reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Bry, w końcu troszkę wolnego i moge spokojnie popisać. Nasze sobotnie wesele bardzo udane, kameralne ale bardzo zgrane, jedzenie przepyszne-jak u mamy:tak: wytańczyliśmy się za wszystkie czasy, także jestem mega zadowolona:-)

Anetka
dobrze że u Was już wszystko okej, wracajcie prędko do domku, bo tam najlepiej a córcie masz śliczną;-)

Madziarka GRATULACJE!!! WITAJ HANIU NA TYM ŚWIECIE:tak:

Justynka do fryzjera się zapisałam ale w końcu odwołałam, bo doszłam do wniosku, że pójdę tak normalnie jak na codzień bo tak czuję się najlepiej. Trzymam kciuki za Michałka i jego kupę, co ile dni robi??

Madzienka okrąglutki brzunio, a Ty jesteś promienna ;-)

Karlita wytrwałości dla Ciebie w tym pakowaniu:tak:

Atali gratki za pierwsze w życiu ogórasy :-)

Dobra, zabieram się za robotę, bo siedzę i nadrabiam Was od jakiejś 1,5godz:-)

reklama
justyna tak to Anvo:tak: ps. wiesz co u anety? ps.ja dzisiaj z kupą u was?

atali brawa za ogórki:tak: co swoje domowe to swoje

marta a no senność to tylko pogoda i ciśnienie(niestety)

sunday i jak udało się rozwieźć cv? ps. wiem co czujesz, przechodziłam przez to jeszcze nie dawno, mam nadzieję, że mnie to już nie czeka, albo, że tym razem to ja bedę wybierać
:sorry:

marz w Salon Balon jest dużo tego typu rzeczy tylko to od ciebie kawałek

madziarka GRATULACJE!!!

karlita a czwartek? ja planuje wolne, ale nie wiem jeszcze czy od czwartku czy od środy
:sorry: może by od środy hmmm.....

iwonka super, że imprezki się udały

Witajcie

Dzisiaj do południa tak mi się czas ciągnął, a po południu nie mogłam się wyrobić z robotą ostatnia wychodziłam
:-p
Jak mi się nie chce brać za pranie, ale już mi z łazienki wychodzi.:sorry:

maltanka ciężko mi powiedzieć czy jeszcze w czwartek tu będziemy .... wszystko zalezy od tego kiedy będziemy mieć ostatni transport na opole ;-) ale staram się to odwlec ;-) hehehe

Madziarka Gratuluje z calego serducha:-) mam nadzieje ze dajesz rade z bolem:zawstydzona/y:
Karlita ja jestem chetna na sale zabaw ale Bugi bo w Owcy mi sie srednio podoba....u mnie sroda moze byc....
Fogia ale rob tylko to co naprawde jest konieczne a odloz to co moze poczekac.....i jak lepiej??????
Mirosia no jakby M pracowal krocej to byloby Ci zdecydowanie latwiej......ale jak Olek pojdzie do zlobka to juz bedzie Ci lzej a On bedzie wracal steskniony do domu:-)
Elza puki nie poznasz i sprawdzisz to nie nastawiej sie negatywnie....
Sunday skladaj do Elizy moze sie uda.....
Mandziula no wlasnie pokaz sie.....:-)

Dzieki za namiary na sklepy.....

O jak dobrze ze juz wieczor...dzieciaki spia my z B z placu zabaw wrocilismy o 19.30 takze szybka kapiel i lozeczko....ide pomyc podlogi i odpoczynek
.....

Fogia sa rzeczy ważne i WAŻNIEJSZE!!!
no i właśnie dlatego przeleżałam dziś prawie cały dzień. :confused2: Ale co się psychicznie namęczyłam to moje, przecież ciągle dopadały mnie myśli, że jeszcze to miałam zrobić i tamto. Z chłopcami też nie byłam na dworze, ehhhhh. Jak ja nie lubię takiej bezczynności. :no:

madzienka, marz ja to nawet żadnej foty z brzuszkiem jeszcze nie mam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: musze to zmenić, jak coś zrobię to wrzucę:tak::tak:
iwonka super, że weselicho się udało:tak::tak:
atali poszalałas z ogórkami:-D:-D ja mam w planach jeszce dynie ale musże się wybrac na targ;-) co
karlita co do spotkania to zobaczę na kiedy i na którą godzinę się umówicie, jak bedę mogła to dołącze:tak::tak:

wczoraj P robił polowanie na myszy bo nam po domu chodziły, jedną złaał wczoraj a jedna jeszce łazi... skubane wlazły szybem wentylacyjnym od kominka:no::no: sezon polowań na myszy:-D:-D:-D

ja chyba zaraz spac ucekam bo mnie coś głowa pobolewa chyba msze trochę więcej leżeć w ciągu dnia bo jakaś taka zmęczona chodzę....

Witam. Dzieci śpią. A ja nie mam jakoś weny do pisania.
Witam,

Motylla pokaż nam obraz Krystianka:tak:;-)
IMG_4913.jpg Pod tytułem "Auto":-)

Madziarka: Gratulacje:tak:

jedyne pocieszenie dla mnie w pracy będzie jak zatrudnią moniczkę inna opcja będzie do bani.... z pauliną się zaprzyjaźniłam i wypracowałyśmy sobie jakis system... a teraz wszystko od nowa.... nie lubię zmian...

Haneczko witaj na świecie, rośnij duża, zdrowa i uśmiechnięta...
madziara gratuluje.... kolejny aniołek na świecie... super
iwonka super że weselicho udane....ważne że się wybawiłaś...
karlita odwlekaj transport odwlekaj....
marzenka ja nie nastawiam się negatywnie....ale ja tak nie lubię zmian...było dobrze więc po co to zmieniać.... tym bardziej że zmiany bedą dotyczyć dwóch grup a mogły tylko jednej.... jak dla mnie brak logiki i tyle...

dobrej i spokojnej nocy życzę

Nadal z bólem głowy i jakimś takim rozdrażnieniem:eek::confused2:.
Madziarka, gratuluję - Haniu witaj wśród BB-mowych lubelskich dzieciaczków;-):tak::-):-):-).
Justynko, :tak:;-):-( - niestety. Dobrze to wychodzi się na zdjęciu i to z boku i wiadomo o co chodzi jeśli o coś może chodzić:ninja2:.

reklama
my dzisiaj popołudnie i wieczór spędziliśmy u mamy na małym spotkaniu rodzinnym...pojadłam pyszności, Jula poszalała z moją chrześnicą i padła po powrocie do domu....

Elza ja też nie lubię zmian....życzę Moniki jako nowej pracownicy!!!

Motylla piekne autko...

Mandziula czekamy na fotkę....a jutro i tak obejrzę Ciebie z bliska:-Dpamiętasz ze idziemy do kina;-)
a mysz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, musicie sobie kotka załatwić...

Fogia oprócz uczucia bezczynności jak się czujesz???

Maltanka tego Ci życzę...obyś to była tą wybierającą :tak:

Iwonka dzieki

pora iść spać...dobranoc!!!!

Do góry