Witajcie,
dzieciaki śpią przynajmniej na razieu nas dzień jak co dzieńplac zabaw i prace domowe;-)a teraz relaks z Karmi;-)
Natalka tylko dziś miała dzień na niei nawet Stasia uszczypała z zazdrościpierwszy raz sie jej zdarzyło
kurtka extrazazdroszczęja musze coś kupić na chrzciny,ale pomysłu brak
dzieciaki śpią przynajmniej na razieu nas dzień jak co dzieńplac zabaw i prace domowe;-)a teraz relaks z Karmi;-)
Natalka tylko dziś miała dzień na niei nawet Stasia uszczypała z zazdrościpierwszy raz sie jej zdarzyło
super,że wyjście udanenastępnym razem załapiecie się też na gratisy;-)wypad do kina bardzo udany...film moim zdaniem ciekawy a muzyka super...
dziewczyny dzięki za towarzystwo...dojechałyście bez problemów???
Misia nagród tym razem nie wygrałyśmy ale było ich mniej niż jak byłyśmy z Tobą...a z gratisów tez nic szczególnego....
ale i tak warto było;-)
wielkie brawa dla Bniebawem będzie biegał;-)
Moj B zaczal stac na nogach przez kilkanascie sekund i lapie rownowage he he ale najsmieszniejszniej jest wtedy jak zaczyna sie cieszyc ze stoi i wtedy klap na pupkeale fajnie rozumie ze to mu wychodzi i jest to jego male osiagniecie bo micha mu sie cieszy;-)
się intergrujecieja dopiero wróciłam i trzebaby iść spać bo jutro rano pobudka, ale jadę samochodem to dłużej pośpię a jutro znowu nam wypadła imprezka mieszkaniowo-podwórkowa z sąsiadami, więc muszę po drodze zakupy zrobić
chciałabym,żeby w poniedziałek juz wróciła do przedszkolaa Kola kiedy?a Ty idziesz na L4 czy wciąz pracujesz?misia oj ja pamietam jak Miki się tak zaczynał smiac... cuda te małe uśmiechy a jak Natalka??? idzie już dfo przedszkola???
warunki lokalowe juz macie na kolejnego dzieciaczka;-)teraz tylko się postarać;-)mandziula, Madzieńka pięknie wyglądacie :-)))))) aż czlowiek nabiera ochoty na TAKI stan ;-)
mężowi kurtka się spodoba hehhehe
kurtka extrazazdroszczęja musze coś kupić na chrzciny,ale pomysłu brak
zobaczę czy mi się uda...jakby cos dam znaćOK czyli spotykamy się we czwartek
w BUGI proponuje 10:30
bo i tak pewnie zabawimy tam długo hehheeh
ojej, współczuję:-(biegniej do lekarzawitam się po ciężkiej nocy...tak mnie w nocy bolało podbrzusze i jajnik że nie mogłam spać teraz też lekko odczuwam ból....czas się wybrać do gin...wrryyy jak ja nie lubię...a na dodatek czarek dzisiaj jakiś taki rozdrażniony... w nocy śniło mu się że zgubił mamę w sklepie i obudził się z płaczem...
super fotkimy mamy ten sam problem ze zdjęciami z Natalki chrzcinmam nadzieję,że tym razem będą lepsze;-)
świetnymadzienka polar kupiłam dokładnie taki Polar do noszenia dzieci - różowy - L/XL - LennyLamb.com tylko rozmiar S/M, a fotkę
super wyjazd sie Wam szykujejustyna jedziemy na 5 dni do Krynicy tylko mam nadzieje ze nie bedzie zbyt zimno bo ochłodzenie zapowiadają a w górach zawsze chłodniej, a dzis sie dowiedziałam ze w pokoju mamy i aneks kuchenny i łazienke:-) i superrrr zawsze to lepiej przy 2 urwisów
:--(Michała sprawy jelitowe bez zmian, niestety
super!!witaj ponownie!jak samopoczucie?Nasza Anetka dzisiaj wychodzi ze szpitala
pochwal sie łóżkiemJula śpi w nowym łóżku....na górze
udanego wyjazdu i zakupówa jutro ruszamy na warszawę....
pozdrów je od nasno czekamy na powrótMadziarka z Hanusią trzymają się dzielnie...dziewczyny współpracuje więc jest ok...ale wyjście Madzia rokuje dopiero po weekendzie...