reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie,

wczoraj posiedziałam wieczorkiem z M. - ach jak miło było, chłodniej się zrobiło wiec dobrze nam się posiedziało :-p dzieciaki od dwóch dni same usypiają - włączamy im bajki do sluchania i nie ma dzieci... rewelacja - bo wreszcie nie usypiamy z M. z dziecmi!!! ;-)

Maltanka ponoć Wy macie jakieś fajne bajki do słuchania? pożyczysz albo przegrasz???? :-p proszęęęęę.....

Madzieńka ja też nie lubię takiego pustego domu i nie mogę sobie bez dzieci już miejsca znaleźć... czasami na godzinkę to ok - miło odpocząć ale na dłużej :no::no: nie wyobrażam sobie życia bez dzieciaków....

Super że Jula się odważyła i pojedzie na dziełkę - tylko coś im się pogoda psuje... :baffled: i znasz moje zdanie - nic na siłę więc dobrze że tak zdecydowaliście jak Jula chciała z nockami w domu :tak:;-)

Anetka jeszcze raz wszystkiego naj dla Oli!!!!
zdjęcia śliczne a torcik - aż ślinka cieknie...!!!!

Karlitka cieszę się że imprezka się udała!!!! I wielkie brawa za nowe umiejętności!!!!

Marz o jej, warga zorcięta... działo się działo :-p:sorry: oby rany szybko się zagoiły!!!

chciałyście chłodna- mówicie i macie :baffled: dziś chyba będzie chłodno i pochmurno... i ponoć tak ma być przynajmniej do niedzieli :-(

Misia cudne zdjęcia!!!!! super że macie możliwość odpoczywania u mamy - korzystajcie z pogody ile się da!!!

no i super że udało się zapisać do specjalistów!!!

Marta zdolnego masz synia :tak:a co do tęsknoty - i tak długo wytrzymał!!!! ;-):tak:

Sienio u nas chyba gradu nie było ale na lubelszczyźnie ponoć niezłe spustoszenia zrobiła ta wczorajsza burza... :baffled: mi też szkoda tych wszystkich poszkodowanych ludzi - niektórym dachy pozrywało :eek:

Kiedy idziesz na urlop???

Motylla przykro mi z powodu Waszej mamy... :-(

Elza super że weekend udany :tak:;-)

Justyna a za czym wczoraj tak jeździliście? :-p

Maltanka
a jak się pracuje??? bo dawno nic nie pisalaś... wdrożyłaś się już na dobre???

Ja wczoraj dzieciaki podrzuciłam do siostry a sama pojechałam na wizytę do endokrynolog - i pani dr mnie pocieszyła - być może to już była ostatnia wizyta tej ciąży u niej - powiedziała że jestem tak wyszkolona że sama będę wiedziała kiedy w razie czego włączyć insulinę! a jak na razie ona też nie widzi takiej potrzeby!!!!
dodała też, żebym się nie bała - jeśli będzie trzeba to nawet na tydz dwa przed porodem ją włączymy a po porodzie i tak odstawimy więc mam śmiało dzwonić - ona mnie zawsze przyjmie bez nr bo nie ma potrzeby już teraz rezerwować wizyty :-p;-):tak: więc wyszłam od niej jak na skrzydłach!!! :-D

Mam nadzieję że w czwartek też usłyszę takie dobre wieści od gina... ;-):-p

uciekam nastawić zupkę na obiadek.... a później też mam wizytę lekarza - bo coś mi strasznie Julka uczuliło - całe plecy ma w krosteczkach.... :baffled: a ja nie mam takich leków typowo alergicznych i nie mam go czym nawet podleczyć... a najgorsze jest to że ta alergia jedna za drugą właśnie się rozwija - najpierw ten kaszel i podejrzenie uczulenia na trawy... teraz wysypka - to najprawdopodobniej będzie jakaś pokarmówka albo słońce :eek::baffled: no nic, zobaczymy co nam ogólny powie... a na jesień idziemy na testy :-(

Ostatnia edycja:
cześć
ja się bardzo dawno odzywałam, bo wciąż bez kompa w domu. Nasz kolega zawalił i dopiero dziś ma nam go wysłać po naprawie,w pracy to mam charówkę i jestem bardzo bardzo zła, bo mój dyr wcale się nie angazuje w pracę która powinna być jego pracą a na urlop może mnie nawet nie puści, a chcieliśmy nad morze wyskoczyć na tydzień.
Gabi chodzi do żłobka na ten dyzur i szkoda mi jej że hej, ale jeszcze tydzień potem Z ma urlop a może i ja dostanę. Mała mi dzis w nocy kaszlała bardzo to te chlapanki w basenie i klimatyzacja ją tak urządziły.
Aj generalnie nie jestem w dobrym nastroju

KARLITA
dla Gabi STO LAT, niech rośnie zdrowo wesoła i uatlentowana Twoja córeczka!!! Super ze przypominasz sobie jazdę samochodem
Marz ja też długo bez gabi nie wytrzymuję a już tak zupełna pustka w miszkaniu ja ją doceniam ale też na chwilę
madzienka ja też chcę urlopu!!! Szkoda ze u mnie w pracy to tylko wypada pracować na nawet charować....:-(
Misia ale masz teraz fajnie natalka się już dobrze czuje w towarzystwie braciszka?
Anetko a ty jak się czujesz w tę gorącą pogodę?

Dzien dobry, ale kiepsko wstaje się jak słoneczka na niebie nie ma...na szczęście sie rozpogodziło...

Jula juz w drodxze na działeczkę a ja dzisiaj po pracy ruszam na wyprzedaze...;-)

Dziewczyny udanego wypadu do Bugi....
Aneta wybacz ale nie udało mi dzisiaj urwac z reszta Jula juz zaplanowała dzialkę....

Madziarka brawo Kochana....ty moglabys zostac doradzą w zakresie cukrzycy ciązowej, pomysl o jakimś poradniku...
pisz co powiedział lekarz na uczulenie Juleczka...

Talia ja wychodze z założenia że nie sama praca człowiek zyje....i czasami zamiast charowac można się pochorować...trzymam kciuki żeby szef dał urlop i L4 nie było potrzebne...bo gdzies trzeba akumulatroki naładowac na to charowanie...
poprawy nastroju zycze i zdróweczka dla Gabi...

Marzenka jak warga Mateuszka??

Aneta torcik pysznie wygląda...a zjezdzalnia super...i ile radości...

Misia przesłodka modeleczka z Natalci...

Karlita co u Was??jak Gabi brzuszek??ma dzisiaj wagary??

Maltanka dlaczego do nas nie zagladasz??
Sunday a Ty, już na urlopie???

miłego dnia

Talia współczuję nawału pracy... ale Madzienka ma rację - nie dawaj się za bardzo wrabiać w czyjąś pracę bo się przyzwyczają i będą ciągle cię bombardować...

Madzia mam nadzieję że zdasz relacje co ciekawego można upolować w plazie :-)

co do lekarza - dam znać na pewno!!! ;-)

hello hello

jak tam dziewczyny spotkanie

strasznie żałuję ze nie mogłam dotrzeć

ale nie miałabym serca przyjść do małych dzieci z niepewną Gabi, wczoraj bolał ją brzuszek, niby dzisiaj wszystko ok ale wolałam dmuchać na zimne :-)

Także od niedzieli mam dwójkę w domu :-) fajnie jest tylko mam straaaaszny bałagan :-)

za to jak Norbert śpi mam czas tylko dla Gabi :-) i zobaczcie co dzisiaj Gabi napisała :-)

napis.jpg

Anetko mam nadzieję ze prezent się spodobał :-)
zdjęcia super widać ze impreza udana :-) a i zjeżdżalnia fajna :-)

Justa dzięki za organizację :-)

Misia przesłodkie zdjęcia alew to ze Stasiem na FB to MARZENIE :-)

Marta ty weź odpocznij!!!!!

Madzieńka udanego polowania daj znać czy jest coś ciekawego :-)

Madziarka ja polecam bajki grajki cudne bajki - mojego dzieciństwa :-) a Alicja w krainie czarów czy wiosna radosne to moje ulubione :-)

brawo za taką organizację w sprawach cukrzycy - powinnaś napisać poradnik ;-) baaa dietę!! ja mogę być królikiem doświadczalnym :laugh2::-p

Talia
przykro mi ze szef cię tak traktuje!!

Marz mi też bez dzieci na dłużej jakoś tak nie tak ;-)

elza pytałaś o tort ;-)

torcik3ur.jpg

wiecie taka to wygoda jak organizuje się urodziny w Bugi a tak jeszcze w plenerze :-) duuużo pracy hehehe jeszcze jakbym mogła się rozdwoić hehehe

Karlita słodki napis...Jula też ostnio pisze literki i pomyslec że one maja dopiero 3 latka...
torcik boski i pyszny a organizacyjnie spisaliście sie na medal razem z E....brawo!!!!

poszperam może jeszcze cos dla mnie zostało na wyprzedażach...

Karola daj Gabi coli odgazowanej...powinna wybic to co męczy brzunio....

Madziarka ja też mam bajki grajki i Ty tez masz na pewno(tylko gdzie:-p) Monika chyba nam kiedys nagrywała...
jak chcesz to Ci przegram....na płytke czy pendrive...

Karolina a Ty jakie masz???

Madzia Ona wczoraj cały dzień piła cole wymieszaną z elektrolitami hehehe dzisiaj z gabi już ok śniadanie zjadła i też wszystko ok - co prawda je jak wróbelek ;-)

co do bajek grajek to ja mam alicję w krainie czarów :-), oślą skórkę, czerwonego kapturka :-)

ale moje dzieciaki bardziej lubią jak ja im opowiadam :laugh2:wczoraj na wieczor był czerwony kapturek wersja z bolącym brzuszkiem babci i piciem coli ;-), kopciuszek na balu piknikowym ;-) heheheh zmyslanki jak się patrzy :laugh2:

ostatnio znalazłam rzepkę czytaną przez Fronczewskiego - rewelacja :-)

Norb jak padł tak śpi już 2h .... jestem pod wrażeniem ale jak zwykle rano wstał :rofl2:

reklama
Madzieńka właśnie wczoraj chyba pierwsza padłam hehehe :laugh2: E mnie obudził jak wrócił z roweru :laugh2:

N wstał lecimy na plac zabaw :-)

Do góry