reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anetka gratulacje, Karolinko witaj na swiecie
aluska szkoda ze taKIE SMUTNE WIESCI PRZYNOSISZ OBY JAK NAJSZYBCIEJ WYSZLI Z TEGO SZPITALA
madziarka trzymama kciukasy zeby wszystko było ok
karolina juz sie wyprowadzasz??bedziesz mieszkac w domku czy w bloku??
ja mam urlop 2 dni i siedze w domciu z moim maałym rozrabiaka jak cis nie po jego mysli to wali głowa w podłoge:szok:
i wgole mały złosnik sie z niego robi widxe ze dzici po tacie maja nerwy bo moj mezowy nerwowy bardzo:zawstydzona/y:
milego dnia idzem sie usypiac na dwor

reklama
Dzień dobry, jak ładnie, kiedy słoneczko tak przyświeca, aż milej wstaje się z łóżka (chociaż nigdy nie mam z tym problemu:-))

Justynka trzymam kciuki obyście szybko wyszli i wszystko się uregulowało!! A tak w ogóle to Michałek miał duże te zaparcia? tzn. jak długo nie wypróźniał się? może któraś z Was wie....

Elza, Madziara pracuję w szkole języka angielskiego..

Madziara wierzę bardzo w to, że szybciutko wyjdziecie, bo wszystko będzie dobrze:tak:

Sunday udanej pracy

Witam się
aneta82 GRATULACJE DLA SZCZĘŚLIWYCH RODZICÓW! Niech Karolinka rośnie zdrowo i daje Wam wiele radości!
madziara78 trzymamy kciuki za Ciebie i Hanulkę, najważniejsze że będziecie pod stałą kontrolą specjalistów! A o dzieciaki się nie martw-na pewno dadzą sobie radę, a poza tym są pod dobrą opieką.:tak::tak::tak:
karlita to jednak się przeprowadzacie:-( Dobrze że z malowaniem poszło szybciutko, teraz już z górki...A ja mam Twoje rzeczy jeszcze...Ciekawe jak Ci je oddam, może jutro podrzucę?
justynka trzymamy kciuki za Michałka,oby szybko odkryli przyczynę tych krwawień i nie trzymali Was za długo!
madzienka,marzenka odpoczywajcie dobrze i pięknej słonecznej pogody życzę!

Nie odzywałam się bo jakoś nie miałam natchnienia na pisanie, jak zabierałam się za pisanie to nie wiedziałam co napisać. U nas czas bardzo szybko leci, wczoraj przestałam brać antybiotyk:baffled: Ponad tydzień walczyłam z anginą ropną, myślałam że gardło mi pęknie. Dobrze że dzieciaki zdrowe-tfu tfu. Wiktoria już woła mama,tata, amm, dammm a na Kubę mówi BAAA tak więc jestem bardzo z niej dumna, poza tym próbuje wstawać w łóżeczku:tak: Kubuś siedzi w domu ale już mu się nudzi chyba bo pytał kiedy się idzie do przedszkola. Ja już wolne do końca sierpnia więc tyle dobrego, ale we wtorek wyjeżdżamy i muszę powoli nas pakować.:baffled: Miłego popołudnia, my śmigamy na spacerek.:-)

Dziewczynki ja zaraz z pracy wybywam bo mam jeszcze pocztę zaliczyć:baffled: Potem małe pakowanko i do B-ja.Pogoda widze się ładna wreszcie robi to na dworze będzie przyjemnie posiedzieć.
Madzienka a to takie wspólny wypad zrobiłyście z Marzenką super sprawa!!!
Aluśka oj to niedobrze ze Justyna w szpitalu niech szybko wychodzą
Madziarka jak Ty się czujesz? co słychać w szpitalu?
Maltanka byliście już wcześniej z H w ZOO? ja jeszcze nie byłam z gabi myślę że trochę mała, za rok prędzej.
Karlita współczuję ale jak już ogarniesz temat przeprowadzki to bedzie lżej.
Antuanet dobrze że się już podleczyłąś:-D
Gon życzę cierpliwości worka!!!!!

Witam,
melduję jedynie,że żyjemy,ale obie z Natalką chorujemy...gardła bolą, katar się leje:no:gorączki nie ma i jeśli nie będzie obędzie się bez antybiotyków, recepty mamy w razie w:sorry:oby....:confused2:na razie lecą witaminy, wapno, czosnek w ilościach hurtowych (na szczęście Stasiowi to nie przeszkadza:-D;-))na początku tygodnia na pewno odpada przedszkole:-:)-:)-(trzymajcie kciuki,by mały się uchował:sorry::sorry::sorry:
ledwo żyję więc nie nadrabiam:zawstydzona/y:ale...
Anetka wielkie gratulacje!!!Karolinko witaj na świecie!!Dużo zdrówka:tak:
madziara trzymam kciuki za Ciebie i Hanię!!!najważniejsze,że jesteście pod opieką:tak:

Witajcie my też już w domku....wypad super...pogoda nam dopisała, więc plan wykonany w 100%...maluchy zachwycone...Jula nadal chce mieszkać w hotelu...;-)
Marzenka z rodzinką dziękujemy za towarzystwo....;-):tak:

Karlita
kolacja wczoraj pycha ale strasznie dużo...a deser już nas dobił:-D:-D:-Dale w ogóle śniadania i obiady mieli tam pyszne....

Misia zdróweczka dla Was...i trzymam kciuki żeby Stasio uchował się:tak:

Justyna i za Was trzymamy kciuki, żeby was szybciutko ze szpitala puścili i trafnie zdiagnozowali Michałka...
Aluska dzięki za wieści...

Maltanka super że wypad do stolicy udany, my w sobotę za tydzień wybieramy się...

Talia udanego weekendu

Antuanet udanego wypoczynku...i pięknej pogody!!!!

Mirosia Jula też ulewała ale dostawała zagęszczacz...i troszeczkę nam pomógł...

Atali jak jarmark...podobno tłumy były...my mamy w planach jutro dotrzeć...

Marta udanego urlopu??czym jedziecie???i gdzie dokładnie???

Sunday mocno trzymamy kciuki żeby sprawa pracy pomyślnie rozwiązała się...

zmykam poleżeć...bo nachodziłam się w ostatnie dni...spokojnych wieczorków...

hej dziewczynki

wiecie co? Filipkowi wypadł dziś pierwszy mleczak!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Dzieci rosną za szybko ..... Przecież jeszcze całkiem niedawno sikał w pieluchy, a tu już się mleczaków pozbywa????? :sorry:

Madzienka witajcie w domku. :happy:

misia zdrówkaaaaa!

iwonka07 wysyłam Ci pw!

I d.u.p.a z wyjazdu, M odwołał rezerwację bo sprzedaliśmy autko( nie wiedzieliśmy że tak szybko pójdzie :confused2:- raptem 3 klient i od ręki poszło) - zła jestem jak nie wiem i teraz 2 tygodnie z M na głowie. Z żuczkiem mamy do alergologa 23-go i tak planowaliśmy wyjazd z myślą o jego wizycie a i przecież sprawy urzędowe i notariusz i z bratem na po 26-ym jestem umówiona.
Doła mam i wogóle.

Witajcie. U nas bałagan okropny, ale malowania koniec. Teraz wielkie sprzątanie...:eek:

atali tylko malowaliśmy-niestety:confused2:

maltanka mój ostatnio też długo śpi, a w poniedziałek idzię do przedszkola-jak on wstanie...?

mirosia poważnie?to teraz jak będę porządkować to pomyśle o Tobie;-)

iwona super,ze udało się z pracą!!!

Antuanet udanego wyjazdu!!!

talia odpoczywaj Kochana!

misia zdróweczka dla Was!

Madzienka marz super ze wyjazd się udał

fogia oo prosze jaki już duży chłopak z Filipka! a wróżka zębowa była?;-)

Marta szkoda wyjazdu, zawsze byście się oderwali troszkę od codzienności. Ale dobrze że autko poszlo tak szybko,bo teraz to nie łatwo sprzedac.

reklama
Dzień dobry...ale fajnie wstaje się jak słoneczko za oknem....

wiecie co? Filipkowi wypadł dziś pierwszy mleczak!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Dzieci rosną za szybko ..... Przecież jeszcze całkiem niedawno sikał w pieluchy, a tu już się mleczaków pozbywa????? :sorry:

Fogia ale masz dużego syncia.....

Misia jak Wasze zdróweczko???i jak nocka....

Sunday super że malowanie zakończone...owocnego sprzątania...na jakie kolory pomalowaliście kuchnie...??

Marta szkoda wyjazdu...ale gratulacje sprzedanego autka...

miłej soboty...

Do góry