reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam ledwo żywa - M kupił "świeżą":sorry::sorry: wędlinę i na 1 plasterku usmażyłam jajecznicę, żuczek nie chciał jeść to ja zjadłam a ta wędlina normalnie z worka chemią walił, jakby tej soli technicznej nasypali, wieczorem brzuch mi wywaliło jakbym miała już rodzić i o 1-ej w nocy dopadło mnie na dwa końce:wściekła/y::blink::blink::no:. Do tej pory jeździ mi po brzuchu:confused2:.

Motylla, Aluśka, bardzo mi przykro z powodu odejścia Waszej mamy (*).

Madziarka, fajnie że impreza na prędce udana a jakie smakowitości zaserwowałaś:szok::tak::cool:.

reklama
Witajcie.....

Motylla, Aluska wyrazy współczucia z powodu odejścia mamy
[*]

Marta jak się czujesz...mam nadzieje ze juz przechodzi zatrucie....

Karlita, Mandziula a jak Wasze samopoczucie???

Sunday jak imprezka???

Madziarka raz jeszcze wszystkiego najlepszego z okazji imienin....:-),
Madzia ale pyszności naszykowałas a taką pizzę to i ja zjadlabym...naszykuj dla mnie przepis...

miłego dnia...

witajcie
u nas już znacznie lepiej,musimy tylko uważać na to co i ile jemy
motylla, Aluśka strasznie mi przykro z powodu śmierci waszej mamy
[*]
madzienka super że wypoczynek na działce udany:tak:
madziara takie imprezy to chyba najlepiej wychodzą:tak:
wszystkego najlepszego z okazji imienin!!!
karlita a co u was???
marta jak twój żołądek??? mam nadzieję ze już lepiej:tak:
zmykam rosołek kończyć:tak::tak:
miłego dnia życzę

Dzięki za troskę dziewczyny, nadal mi niedobrze, po brzuchu ciągle mi jeździ, słabo mi i głowa boli. Żułam suszone jagody, kisielek zjadłam i suchą bułkę bo na więcej siły nie mam.:no::-( M też zamulony na obiad przyjechał a Juli mówił że chyba sra.czki dostał - dobrze że mam nifuroksazyd w domu to mu podam.

Witajcie

My weekend wyjściowo spędziliśmy
:tak:Wczoraj z rana dzień sprzątania, a wieczorkiem grillowaliśmy:tak: sunday tort przepyszny:tak:;-)

A dzisiaj po śniadaniu wybraliśmy się do Skansenu :tak: Potem na obiad do Góralskiej Izby i na koniec na spacer nad zalew.:tak:
Sunday dzięki za wspólny dzionek:tak:ps. ja też myślałam, że to tylko baby plotkują:-D

emilka hop hop, jak tam dojechało się wam do domu? i kiedy po Mańkową jedziecie?

karlita
i jak się czujesz? nie zapuchłaś?

misia o kurczę silny chłopak

mandziula
o kurczę, ale was złapało, zdrowiejcie szybko

madzienka o to wyobrażam sobie jak wesoło mieliście z karaoke, super, że mimo gorszej pogody nie nudziliście się, jeszcze masz tydzień wolnego tak?

marta pyszności robisz ps jak się czujesz? lepiej już?

motylla, aluśka
[*] brak mi słów, nie wierzę w to co czytam:-(

madziara a co to te bruszkietki z serem blue i morelami? super, że imprezka się udała Wszystkiego Najlepszego!!!

Witam,
my dziś cały dzień na wsi i jutro też jedziemy:tak:niestety u małego na buziaczku pojawiły się krosteczki, więc musimy bardziej uważać na jedzenie...stawiam póki co na pomidory:sorry2:jak nie będzie lepiej to trzeba będzie pożegnać nabiał:dry:
Motylla Aluśka strasznie mi przykro... :-:)-:)-( Światełka dla Mamy [']['][']

My wczoraj mieliśmy mało planowaną imprezkę - znaczy planowaną ale ciągle odkładaną... mama zadzwoniła w piątek że oni już nie czekają i przyjeżdżają w sobotę z zaległymi prezentami dla mnie i Neli...
więc chcąc nie chcąc wczoraj z rana - najpierw targ obskoczyłam za owocami i warzywami, później tesco zakupki i do domku robić jedzonko...
Zrobiłam włoską pizzę (wyszło 4 blachy i wszystka poszła :szok:) do tego bruszkietki z serem blue i morelami, i kanapeczki z serkami i łososiem... M. się śmiał że wszystko zostanie - bo do tego oczywiście jeszcze był chipsy paluszki owoce słodycze itp... no i ciasta - dwa torty, ciasteczka kruche... ale jakoś posiedzieliśmy i wszystko prawie poszło :-p:blink: mi na dziś został tylko mój tort - dostałam taki w kształcie kiecki ciążowej z brzuchem i wypiętą stópką Hani :-D cudny jest, aż szkoda mi go zjadać :-D:-D:-D:-D
:szok:ale imprezkę naszykowałaś i jak szybko:szok:
pokaż fotkę tortu:sorry2:i jak też poproszę przepis na włoską pizze:tak:
no i wszystkiego najlepszego z okazji imienin:tak:
Witam ledwo żywa - M kupił "świeżą":sorry::sorry: wędlinę i na 1 plasterku usmażyłam jajecznicę, żuczek nie chciał jeść to ja zjadłam a ta wędlina normalnie z worka chemią walił, jakby tej soli technicznej nasypali, wieczorem brzuch mi wywaliło jakbym miała już rodzić i o 1-ej w nocy dopadło mnie na dwa końce:wściekła/y::blink::blink::no:. Do tej pory jeździ mi po brzuchu:confused2:..
:szok:trzeba było wyrzucic te wedline:sorry2:albo oddać w sklepie:sorry2::no:mam nadzieję,że już lepiej i nifuroksazyd pomógł:sorry2:

maltanka to super weekend mieliście i w super towarzystwie:tak:

Witajcie....my dzisiaj spędziliśmy dzionek w towarzystwie motylkowych blizniaków...Jula wyszalała się z chłopakami a my pogrilowaliśmy i pogadaliśmy....

Sunday, Maltanka super weekend za Wami.....

Sunday chwal się tortem i pysznościami które naszykowałas.....

Marta o mamo położyło Was wszystkich...zdróweczka dla Was...

Misia i za Wami super dzisiejszy dzionek na wsi....

Maltanka ten tydzień jeszcze urlopuję....

a gdzie reszta mamusiek????cicho i pusto na bb...
spokojnych wieczorków....

hejka.... ale dzisiaj zwariowany dzień.... nie miałam żadnych planów a tu rano dzwoni koleżanka z którą nie widziałam się ponad 7 miesięcy że może bysmy pojechały do H2O.... więc szybko się spakowałylismy i do samochodu... ja wsiadam przekręcam kluczyk a tu cisza....akumulator ani drgnął.... więc tel i do J przyszedł podłączył kabelki i pojechałam.... po pluskaniu na obaid do domu ja do samochodu a on znowu.... no żesz....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a akumulator niedawno był kupiony nowy....więc taxi i do domu.... zjedlismy obiad i dzwoni moja siostra że może bym przyjechała.... no więc autobusem pojechalam do niej.... tam Czarek wyszalał się z braciszkiem.... szwagier nas przywióz... a teraz jak J wrócił z pracy do domu pojechaliśmy po mojego matiego pod basen...a na ten tydzień miałam tyle planów...a od mpk się odzwyczaiłam....

motylla, aluska bardzo mi przykro z powodu Waszej straty...
[*]

misia a wiesz co dzisiaj odkryłam.... że ja razem z Twoim mężem chodziłam do jednej klasy w podstawówce.... tak więc pozdrów go ode mnie....
madziara Wszystkiego najlepszego z okazji imienin....
sunday, maltanka super że spędziliście razem fajny dzień....

pozdrawiam i spokojnej nocki życzę....

hejka.... ale dzisiaj zwariowany dzień.... nie miałam żadnych planów a tu rano dzwoni koleżanka z którą nie widziałam się ponad 7 miesięcy że może bysmy pojechały do H2O.... więc szybko się spakowałylismy i do samochodu... ja wsiadam przekręcam kluczyk a tu cisza....akumulator ani drgnął.... więc tel i do J przyszedł podłączył kabelki i pojechałam.... po pluskaniu na obaid do domu ja do samochodu a on znowu.... no żesz....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a akumulator niedawno był kupiony nowy....więc taxi i do domu.... zjedlismy obiad i dzwoni moja siostra że może bym przyjechała.... no więc autobusem pojechalam do niej.... tam Czarek wyszalał się z braciszkiem.... szwagier nas przywióz... a teraz jak J wrócił z pracy do domu pojechaliśmy po mojego matiego pod basen...a na ten tydzień miałam tyle planów...a od mpk się odzwyczaiłam....
misia a wiesz co dzisiaj odkryłam.... że ja razem z Twoim mężem chodziłam do jednej klasy w podstawówce.... tak więc pozdrów go ode mnie.....
ale intensywny dzień za Tobą:tak:jak autko?
wzajemnie,mąż pozdrawia:tak:

reklama
Do góry