reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień dobry...dzisiaj ciut chłodniej aż jest czym oddychac...ale i tak wolę słoneczko...

Ja jeszcze dwa dni i urlop......

Jula dzisiaj miała kryzys i nie chciała z babcia zostac...ale juz podobno jej przeszło...i ładnie bawi sie...
ale z drugiej strony wcale jej sie nie dziwię...:-pbo czasami potrafi byc męczaca...

madzienka odpoczywasz mówisz, co to za odpoczywanie jak miejsca nie można sobie znaleść w takiej ciszy nie

co prawda to prawda....i często zastanawim sie jak to było i co ja robiłam jak nie było Juleczki

Madzienka Jula zadowolona z wyjazdu z babcią?

wczoraj tak ale dzisiaj była na nie w babcią

Sunday mega buziaczek urodzinowy dla Maksia
co kupiliscie mu na urodzinki??

Mirosia gratulacje dla męzowego za kierownicze stanowisko!!!!
jak brzuszek Marzenki??

Misia brawo....az miło posłuchac takich pochwał

mnie cos znowu głowa pobolewa....:eek:
miłego dnia

reklama
witam

uff udał mi sie na hipotecznej dzieci do okulisty zapisac
dopiero co dotarłam do pracy
antuanet nas uczulały hugiesy a happy te najmniejsze były ok teraz kupiłam biedronkowe (ale nie Dady tylko cos na F...) i są do kitu, sztywne i ramkniecie jednorazowe bo nie trzyma pozniej jak sie odklei
a Dady tez przeciekaja ja pełno siuskow:-D
talia wywalczyłas urlop??
karlita gratukacje za jazde, kawał trasy przejechałąs, powiem Ci ze za miastem sie leiej jezdzi niz w miescie gdzie trzeba miec oczy dookola głowy
madzienka a Ty kiedy do pracy?? Jula juz w domciu??
co tam u Anaconduy odzywa sie??

Cześć
Widać jak mój przełozony dba o moja motywację do pracy,:wściekła/y:Wczoraj i dzisiaj pytałam o mój urlop i co słysze później:wściekła/y: Nosz żeby tak mnie zwodzić jakby beze mnie ten szpital się rozsypał:no: Strasznie mnie wnerwia bo sam nie robi tego co powinien a mnie obarcza rzeczami do ktorych nie mam przygotowania, dziś jeszcze mam go nawiedzić w tej sprawie ale coś zaczynam czarno widziec ten urlop.
Gabi rano z Z poszła do lekarza zeby ją osłuchał bo na spaniu kaszle i w przedszkoliu i w domu. Ale nic jej nie jest moze alergen się nasilił w sumie nie wiemy czy ma tą alergie:cool:

Maksiu Sto Lat, uśmiechu na każdy dzień i zdrówka!!!!!

Misia
Ty z dwójką na basen chodzisz?
Mirosia super ze M zmienia posadkę na lepszą, gratulacje
Maltanka goscie udani?
Anetko moze rzeczywiscie z tym magnezem jest mus
Mandziula z tym zdjęciem niefajnie wyszło, a po co Wam ten dowód, gdzie jedziecie?
Justyna a jak u was z buntem zelżał bo moja Gabrysia robi dalej różne akcje, wrrr
Antuanet przy takich różnych obowiazkach na pewno jesteś zajecta, ważne ze dzieci zdrowe

witam, witam...

gon1a my najczęściej jeździmy na wieś na weekendy, więc tylko wtedy możemy przyjechać po kotka...
iwonka Ogromne gratulacje za obronę...zdolna z Ciebie kobitka...
Czarek dostał taki samochodzik na akumulator, jeździ nim jak szalony....polecam
misia szybko oczko przejdzie Stasiowi bo ma zdolną mamusię...:-):-):-)
justynka mi dzień wczorajszy minął dość szybko.... najpierw odwiedziłam kuzynkę bo zmieniła mieszkanie....musiałam pójść na szpiegi :-D:-D:-D po obiadku chwila odpoczynku (w końcu wzięłam książkę do ręki)... a potem poszłam z Czarkiem na dwór na hulajnogę....aż nas zastała godz 20.30 i trzeba było wrócić do domu....
mirosia gratulacje dla męża za nowe stanowisko...i dla Olka ze już sam spi w swoim pokoiku....a Marzenka to mała cwaniarka...chce spać z mamusią....
sunday Wszystkiego co najlepsze dla Maksia...niech rośnie zdrowy, dzielny i zawsze uśmiechnięty....buźka
madzienka ale kto potrafi być męcząca Julcia czy babcia???? jeszcze 2 dni i wolne....fajnie Ci....wyjeżdżacie gdzieś?????
i co się dzieję z Twoją głową????
talia współczuje przejść z przełożonym....ale jak Ci nie da urlopu to idż na L4....kurcze czarek też kaszle rano i nic po za tym....pewnie też ma to na tle alergicznym....
madziara trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę u gin....daj znać co tam powiedział
karlita jak tam pakowanie?????

niby dzisiaj chłodniej ale nadal duszno....masakra.

Witajcie,
wczoraj nie zaglądałam bo byłam cały dzień u mamy, dziś jakoś chłodno się zrobiło... ciekawe kiedy słonko wyjdzie :-D;-)

Madzieńka a jak twoje ciśnienie?? może to od tego głowa boli??? wpadaj do mnie na kawkę w przerwie śnaidaniowej ;-) a Jula pewnie już zapomniała że rano nie chciała do babci i teraz pięknie się bawi!!!;-)
Ale Wam fajnie z tym urlopem... ach... :-);-)

Elza dziękuję... dam znać po wizycie i powiem Wam szczerze że już mam stresa... oby tylko dobre wieści był bo szpital mi się nie widzi :eek:

Iwonka gratuluję obrony!!!! super, teraz możesz spokojnie odpocząć!!!!

Sunday najlepszego dla Maksia!!!! niech spełniają się jego marzenia!!! no i żeby mu się nie nudziło to braciszka albo siostrzyczki do towarzystwa :-p

Misia dobrze wiedzieć, ja nie miałam problemów z kanalikami ale jak by coś to przyjdę do was na nauki :tak:

Mirosia gratuluję dla mężowego za zmianę stanowiska pracy na wyższe!!!! super że z brzuszkiem już macie lepiej!!!

Talia współczuję przełożonego i zaciskam kciuki za pozytywną opinię na urlop - i to jeszcze dzis!!!

Karlitka i jak ma sie Gabi?? już nie narzeka na brzuszek??
ślicznie napisała literki - zdolniacha po mamusi ;-):tak:

Mandziula współczuję starć z fotografem... dobrze że zgodził się zrobić kolejne zdjęcie do dowodu.... oby tylko tym razem nie namieszał jakie ma być!!!!

Maltanka jasne że chcę!!! :tak:;-) i jak goście - udała się wizyta??

nie wiem kto ci nerwa ruszył - ale moim zdaniem czasami trzeba pewne rzeczy wpuścić jednym uchem a drugim wypuścić i się nie przejmować....

co ja jeszcze miałam napisać... już nie wiem :eek::sorry: piszecie tyle że nie sposób wszystkiego spamiętać jak się nie cytuje :-D:-D:-D:-D

Ale mi się dziś nic nie chce zero motywacji do pracy się we mnie zrobiło:szok: a taki zapał mi towarzyszył i zaangazowanie:no: za godzinkę idę uśsiąść za koleżankę w sekretariacie to się z drektorem na pewno zetknę:-) Nie popuszczę

Elza u nas niewiadomo czy ma gabi alergie bo od czasu do czasu ma katar lub kaszel i tyle, nic się na szczęście dalej nie rozwija a do przedszkola chodzi cały czas

Madziara
oj żeby wieści były pozytywne!!!!!

madzienka ale kto potrafi być męcząca Julcia czy babcia???? jeszcze 2 dni i wolne....fajnie Ci....wyjeżdżacie gdzieś?????
i co się dzieję z Twoją głową????

babcia oczywiście...chyba nie watpisz w moje dziecko:-D:-D
na pewno na działke jak pogoda dopisze...
a wakacje planujemy na jesień w jakieś ciepłe miejsce...
no własnie nie wiem co z moja głową:eek:

Madzieńka a jak twoje ciśnienie?? może to od tego głowa boli??? wpadaj do mnie na kawkę w przerwie śnaidaniowej ;-) a Jula pewnie już zapomniała że rano nie chciała do babci i teraz pięknie się bawi!!!;-)
Ale Wam fajnie z tym urlopem... ach... :-);-)

może...pewnie niskie....a na pyszna kawke wstapie na pewno tyko nie dzis...
ja tez cieszę się że pobedziemy razem i na warszawe nakusiłam P;-):tak:
trzymam mocno kciuki za dzisiejsza wizyte...i czekamy na wieści

Witajcie, fajnie, że dziś chłodniej. My z rana z Cypkiem odwiedziliśmy już koleżankę, Cyprian pobawił się z jej dzieciakami, wyszalał a teraz śpi już 2godzinki:tak:

Sunday Wszystkiego najlepszego dla Maksia z okazji 4. urodzinek;-) robisz jakiegoś torcika:-)?

Elza no ale takie samochodziki to z 600zł niewyjęte, ale mi też się bardzo podobają, poza tym on uwielbia samochody, szaleje za nimi:tak:

Mirosia gratulacje dla męża za tak odpowiedzialne stanowisko:tak:

Talia nie odpuszczaj urlopu, walcz;-)

Madziara no niby odpoczywać mogę, ale z tego wszytskiego wolałabym pracować i być aktywna:tak:

Mandziula no cóż za fotograf, nie dość że się pomylił, to jeszcze chciał Ci wmówić, że to Twoja wina:sorry:

Misia super, nawet lekarza zadziwiłaś swoimi zdolnościami:-)

A ja chciałam się napić kawki, ale dopiero po przyjściu do domu zobaczyłam, że nie ma mleka, więc piję herbatę:-) ugotowałam już zupkę pomidorową, także pierwsze danie z głowy, a na drugie udka piekę, już nie mam pomysłów na obiady-w koło ziemniaczki, fasolka szparagowa, kalafior, koKlety i brak weny:-)

Miłego dnia

reklama
Maksiu sto lat dla Ciebie i wszystkiego naj naj na 4 urodzinki
sunday gdzie w góry jedziecie i kiedy??
my jedziemy w bieszczady w ostatni tydzien sierpnia
madziarka trzymam kciukasy oby było ok

talia madzienka ma racje nie popuszczaj urlop Ci sie nalzy
mirosia oj mała sie przyzwyczai to bedzie spałą z Tobą pare latek, moj tez cwaniaczy ale si nie daje
czasami do łóżka go wezme ja k w nocy poplakuje no dzis spal ze mna od 3 i miedzyczasie spadl z łozka bo przysnęłam o On sie jakos wywinął mi spod reki;-)

Do góry