Misia- No moja córa dzisiaj okazała się wspaniała, do południa sama się bawiła więc mogłam sobie drzemać a popołudnie spędziła na dworze- jak ona mówi "mam bardzo dużo obowiązków na dworze, Ty spij ja idę" i tym sposobem mogłam spać spokojnie, a w Twojej sytuacji to chyba nie możliwe z małym bobo, ehhh jak tylko pomyślę, że za półtora miesiąca u mnie też będzie koniec spania...nio ale coś za coś:-)
reklama
dokładnieale ile to szczęścia daje:-)Misia- No moja córa dzisiaj okazała się wspaniała, do południa sama się bawiła więc mogłam sobie drzemać a popołudnie spędziła na dworze- jak ona mówi "mam bardzo dużo obowiązków na dworze, Ty spij ja idę" i tym sposobem mogłam spać spokojnie, a w Twojej sytuacji to chyba nie możliwe z małym bobo, ehhh jak tylko pomyślę, że za półtora miesiąca u mnie też będzie koniec spania...nio ale coś za coś:-)
PS.a gdzie zamierzasz rodzić?
Dzień dobry...wstawać śpioszki...13 stopni za oknem...brrr aż spod kołdry nie chce się wychodzić...czyżby jesień już do nas zawitała
wczorajsza pizza rewelacja - nie wiem czy to zasługa przepisu Madziarki czy moich nowych blach do pizzy, ale wyszła pyszna
Marzenka, Paweł jeszcze wielu wielu wspólnych lat w zdrowiu, szczęściu i miłości...
miłego dnia!!!
wczorajsza pizza rewelacja - nie wiem czy to zasługa przepisu Madziarki czy moich nowych blach do pizzy, ale wyszła pyszna
Marzenka, Paweł jeszcze wielu wielu wspólnych lat w zdrowiu, szczęściu i miłości...
miłego dnia!!!
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Witajcie,
i ja zaglądam ale tyle napisałyście że doczytać nie mam kiedy - albo mnie tak długo nie było
Dzieciaki mnie całkowicie zajęły, non stop jeździliśmy - jak nie do mamy to do siostry... i tak w rozjazdach a wieczorem brzuch mnie pobolewa - macica się chyba szykuje na całego więc jak tylko mam chwilkę to się kładę i nie ruszam...
Marzenko i Pawle najlepszego Kochani!!!!!!! wielu wspólnych lat w miłosci i wielkiej namiętności :-)
Marz dzięki za miłe słowa, ale wiesz czym bliżej końca tym mam mniejszą silną wolę do tej diety... i znowu cukry mi szaleć zaczynają - ale wiem że to z mojej winy...
a tu Madzieńka jeszcze pizzą kusi ;-)
Anetka ciekawa jestem jak u ciebie?
ślicznie wyglądasz i brzuszek masz zgrabniutki!!!!
Karlitka super że dzieciakom się spodobało w nowym przedszkolu... a jak idzie malowanie???
Jejku nie popiszę bo Nela wlazła mi na nogi znowu... ;-)
i ja zaglądam ale tyle napisałyście że doczytać nie mam kiedy - albo mnie tak długo nie było
Dzieciaki mnie całkowicie zajęły, non stop jeździliśmy - jak nie do mamy to do siostry... i tak w rozjazdach a wieczorem brzuch mnie pobolewa - macica się chyba szykuje na całego więc jak tylko mam chwilkę to się kładę i nie ruszam...
Marzenko i Pawle najlepszego Kochani!!!!!!! wielu wspólnych lat w miłosci i wielkiej namiętności :-)
Marz dzięki za miłe słowa, ale wiesz czym bliżej końca tym mam mniejszą silną wolę do tej diety... i znowu cukry mi szaleć zaczynają - ale wiem że to z mojej winy...
a tu Madzieńka jeszcze pizzą kusi ;-)
Anetka ciekawa jestem jak u ciebie?
ślicznie wyglądasz i brzuszek masz zgrabniutki!!!!
Karlitka super że dzieciakom się spodobało w nowym przedszkolu... a jak idzie malowanie???
Jejku nie popiszę bo Nela wlazła mi na nogi znowu... ;-)
Dzieki dziewczynki za zyczenia;-):-)
Madziarka wcale Ci sie nie dziwie ze juz masz kryzys i nie jestes tak rygorystyczna.....juz i tak jest dobrze;-)
Anetko jak u Ciebie?????
Madzienka milego dnia na obiadkach;-)za dobrze macie juz Ci to chyba kiedys mowilam;-)
Karlita jak tam spisaliscie sie w roli malarzy??????????
My zaliczylismy kosciol P zabral B ze soba bo ppjechal zalatwic cos na miescie i ja ttym sposobem moglam spokojnie zrobic obiadek i posprzatac po nim.....maly terrorysta wisi mi na nodze a jak sie otwiera drzwi na klatke to az piszczy z radosci i robi papapa:-)
Teraz czekam na kolezanke:-)
Madziarka wcale Ci sie nie dziwie ze juz masz kryzys i nie jestes tak rygorystyczna.....juz i tak jest dobrze;-)
Anetko jak u Ciebie?????
Madzienka milego dnia na obiadkach;-)za dobrze macie juz Ci to chyba kiedys mowilam;-)
Karlita jak tam spisaliscie sie w roli malarzy??????????
My zaliczylismy kosciol P zabral B ze soba bo ppjechal zalatwic cos na miescie i ja ttym sposobem moglam spokojnie zrobic obiadek i posprzatac po nim.....maly terrorysta wisi mi na nodze a jak sie otwiera drzwi na klatke to az piszczy z radosci i robi papapa:-)
Teraz czekam na kolezanke:-)
dokładnieale ile to szczęścia daje:-)
PS.a gdzie zamierzasz rodzić?
Mam zamiar rodzić na Staszica,ale z planowaniem to nigdy nic nie wychodzi, więc różnie może być:-)
my po imprezce, Jula już dawno śpi....a my czekamy na uroczystość zamknięcia igrzysk
a Wy co porabiałyście przez weekend, no chyba takiej ciszy to dawno tu nie było....
chyba Madzia dawno Ciebie nie było...bo ostatnio tutaj cisza...
a pizzą to najpierw Ty zachęciłaś....
no wiem wiem że mam dobrze.....;-)
jak spotkanie z koleżanką udane???
świętujecie dzisiaj z P???udanego wieczorku....
Sunday a Ty gdzie zaginęłaś???chwal się jak wyjazd??
Justyna wróciliście???udany weekend???
Maltanka masz już chłopaków w domu???
Karlita jak malowanie??udało się plan wykonać??
Aneta ruszyło się coś????
spokojnych nocek....
a Wy co porabiałyście przez weekend, no chyba takiej ciszy to dawno tu nie było....
chyba Madzia dawno Ciebie nie było...bo ostatnio tutaj cisza...
a pizzą to najpierw Ty zachęciłaś....
no wiem wiem że mam dobrze.....;-)
jak spotkanie z koleżanką udane???
świętujecie dzisiaj z P???udanego wieczorku....
Sunday a Ty gdzie zaginęłaś???chwal się jak wyjazd??
Justyna wróciliście???udany weekend???
Maltanka masz już chłopaków w domu???
Karlita jak malowanie??udało się plan wykonać??
Aneta ruszyło się coś????
spokojnych nocek....
Justyna2729
Fanka BB :)
Witam,
Anetka śliczne zdjęcie:-)
Fogia dzieki za zaproszenie, ale Chełm nie po drodze;-). I jeszcze nasza podróż zaczyna się późnym wieczorem.
Jak weekend Wam upłynął?
Misia ho ho jaki Stasio już duży
Madzienka u nas też wczoraj była pizza ale z pizzerii, a weekend udany, tylko ominęła mnie impreza odwiedzinowa, no ale co się odwlecze to ....
Marz
Idźcie przez życie z dobrocią w sercu,
Otoczeni ludźmi, których kochacie,
Silni poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia - nierozłączni!
Madziara super że rodzinnie spędzacie czas, ale uważaj na siebie
Anetka śliczne zdjęcie:-)
Fogia dzieki za zaproszenie, ale Chełm nie po drodze;-). I jeszcze nasza podróż zaczyna się późnym wieczorem.
Jak weekend Wam upłynął?
Misia ho ho jaki Stasio już duży
Madzienka u nas też wczoraj była pizza ale z pizzerii, a weekend udany, tylko ominęła mnie impreza odwiedzinowa, no ale co się odwlecze to ....
Marz
Idźcie przez życie z dobrocią w sercu,
Otoczeni ludźmi, których kochacie,
Silni poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia - nierozłączni!
Madziara super że rodzinnie spędzacie czas, ale uważaj na siebie
aneta82
Fanka BB :)
Hej. Pisze z tel, ale jakos nie lubie tak. Wole normalnie, ttlko nie chce mi sie komputera uruchamiac, bo mi zaraz Pawel siada. U mnie jedynie co sie rusza to dzidzia w brzuchu. Nawwt weszlam dzisiaj na 9 pietro po schodach i nic, latam jak glupia a efektow brak. I chyba we wtorek czeka mnie szpital, chyba ze sie zapre i pojde w czwartek, bo w srode swieto i tescia urodziny. Juz sama nie wiem co robic.
reklama
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Witam jak zwykle z ranka,
ja już wyspana, dzieciaki jeszcze śpią więc mam ciszę i spokój - delektuję się nią przy ciepłej herbatce...
wiecie co - ta pogoda jest dobijająca jak nie upał taki że człowiek się boi udaru u dzieci to jesień na całego :-angry: czy nie mogło by być normalne lato z normalnym słonkiem i temperaturą....
Nie ma co - ja zaraz biorę się za palenie w kominku...
Aneta i co - jaką decyzję podjęłaś? jedziesz we wtorek czy czwartek?? a może w nocy samo się zaczęło??? Zaciskam kciuki oby samo poszło i to szybciutkooo!!!!;-)
Marz jak spotkanie z koleżanką??? i wieczór z P. - świętowaliście troszkę?
Madzieńka a jak Jula - nie narzeka już na gardło?
My też odwiedziliśmy wczoraj moich rodziców - dzieciaki po południu poszły z tatusiem na hulajnogi i rowery (u mamy są uliczki gdzie można spokojnie poszaleć na kostce na małe około) a później pojechaliśmy jeszcze do siostry na posiedzenie i spotkanie z naszą wspólną koleżanką - dzieci się wyszalały i znów padły wieczorem w sek
O moje szczęścia się obudziły...idziemy więc robić śniadanka :-)
ja już wyspana, dzieciaki jeszcze śpią więc mam ciszę i spokój - delektuję się nią przy ciepłej herbatce...
wiecie co - ta pogoda jest dobijająca jak nie upał taki że człowiek się boi udaru u dzieci to jesień na całego :-angry: czy nie mogło by być normalne lato z normalnym słonkiem i temperaturą....
Nie ma co - ja zaraz biorę się za palenie w kominku...
Aneta i co - jaką decyzję podjęłaś? jedziesz we wtorek czy czwartek?? a może w nocy samo się zaczęło??? Zaciskam kciuki oby samo poszło i to szybciutkooo!!!!;-)
Marz jak spotkanie z koleżanką??? i wieczór z P. - świętowaliście troszkę?
Madzieńka a jak Jula - nie narzeka już na gardło?
My też odwiedziliśmy wczoraj moich rodziców - dzieciaki po południu poszły z tatusiem na hulajnogi i rowery (u mamy są uliczki gdzie można spokojnie poszaleć na kostce na małe około) a później pojechaliśmy jeszcze do siostry na posiedzenie i spotkanie z naszą wspólną koleżanką - dzieci się wyszalały i znów padły wieczorem w sek
O moje szczęścia się obudziły...idziemy więc robić śniadanka :-)