reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie.

Ja tylko na chwilę z wielkimi podziękowaniami :tak::tak::tak: super było się spotkać, dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna. Prezent bardzo mi się podoba ;-) i mam nadzieję że będzie służył. Ale żeby nie było że tak wszystko pięknie, to oczywiście na wieczór mam nerwa nadszarpniętego, przez pewną osobę o której jeszcze dzisiaj rozmawiałyśmy :angry::angry::angry: więc wybaczcie, ale zaczekam na Pawła z wiadrem melisy u boku, a jak dojdę do siebie do jutra i nie wyląduję na porodówce, to napiszę co i jak.

MIłej nocki i jeszcze raz ogromne DZIĘKI

reklama
Sunday, wózek to CONECO V3 - jest o nim sporo negatywnych opinii ale ja jak najbardziej chwalę go sobie:tak:. A Pawełek to miała być Karolinka - w domu sprząta wycierta ściany a najlepsza zabawka to szczota, mop i wiaderko.:tak::-D
Madzienka, woda jest ino zimna ale na noc w łazience ciepłą puścili tylko w kuchni nadal zimna leci. Fajnie że poszalałaś na wyprzedaży;-):tak:.
Maltanka, skąd ja znam tą rutynę;-). Codziennie to samo.
Karlita, ale zdolna dziewczynka z Gabi:tak:.
Anetko, olej wszystko i skup się na szykowaniu torby i praniu ubranek - mam nadzieję że podobają się;-);-):zawstydzona/y:.

Dziewczynki super że spotkanie udane :-) :-D:-D

Anetka niech chusta służy!! jak chcesz podeślę Ci linka do filmików jak wiązać ;-) bo te papierowe instrukcje to nic nie dają ;-) jak dzisiaj z nerwami ??? nie denerwuj się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madzieńka oj kusisz kusisz takimi wieściami ;-) o promocjach ;-) ale ja to już na jesień bym cos pokupowała ;-)

Madziarka współczuję alergii pokarmowej ... ale spoko z niej się wyrasta ja jak byłam mała nie moglam jeść bananów, cytrusów, truskawek ;-) , pomidorów hehhehe

misia ciekaewe jacy lekarze będa tam przyjmować ;-) tulaski na ból głowy

maltanka goście goście a kiedy parapetówa BB ;-) :-D:-D:-D:-D
super że w pracy masz mozliwość rozwoju i nauki :-)

sunday koniecznie takie pudełko trzeba zachować :-)

spadam do mojej małej marudy :-) żeby Gabisi nie opbudził :-) Gabi chyba zrobię wolne do końca tygodnia ;-) niech ma jakieś wakacje z bratem chociaż :-)

miłego dnia :-)

witam
oj nie było mnei z tydzien mam zaległosci ze ho ho
poczytałam co neico
anetka piekny torcik i pewnie smaczny
elza kotki czekaja dzwon wczesniej to sie umówimy
o widze jakies spotkanko w Bugi zaliczone, fajnie Wam
karlita zdolniacha Gabi
misia macie problem z oczkami?? my tez Asia mz zapalenie spojowek i Maciusiowi tez sie robi powoli, ide w czw na hipoteczna z rana ich zapisac na nfz jest ogromny problem z tym a prywatnei nie ma problemu od reki, ale nie bede placic wystarczy ze mi recepte na 100% wypisali:wściekła/y:
szkoda słow na tą słuZbe zdrowia, pojechalismy w neidziel na chmielna a pielegniarka(nie lekarz) robi mi wykład ze w zasadzie to oni takich przyopadkow nie powinni przyjmowac tylko P. do lakarza idzie, wiec sie pytam na kiedy sioe dosatane moze P. mi załatwi nr to sie wsciekła p..... głupia:wściekła/y:
a my mamy zaliczony udany wypad nad Białe super było pogoda, 3 kroki z osrodka na plaze, dzieciakom sie podobało, a Asi czerwone oczko na poczatku zaczeło brzydko wygladac i po drodze powrotnej na chmielnej czekalismy ok 1 godz na lekarza zanim łaskaiwe zejdzie
przepraszam ze nei odniose sie do wszystkich ale musze leciec wołaja mnie brak czasu totlnie a wieczorem to z dzieciakami odlatuje

Dzien dobry...coś nam się chmurzy za oknem....
mnie dzisiaj boli głowa i mam meeeeeeega niechcieja...ale trzeba kilka spraw pozamykac przed urlopem:tak:
Jula pojechała z babcia na działke...

miłego dnia

Witam się po dłuższej nieobecności
Cieszę się że wczorajsze spotkanko udane, żałuję że nie mogłam dołączyć ale niestety w pracy urlopy i ktoś musi być...
karlita ślicznie Gabi pisze, teraz już z górki pójdzie. A torcik super z Kitii :tak:
madzienka super że zakupy udane.
madziara78 pewnie jakiś nawóz Julka uczulił, niedawno też to przechodziliśmy po bananach jak się okazało-mała była cała zsypana od góry do dołu.:rofl2:
maltanka a Ty codziennie chodzisz do pracy?
marta a Ty jak się czujesz?To już 23 t.c.-ale ten czas leci.
madziara78 dobrze że już jesteście w komplecie w domu, cukry pewnie od stresu też skakały.
aneta82 niech chusta Wam służy, oby malutka się przekonała do niej. Nasza ani chusty ani nosidełek nie toleruje:sorry2: Super zdjęcia urodzinowe. Wszystkiego Najlepszego dla Oleńki.
misia2010 ja nie wiem co te dzieci mają że tak lubią trawę podlewać.Słodko Natalcia wygląda...U nas z Kubą na kolki najlepiej się sprawdzała woda koperkowa Gripe water i infacol...
Po prostu praca,dom,podwórko przez cały dzień to później tylko marzę o poduszce z dzieciakami...Remont jednego pokoju skończony, teraz trzeba się brać za resztę....Dzieciaki odpukać zdrowe,Kuba chodzi do przedszkola. Dzisiaj już po spacerku, byłam w przychodni bo małej coś się na tyłku porobiło od pieluch. Dostaliśmy Bella Happy i mała po 3 pieluszkach ma cały tyłek w kropki:confused: Tak więc je komuś oddam i powrócę do przeciekających Pampersów...:rofl2:

cześć
Zgodnie z madzienki dewizą nie samą pracą człowiek żyje, weszłam i czytam Was, a tabelki excelowskie muszą poczekać bo już mnimi ż....:crazy:
gabi zasmarkana poszła do przedszkola za to kaszle jakby mniej.
ja dziśbęde z dyr rozmawiać o urlopie i o tym co on mi nazlecał ostatnio, masakre mam nie do przerobienia a on potem będzie chodził w glorii jak umiejętnie pracę rozdziela między podwładnych:wściekła/y:
Kompa dalej w domu nie mam no i 3 tydzień szlak mnie trafia , zjadłam cebularza i lepiej mi się zrobiło, zaraz zieloną herbatkę sobie zrobię...

Karlita masz naprawdę zdolną córeczę powtorzę się, gratuluję a torcik wyśmienity na pewni
Madzienka my też wczoraj sklepy odwiedziliśmy ale zakupy poczynione dla gabi i Z ja nie dałam rady bo Gabi aferzystka mi nie dała nic poogladać, musze sama wyruszyć może jutro
Antuanet ja zobaczyłam dopiero ze Twoja Wikusia już ma 2 ząbki gratulacje, ale ten czas szybciutko płynie
Anetko fajnie ze prezend Ci wpadł w gust i ze miałaś mile spędzony czas, a nerwy wypraszamy!!!!
Maltanka to z czasem umowa się zmieni a Ty będziesz juz doswiadczona, to czego ja tutaj się ucze niestety nie uważam żeby było mi kiedys przydatne:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie, ale mam zaległości:szok: Troszkę mnie nie było, bo albo ta obrona i nauka, albo na działce nad jeziorkiem troszkę przesiedzieliśmy a to szkolenie jedno miałam i tak czasu na net już brakowało.

Elza, Marz dziękuję za pamięć, obronę miałam 5lipca ukończyłam studia z oceną dobrą na dyplomie, troszkę mi średniej zabrakło do 5, ale i tak się cieszę:-):tak:

Sunday jak po Twojej wycieczce, wypoczęłaś?

Aneta jak Twoje nerwy dzisiaj? Śliczny torcik mieliście, Wszystkiego najlepszego dla Twojej dwulatki ;-)

Karlita hehe niezłe miałas przeboje za kółkiem:-) a Gabi jak już ślicznie pisze:tak:

Talia współczuję nawału obowiązków, i to jeszcze nie swoich...

My w sobotę też mamy urodzinki, ale chyba zorganizujemy w nast tygodniu bo nam chrzestna ucieka na weekend..
Tylko mam problem co by kupić Cypkowi na prezent, chrzestni też się mnie pytają a ja nie mam pojęcia:confused: Widziałam w Juli taki fajny samochód elektryczny i nad nim się zastanawiam...
Pozdrawiam Wszystkie i miłego dnia życzę;-)

Do góry