reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Marz Michał jeszcze w pampersach, nocnik to jak na razie wróg.
Ja też nie znam tych telefonów o których pisałaś, my jak przedłużaliśmy umowę to wzięliśmy Nokię c2-01, najprostszą i taką która wytrzyma do końca umowy;-):tak:
A i z Bugi to my też odpadamy:-(

Misia super że i dzisiaj Natalka zadowolona z przedszkola:tak:

Talia a co kupiłaś dla Gabrysi. Też polecam autobus linii 34:tak:
Michał szalał do godziny 22:baffled:A piekłam to Ciasto z jabłkiem, brzoskwinią i orzechami | Gotuj.Skutecznie.Tv | video przepisy na proste, smaczne i szybkie w przygotowaniu dania zamiast brzoskwini dałam śliwki:tak:

Fogia ojeju, na prawdę nic nie masz w lodówce czy w zamrażarce? Może sąsiadka poratowała by cię chlebem:confused:, albo skoczycie rano po szybkie zakupy:-). Ja to jeszcze nie byłam w takiej sytuacji, zawsze mam jakiś zapas jedzenia a przede wszystkim jaj i chleba;-)

Michał po godzinnym usypianiu padł w końcu o 22, już mnie szlak trafiał bo urządzał sobie pielgrzymki po łóżku:no:. Ja już trochę spakowałam M na weekend, wyszła torba i chyba jeszcze kilka rzeczy do nas trafi, pogoda dziwna to nie wiadomo jak się pakować.
Ok, zmykam jeszcze do wanny i do łóżka.
Dobranoc:-)

Dzień dobry...wstawać śpiochy, za oknem zimno brrrr 15stopni.....

my już nie śpimy bo Jula stwierdziła że burczy jej w brzuszku...jak na razie oznak choroby brak....temperatura nie powróciła, na szczęście...

wczorajszy wieczór udany, aczkolwiek film....hmmmmm zapowiedzi były bardziej obiecujące...ale było na co popatrzeć:-p:zawstydzona/y:

Talia ja też poleciłabym Ci 34 wsiadasz na końcowym i wysiadasz na 13 przystanku nie licząc pierwszego na którym wsiadałaś...trochę pozwiedzasz Lublin:tak:
udanego weekendu...

Misia super kolejny dzień w przedszkolu za Wami...teraz tylko się cieszyć...

Fogia ty gapciu!!!!mam nadzieje ze coś udało się przekąsić...

zmykam szykować śniadanko...miłego dnia

Cześc Znou jeste,m niewyspana ale już kawka mnie lekko pobudziła. Dzięki za pomoc a autobusem jakoś dotrę, ja nie przepadam za Lublinem mimo że jestem już jakiś czas niedaleko to i tak nie znam tego miasta a wkurzajace jest to że dworce są tak odległe co jest raczjej rzadkością w innym większych miastach:baffled:
Jak się mocno zagubię to do którejś z Was zadzwonię z prosbą o instrukcje:-D:-D

Spakowana przyszlam do pracy z plecakiem:-) Tak jak Justyna pisała pogoda niepewna więc troszkę bagażu mam. Jak się urwę wcześniejz pracy to będzie fajnie ale nie wiem jak sytuacja podczas dnia się wyklaruje czy będzie to realne.

Justyna abi kupiłam laleczkę z kucykiem:sorry2: Ona ostatnio za lalkami się rozgląda choć jej numerem jeden wśród zabawek są puzzle i książeczki:-p Udanego weekendu.

Madzienka na jakim filmie bylyście? Fanie ze nie ma śladu temp u Julci!!!!

Misia świetne wiesci z przedszkola, a dziecko w domu dobrociami dokarmisz:tak:

Marz świetnie że masz tak placówki dograne odległosciowo to będzie duze ułatwienie. a też dobrze że klubik się rozwija moze dotacje z UM dostaną i będzie taniej:happy2:

Talia one wcale nie są daleko...tylko ten autobus tak jeździ...ale pomysł z taxi wcale nie jest głupi...zapłacisz za nią pewnie z 6-7zł a za bilet prawie 3zł...
jakby coś dzwoń jakoś poinstruujemy....

byłyśmy na Magic Mike:tak:

Madziarka nie zasnęłaś w taxi??dzwoniłam ale tel wyłączony:-(

my zbieramy się do Bugi....

hej hej :-)

wczorajsza wizyta super :-) przedszkole bardzo fajne - dzieciakom sie spodobało Gabi juz wczoraj mówiła ze ona chce do tego nowego i dzisiaj też mówiła że do Motylka jeszcze tylko parę razy i później do nowego przedszkola. Norbert jak przyjechaliśmy to spał i jak sie obudził zaczął płakać ale jak zobaczył akwarium było po łzach ;-) a później nie chciał wychodzić :-)

misia tak dajemy Norba na próbę ;-) zobaczymy jak sobie poradzi przy Gabi ;-)

w ten weekend ruszamy z malowaniem pełną parą. Dzieciaki jadą do moich rodziców a my jedziemy do Opola 3 pokoje, korytarze i hole będą do pomalowania :-) czeka nas dluuugi weekend ale damy radę
wszystko mam już rozplanowane zobaczymy tylko o której E w sobotę z pracy wróci i na którą zajedziemy do Opola :-)

Dziewczyny gdzie w Lublinie mogę kupic puzzle np 6000 elementów????

Talia niestety komunikacja w Lublinie jest dziwna ;-)

posta zaczęłam pisać o 8 rano hehhe

Marz
ja z Bugi dziś odpadam bo musze dzisiaj jeszcze dużo rzeczy popakować

Norb śpi to zabieram się do roboty ;-)

Witam przy kawie late:-)
My już po szaleństwie na placu zabaw gdzie M narobił mi takiego wstydu że hej:no:. Nie wiem czy albo on ze zmęczenia był taki czy wstał lewą nogą. Normalnie brał cudze zabawki i zwiewał poza plac. A swoimi się nie bawił. Jak upominałam to był jeden wrzask:baffled:Jak tak dalej pójdzie to będziemy wychodzić tylko pod nasz blok, tam prawie nie ma dzieci:crazy:
Jeszcze zanim wróciliśmy do domu to już zasnął w wózku i śpi tak godzinę. No dzisiaj to mógłby spać 3 godz;-)Rozmrażam lodówkę to miałabym spokój:tak:

Dziewczyny super że wczorajszy wieczorny wypad miałyście udany:-)

Talia trzymam kciuki abyś dzisiaj wcześnie skończyła:tak:,i również życzę udanego weekendu:happy2:

Karlita fajnie że dzieciom spodobało sie przedszkole:tak:
Z puzlami nie pomogę, (chyba kiedyś były jakieś puzzle w Lidlu czy w Biedronce, ale wątpię żeby aktualnie mieli takie na stanie)
Powodzenia w malowaniu, i mam nadzieję że szybko się obrobicie z tym:-)

Madzienka, Marzenka jak tam po Bugi? Pewnie jak zwykle spotkanie było udane:-). Dużo było dzieci?

Eliza wypaliło dzisiejsze basenowanie u siostry? W sumie pogoda nie sprzyja na pluski na świeżym powietrzu

Fogia co tam u Was? Poradziłaś sobie ze śniadaniem?

Madzienka dzieki za towarzystwo w Bugi i Twoich kolezanek równiez:-)
Karlita o widze temat przeprowadzki i szykowania gniazda ponal do przodu super:-)bedzie dobrze N wczesniej czy pozniej sie przyzwyczai do nowej sytuacji najwazniejsze aby sie nie poddawac w ewentualnym kryzysie.....dobrze Wam to zrobi;-)
Talia steskniona wyczekujesz pewnie konca dnia co?????:-)
Justyna milego weekendu podziwiam Cie za te cotygodniowe wypady do Włodawy a raczej za te pakowanie i rozpakowywanie:sorry2::-)no troszke dzieci dzisiaj sie zeszlo....

My po szalenstwie w Bugi.....o 10 bylo malutko dzieci wiec B szalal sobie po sali ale pozniej trloszke bylo ich wiecej i jezdzacych na samochodach wiec balam sie o moje male malenstwo prawie niewidoczne na podlodze:-Dstandardowo jak to moje dzieci B zasnal w samochodzie i smacznie dalej sobie spi......
Moi starsi Panowie juz wracaja wiec czekam na nich do wieczora......

Milego dnia zycze......

My już w domku, po zupce....w Bugi jak zwykle było bardzo sympatycznie ale to m.in. dzięki pani Bogusi i atmosferze, którą jej osóbce tam towarzyszy...

Marzenka dzięki za kawkę...i towarzystwo...Bartuś zasnął po drodze???

Justyna w Bugi początkowo było całkiem ok ale później trochę dzieci przybyło...
udanego weekendu

Karlita trzymamy kciuki za malowanie...żebyście wykonali plan w 100%:tak:
Myślę że puzzle kupisz w marketach albo w Olimpie w Fantazji, a może w Krzysiu na Nadbystrzyckiej...

zmykam szykować drugie danko bo zaraz zmykam na pazurki....

Marzenka mnie wyprzedziła:-D

reklama
Marz, Madzieńka Fajnie, że wypad do Bugi udany :-)

Justynka a to M mała wredotka :-) to taki wiek ... chyba chłopaki tak mają ;-)

w marketach nie ma takich dużych puzzli max to 3000, w Krzysiu też nie było ... zamówiłam na allegro :-)

ale mnie N irytuje - nic nie chce jeść tz jadłby cały czas chrupki kukurydziane , na obiady grymasi chociaż wczoraj zjadł całą moja porcję mięsa ;-) ale swojego nie tknął ;-)

Do góry