowi kurtka się spodoba :-D:-p hehhehe
warunki lokalowe juz macie na kolejnego dzieciaczka;-)teraz tylko się postarać;-)
kurtka extra:tak:zazdroszczę:sorry2:ja musze coś kupić na chrzciny,ale pomysłu brak:dry:

OK czyli spotykamy się we czwartek
w BUGI proponuje 10:30
bo i tak pewnie zabawimy tam długo hehheeh

:confused:zobaczę czy mi się uda...jakby cos dam znać:tak:

witam się po ciężkiej nocy...tak mnie w nocy bolało podbrzusze i jajnik że nie mogłam spać teraz też lekko odczuwam ból....czas się wybrać do gin...wrryyy jak ja nie lubię...a na dodatek czarek dzisiaj jakiś taki rozdrażniony... w nocy śniło mu się że zgubił mamę w sklepie i obudził się z płaczem...
ojej, współczuję:-(biegniej do lekarza:tak:

super fotki:tak:my mamy ten sam problem ze zdjęciami z Natalki chrzcin:dry:mam nadzieję,że tym razem będą lepsze;-)
madzienka polar kupiłam dokładnie taki Polar do noszenia dzieci - różowy - L/XL - LennyLamb.com tylko rozmiar S/M, a fotkę
świetny:tak:
justyna jedziemy na 5 dni do Krynicy tylko mam nadzieje ze nie bedzie zbyt zimno bo ochłodzenie zapowiadają a w górach zawsze chłodniej, a dzis sie dowiedziałam ze w pokoju mamy i aneks kuchenny i łazienke:-) i superrrr zawsze to lepiej przy 2 urwisów
super wyjazd sie Wam szykuje:tak:

Michała sprawy jelitowe bez zmian, niestety:crazy:
:no::-:)-(

Nasza Anetka dzisiaj wychodzi ze szpitala:happy2::happy2::happy2::happy2:
super!!witaj ponownie!jak samopoczucie?
Jula śpi w nowym łóżku....na górze:tak::tak::tak:
pochwal sie łóżkiem
:tak:
a jutro ruszamy na warszawę....
udanego wyjazdu i zakupów:tak:
Madziarka z Hanusią trzymają się dzielnie...dziewczyny współpracuje więc jest ok...ale wyjście Madzia rokuje dopiero po weekendzie...
pozdrów je od nas:tak:no czekamy na powrót:tak:

reklama
Anetko witaj i pisz jak sie czujesz?????????
Madzienka Jula pewnie przeszczesliwa:-)dzisiaj na gorze jutro na dole....udanego wypadu do stolicy....
Sienio planuj wplne dawno sie nie widzialysmy.....;-)
Justyna milego wyjazdu...
Gon1a duzo ciapkow jest w Hollybucie na zana i male i duze......udanych wakacji:-)
Elza lec do gina:zawstydzona/y:
Mirosia fajny ten polarek koniecznie musisz nam sie w nim pokazac;-)

Padam padam padam.....niech mnie ktos dobije:nerd::nerd::nerd:niedawno wrocilismy z Radomia M mial jedna rzecz do zalatwienia a my sie wybralismy na wycieczke ale to byla masakra!!!!!!!zakonczona w pulawach z placzu blusem B:errr::growl::rolleyes2:........M spi a maly rozdarciuch dopiero zasypia P ma jeszcze jechac po browarka bo musze sie napic:-Dmatko najgorsza podroz:baffled::baffled:

Marzenka dzisiaj widać nie był dzień B na podróże...udanej reszty wieczoru przy piwku....
Jula z tego przejęcia zasnąć nie mogła:-D

i na mnie pora bo jutro nie wstanę a czeka mnie pobudka

Witam się z Kołobrzegu!
madziara78 GRATULACJE DLA SZCZĘŚLIWYCH RODZICÓW! Niech Hanulka zdrowo rośnie i daje Wam wiele radości!
aneta82 współczuję powrotu do szpitala, mam nadzieję że już jest lepiej!
madzienka i jak pierwsza nocka Julci na nowym łóżku?Jak się czujesz?
mirosia super zdjęcia z chrzcin,Marzenka ślicznie wyglądała-jak aniołek:tak:
marz21 dobrze że już szczęśliwie wróciliście, dzieciaki różnie mają z tymi podróżami...a jak nocka?brawa dla B za stanie, już niedługo będzie biegał...
My już od środy w Kołobrzegu, dzieciaki podróż przespały:tak: Pogoda mieszana, ale woda w Morzu zimna:sorry2: Dobrze że mamy w hotelu baseny to dzieciaki szaleją:-) My z P lenimy się na całego,tak więc urlop jak narazie udany.Miłego dzionka, pozdrawiam z nad Morza:tak:

Haneczko witaj po drugiej stronie brzuszka, Madziara gratulacje!!!!
marz wlasnie podróż mnie martwi bo ponad 4 godz jazdy przed nami ale jak wjedziemy rano to powinien usnac i pospac z godz
brawo dla B za odwage, raczkuje??
MAciek na czworaka zasuwa, na dworze tez jak pajak z pupa w górze, ale juz tez probuje tzn przejdzie od 5 do 10 kroków i pac na pupe i na czworaka no i tez zaczał włazic na fotele i łóżka:sorry2:
elza jak podbrzusze??
mnie dzis boli szef po cesarce:baffled:
o spotkanie w Bugi no ja bede jakies 300 km dalej:confused: ale mam jeszcze wolne pozniej wiec moze ....
justyna zdrówka dla Michasia
fajnie ze ąnetka wyszła juz, pozdrów ja
maltanka jak imprezka integracyjna??

a ja dzis poprałam, poprasowałam, jutro bede pakowac no i cos jeszcze upichce na wyjazd, ogladam film o johnie lenonie, ide sie myc bo padam

Ostatnia edycja:
o mamo ale pusto....gdzie zaginęłyście.....

my wczoraj zaliczyliśmy udany wypad do warszawy...Jula pojechała samochodem z moimi rodzicami a my sami, więc odwiedziliśmy targi Moje Dziecko i w spokoju pooglądaliśmy co nieco ale niewiele interesujących mnie rzeczy było...
:sorry:

dzisiaj też super dzionek...przedpołudniem z Marzenka i jej rodzinką pojechaliśmy na piknik lotniczy do Świdnika...
a później już rodzinnie i weekend zleciał....:tak::tak::tak:

a jak Wasze weekendy???

Elza jak brzuszek??

Gon1a udanego wypoczynku...

Antuanet odpoczywajcie i dawaj znać co u Was...

Sienio i jak spotkamy się w czwartek w Bugi??tak dawno Ciebie nie widziałam a Twojej Juleczki to już nie wspomnę!!!

Aneta jak Wasza współpraca dziewczynki??

Maltanka super że imprezka udana...

Karlita jak weekend...malowanie zakończone...jak pokoik dziecięcy pokaż nam co Wam ta malarka wyczarowała??zaczęłaś rozpakowywanie??

spokojnego wieczorku...

reklama
Witam:tak:
znowu pustka:szok:
gonia udanego wypoczynku:tak:
my wczoraj zaliczyliśmy Olimp,bo nie miałam w co się ubrać na chrzciny:dry:a dziś byliśmy u babci na obiadku:tak:
PS.czy ktoś już był tutaj???podobno fajne:sorry2:
Farma Iluzji - informacje

my wczoraj zaliczyliśmy udany wypad do warszawy...Jula pojechała samochodem z moimi rodzicami a my sami, więc odwiedziliśmy targi Moje Dziecko i w spokoju pooglądaliśmy co nieco ale niewiele interesujących mnie rzeczy było...
szkoda,że wyjazd nie do końca udany:sorry:

dzisiaj też super dzionek...przedpołudniem z Marzenka i jej rodzinką pojechaliśmy na piknik lotniczy do Świdnika...
a później już rodzinnie i weekend zleciał....:tak::tak::tak:
rodzinnie to rozumiem,że udany,spotkanie z Marzenką też...a jak piknik?
;-)

Do góry