reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,
Natalka śpi,padła po basenie:tak:
Staś coś nie bardzo chce spać....brzuszek mu dokucza:-(,więc chyba długo nie popiszę:sorry2:

madziarka odpoczywaj jak najwięcej:tak:cukry nie szalejcie!!!:no: M dotarł? no i trzymam kciuki za wizyty u endo i gina:tak:
karlita no tak to jest z tymi chłopami,że wszystko na nas spada:sorry2:brawa dla Norberta za nocnikowe postępy...lada dzień pożegnacie pieluchy:tak:
mandziula ty też odpoczywaj w tej upały:tak:dziś pospaliśmy nieźle,bo do 8:tak:ale dzisiejsza noc na razie nie wygląda rózowo:sorry2:
Madzienka i co wybrałaś?sprzątnie czy spa?:-Dja bym nie miała dylematów:-D
Marta moje kondolencje!

reklama
Ale dziś cisza na BB:szok:. Wszystkie pewnie dziś korzystały ze słonka;-):tak::-). Wieczorkiem pojechaliśmy nad zalew i ponad godzinkę pluskaliśmy się:-p.
Wielkie dzięki za szybki odzew;-);-). Sunday, Anetka jesteśmy umówione :-).
Misia, tulaski na brzuszek Stasinka - oby nie zdarzało się to często:no:. Ja moim chłopakom podczas przewijania robiłam "rowerek" a potem kolankami wymiatałam gazy do dołu i luzik;-):tak:. Jakby nie pomagało to polecam Windi:tak: bo po Espumisanie jeszcze gorzej było.
Miłej nocki i rozczochranych snów:-p;-):tak:.

Marta wyrazy wspóøczucia...
[*]

Karlitka ciesze sie ze Norbis popspal... i udanej imprezki dzis - bawcie sie dobrze!!!!

Mandziula za mna tez chodzi pizza... tylko robic sie nie chce w taki gorac :-p moze gdzies sie wybierzemy na nia? ;-)
Jak sie czujesz? mdlosci odpuscily calkowicie???

Sorki ze pisze bez pl znakow ale znow cos poprzestawiali mi w klawiaturze a M. spi i nie chce go budzic...

Misia a masz sab simplex w razie czego na brzuszek?? jak nocka - pospaliscie?

Wiecie ze moje jeszcze spia? o dopiero co Nela wstala... :-p;-)

Madzienka i co wczoraj porabialiscie??? czegu do nas nei wpadliscie po tym spa? coooo??? :-D:-)

na dworze bylo tak goraco ze i tak M. zabral sie za koszenie i podlewanie dopiero po 18... a domek jak stal tak stoi :eek::baffled: nadal go nie domalowalismy... nie dalo rady wczoraj :tak:;-)

witam i ja
madziara zawsze możemy się u mnie umówić na pizze;-) a jak twoje cukry???
misia ja Mikiemu to brzuszek często masowałam takimi okręznymi ruchami. oby to były jednorazowe problemy:tak:
madzienka robimi Mikiemu dowód bo dostał bilety do Hiszpanii i szkoda żeby się zmarnowały, tym bardziej że dostal komlet biletów dla całej rodzinki;-);-) i jak było sprzątanie czy spa????
marta oj nad zalew musiłąo byc super:tak:
karlita jak wizyta u teściów???

moje chłopaki zabrali się za mycie samochodu bo im wczoraj czasu zabrakło. wczoraj P zrobił mi ławkę na taras, teraz musze tylko poduchę uszyć, chyba musze się do ciucha wybrać zeby jakieś wypełnienie kupić:cool::cool::cool: jeszcze tylko stolik mi wyczaruje i bedzie cudnie:tak:

Witajcie my już po śniadanku...Jula z P pojechali po zapas wody na najbliższy tydzień a ja relaksuję się ciszą:tak::tak:

co do wczorajszego dnia to wysłałam ich do spa a sama w spokoju posprzątałam.....

Mandziula super tarasik Ci p szykuje....takiego smaka mi na pizzę zrobiłaś że my wczoraj wylądowaliśmy w szewcu na spinacz pizza...mniam jaka była pyszna;-)

Madzia całe popołudnie na mieście spędziliśmy...była pizza lody i chłodzenie sie na litewskim:-p a Wam daliśmy nacieszyć się sobą ale jeszcze to nadrobimy....

Marta wyrazy współczucia, i super że tak szybko podwózka znalazła się:tak:

Misia jak nocka??mam nadzieję że spokojna...fotki cudowne....a avatarek boski

Sunday super i kiedy ruszacie w góry??

zmykam pod prysznic...udanej niedzieli

Mandziula dobrze ze P. tak o Was dba i wygody na tarasik zakupil...

co do cukrow - jakos tfu tfu na razie daje rade... po powrocie ze szpitala jeszcze ze dwa razy mialam wysoki skok ale teraz jest ok ;-):tak: na dzien dzisiejszy mysle ze insulina nie bedzie jeszcze potrzebna... ale jutro sie okaze :tak:;-)

Madzienka super dzien za Wami!!! ;-)

a nadrobimy na pewno!!! zapraszam juz dzis :tak:

Witajcie. Jeju ale się wyspałam w końcu wstałam bez budzika- tak to można żyć :tak:
My narazie w domku, ale jak W wróci z pracy jedziemy na grilla :-) Wczoraj wybraliśmy się na lody do plazy a przy okazji W nie miał wyjścia i pobuszowałam po sklepach, kupilam z wyprzedazy dwie bluzeczki ;-)

Marta nie ma za co:-) podziękujesz w poniedziałek ;-)

Madzienka super dzionek za Wami:-) udanej niedzieli :tak:
W góry jedziemy w sierpniu :-)

Madzienka witaj!!!!

mandziula super, pozazdrościć tylko tarasu :-) szkoda,że nie mam bliżej :-)

misia super avatar! :tak::tak::tak:

A to moje wspomnienia :tak: :

wycieczka-łączone.jpg

Witam
ale pusto
madziarka super, ze jestes juz w domku i oby do końca ciązy juz było spokojnie:tak:
sunday fajna mialas ta wycieczkę:tak:
madzieńka a wy czemy w ten upalny weekend nie na działeczce?:-p
marta przykro mi z powodu śmierci babci M:-(

był u Was deszczyk? super, ze popadało, ale po co ten grad?:sorry: ciekawe jak bedzie na moim urlopie, mam nadzieję, ze równie gorąco:-) mięłgo wieczoru

Witam,
my dzis trzy czwarte dnia na wsi spędziliśmy...mam nadzieję,że dzieci się tak dotleniły,że pośpią ładnie;-):-Dpóki pamiętam...Natalka od jakiegoś czasu zwraca się do taty:tato Maćku....:rofl2::rofl2:
Misia a masz sab simplex w razie czego na brzuszek?? jak nocka - pospaliscie?
nie mam:-(więc nie bardzo pospaliśmy:no:marudził do 1 a potem razem już w łóżku spaliśmy...to znaczy stękał i męczył się biedaczek długo....no a rano oczywiście dopadł go wielki głód:confused2:
misia ja Mikiemu to brzuszek często masowałam takimi okręznymi ruchami. oby to były jednorazowe problemy:tak:

moje chłopaki zabrali się za mycie samochodu bo im wczoraj czasu zabrakło. wczoraj P zrobił mi ławkę na taras, teraz musze tylko poduchę uszyć, chyba musze się do ciucha wybrać zeby jakieś wypełnienie kupić:cool::cool::cool: jeszcze tylko stolik mi wyczaruje i bedzie cudnie:tak:
my też masowaliśmy, podkulaliśmy nózki...ale niewiele to dawało:no:mam nadzieję,że to się wiecej nie powtórzy:tak:ale Cię P rozpieszcza;-)

co do wczorajszego dnia to wysłałam ich do spa a sama w spokoju posprzątałam.....
:szok:w taką pogodę chciało Ci się sprzatać?szacun:tak:

co do cukrow - jakos tfu tfu na razie daje rade... po powrocie ze szpitala jeszcze ze dwa razy mialam wysoki skok ale teraz jest ok ;-):tak: na dzien dzisiejszy mysle ze insulina nie bedzie jeszcze potrzebna... ale jutro sie okaze :tak:;-)
super1!!!oby insulina nie była potrzebna:tak:
Witajcie. Jeju ale się wyspałam w końcu wstałam bez budzika- tak to można żyć :tak:
My narazie w domku, ale jak W wróci z pracy jedziemy na grilla :-) Wczoraj wybraliśmy się na lody do plazy a przy okazji W nie miał wyjścia i pobuszowałam po sklepach, kupilam z wyprzedazy dwie bluzeczki ;-)

A to moje wspomnienia :tak: :

Zobacz załącznik 481189
nie ma jak urlop,co?:-D
extra foteczki:tak:widać,ze wyjazd udany:tak:

był u Was deszczyk? super, ze popadało, ale po co ten grad?:sorry: ciekawe jak bedzie na moim urlopie, mam nadzieję, ze równie gorąco:-) mięłgo wieczoru
deszczyk był...pięć minut i po wszystkim:baffled:ale gradu nie widziałam:no:

reklama
Witam,

My już w domku, godzinę temu zjechaliśmy. Późno bo gril nam się przedłużył, jakoś ciężko było się rozstać z towarzystwem.

Marta przykro mi że babcia męża zmarła:-(

Sunday
fajne zdjęcia ale jakoś ich mało...

Anetka
jak tam minęła niedzielna imprezka Oli?

Madziara
dobrze że na razie u Ciebie jest ok

Mandziula fajnie że mąż ławeczkę zrobił

Misia ojeju biedny Staś z tym brzuszkiem, oby już mu więcej nie dokuczał

Madzienka u ciebie jak zwykle weekend intensywny... ale fajny...

Karlita jak tam u teściów? Brawo za siku w nocnik...

Eliza a ty co porabiałaś w weekend?

Mirosia
jak Wasze zdrówko?

Do góry