Witam,
mały przed chwilką usnąłno pospał nieco w dzień,ale znowu nie tak długo, a teraz zasnąć nie chciał
dziś włóczyliśmy się po mieścienajpierw zgłosiłam małego do ubezpieczenia, przy okazji lody w macu, a potem tatra w Tarterii:-)późno się wybraliśmy,bo pospaliśmy do 9.30ale skoro tej nocy mały całkiem ładnie spał to trzeba było odespać poprzednią noc;-)
jeju, we wtorek maż wraca do pracy..a ja już mam stresa:-(
mały przed chwilką usnąłno pospał nieco w dzień,ale znowu nie tak długo, a teraz zasnąć nie chciał
dziś włóczyliśmy się po mieścienajpierw zgłosiłam małego do ubezpieczenia, przy okazji lody w macu, a potem tatra w Tarterii:-)późno się wybraliśmy,bo pospaliśmy do 9.30ale skoro tej nocy mały całkiem ładnie spał to trzeba było odespać poprzednią noc;-)
jeju, we wtorek maż wraca do pracy..a ja już mam stresa:-(
zawsze niestety tak jest:-(Witajcie...rany już piątek ale mi czas na urlopie szybko leci.....
oj,dieta niezła...szkoda tylko,że trzeba się przy niej nacierpiećtylko głodna jestem ;-) niezła dieta ;-)
znowu szalejesz z praniemależ pustki... ja sama dziś korzystałam i nastawiałam pralkę za pralką - schnie faktycznie pięknie więc trzeba było korzystać ;-) wreszcie kosze z brudami opróżniłam
ale mają dobrzemoje dzieciaki non stop na dworze siedzą - jak nie rowery to hulajnogi katują... bo wody nie dałam im lać bo za zimno dziś jeszcze ;-)
oj,ja też nic nie zrobię...więc czas wykorzystać rodzinę;-)też tak zróbJejku ja powinnam zacząć myśleć o robieniu ogórków, sosów z pomidorków itp na zimę bo jak mała się urodzi to już nic nie zrobię
i jak prasowanie?idę spróbuję poprasować M. koszule na siedząco... choć nigdy nie prasowałam ich tak i nie wiem czy dam radę - bo nienawidzę siedzieć przy pracach domowych... ale dziś już dużo biegałam i czuję kręgosłup więc tylko na siedząco mogę coś porobić ;-)