reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie.

Ja tylko na chwilę z wielkimi podziękowaniami :tak::tak::tak: super było się spotkać, dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna. Prezent bardzo mi się podoba ;-) i mam nadzieję że będzie służył. Ale żeby nie było że tak wszystko pięknie, to oczywiście na wieczór mam nerwa nadszarpniętego, przez pewną osobę o której jeszcze dzisiaj rozmawiałyśmy :angry::angry::angry: więc wybaczcie, ale zaczekam na Pawła z wiadrem melisy u boku, a jak dojdę do siebie do jutra i nie wyląduję na porodówce, to napiszę co i jak.

MIłej nocki i jeszcze raz ogromne DZIĘKI

reklama
Sunday, wózek to CONECO V3 - jest o nim sporo negatywnych opinii ale ja jak najbardziej chwalę go sobie:tak:. A Pawełek to miała być Karolinka - w domu sprząta wycierta ściany a najlepsza zabawka to szczota, mop i wiaderko.:tak::-D
Madzienka, woda jest ino zimna ale na noc w łazience ciepłą puścili tylko w kuchni nadal zimna leci. Fajnie że poszalałaś na wyprzedaży;-):tak:.
Maltanka, skąd ja znam tą rutynę;-). Codziennie to samo.
Karlita, ale zdolna dziewczynka z Gabi:tak:.
Anetko, olej wszystko i skup się na szykowaniu torby i praniu ubranek - mam nadzieję że podobają się;-);-):zawstydzona/y:.

Dziewczynki super że spotkanie udane :-) :-D:-D

Anetka niech chusta służy!! jak chcesz podeślę Ci linka do filmików jak wiązać ;-) bo te papierowe instrukcje to nic nie dają ;-) jak dzisiaj z nerwami ??? nie denerwuj się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madzieńka oj kusisz kusisz takimi wieściami ;-) o promocjach ;-) ale ja to już na jesień bym cos pokupowała ;-)

Madziarka współczuję alergii pokarmowej ... ale spoko z niej się wyrasta ja jak byłam mała nie moglam jeść bananów, cytrusów, truskawek ;-) , pomidorów hehhehe

misia ciekaewe jacy lekarze będa tam przyjmować ;-) tulaski na ból głowy

maltanka goście goście a kiedy parapetówa BB ;-) :-D:-D:-D:-D
super że w pracy masz mozliwość rozwoju i nauki :-)

sunday koniecznie takie pudełko trzeba zachować :-)

spadam do mojej małej marudy :-) żeby Gabisi nie opbudził :-) Gabi chyba zrobię wolne do końca tygodnia ;-) niech ma jakieś wakacje z bratem chociaż :-)

miłego dnia :-)

witam
oj nie było mnei z tydzien mam zaległosci ze ho ho
poczytałam co neico
anetka piekny torcik i pewnie smaczny
elza kotki czekaja dzwon wczesniej to sie umówimy
o widze jakies spotkanko w Bugi zaliczone, fajnie Wam
karlita zdolniacha Gabi
misia macie problem z oczkami?? my tez Asia mz zapalenie spojowek i Maciusiowi tez sie robi powoli, ide w czw na hipoteczna z rana ich zapisac na nfz jest ogromny problem z tym a prywatnei nie ma problemu od reki, ale nie bede placic wystarczy ze mi recepte na 100% wypisali:wściekła/y:
szkoda słow na tą słuZbe zdrowia, pojechalismy w neidziel na chmielna a pielegniarka(nie lekarz) robi mi wykład ze w zasadzie to oni takich przyopadkow nie powinni przyjmowac tylko P. do lakarza idzie, wiec sie pytam na kiedy sioe dosatane moze P. mi załatwi nr to sie wsciekła p..... głupia:wściekła/y:
a my mamy zaliczony udany wypad nad Białe super było pogoda, 3 kroki z osrodka na plaze, dzieciakom sie podobało, a Asi czerwone oczko na poczatku zaczeło brzydko wygladac i po drodze powrotnej na chmielnej czekalismy ok 1 godz na lekarza zanim łaskaiwe zejdzie
przepraszam ze nei odniose sie do wszystkich ale musze leciec wołaja mnie brak czasu totlnie a wieczorem to z dzieciakami odlatuje

Dzien dobry...coś nam się chmurzy za oknem....
mnie dzisiaj boli głowa i mam meeeeeeega niechcieja...ale trzeba kilka spraw pozamykac przed urlopem:tak:
Jula pojechała z babcia na działke...

miłego dnia

Witam się po dłuższej nieobecności
Cieszę się że wczorajsze spotkanko udane, żałuję że nie mogłam dołączyć ale niestety w pracy urlopy i ktoś musi być...
karlita ślicznie Gabi pisze, teraz już z górki pójdzie. A torcik super z Kitii :tak:
madzienka super że zakupy udane.
madziara78 pewnie jakiś nawóz Julka uczulił, niedawno też to przechodziliśmy po bananach jak się okazało-mała była cała zsypana od góry do dołu.:rofl2:
maltanka a Ty codziennie chodzisz do pracy?
marta a Ty jak się czujesz?To już 23 t.c.-ale ten czas leci.
madziara78 dobrze że już jesteście w komplecie w domu, cukry pewnie od stresu też skakały.
aneta82 niech chusta Wam służy, oby malutka się przekonała do niej. Nasza ani chusty ani nosidełek nie toleruje:sorry2: Super zdjęcia urodzinowe. Wszystkiego Najlepszego dla Oleńki.
misia2010 ja nie wiem co te dzieci mają że tak lubią trawę podlewać.Słodko Natalcia wygląda...U nas z Kubą na kolki najlepiej się sprawdzała woda koperkowa Gripe water i infacol...
Po prostu praca,dom,podwórko przez cały dzień to później tylko marzę o poduszce z dzieciakami...Remont jednego pokoju skończony, teraz trzeba się brać za resztę....Dzieciaki odpukać zdrowe,Kuba chodzi do przedszkola. Dzisiaj już po spacerku, byłam w przychodni bo małej coś się na tyłku porobiło od pieluch. Dostaliśmy Bella Happy i mała po 3 pieluszkach ma cały tyłek w kropki:confused: Tak więc je komuś oddam i powrócę do przeciekających Pampersów...:rofl2:

cześć
Zgodnie z madzienki dewizą nie samą pracą człowiek żyje, weszłam i czytam Was, a tabelki excelowskie muszą poczekać bo już mnimi ż....:crazy:
gabi zasmarkana poszła do przedszkola za to kaszle jakby mniej.
ja dziśbęde z dyr rozmawiać o urlopie i o tym co on mi nazlecał ostatnio, masakre mam nie do przerobienia a on potem będzie chodził w glorii jak umiejętnie pracę rozdziela między podwładnych:wściekła/y:
Kompa dalej w domu nie mam no i 3 tydzień szlak mnie trafia , zjadłam cebularza i lepiej mi się zrobiło, zaraz zieloną herbatkę sobie zrobię...

Karlita masz naprawdę zdolną córeczę powtorzę się, gratuluję a torcik wyśmienity na pewni
Madzienka my też wczoraj sklepy odwiedziliśmy ale zakupy poczynione dla gabi i Z ja nie dałam rady bo Gabi aferzystka mi nie dała nic poogladać, musze sama wyruszyć może jutro
Antuanet ja zobaczyłam dopiero ze Twoja Wikusia już ma 2 ząbki gratulacje, ale ten czas szybciutko płynie
Anetko fajnie ze prezend Ci wpadł w gust i ze miałaś mile spędzony czas, a nerwy wypraszamy!!!!
Maltanka to z czasem umowa się zmieni a Ty będziesz juz doswiadczona, to czego ja tutaj się ucze niestety nie uważam żeby było mi kiedys przydatne:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie, ale mam zaległości:szok: Troszkę mnie nie było, bo albo ta obrona i nauka, albo na działce nad jeziorkiem troszkę przesiedzieliśmy a to szkolenie jedno miałam i tak czasu na net już brakowało.

Elza, Marz dziękuję za pamięć, obronę miałam 5lipca ukończyłam studia z oceną dobrą na dyplomie, troszkę mi średniej zabrakło do 5, ale i tak się cieszę:-):tak:

Sunday jak po Twojej wycieczce, wypoczęłaś?

Aneta jak Twoje nerwy dzisiaj? Śliczny torcik mieliście, Wszystkiego najlepszego dla Twojej dwulatki ;-)

Karlita hehe niezłe miałas przeboje za kółkiem:-) a Gabi jak już ślicznie pisze:tak:

Talia współczuję nawału obowiązków, i to jeszcze nie swoich...

My w sobotę też mamy urodzinki, ale chyba zorganizujemy w nast tygodniu bo nam chrzestna ucieka na weekend..
Tylko mam problem co by kupić Cypkowi na prezent, chrzestni też się mnie pytają a ja nie mam pojęcia:confused: Widziałam w Juli taki fajny samochód elektryczny i nad nim się zastanawiam...
Pozdrawiam Wszystkie i miłego dnia życzę;-)

Do góry