reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

dziewczyny fajnie, że wam się wieczór udał

eliza :-D to poniosło Czarka, a co do przedszkola to hmmm u nas co roku jest inna wychowawczyni, bo mają przypisane grupy, pani nie przechodzi z grupą dalej tylko zostaje, ale fakt dzieci te panie wszystkie znają już wcześniej

madzienka pw

ja dopiero wróciłam i trzebaby iść spać bo jutro rano pobudka, ale jadę samochodem to dłużej pośpię:-p a jutro znowu nam wypadła imprezka mieszkaniowo-podwórkowa z sąsiadami, więc muszę po drodze zakupy zrobić:tak:

reklama
witam porannie
dziewczyny dziękuje za wczorajszy wieczór, nie ma to jak przynajmniej na chwile sie odderewac od rzeczywistości:tak::tak: przyznam, ze film byl zaskakujacy ale dośc ciekawy i fajnie sie go ogladało, tylko to zakończenie.... jakis taki niedosty czuje...
dojechałam bez problemu;-)a spałam jak zabita:-D:-D
justyna super ze jabłka przerobione, a szarlotke to bym zjadła, chyba tez sie pokusze i upieke jak mi taka jabłka przywiezie:tak::tak:
maltanka ssuper że piffkowanie udane:tak::tak:
misia oj ja pamietam jak Miki się tak zaczynał smiac... cuda te małe uśmiechy:tak::tak: a jak Natalka??? idzie już dfo przedszkola???
marz brawa dla B za naukę wstawania:tak::tak:
ja sie do pracy zabieram, choć znowyu mam lenia....
miłego dnia życzę

dzięki dziewczynki za wczorajszy wypad :-))
film fajny ale .... taki niedokończony ...

mandziula, Madzieńka pięknie wyglądacie :-)))))) aż czlowiek nabiera ochoty na TAKI stan ;-)

mężowi kurtka się spodoba :-D:-p hehhehe

nockę mam nieprzespaną bo Norbert sie budził - juz jest za duzy na łóżeczko dobrze że zmieniamy. Albo wstawał i mnie wołał a to tłukł sie o szczebelki a to pies szczekał za oknem i Norbert też szczekał i się śmiał a to MAMOOOO PIIIII - i lataj do kuchni ... i tak w sumie poszłam spać o 1 a od 2 do 5 nie spałam .... Na szczęście Norb pospał do 7 ;-)

dzisiaj mama przychodzi na chwile zabrać Norba na plac a ja biorę się za intensywne pakowanie bo jutro w domu zostaną same łożka ;-) i mała szafka a reszta wyjezdza ;-) o ile zdążę spakować ;-) musze też obmyśleć obiady dna weekend dla pracujących ;-)

dzisiaj na obiadek podudzia pieczone z ziemniaczkami i sałatą, rzodkiewką, ogórkiem - dawno nie jadłam takiego normalnego obiadu ;-)

mirosia Marzenka słodziusia :-) super ze impreza udana :-) telefon do Latalskiego nowy aktualny, dodzwoniłam sie jakby co ;-)

maltanka a kiedy parapetówka BB :-D

Misia
fajny ten komplecik :-) dla Stasia :-) a takie usmiechy są boooskie :-) rób zdjęcia filmuj !!

OK czyli spotykamy się we czwartek
w BUGI proponuje 10:30
bo i tak pewnie zabawimy tam długo hehheeh

Dzień dobry...my właśnie zmykamy na spotkanie z koleżanką która tez w ciąży z takim samym terminem co ja:tak::tak:

Dzieki dziewczynki na nastepna noc tez sie pisze:-)

Madzienka Mandziula rosniecie calkiem inaczej ale przy ty ladnie i kwitnaco;-):-)

ja tez ja tez....

bo startujemy z innej wagi i budowy...
ale Mandziula masz cudny brzunio...

brawo dla mojego Bartunia śmieszka za wstawanie...

ja dopiero wróciłam i trzebaby iść spać bo jutro rano pobudka, ale jadę samochodem to dłużej pośpię:-p a jutro znowu nam wypadła imprezka mieszkaniowo-podwórkowa z sąsiadami, więc muszę po drodze zakupy zrobić:tak:

udanej imprezki...

ja sie do pracy zabieram, choć znowyu mam lenia....
miłego dnia życzę

miłego dnia w pracy

dzięki dziewczynki za wczorajszy wypad :-))
film fajny ale .... taki niedokończony ...

mandziula, Madzieńka pięknie wyglądacie :-)))))) aż czlowiek nabiera ochoty na TAKI stan ;-)

mężowi kurtka się spodoba :-D:-p hehhehe

nockę mam nieprzespaną bo Norbert sie budził - juz jest za duzy na łóżeczko dobrze że zmieniamy. Albo wstawał i mnie wołał a to tłukł sie o szczebelki a to pies szczekał za oknem i Norbert też szczekał i się śmiał a to MAMOOOO PIIIII - i lataj do kuchni ... i tak w sumie poszłam spać o 1 a od 2 do 5 nie spałam .... Na szczęście Norb pospał do 7 ;-)

OK czyli spotykamy się we czwartek
w BUGI proponuje 10:30
bo i tak pewnie zabawimy tam długo hehheeh

i chyba o to chodziło teraz możemy pogadać jak Waszym zdaniem skończył się...

Karola to do dzieła, nowe miejsce, nowy członek rodziny...będzie jak u Madziarki:-D;-)

współczuję nocki...

w czwartek będziemy!!!

zmykam bo spóźnimy się...miłego dnia

Karlita no to na co czekasz macie teraz wieksza przestrzen wiec do dzieła;-);-)chyba wpadne do Ciebie na obiad:-)my bedziemy ostatni dzien jak B wchodzi nie placac:-D
Madzienka milego dnia zycze:-)
Mandziula energi do pracy!!!!!!
Maltanka ale sie rozszaleliscie:-)

M pojechal z P znowu na Włodawe wiec przy okazji znowu do babci a my z B wyruszylismy na zakup bucikow bo nozka nie wchodzi juz w te co mial:-)B to prawdziwa kopia brata tak samo szybko noga rosnie i za to wysoka w podbiciu:happy2:teraz sobie dzremie a ja musze wystawic kilka rzeczy wkoncu na sprzedaz ciekawe czy w tym moim lapku pusci mnie do konca:baffled:

Ostatnia edycja:
witam się po ciężkiej nocy...tak mnie w nocy bolało podbrzusze i jajnik że nie mogłam spać teraz też lekko odczuwam ból....czas się wybrać do gin...wrryyy jak ja nie lubię...a na dodatek czarek dzisiaj jakiś taki rozdrażniony... w nocy śniło mu się że zgubił mamę w sklepie i obudził się z płaczem...
dziewczyny fajnie że wypad do kina udany...nie ma to jak wyjście w dobrym towarzystwie...
misia niesamowite chwilę gdy dziecko robi coś pierwszy raz....np. śmieje się na głos....uwielbiam
marzenka brawa dla B za samodzielne stanie... ile ma radości...super...
jak tam pospaliście do rana?????
maltanka o to u Was jest inaczej niż w większości przedszkoli...zazwyczaj pani prowadzi dzieci od maluchów do końca... a najgorsze jest to że u nas jest kilkoro dzieci które są dość zamknięte i nie ufne wobec innych ludzi....ciężko im było przyzwyczaić się do nauczycieli od zajęć dodatkowych.... i jak już się otworzyli to zmiana... ale coż wierze że będzie dobrze....
ale Ci imprezek nazbierało....baw się dobrze...
karlita macie teraz duży, ładny dom...więc znajdzie się miejsce dla dzidziusia ;-);-);-)

elza idz do lekarza ja tez nie lubie ale jak mus to mus
ja tez mam ostatnio koszmary, praca mi sie śni:wściekła/y:
anetka ojejku mam nadzieje ze juz wszystko w porzadku pare, wracajcie do domciu
parę lat temu na jaczeskiego kolezanke tez tak wypuscili i zaczeła goraczkowac myslała ze to od zeba po zabiegu lekarka powiedziała ze to juz były ostatnie godziny
justyna jedziemy na 5 dni do Krynicy tylko mam nadzieje ze nie bedzie zbyt zimno bo ochłodzenie zapowiadają a w górach zawsze chłodniej, a dzis sie dowiedziałam ze w pokoju mamy i aneks kuchenny i łazienke:-) i superrrr zawsze to lepiej przy 2 urwisów
jak Michaś z kupą??
madzienka ładny masz brzusio, jak na 15 tydzien to pokazny ale Ty szczuplutka wiec pewnie dlatego
aha ładnie wyglądasz ciąża Ci słuzy

ja wczoraj pojechałam po południu kupic MAckowi buciki i czapke cieplejsza i Asi ciapy, małemu dopiero w ccc znalazłam rozm 20 a Asi niestety 26 za małe, 28 za duze a 27 nie było w 3 sklepach, wyła, kłóciła sie ze Maciek ma a ona nie i tłumaczenia nic nie dały nawet w złosci uszczypałą go , wkurzyła mnie i wiecej jej na zakupy nie biore, jeszcze w hurtowni kupiłam jej rajstopki, getry i skarpetki no ale co z tego dzieci maj nowe ciapy a ona nie i wyje.....:wściekła/y:
ja siedze jak na szczudłach juz bym z pracy wyszła ale do 14.30 posiedze i do 10 wrzesnia laba:-) tylko jutro malinki oberwiemy, w niedziele cos ugotuje i zawekuje (słoik fasolki juz mam)

Witam,

Gona zazdroszczę wyjazdu:zawstydzona/y:, odpoczniesz od pracy i koszmary się skończą:tak:. A z aneksem to super:tak:
Michała sprawy jelitowe bez zmian, niestety:crazy:

Madzienka, Marz, Mandziula, Karlita super że wypad Wam się udał:-)

Eliza :-Ddzieci to mają pomysły:-D
A z tym bólem to lepiej udać sie do lekarza.

Sunday co u Was, jak się czujesz, głowa odpuściła?

Mirosia super fotki, co ty chcesz ładne przecież:-):tak:

Madzienka ależ zgrałyście się z koleżanką:-D, niezłe jaja byłyby gdybyście jeszcze razem w tym czasie rodziły:-D.
A co u Madzi, jak Hanusia?

Karlita świetny zakup:happy2:

Marz brawo dla Bartusia, jej zaraz roczek skończy, ale ten czas szybko przeleciał:szok:

Mandziula idziesz na L4 czy zamierzasz do porodu pracować?:blink:

Fogia jak u ciebie, lepiej już?

Marta, Motylla a jak Wasze humorki, poprawione?

Maltanka udanego imprezowania, co ciekawego szykujesz do jedzenia?

Nasza Anetka dzisiaj wychodzi ze szpitala:happy2::happy2::happy2::happy2:

Zmykam pakować nas na weekend...

ja tylko na chwilkę...bo dzisiaj zwariowane popołudnie mieliśmy...Jula śpi w nowym łóżku....na górze:tak::tak::tak:
a jutro ruszamy na warszawę....

Madziarka z Hanusią trzymają się dzielnie...dziewczyny współpracuje więc jest ok...ale wyjście Madzia rokuje dopiero po weekendzie...

Anetka witaj ponownie, jak się czujesz???

Maltanka imprezka udana...

Mirosia super ten polarek....i fotki ładniusie

Sunday a Ty nam gdzie zaginęłaś???

Gon1a udanego wyjazdu...

zmykam szykować się na jutro....spokojnych nocek

reklama
madziarka ogromne gratulecje!!! Witaj Haneczko!!
aneta Wam także gratuluje, szkoda, ze musiałyscie wrócic do szpitala:no:

Szykuje się jakies spotkanie w bugi? Mama nadzieję, ze uda mi sie wpasc i pogadac jak za dawnych czasów;-):tak:

Do góry