Witajcie, my nadal w świętokrzyskim....korzystam z chwili relaksu...i zaglądam do Was...a tu takie wieści...
ANETKA WIELKIE GRATULACJE!!!!Karolka witaj po tej stronie brzuszka!!!
MADZIARKA MOCNO TRZYMAMY KCIUKI!!!Hanula nie rozrabiaj i nie denerwuj mamusi....
Maltanka, Talia nadal jesteśmyna wycieczce
My dzisiaj zwiedziliśmy Bałtów...fajne miejsce....
a jutro przed nami jeszcze Zwierzyniec Bałtowski i Oceanarium prehistoryczne.....i dinopociąg
wczoraj relaksowaliśmy się nad zalewem i Jula z Matim i tatusiami zwiedzili muzeum lotnictwa a mamuśki plotkowały przed
pogoda na szczęście nam dopisuje więc nie ma co narzekać....
Maltanka jak H po szczepieniu??i jak udał się wypad do stolicy??byliście w zoo??
Iwonka gratulacje znalezienia pracy....
Misia zdróweczka dla Natalci...no włąsnie jesień idzie i już powoli zaczyna się...ja też niestety jakaś pociągająca...ale dzielnie się inhaluję ;-)i mam nadzieję że nic więcej nie rozwinie się......
miłego wieczorku
ANETKA WIELKIE GRATULACJE!!!!Karolka witaj po tej stronie brzuszka!!!
MADZIARKA MOCNO TRZYMAMY KCIUKI!!!Hanula nie rozrabiaj i nie denerwuj mamusi....
Maltanka, Talia nadal jesteśmyna wycieczce
My dzisiaj zwiedziliśmy Bałtów...fajne miejsce....
a jutro przed nami jeszcze Zwierzyniec Bałtowski i Oceanarium prehistoryczne.....i dinopociąg
wczoraj relaksowaliśmy się nad zalewem i Jula z Matim i tatusiami zwiedzili muzeum lotnictwa a mamuśki plotkowały przed
pogoda na szczęście nam dopisuje więc nie ma co narzekać....
Maltanka jak H po szczepieniu??i jak udał się wypad do stolicy??byliście w zoo??
Iwonka gratulacje znalezienia pracy....
Misia zdróweczka dla Natalci...no włąsnie jesień idzie i już powoli zaczyna się...ja też niestety jakaś pociągająca...ale dzielnie się inhaluję ;-)i mam nadzieję że nic więcej nie rozwinie się......
miłego wieczorku