reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,

i jak minęły Wam weekendy???

U nas rodzinnie... wreszcie jesteśmy razem i mogliśmy nacieszyć się spokojem i sobą... :sorry:

Sunday Jestem nie w temacie gdzie co i jak ale widzę że wycieczka była i się udała.... jakieś fajne towarzycho miałaś ;-)
no i super że udało się coś upolować na przecenach... jest jeszcze wybór?

kurcze mi by się przydało połazić i kupić coś dla siebie... ale za bardzo nie chcę jeszcze tak się nadwyrężać :baffled: wolę przeczekać jeszcze te 3 tyg żebym już spokojnie mogła funkcjonować...

Sienio dzięki - ja też mam taką nadzieje że uda się jeszcze troszkę pocieszyć tą ciążą...

o właśnie Hania mi wypięła jakieś kolano albo łokieć - i to tak wyraźnie że można było ją za to coś złapać :-D ale aż boli jak tak mocno się wygina :-);-)

A pogoda - też mam nadzieję że będzie cieplutko i miło.... ja też uwielbiam słonko :tak:

Misia ja mam sab simplex - jak chcesz to podjedź to ci go dam... ja jeszcze zdążę dokupić :tak:;-)
ale z całego serca życzę oby sab simplex nie był jednak potrzebny!!!!

Justyna fajnie że grill się udał...
a jak bunt Michałka - przeszedł już?

reklama
hello hello jak żyjecie??? bo ja juz zaczynam mieć dosyć tej duchoty....gorące dni owszem jestem za, ale w nocy nie da się spać od tej duchoty....
my wczoraj bylismy na wsi, czarek wyszalał się w basenie i powygłupiał z nowym wujkiem.... nasi nowi sąsiedzi,młode małżeństwo z malutką córcią... wczoraj tak się wujek wygłupiał z czarkiem że ja już dawno nie widziałam żeby Czarek tak się śmiał....myślałam że pęknie

sunday nasze góry to znaczy się które???? kiedy jedziecie???? fajne zdjęcia z wycieczki...
misia jakie ładne zdjęcie...
madziara w taki upał to wcześniej niż o 18 nie da się nic zrobić.... moje dziecko nawet nie chce siedzieć na dworze tylko do domu chce wracać...
trzymam kciuki za najbliższe wizyty u lekarza, oby insulina nie była potrzebna
mandziula super...masz zdolnego męża...
sienio jaki deszcz...i jaki grad????? u nas było cicho i upalnie....
Justyna fajnie że grill udany, my wczoraj też fajnie spędziliśmy dzień.... w miłym towarzystwie czas zawsze jakoś tak szybko mija
madzienka jak po powrocie do pracy????dajesz radę?????
karlita jak tam Norbuś dał dzisiaj pospać...
iwonka co tam u Ciebie???? jak obrona???? już jesteś po?????

tak w ogóle to mnie przeraża jak ten czas szybko leci... dopiero co się zaczęły wakacje a to już tydzień minął....

hello

witam o weekendzie

u nas wszyściutko się udało, imprezki się udały :-) Gabi zachwycona... szkoda tylko ze E zapomniał aparatu :confused2: leżał przy torbie :confused2:

mandziula ale masz męża złotą rączkę :-D

Madzieńka
mówisz ze miałaś chwilę na spokojne posprzątanie :-)

sunday super ze zakupy udane :-)

Madziarka super ze spędziliście rodzinnie weekend, chyba Wam brakowało takiego spokoju :-)

Marz jak Twoje chłopaki ?? jak Mati ??? czy to nie Wasza chusteczka pomarańczowa w misie ??

sienio u nas gradu nie było ale już w sobotę kążyla mega burza w okolicach opola a wczoraj to myślałam że już będzie lało bo taki wiatr się zerwał, liście latały ale postraszyło i poszlo dalej hehehe

za to ja z Opola wczoraj robiłam za kierowcę :-) sama jeżdziłam hihihihi
rowerzyste wyprzedzilam to nic że chciałam zredukować bieg z 4 na 3 i wrzuciłam 5 i wyprzedzałam go w zwolnionym tempie :laugh2: od razu nasunęła mi się piosenka i parodie Rydwanów ognia ;-) (nie znalazłam parodii ale pewnie wiecie o co kaman - chodzi o muzykę ;-) )

Reklama Nike - YouTube

a w Konopnicy zlitował się nade mną busiarz chciałam mu pomachać, podziękować i tak przygazowałam ze szok ;-) :tak::-D E miał niezły ubaw :laugh2::sorry:
najważniejsze że jeżdżę :laugh2:

Norbuś śpi, Gabi bawi sie nowymi klockami a ja lecę rosołek gotować :-)

witam sie poweekendowo....uff jak goraco juz mam dosc:-pw piatek dlugo niemyslac spakowalismy i pojechalismynad Biale posiedzielismy tam do soboty wyszalelismy siewwodzie opalilismy i do domu...wczorajspotkanko wplenerze tez udane i tak weeeknd minal.......

Na dzisiaj zapowoadalikilkastopni mniej alejak wyszlamnabalkon tlojakos tego nie czuc cos dzisiaj juz miciezko:zawstydzona/y:

Karlita dzieki chlopaki ok Mati rowniez broda lekko zdarta i warga naruszona ale naszzcescie juz sie pozciecie sklepiloi bedzie tylkosie goic;-)nie tonienasza chusteczka.......brawoza jazde bylepewniedo przodu pamietaj najwazniejsza topraktyka i wiara w siebie:-)
Madziarka moze niemyslnarazie o zakupach narazie walczymy o tygodnie a jak Hanusia sie urodzi to zrobimyjakis shopping day:-)
Iwonka czy Ty juz jestes po obronie????
Justyna ladnie zabalowaliscie na grillu:-)
Elza no to niezly aparat musi byc z tego wujka:-Dnic mi niemowo uciekajacym czasie ja ledwo witam nowy miesiac jakzachwile gojuz zegnam:zawstydzona/y::sorry:
Anetka
jak sie czujesz???????przykra sytuacja z tymi ubrankami:no:
Mandziula dba ten Twoj P oCiebie super oby Ci dobrz sluzyla nowa laweczka:-)
Madzienka gdzie jestes???????jak Jula pojechaly na dzialeczke???????
12lipca kolejny Ladiesnight nawet film ciekawy.....idziemy dziewczyny??????????ciekawe jak z miejscowkami.......

A my dzisiaj sobie pospalismy Mdo 8.30 a B do po 9.....chcialamisc na spacer ale wymiekamtelefon mamw samochodzie i czuje siejak bez reki:baffled:
M teraz chlapiesie w wodzie i chyba ja tez zaraz skocze pod chlodny pryszni...dobrze ze mamsloik sou od mamy tomam praktycznie obiad z glowy....:cool:

Ostatnia edycja:
karlita o zapomniałam miałaś urodziny Gabrysi...i jak wyszedł tort z hello Kitty....jakaś fotka???? chociaż telefonem i gratuluje jazdy samochodem...dobrze że chcesz jeździć.... a trening czyni mistrza....
marzenka no niestety czas leci.... a Ty już niedługo do pracy....fajny weekend na jeziorkiem super.... i chłopaki dali Ci dzisiaj pospać... super

Witam poniedziałkowo:-)

My już po spacerku, jeszcze przy okazji odprowadziliśmy tatę do auta i zrobiliśmy papa. Dzisiaj na obiad makaron z jagódkami (od babci:rolleyes2:), więc nie muszę stać w kuchni:rofl2:.
Michałek teraz śpi a ja zaraz wskoczę do wanny odświeżyć się :cool2:

Eliza super że znalazł się nowy wujek i to jeszcze taki fajny i śmieszny:-)

Madziara
fajny weekend rodzinny za Wami

Mirosia początki są trudne, Olek pójdzie do przedszkola to już ci trochę lżej się zrobi

Karlita też robiłam wczoraj za kierowcę, tylko że ja jechałam w nocy, a tego nie lubię bo zawsze mam jakiś lęk że ktoś będzie szedł poboczem a jadący z naprzeciwka samochód mnie oślepi i nie zauważę pieszego:hmm:. Ale nie miałam wyjścia, J już był zmęczony i oddał mi kierownicę.
Fajnie że imprezy udały się, a może ktoś z rodziny robił zdjęcia? To chociaż te nam pokaż:tak:

Marz fajnie że odpoczęliście nad wodą...tłumy nad Białym?

Justyna idz idz do wody ja wlasnie wyszlam i o niebo lepiej......nad bialym bylismy na Plusie a tam cisza i spokoj;-)ale masz fajny i lekki obiadek dzisiaj:-)
Mirosia poczatki nigdy nie sa latwe i jeszcze ta pogoda......:zawstydzona/y:
Karlita jak sie majadzieciaki?????;-)

Ale mam balagan w domu z dwojka to juz nie to samo co z jednym ale nic nie spinam sie i sprzatanie zostawiam na wieczor....My juz po obiadku i po kapieli wszyscy po koleji:-)M oglada bajke a B spi juz 1,5hchoc wogole nie byl snem zainteresowany:-p

Witam.:-) W piątek wróciliśmy z Nałęczowa i nie za bardzo miałam czas na bb. Rozpakowywanie i pranie. Nie wiem jak to się stało ale jak pakowałam się do Nałęczowa to zmieściłam ubrania do torby a jak wracałam to już nie:-D. Trochę naładowałam akumulatorki :-), chodziliśmy z moją mamą na spacerki, bardzo było fajnie:tak:. Miałam tydzień wcześniej wrócić ale moja mama trafiła do szpitala na oiom i do tej pory jeszcze jest:-(, wieczorem jeszcze się śmiałyśmy a o 22 pogotowie ją zabrało, płakać mi się chce:-(.
Radek czasami staje sam bez trzymania, chce chodzić prowadzony za ręce i nałogowo ściąga sobie nakrycie głowy i dziś kapelusika zgubiliśmy na spacerku, jakby znikną.

reklama
Witajcie, ale mam dzisiaj cały dzień niechcieja:eek::eek::eek:nic mi się nie chce....chyba zaraz położę się, póki Jula u babci:-p:-p

Sienio nie pojechaliśmy bo wczoraj mieliśmy imprezkę;-)

Elza oj leniwy ten dzień ale nie rozkręcam się bo jeszcze 4 dni i znowu urlop:-D

Motylla zdróweczka dla mamy

Madziarka słodka Hania a rozpycha się bosko,sama to widziałam....:tak:
czekamy na wieści od pani endokrynolog....

Marzenka jestem jestem,cały dzień Was podczytywałam...Jula na razie u babci na działkę wybiera się jutro:-pzobaczymy na jak długo:zawstydzona/y:

Karlita brawo za jazdę...wyjechać stamtąd dla początkującego kierowcy to nie lada wyczyn więc wielkie brawo...
a twój opis drogi bombowy....

Justyna super że weekend udany...i grill mniam mniam...

Mandziulka jak żyjecie???

idę poodpoczywać, miłego popołudnia

Do góry