reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie, niby rano było chłodno ale teraz już zrobiło się całkiem upalnie:tak: Ja dziś idąc do pracy kupiłam Cypkowi w plazie polarek i koszuleczkę, tylko dla siebie nic nie mogłam znaleźć:sorry2: Synio nasz rano pojechał z babcią na wieś, póki jest ładna pogoda to niech pokorzysta..

Mirosia
zdjęcia bardzo ładne a Mała wcale nie taka mała jak piszesz, rośnie jak na drożdżach:tak:

Justyna szkoda Michałka strasznie, najgorsze jak dziecko się tak męczy a Ty nie możesz mu ulżyć choć starasz się różnymi sposobami:-(

Misia jaki Stasio już duuuuży chłopak:tak:

Elza oby Ci się w pracy trafiła Monika i będzie najlepiej dla wszystkich chyba:-)

Aleee bym się dużej kawy z mlekiem napiła, o to to, a nie mam:-D

reklama
Witam
ale dzisiaj w pracy kobyłę wypchnęłam ale prześwietliłam ludków porządnie
:-D
obiad mi się dogotowuje, a wieczorkiem wybywam do sąsiadki na piffko:tak:

eliza
nie zakładaj z góry, że będzie źle, a może przyjdzie ktoś akurat z kim będzie ci się dobrze pracowało

madzienka dzięki;-)

justyna tak, a co tam robiłaś, szyłaś? jak dzisiaj u was brzuszkowe sprawy?

misia super fotki

co do spotkania mi też bardziej czwartek pasuje:tak:

mirosia więcej fotek:tak: super

AA i kurier przywiózł mi polar dla dwojga, także już jesteśmy z małą przygotowane na jesienne chłodne dni;-)

Mirosia cudne fotki z chrztu....
i proszę o fotkę w tym polarku...ja też mam w planach zakup chusty więc i wszelkie akcesoria zaczynają mnie interesować...

Maltanka udanego wieczorku....przy piwku

a my właśnie wróciliśmy z szybkich ale konkretnych zakupów....kupilismy łóżko piętrowe....pora zacząć szykować sie do powiększenia rodzinki:-D:-D

Mandziula, Marzenka, Karlita gotowe na dzisiejsze Ladies Night???do zobaczenia w kinie

hejka.... już 3 raz wchodzę na bb żeby coś naskrobać, ale zawsze coś mi przeszkadzało...a to Czarek a to siostra wpadła z nieoczekiwaną wizytą...no może teraz się uda....
duszno dzisiaj jak nic.... rano wyszłam z Cezarym na spacer trochę pojeździł na hulajnodze a potem bawił sie pod blokiem z dzieciakami nieco starszymi (czyt. szkoła podstawowa) była tam dziewczynka z naszego bloku którą Czarek strasznie polubił.... nawet chciał jej pokazać swojego siusiaka :baffled::baffled::baffled: trochę go poniosło ha ha ha

misia Stasio jest przecudny...normalnie do schrupania...mały Maciuś...:-):-):-)
ubranko, fajne normalne a z pewnością wygodne dla szkrabka

marzenka bardzo bym chciała żeby to Monikę zatrudniły....dzisiaj złożyła papiery ale co będzie tego nie wiem.... bo dyr do mnie nawet nie zadzwoniła i nie powiedziała że takie zmiany mnie czekają.... wiem to od koleżanki....
karlita ja przez 4 dni będę chodziła na zajęcia adeptacyjne do przedszkola z Czarkiem... od 9.30 do 11 więc ja po tej godz
talia super że dzisiaj się czujesz się dobrze...oby tak zawsze...
mirosia śliczna księżniczka...
maltanka ja nie zakładam że będzie źle.... i w tym wszystkim nie chodzi też o mnie...ale powiedz mi czy Ty jako matka przedszkolaka chciałabyś żeby co rok zmieniała się pani....
udanego pifkowania.....
madzienka na kiedy masz dokładnie termin???? zakupki faktycznie konkretne....

dziewczyny udanego seansu filmowego.....

Mirosia bardzo śliczne zdjęcia:tak:, piękną sukieneczkę Marzenka miała:-)
PW!!!!

Marz Warszawa na dłużej czy na jeden dzień?

Karlita mi wszystko jedno jaki dzień na spotkanie, jak będę w Lublinie to przyjdziemy:tak:

Madzienka super że zakup udany:tak:

Maltanka nie szyłam tylko papiery przekładałam:blink:. Dziś kupki nie było...Smacznego piwka życzę.

Iwonka dałaś radę bez kawki?

Mandziula Karlita Madzienka, Marz udanego wyjścia do kina!!! Na jaki film idziecie?

Przerobiłam wszystkie jabłka:-), upiekłam nawet szarlotkę z babcinego przepisu:yes:.

Dziewczyny jak film i spotkanko?

Czekam na mojego mężulka, zjemy kolację( niezła pora:unsure:)i lulu. Coś ostatnio rano nie mogę zwlec się z łóżka:oo2:. Zawsze wstawałam skoro świt a teraz jakaś niedospana wstaję:baffled:

Hej,
my dziś zaliczyliśmy również popołudniowy spacerek na plac zabaw:tak:teraz warzywka do rybki na jutrzejszy obiad się duszą a potem spać:tak:
wiecie,że dziś po raz pierwszy Staś zaśmiał się tak na cały głos...do tej pory tylko uśmiechy były:tak::-)

dziewczyny jak film?zgarnęłyście dodatkowe bonusy?
mirosia super zdjęcia!chcę więcej:tak:śliczna jest Marzenka:tak:
jeśli chodzi o Bugi mi bardziej pasuje środa:sorry2:
elza :-DCzarek zaszalał:rofl2:
fogia no tak to z dziećmi...nie nadążysz z ubraniami i butami:dry:

wypad do kina bardzo udany...film moim zdaniem ciekawy a muzyka super...

dziewczyny dzięki za towarzystwo...dojechałyście bez problemów???

Misia nagród tym razem nie wygrałyśmy ale było ich mniej niż jak byłyśmy z Tobą...a z gratisów tez nic szczególnego....
ale i tak warto było;-)

Justyna kolacja zjedzona???

spokojnych nocek

reklama
Film jak dla mnie super spokojny zaskakujacy i pomyslowy....muzyka REWELACJA!!!!!!!!!!!!
Dzieki dziewczynki na nastepna noc tez sie pisze:-)

Elza olala to poniosło Czarusia:-D:-D:-D
Justyna jeden i nic wiecej oprocz obskoczenia w ta i z powrotem:happy:jak kolacyjka zjedzona dobrze ma z Toba M;-)
Madzienka Mandziula rosniecie calkiem inaczej ale przy ty ladnie i kwitnaco;-):-)
Misia mniam mniam obiadek pysznosci na jutro:-)slodkie te pierwsze usmieszki:-)
Iwonka fajnie synus spedza czas z babcia:-)a Ty znowu praca dwuzmianowa;-)???????

Moj B zaczal stac na nogach przez kilkanascie sekund i lapie rownowage he he ale najsmieszniejszniej jest wtedy jak zaczyna sie cieszyc ze stoi i wtedy klap na pupke:-D:-D:-Dale fajnie rozumie ze to mu wychodzi i jest to jego male osiagniecie bo micha mu sie cieszy;-)

Lece spac dzis B mial wczesniej pobudke bo malo zjadl kolacji wiec butle juz wypil wiec teraz jest nadzieja snu do rana:-)

Do góry