reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,

ja jak zwykle zasiadam z rana ;-)wczoraj was czytałam, miałam napisać i nie miałam kiedy - ciągle coś do roboty było...

Madzieńka dziękuję za odwiedzinki!!! A zdjęć jak nie miałam tak nie mam...
i ty miałaś mi porobić - pamiętasz? ;-):-D na działce... ale wtedy musieliśmy szybko się zbierać... :cool2:

Justyna papużkę jeszcze mamy - a co - może chcesz??? szukamy dla niej dobrego domku :tak:;-) jak masz kogoś kto by chciał to pisz proszę :-p
Zdrówka dla M.

Misia powodzenia na szczepieniu - i oby lekarz potwierdził że Natalce nic nie było!!!!

Teksty Natalki boskie!!!! kochana jest!!!!

A co do porodu - żebyś wiedziała, czekam jeszcze tydzień - niech gin wraca z urlopu i już mogę rodzić :-D:-D:-D:-D tylko nie wiem co Hania i gin na to :-D:-D:-D Madzieńka mi wróży jeszcze kilka tygodni... i mi się wydaje że jeszcze trochę pocieszę się brzuszkiem chodzącym :-p

Fogia oby gile przestały lecieć...

Mandziula a jak u was z chorowaniem?? jak się czujecie??

Marta jak ząb? pospałaś dziś troszkę?

Sunday jak pierwsza nocka??? dobrze się spało?
jaka u was pogoda??

U nas zrobiło się okropnie... jak nie żar z nieba to zimnica i od razu deszcz :eek::szok: dziwna ta pogoda... a wieje tak że okna otworzyć nie można bo chyba by nas wywiało...

Aneta
co sie dzieje? czego się źle czujesz - skurcze cię tak już męczą czy upały???

Maltanka dobrze że to tylko ukąszenia - oby szybko zeszły!!!!

Elza fajnie że szybko domek waszych marzeń powstaje - oby tak dalej...

Karlitka do kiedy Gabi będzie chodziła do przedszkola - całe wakacje ją puszczacie???

No i znowu nie wiem co jeszcze miałam napisać... jak na razie idę zrobić sobie herbatki bo mnie coś suszy :-p:sorry:

reklama
cześć zaglądam z pracy
Chodzę od wczoraj jak struta tak się czuję po powrocie do niej ale nic to zamykam temat
Gabi w domciu Z jeszcze dziś w pracy a od jutroa jakda do B-ja/ Będę sama i dopiero bęzie mi smutno.
Dziś po południu jadę do gina zobaczymy co powie.

Madziarka najważniejsze ze już masz taki etap ciąży że teraz już możesz w spokoju czekać
Justyna naciesz się domem bo chyba znowu Was czeka wyjazd
Elza ja to busze Gabi jak zasnie o takie porze, a zbudową to fajnie ze idzie to ładnie
Maltanka my się nie szczepiliśmy od pneumo, ale ospę chyba zaszczepię bo się boje tego świństwa i siedzenia w domu miesiac:-) Dobrze ze taka diagnoza i nich to schodzi szybciutko
Misia Natalka ma
Sunday odpoczywajcie i korzystajcie z widoków, jak si e Maksik czuje w nowym otoczeniu?
Fogia ja przeganiam od Was gile
Anetko trzymaj się, już niedługo

Witajcie...my jeszcze przed śniadankiem...bo wstałyśmy o 9, P już w Rzeszowie ale zaraz wybywamy z domu...dzisiaj odwiedzamy koleżankę i jej małą Gabrysię...w planach mieliśmy wspólne spa ale chyba podarujemy sobie bo jakoś aura za oknem mnie przeraża:cool:ale podobno po niedzieli ma być znowu cieplutko....:tak:

Marzenka wszystkiego wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego święta!!!!

i pamiętaj:
koszulka.jpg

Witajcie,

ja jak zwykle zasiadam z rana ;-)wczoraj was czytałam, miałam napisać i nie miałam kiedy - ciągle coś do roboty było...

Madzieńka dziękuję za odwiedzinki!!! A zdjęć jak nie miałam tak nie mam...
i ty miałaś mi porobić - pamiętasz? ;-):-D na działce... ale wtedy musieliśmy szybko się zbierać... :cool2:

Madzia oj niedobrze...muszę śpieszyć się z tymi fotkami....ale M na pewno zrobi ładniejsze:-p..
i jeszcze o jednej rzeczy wczoraj zapomniałam, o której miałyśmy pogadać...a Ty mi nie przypomniałaś...;-)

Talia współczuję samotnego tygodnia...nienawidzę tej ciszy i pustki w domu...ale trzymaj się dzielnie...możesz nas w Lublinie któregoś popołudnia odwiedzić...

miłego dnia....

Ale wieje:szok:.
Ja na nogach od 5:45 bo klientka po ciepłe pieczywo przyleciała a o 3-ej miałam, darmową pobudkę:wściekła/y::wściekła/y::crazy: - jakiś nur śmietnikowy nogą przez 15 minut gniótł znalezione puszki - wyszłam na balkon i kazałam wy.solać mu jak spać nie może to niech innym da:growl::growl:.
Marzenko, witaj w Klubie szalonych 30-ek;-):tak::-) - najlepszego.

alalala la la la la dzisiaj chłodniej! tra la la la

a za mną znowu zarwana nocka, do 3 nie mogłam zasnąć bo męczyła mnie myślodsiewnia.
eek.gif

Madziara78 a nie myślałaś żeby ją sobie zostawić? Może jakby nie było innych chętnych to ja bym ją wzięła? Jak nam chomik uciekł (wersja oficjalna) a rybki popłynęły do morza (kolejna wersja oficjalna) to nie mamy żadnego zwierzaka. i tak się przymierzam od kilku miesięcy do zakupu albo papugi albo innego świergota. Myślałam też o śwince morskiej. Wiem, że to będzie dla mnie kolejny obowiązek ale Filip zamęcza mnie gadaniem o piesku co w chwili obecnej jest całkowicie nierealne. A jakieś inne zwierzę, którego nie trzeba wyprowadzać na dwór byłoby kompromisem. No i na pierze alergii nie mamy ........ :sorry:

talia wierzę, że twoje czary pomogą i gile nas opuszczą. :-)

ale podobno po niedzieli ma być znowu cieplutko....:tak:
a mnie właśnie ta informacja przeraża ale załamywać się nie będę, muszę przecież poprać te dywany ....... a do tego upał niezbędny ....... :cool:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Marzenko wszystkiego najjjjjjjj. :-)

Marzenko najlepszego kochana - mnóstwa miłości, ciepła... kochających ludzi wokół i zdróweczka - bo ono najważniejsze!!!! niech spełniają się wszystkie marzenia!!!!

Fogia super by było, jak byś się zdecydowała... my mamy kotka którego teraz ciągle pilnuję bo skacze na klatkę i straszy papugę :zawstydzona/y::eek: więc troszkę ciężko nam się razem wszystkim mieszka...i szkoda mi ptaka...
dzieciaki już się przyzwyczaiły do niej - ale też oficjalnie bym im musiała jakąś wersję sprzedać ;-) więc jak by coś to dawaj znać - będziemy się umawiać żebyście mogli ją zabrać... tylko od razu mówię że my nie mamy klatki dla ptaka - ona na razie mieszka w klatce do przewożenia kota :-D:-D:-D

Marta ty to masz przeboje nocne :eek::szok:

Madzieńka miłego spotkania!!!! a co do rozmowy - no widzisz, musisz mnie znowu odwiedzić ;-):tak: zaraz zadzwonię...

Ja zasiadłam do was z kawusią - która chętna dołączyć???

karlita puszczanie baniek nie dość że przyjemne to i pożyteczne....
a pożegnalnego piwka Ci nie odpuszczę:-):-):-)
a jeszcze jedno.....gdzieś na zimę będziemy urządzać dom....więc się do Ciebie uśmiechnę jeśli chodzi o meble....mam nadzieję że jeszcze będziecie z firmą w Lublinie

spoko spoko spotkamy się spotkamy :-)

niestety pokojowych już nie mamy ... ale pogadamy ;-)
został nam salon mebli kuchennych ;-)

misia na razie telefon leży i schnie ... jakoś wątpie by zadziałał a jeśli zadziała to normalnie cud ;-)
na szczescie mam swój bardzo stary telefon :-) którym bawiły się dzieciaki od 2 lat i działa ;-) rozmawiac i wysyłać smsy sie da ;-)

Justynka super że mąż pomaga :-) zdróweczka dla Michałka !!

Marta współczuję problemów zębowych ....

Madziarka tak Gabi chodzi do końca sierpnia a od września w Opolu - we czwartek jedziemy na spotkanie do tamtego przedszkola. Pani ma też zobaczyć sobie Norberta bo może się uda że i On pójdzie ;-) wszystko zalezy od prezentacji ;-) hehehehe i od tego jakie dzieci będą w grupie.

Marzenka NAJLEPSZEGO :D

600-shoe_box_cake.JPG

Fogia Tobie jeszcze zwierzaka brakuje hehehhe

my dzisiaj o 8 byliśmy już na spacerze ;-) poszliśmy z Norbem na piechotę tz On w wózku do lidla i na spacer po wąwozie teraz Norb śpi :-) a ja siadam do papierów. Musze sie szybko uwinąć bo w przyszłym tygodniu jedziemy do znajomych :-) na zachód heheh

I musze przejrzeć oferty praktikera i obi bo muszę farby kupić i barwniki :-)

kupiłam też ciasto francuskie w lidlu ;-) i chyba dzisiaj zrobię paróweczki w tym cieście ;-)

Witajcie.

Ja na chwilę, bo nie wysiedzę, niestety, wczoraj odnowił mi się ropień ten co mnie kiedyś Ola uderzyła, byłam dzisiaj u lekarza i dał mi do wyboru, szpital albo leczenie domowe, więc wybrałam domek, i dostałam antybiotyk, Augmentin na tydzień, przy okazji zbadał i stwierdził że nic nie zapowiada porodu :no::no::no: a przez ten ropień to nawet nie bardzo mogę coś robić, więc jestem po prostu już wykończona, zmęczona i zła. Dzisiaj przyjeżdża moja siostra z córką, prawie rok się nie widziałyśmy, i jedziemy po południu do Lublina po nią na PKP, przy okazji Paweł musi coś tam podpisać w pracy, a ja chyba z Olą odwiedzimy Justynkę :tak:

Czy mogę mieć do Was prośbę :sorry: potrzymajcie kciuki za to żeby ta akcja się szybko rozpoczęła, bo ja już powoli w depresję wpadam :-(

Miłego dnia Wam życzę.

P.S. Z telefonem wyszło tak, że to wina ładowarki, coś tam odpadło i kupiłam nową.

no i pogoda się popsuła....witam w ten chłodniejszy dzień.... fogia lepiej dzisiaj?????

madzienka my budujemy się na wólce. Jak jedziesz na łęczną to zaraz za światłami na turystycznej jest skręt w prawo na świdnik duży...to właśnie tam....przed turką jeszcze...
justynka fajnie że J zrobił Ci taką niespodziankę...
madziarka no koniecznie musisz zrobić zdjęcie brzuszka....
talia trzymam kciuki za wizyte u gina....ciekawe co Ci powie... bo dosć dziwne objawy...
ja też budzę gdy mi tak zasypia....tylko tamtego dnia wstał o 6 rano cały dzień wybiegał się i wychlapał w basenie....że nie miałam sumienia go budzić....
marzenka Wszystkiego Naj....Naj....3 z przodu....jak się czujesz????
karlita spoko jak bede meblowała kuchnie to dam znać....może coś u was wybiorę.... a macie jakąś stronę intrnetową????

reklama
Do góry