reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hejka dziewczyny.... obiecałam sobie że jak będe na urlopie to poczytam sobie ksiązki...ale kurde nie mam kiedy, ciągle coś się dzieje...albo gdzieś chodzimy, jeździmy albo ktoś nas odwiedza...
wczoraj po poludniu już otworzyłam książkę i zadzwoniła atali żeby się spotkać, i tak nam minał dzień... Dzięki Iwonka dzisiaj spotkanie w Bugi...fajnie było się spotkać i chwilę pogadać.... kurcze Bugi chyba by zbankrutowało gdyby nie bb:-D:-D:-D
a potem jedziemy na wieś....

karlita super Gabi napisała mama i tata...to takie słodkie....a tort rewelacyjny...
madziara dobre wieści od endo...oby teraz gin też miał takie dobre wieści...trzymam kciuki
madzienka i kupiłaś coś ciekawego????

reklama
Elza hehe ja też nie mam kiedy poczytać książki, choć w szpitalu udało mi się i przeczytałam całą!!! ale to dlatego że nudno było a chodzić za bardzo nie pozwalali więc i czas się znalazł...no i sąsiadka którą trzeba było zagłuszyć :-D więc słuchawki w uszy i książka w rękę i się udało :-D:-D:-D
w domu to a to dzieci a to obiad... a to goście nie? :sorry:
znamy to znamy...:tak::tak::tak::tak:

Karlitka
wow ale pyszny torcik... aż ślinka cieknie!!!

Mam nadzieję że Gabi brzuszek odpuści...

Madzieńka no właśnie- tylko gdzie? :-D:-D:-D:-D pewnie w jakimś pudle co stoi w garażu...
ale jak możecie to poproszę o przegranie na płytkę - płytkę oddam nową albo wypłacę pieniążki ;-):tak:

Obiecałam więc donoszę -Julcio ma potwierdzoną alergię pokarmową :baffled: tylko nie mam pojęcia na co - bo on ostatnio bardzo dużo owoców zjada i ciężko tak po 2 razach wywnioskować co go uczuliło :sorry::eek: więc jak narazie mamy wyciszyć tą wysypkę i jak najbardziej ograniczyć owoce, później powoli wprowadzać i sprawdzać co się dzieje.... ale pan dr też stwierdził że to mogła być reakcja nie tyle na owoce co na jakieś sztuczne opryski którymi to co zjadł młody było popsikane :crazy: więc tak naprawdę ciężko będzie dojść o co chodziło... ;-)ważne że mam leki i wiem jak mogę pomóc Julowi żeby mógł spać spokojnie....

idę zrobić sobie herbatki zielonej i zasiadam odpocząć....

Witam, dotarliśmy dosłownie przed chwilką:tak:.
Dzięki za miłe spotkanie, faktycznie gdyby nie my to w Bugi nikogo by nie było:-p;-):tak:.
Siadłam na chwilkę pocztę sprawdzić. Wody ciepłej w bloku nie ma a ta zimna co leci to prawie czerwona:crazy:. Nawet nie ma jak showera wsiąść:no:.

Witam, My też już dotarliśmy do domku, jakąś godzinę temu:rofl2:. Razem z Ewą postanowiłyśmy zrobić sobie spacerek na Kalinę, i po drodze odwiedziliśmy ciuszka i zjadłyśmy gofry pod Zamkiem:rofl2:.

Anetko, Pawełku:-D, Sunday, Ewa, Eliza, Motylla, Marzenka, Emilka, Marta, Mandziulka super było się z Wami spotkać i sobie pogadać, jeszcze raz dziękuję:-):elvis:

Aluśka, Madziara, Madzienka, Mirosia, Anaconda, Misia, Talia, Antuanet, Karlita szkoda że nie mogłyście dotrzeć do nas:-(

Anetko mam nadzieję że prezent przyda się Wam:-)

Karlita śliczne literki:-)

Madzienka udanego polowania na wyprzedaży:-)

Madziara oj biedny Julek z alergią:-(

Marta oooo jak szybko dojechaliście do Chełma... Jak Pawełek, kiedy poszedł na drzemkę?? Cieszę się że przyjechałaś do nas:-) A czerwonej wody i ja nie znoszę, zawsze potem mam zatkane sitko w kranie i pralki nastawić też nie mogę:no:

Talia zdrówka dla Gabi życzę...

Karlita
pamiętasz filmik z Gabi jak wymazała sudocremem stolik i siebie?? Właśnie M wypaćkał siebie i dywan kremem do opalania:baffled::baffled:

Justynko, żuczek zasnął w drodze z Bugi, tu jak sklepy militarne są przy ślepej uliczce i pospał 1,5 godziny:tak:. Mieliśmy godzinkę do odjazdu to na zapiekanki poszliśmy.
Juli trochę też pospał w pociągu i w drodze z PKP jęczał ciągle ale w domu poleżał z 10 minut i na plac zabaw poleciał z zakazem sprowadzania dziś kolegów:-p.

Witajcie
Nie nadrabiam wszystkiego tylko dzisiejszy dzień.

My chodzimy do przedszkola jeszcze przez lipiec. Rano wstajemy po południu wracamy, siedzimy na placu zabaw i tak mija dzień za dniem.

Poza tym brak weny do pisania brak nadal
:sorry:
a w sobotę mam trochę gości, więc muszę jeszcze coś przygotować.

madzienka
fajny piorun, ja czatowałam na pioruny i nić z tego nie wyszło:no: ps. H w przedszkolu, od poniedziałku chodzimy, a w Pepco hmmm w sumie to nic ciekawego kupiłam dwie bluzeczki dla H i dla siebie widziałam fajną, ale nie było rozmiaru:confused2:, a i kółko na wodę z MyszkąMiki:tak:

karlita doczytałam o twojej jeździe:-D fajnie to opisałaś, brawo za odwagę, trenuj, trenuj:tak: brawa dla Gabi za literki

sienio u mnie też gradu nie było:no:

sunday fajne zdjęcia z wycieczki? ps kiedy W będzie miał wolne?

anetka fajne zdjęcia, a tort na pewno pyszny

misia super fotki

madziara
jak chcesz to mogę ci przegrać bajki, my mamy takie słowno-muzyczne:tak: są świetne:tak:do tej pory słuchamy:tak: ps. dzięki pracuje się ok, nie narzekam no chyba, że na formę umowy;-) a uczę się cały czas czegoś nowego;-), trzymam kciuki żeby insulina nie była potrzebna

talia mam nadzieję, że uda się wyjechać jednak, oj ja też bym pojechała nad może

Witam,ja tylko na chwilke. W już śpi, ale M jeszcze nie... :eek:
Dzięki dziewczyny za spotkanie, przypomniały mi się czasy kiedy bez stresu-kombinowania z pracą chodziłam na spotkania:tak:

Anetka oby prezent był przydatny:tak: i jak była pizza?

Marta zapomniałam powiedzieć Pawełek jest uroczy i chyba miał być dziewczynką :-)
powiedz mi nazwe i model wózka.

Madziara zdrówka dla Jula, i trzymam mocno kciuki za insuline :tak:

Justyna Ewa no to niezły spacerek sobie urządziłyście :-) gofra to i jak bym zjadła :tak:

Madzienka Jak zakupy?

marz Bartuś uroczy! Rzęsy rewelka!!!!:-D

Eliza i jak szaleństwa na wsi?

maltanka dobrze,ze u Was zdrowko dopisuje :-) A W wolne na tygodniu to nie wiem, a w nast. wekendy nie pracuje, tylko w ten ma impreze integracyjna :-D

karlita moj też ostatnio odwzorowuje literki pudełko tekturowe musimy zostawić na pamiątkę bo całe zapisane jest :tak:
Super tort :-) ja jestem w trakcie poszukiwań opłatka ze spidermenem;-)

misia oby nocka była spokojna :-)

talia oby udało się urlop załatwić :tak:

Emila i jak nazrywalas??? nic nie odpisujesz :baffled:

"Kochaj albo rzuć" po raz enty...........:-D:-D:-D

reklama
witajcie ale dzisiaj się nałaziłam a że w tym tygodniu chodzę do pracy na piechotkę więc spacerek miałam do domu....

co do wyprzedaży to już niewiele zostało...jak ktoś poszukuje strojów kąpielowych to są w H&Mie od 10zł...wszędzie pełno bluzeczek letnich....ale oczywiście nie wyszłam z pustymi rękami:-D:-D:-D

super że spotkanie w Bugi udane....bo jakże mogłoby być inaczej;-)

Madzia nagram Ci....a z płytą daj spokój:rofl2:
trzymam kciuki żeby to byłą reakcja na chemię a nie alergia na owoce...

Maltanka ruszaj na poszukiwanie weny....

Misia i dobrze niech powstają takie miejsca....

Marta współczuję braku wody....

Justyna a Wam przygody z kremem...
super spacerek miałyście:tak:

Sunday dziękuję zaliczam do udanych

ja zmykam spokojnych nocek

Do góry