reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

dziewczyny fajnie, że wam się wieczór udał

eliza :-D to poniosło Czarka, a co do przedszkola to hmmm u nas co roku jest inna wychowawczyni, bo mają przypisane grupy, pani nie przechodzi z grupą dalej tylko zostaje, ale fakt dzieci te panie wszystkie znają już wcześniej

madzienka pw

ja dopiero wróciłam i trzebaby iść spać bo jutro rano pobudka, ale jadę samochodem to dłużej pośpię:-p a jutro znowu nam wypadła imprezka mieszkaniowo-podwórkowa z sąsiadami, więc muszę po drodze zakupy zrobić:tak:

reklama
witam porannie
dziewczyny dziękuje za wczorajszy wieczór, nie ma to jak przynajmniej na chwile sie odderewac od rzeczywistości:tak::tak: przyznam, ze film byl zaskakujacy ale dośc ciekawy i fajnie sie go ogladało, tylko to zakończenie.... jakis taki niedosty czuje...
dojechałam bez problemu;-)a spałam jak zabita:-D:-D
justyna super ze jabłka przerobione, a szarlotke to bym zjadła, chyba tez sie pokusze i upieke jak mi taka jabłka przywiezie:tak::tak:
maltanka ssuper że piffkowanie udane:tak::tak:
misia oj ja pamietam jak Miki się tak zaczynał smiac... cuda te małe uśmiechy:tak::tak: a jak Natalka??? idzie już dfo przedszkola???
marz brawa dla B za naukę wstawania:tak::tak:
ja sie do pracy zabieram, choć znowyu mam lenia....
miłego dnia życzę

dzięki dziewczynki za wczorajszy wypad :-))
film fajny ale .... taki niedokończony ...

mandziula, Madzieńka pięknie wyglądacie :-)))))) aż czlowiek nabiera ochoty na TAKI stan ;-)

mężowi kurtka się spodoba :-D:-p hehhehe

nockę mam nieprzespaną bo Norbert sie budził - juz jest za duzy na łóżeczko dobrze że zmieniamy. Albo wstawał i mnie wołał a to tłukł sie o szczebelki a to pies szczekał za oknem i Norbert też szczekał i się śmiał a to MAMOOOO PIIIII - i lataj do kuchni ... i tak w sumie poszłam spać o 1 a od 2 do 5 nie spałam .... Na szczęście Norb pospał do 7 ;-)

dzisiaj mama przychodzi na chwile zabrać Norba na plac a ja biorę się za intensywne pakowanie bo jutro w domu zostaną same łożka ;-) i mała szafka a reszta wyjezdza ;-) o ile zdążę spakować ;-) musze też obmyśleć obiady dna weekend dla pracujących ;-)

dzisiaj na obiadek podudzia pieczone z ziemniaczkami i sałatą, rzodkiewką, ogórkiem - dawno nie jadłam takiego normalnego obiadu ;-)

mirosia Marzenka słodziusia :-) super ze impreza udana :-) telefon do Latalskiego nowy aktualny, dodzwoniłam sie jakby co ;-)

maltanka a kiedy parapetówka BB :-D

Misia
fajny ten komplecik :-) dla Stasia :-) a takie usmiechy są boooskie :-) rób zdjęcia filmuj !!

OK czyli spotykamy się we czwartek
w BUGI proponuje 10:30
bo i tak pewnie zabawimy tam długo hehheeh

Dzień dobry...my właśnie zmykamy na spotkanie z koleżanką która tez w ciąży z takim samym terminem co ja:tak::tak:

Dzieki dziewczynki na nastepna noc tez sie pisze:-)

Madzienka Mandziula rosniecie calkiem inaczej ale przy ty ladnie i kwitnaco;-):-)

ja tez ja tez....

bo startujemy z innej wagi i budowy...
ale Mandziula masz cudny brzunio...

brawo dla mojego Bartunia śmieszka za wstawanie...

ja dopiero wróciłam i trzebaby iść spać bo jutro rano pobudka, ale jadę samochodem to dłużej pośpię:-p a jutro znowu nam wypadła imprezka mieszkaniowo-podwórkowa z sąsiadami, więc muszę po drodze zakupy zrobić:tak:

udanej imprezki...

ja sie do pracy zabieram, choć znowyu mam lenia....
miłego dnia życzę

miłego dnia w pracy

dzięki dziewczynki za wczorajszy wypad :-))
film fajny ale .... taki niedokończony ...

mandziula, Madzieńka pięknie wyglądacie :-)))))) aż czlowiek nabiera ochoty na TAKI stan ;-)

mężowi kurtka się spodoba :-D:-p hehhehe

nockę mam nieprzespaną bo Norbert sie budził - juz jest za duzy na łóżeczko dobrze że zmieniamy. Albo wstawał i mnie wołał a to tłukł sie o szczebelki a to pies szczekał za oknem i Norbert też szczekał i się śmiał a to MAMOOOO PIIIII - i lataj do kuchni ... i tak w sumie poszłam spać o 1 a od 2 do 5 nie spałam .... Na szczęście Norb pospał do 7 ;-)

OK czyli spotykamy się we czwartek
w BUGI proponuje 10:30
bo i tak pewnie zabawimy tam długo hehheeh

i chyba o to chodziło teraz możemy pogadać jak Waszym zdaniem skończył się...

Karola to do dzieła, nowe miejsce, nowy członek rodziny...będzie jak u Madziarki:-D;-)

współczuję nocki...

w czwartek będziemy!!!

zmykam bo spóźnimy się...miłego dnia

Karlita no to na co czekasz macie teraz wieksza przestrzen wiec do dzieła;-);-)chyba wpadne do Ciebie na obiad:-)my bedziemy ostatni dzien jak B wchodzi nie placac:-D
Madzienka milego dnia zycze:-)
Mandziula energi do pracy!!!!!!
Maltanka ale sie rozszaleliscie:-)

M pojechal z P znowu na Włodawe wiec przy okazji znowu do babci a my z B wyruszylismy na zakup bucikow bo nozka nie wchodzi juz w te co mial:-)B to prawdziwa kopia brata tak samo szybko noga rosnie i za to wysoka w podbiciu:happy2:teraz sobie dzremie a ja musze wystawic kilka rzeczy wkoncu na sprzedaz ciekawe czy w tym moim lapku pusci mnie do konca:baffled:

Ostatnia edycja:
witam się po ciężkiej nocy...tak mnie w nocy bolało podbrzusze i jajnik że nie mogłam spać teraz też lekko odczuwam ból....czas się wybrać do gin...wrryyy jak ja nie lubię...a na dodatek czarek dzisiaj jakiś taki rozdrażniony... w nocy śniło mu się że zgubił mamę w sklepie i obudził się z płaczem...
dziewczyny fajnie że wypad do kina udany...nie ma to jak wyjście w dobrym towarzystwie...
misia niesamowite chwilę gdy dziecko robi coś pierwszy raz....np. śmieje się na głos....uwielbiam
marzenka brawa dla B za samodzielne stanie... ile ma radości...super...
jak tam pospaliście do rana?????
maltanka o to u Was jest inaczej niż w większości przedszkoli...zazwyczaj pani prowadzi dzieci od maluchów do końca... a najgorsze jest to że u nas jest kilkoro dzieci które są dość zamknięte i nie ufne wobec innych ludzi....ciężko im było przyzwyczaić się do nauczycieli od zajęć dodatkowych.... i jak już się otworzyli to zmiana... ale coż wierze że będzie dobrze....
ale Ci imprezek nazbierało....baw się dobrze...
karlita macie teraz duży, ładny dom...więc znajdzie się miejsce dla dzidziusia ;-);-);-)

elza idz do lekarza ja tez nie lubie ale jak mus to mus
ja tez mam ostatnio koszmary, praca mi sie śni:wściekła/y:
anetka ojejku mam nadzieje ze juz wszystko w porzadku pare, wracajcie do domciu
parę lat temu na jaczeskiego kolezanke tez tak wypuscili i zaczeła goraczkowac myslała ze to od zeba po zabiegu lekarka powiedziała ze to juz były ostatnie godziny
justyna jedziemy na 5 dni do Krynicy tylko mam nadzieje ze nie bedzie zbyt zimno bo ochłodzenie zapowiadają a w górach zawsze chłodniej, a dzis sie dowiedziałam ze w pokoju mamy i aneks kuchenny i łazienke:-) i superrrr zawsze to lepiej przy 2 urwisów
jak Michaś z kupą??
madzienka ładny masz brzusio, jak na 15 tydzien to pokazny ale Ty szczuplutka wiec pewnie dlatego
aha ładnie wyglądasz ciąża Ci słuzy

ja wczoraj pojechałam po południu kupic MAckowi buciki i czapke cieplejsza i Asi ciapy, małemu dopiero w ccc znalazłam rozm 20 a Asi niestety 26 za małe, 28 za duze a 27 nie było w 3 sklepach, wyła, kłóciła sie ze Maciek ma a ona nie i tłumaczenia nic nie dały nawet w złosci uszczypałą go , wkurzyła mnie i wiecej jej na zakupy nie biore, jeszcze w hurtowni kupiłam jej rajstopki, getry i skarpetki no ale co z tego dzieci maj nowe ciapy a ona nie i wyje.....:wściekła/y:
ja siedze jak na szczudłach juz bym z pracy wyszła ale do 14.30 posiedze i do 10 wrzesnia laba:-) tylko jutro malinki oberwiemy, w niedziele cos ugotuje i zawekuje (słoik fasolki juz mam)

Witam,

Gona zazdroszczę wyjazdu:zawstydzona/y:, odpoczniesz od pracy i koszmary się skończą:tak:. A z aneksem to super:tak:
Michała sprawy jelitowe bez zmian, niestety:crazy:

Madzienka, Marz, Mandziula, Karlita super że wypad Wam się udał:-)

Eliza :-Ddzieci to mają pomysły:-D
A z tym bólem to lepiej udać sie do lekarza.

Sunday co u Was, jak się czujesz, głowa odpuściła?

Mirosia super fotki, co ty chcesz ładne przecież:-):tak:

Madzienka ależ zgrałyście się z koleżanką:-D, niezłe jaja byłyby gdybyście jeszcze razem w tym czasie rodziły:-D.
A co u Madzi, jak Hanusia?

Karlita świetny zakup:happy2:

Marz brawo dla Bartusia, jej zaraz roczek skończy, ale ten czas szybko przeleciał:szok:

Mandziula idziesz na L4 czy zamierzasz do porodu pracować?:blink:

Fogia jak u ciebie, lepiej już?

Marta, Motylla a jak Wasze humorki, poprawione?

Maltanka udanego imprezowania, co ciekawego szykujesz do jedzenia?

Nasza Anetka dzisiaj wychodzi ze szpitala:happy2::happy2::happy2::happy2:

Zmykam pakować nas na weekend...

ja tylko na chwilkę...bo dzisiaj zwariowane popołudnie mieliśmy...Jula śpi w nowym łóżku....na górze:tak::tak::tak:
a jutro ruszamy na warszawę....

Madziarka z Hanusią trzymają się dzielnie...dziewczyny współpracuje więc jest ok...ale wyjście Madzia rokuje dopiero po weekendzie...

Anetka witaj ponownie, jak się czujesz???

Maltanka imprezka udana...

Mirosia super ten polarek....i fotki ładniusie

Sunday a Ty nam gdzie zaginęłaś???

Gon1a udanego wyjazdu...

zmykam szykować się na jutro....spokojnych nocek

reklama
madziarka ogromne gratulecje!!! Witaj Haneczko!!
aneta Wam także gratuluje, szkoda, ze musiałyscie wrócic do szpitala:no:

Szykuje się jakies spotkanie w bugi? Mama nadzieję, ze uda mi sie wpasc i pogadac jak za dawnych czasów;-):tak:

Do góry