reklama
Hej. Leze juz na sali ponad 2 godziny. Dostalam taka w ktorej jestem sama z Karolcia. Na razie zrobili ekg i jakies badania, mam nic nie jesc, moge tylko trovhe wody, po poludniu zrobia zabieg, najbardziej boje sie narkozy ze sie nie wybudze, az mi same lzy plyna. Przy okazji zbadali Karolinke, wazyla w niedziele 3370 a dzisiaj 3530 wiec ladnie przybiera, dostala znowu opaske na reke, zeby mi nie podmienili, a lezymy tak w ogole w tej samej sali tyllo na innym lozku. Trzymajcie kciuki po poludniu, jak dam rade to napisze z tel
trzymamy kciuki....
Przepraszam,ze bez polskich znakow ale pisze z tel.Jakies paskudne skurcze mnie dopadly,lyknelam nospe i leze.
podpisuję sie pod ochrzanem Marzenki...oszczędzaj się kobieto!!!!!!
Aneta już po zabiegu!!
zabrali ją zaraz po napisaniu posta :-)
wszystko OK odpoczywa teraz!!
bardzo dziękuje za trzymanie kciuków!!
super...odpoczywaj Anetko
Dziewczyny gdzie kupowalyscie balony jednorazowa zastawe dziecieca i rozne drobiazgi urodzinowe????????
Marzenka w Hamlecie na Kowalskiej lub Wodopojnej...
Jest też sklep Balon-Mix koło polibudy....
Elza szkoda że koleżankę przenoszą ale nie myśl negatywnie może nowa tez będzie fajna...
Justyna super że spacerek udany...
a co to dzisiaj za zły nastrój u naszych koleżanek z Chełma...:-(
Ostatnia edycja:
sunday_
Fanka BB :)
Witam, ja już w domku. Humor taki sam bo oczywiscie nic nie załatwiłam bo nie było z kim gadać... zostawiłam co miałam i sytuacja nic się nie zmieniła
Anetko super! wracajcie szybciutko do domku!!!
Madziarka Mega gratki!!! Haneczko Witaj Słoneczko!!!
fogia co się dzieje jak humorek?? jak skurcze?
Marta a u Ciebie...?
marz ja kupowałam u mnie na osiedlu...:-)
Justyna niestety znam wiem co i jak jest w nowopostałych placówka i strasznie się wzbraniam przed nimi...
Jak kupa była?
mirosia dobrze ze Ł ma prace....
Eliza jednak???
Anetko super! wracajcie szybciutko do domku!!!
Madziarka Mega gratki!!! Haneczko Witaj Słoneczko!!!
fogia co się dzieje jak humorek?? jak skurcze?
Marta a u Ciebie...?
marz ja kupowałam u mnie na osiedlu...:-)
Justyna niestety znam wiem co i jak jest w nowopostałych placówka i strasznie się wzbraniam przed nimi...
Jak kupa była?
mirosia dobrze ze Ł ma prace....
Eliza jednak???
Madziarka wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!
Haniu witaj kwiatuszku!!!!!!!!!!
Haniu witaj kwiatuszku!!!!!!!!!!
Marzenka za Chatą w stronę Polibudy jest Balon mix mają fajne rzeczy właśnie imprezowe
BALON MIX Dekoracje na każdą okazję
Mieliśmy na dobre wyprowadzić się w ten weekend ale że mam kilka jeszcze ważnych spraw to jeszcze po weekendzie może do czwartku będę w Lublinie.
elza współczuję ale może będzie to ktoś fajny :-))))
Fogia odpoczywać i nie szaleć!!
Justynka poprosze o przepis na leczo :-)))))
Ostatnia edycja:
Mieliśmy na dobre wyprowadzić się w ten weekend ale że mam kilka jeszcze ważnych spraw to jeszcze po weekendzie może do czwartku będę w Lublinie.
to kiedy planujesz jakieś spotkanko pożegnalne???
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
witajcie
podczytuje was od czasu do czasu ale brakuje mi weny na pisanie... poza tym mam trochę roboty bo żniwa zrobiłam
madziarka ogromne gratulacje!!!!!!! Haneczko witaj!!!!!!!!!! super wieści
anetka jejku aż mnie zmroziło jak przecztałam, ze ty w szpitalu, dobrze, ze juz po zabiegu, wracaj szybko do pelni sił
karita nie zazdroszcze pakowania, fajnie z ejeszce trochę zostajecie;-)
madzienka śliczny brzuszek, i rzeczywiście większy niż z Julą, ale mój tez duzo wiekszy
fogia trzymam kciuki za USG, oby Zosieńka pozostała sobą;-);-)
justyna a jak Michałek dzisiaj??? była kupka????
sunday trzymam kciuki za znaleziene pracy
u nas w domku w dalszym ciagu jak po remoncie... już mi sił na to brakuje no ale jeszce trochę wytrzymam
przed chwilą grzmiało... myślałam, ze popada, a tu znowu słońce.....
przez taką pogode to nic mi się nei chce...
dobrze, ze jutro czwartek;-);-)
podczytuje was od czasu do czasu ale brakuje mi weny na pisanie... poza tym mam trochę roboty bo żniwa zrobiłam
madziarka ogromne gratulacje!!!!!!! Haneczko witaj!!!!!!!!!! super wieści
anetka jejku aż mnie zmroziło jak przecztałam, ze ty w szpitalu, dobrze, ze juz po zabiegu, wracaj szybko do pelni sił
karita nie zazdroszcze pakowania, fajnie z ejeszce trochę zostajecie;-)
madzienka śliczny brzuszek, i rzeczywiście większy niż z Julą, ale mój tez duzo wiekszy
fogia trzymam kciuki za USG, oby Zosieńka pozostała sobą;-);-)
justyna a jak Michałek dzisiaj??? była kupka????
sunday trzymam kciuki za znaleziene pracy
u nas w domku w dalszym ciagu jak po remoncie... już mi sił na to brakuje no ale jeszce trochę wytrzymam
przed chwilą grzmiało... myślałam, ze popada, a tu znowu słońce.....
przez taką pogode to nic mi się nei chce...
dobrze, ze jutro czwartek;-);-)
F
fogia
Gość
MADZIARKO GRATULACJE!HANECZKO WITAJ!!!
ja jeszcze leze.Skurcze sie uspokoily,tylko jeszcze troche podbrzusze pobolewa.Zosia szaleje,mam nadzieje ze wszystko ok.
Wiem dziewczynki,ze ostatnio przegielam ale wiecie jak to jest,przeciez nikt tego za mnie nie zrobi.
ja jeszcze leze.Skurcze sie uspokoily,tylko jeszcze troche podbrzusze pobolewa.Zosia szaleje,mam nadzieje ze wszystko ok.
Wiem dziewczynki,ze ostatnio przegielam ale wiecie jak to jest,przeciez nikt tego za mnie nie zrobi.
Madzienka tooooo ciężki temat bo wieczorami nie mam z kim zostawić dzieciaków
a co powiedzie na jakąś salę zabaw ???? w ciągu dnia ???
Bugi ?? owca ???
tylko poniedziałek odpada bo z Norbem mam ortopedę ;-) we wtorek to raczej popołudnie bo rano załatwiam sprawy ;-)
środę na razie mam wolna
Fogia sa rzeczy ważne i WAŻNIEJSZE!!!
Bugi ?? owca ???
tylko poniedziałek odpada bo z Norbem mam ortopedę ;-) we wtorek to raczej popołudnie bo rano załatwiam sprawy ;-)
środę na razie mam wolna
Fogia sa rzeczy ważne i WAŻNIEJSZE!!!
reklama
Madzienka tooooo ciężki temat bo wieczorami nie mam z kim zostawić dzieciaków
Bugi ?? owca ???
jak dla mnie ok....może być sala zabaw...