reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie,ale miałam ciężki ostatni dzień w pracy... :eek: mówię Wam nie ma to jak rada w małym pomieszczeniu w gorąc i podczas remontu :no: Padam na nos! Po pracy poszłyśmy z dziewczynami na piwo i pizze, potem z Maksiem do fryzjera więc mam super gościa z irokezem:-D A teraz siedze i nic nie robie, tzn robie rezerwuje wyjazd na urlop. :tak: Jutro znowu gorąc... chyba porządki na balknie zrobie i basenik napompuje. ;-)

Justynka zniknął mi Twoj numer gg :-( miłego wekendu!:-)

gon1a my tez myslelismy o Moskwie ale tam to duża odległość i dość drogo wychodzi.

Eliza super,ze wyrywanie bezbolesne:-)

karlita to wcześnie dzien zaczynacie :tak:

Witajcie

dzisiaj pogościłyśmy się u Madziarki....Madzia masz rewelacyjne warunku do opalania....dziękujemy za gościnę...

Misia Madzia obiecuje że zajrzy niedługo, jest już w domku, wygląda cudnie i czuje się dobrze..
i trzymamy kciuki żeby plasterki zadziałały....:tak:

Sunday gdzie wyruszacie na urlop....i co rezerwujesz???

dzieciaki śpią już od prawie 2 godzin:-)Natalka dwa razy zaliczyła basen i padla:-Da przed snem jeszcze zdążyła wciągnąc 2 serdelki:-D
w sumie my dzisiaj od 4:15 na nogach Gabi wstała o 6 więc o 7 byliśmy już w Tesco na zakupach fajnie bo pusto, bez kolejek tylko rachunek jakiś taki duży :confused2: a jeszcze na jutro mam mięso zamówione w sklepie .... ehhhh
:szok:oooo matko,dobrze tfu tfu że moje dzieci tak rano nie wstają:-D
nic mi nie mów o rachunkach:eek:
a ja lekko podcięta bo już mi włosy zaczynały się wywijać w każdą stronę. Jeszcze zostało mi spakowanie się, ale jak zwykle nie lubię tego i nie chce mi się:eek:Misia ja chodzę do intermedu do ginekologa:rofl2:
mi też by się przydał fryzjer...tylko jak to zrobić?:sorry:
zapraszam więc do nas...to niedaleko;-)
witam w kolejny parny dzień....
poprzednim razem jak byłam u dentysty to postanowiłam już dokładnie zająć się tą swoją klawiaturą....no i okazało się że mam do usunięcia korzenie jednej ósemki....i dzisiaj właśnie byłam na wizycie...po której wyszłam lekko zaszokowana....dość pozytwnie...bo mój lekarz w błyskawicznym tempie usunął mi 2 ósemki za jednym zamachem nawet nie wiem kiedy...i to bezboleśnie....
super,że tak z dentystą się udało:tak:
Witajcie,ale miałam ciężki ostatni dzień w pracy... :eek: mówię Wam nie ma to jak rada w małym pomieszczeniu w gorąc i podczas remontu :no: Padam na nos! Po pracy poszłyśmy z dziewczynami na piwo i pizze, potem z Maksiem do fryzjera więc mam super gościa z irokezem:-D A teraz siedze i nic nie robie, tzn robie rezerwuje wyjazd na urlop. :tak: Jutro znowu gorąc... chyba porządki na balknie zrobie i basenik napompuje. ;-)
wreszcie zasłużony urlop,co? gdzie jedziecie?
Witajcie

dzisiaj pogościłyśmy się u Madziarki....Madzia masz rewelacyjne warunku do opalania....dziękujemy za gościnę...

Misia Madzia obiecuje że zajrzy niedługo, jest już w domku, wygląda cudnie i czuje się dobrze..
i trzymamy kciuki żeby plasterki zadziałały....:tak:

fajnie,że tak miło spędziliście dzien:tak:
super,że u madziarki wszystko w porządku...bo już się zaczynałam martwić:sorry:

Witajcie,

zaglądam na chwilkę... chciałam poczytać co u Was więc siedzę i czytam i czytam... ale odpisać już nie potrafię bo wszystko mi się miesza :-D:-D:-D tyle naskrobałyście że nawet kawałka nie dałam rady poczytać :-D:-D:-D

więc wybaczcie że nie będę odnosiła się tylko do ostatnich postów - zacznę być na bieżąco i odpisywać normalnie ok? :sorry:

U nas ok, ja czuję się w miarę - cały tydzień miałam mamę i siostry więc tylko odpoczywałam.... dziś w nocy M wraca więc mama pojechała do domku - od następnego tyg będę musiała zacząć sobie dawać bardziej radę sama...
W poniedziałek mam wizytę u endo - ciekawe co powie na moje cukry bo trochę mi wariują, ale i tak to nie to co działo się w szpitalu po tych sterydach :baffled: tam non stop miałam cukier powyżej 200... całe szczęcie dali mi szansę odstawić jeszcze tą insulinę... i mam nadzieję że nie będę musiała do niej wracać do końca ciąży :-p

A w czwartek mam nadzieję że dostanę się do mojego gina na wizytę - wolałabym by sam jeszcze raz mnie zbadał.... jakoś jemu ufam najbardziej :-p;-)

Dziś miałam przemiły dzień - odwiedziła nas Madzia z Julą - dziękujemy.... było miło z Wami posiedzieć na słonku... ;-):tak: i zapraszamy częściej ;-):-p

A teraz czekam na znak od M. - miał być już w wawie ale mają jakieś straszne opóźnienia i nie wiadomo kiedy wyleci... mam nadzieję że przed ranem dojedzie do domu bo dzieci by były zawiedzione jak taty nie będzie jak się obudzą...
I chyba pora położyć się spać - choć powiem Wam że ostatnio jakiejś energii dostałam i wreszcie wieczorami nie usypiam razem z dziećmi... :-D szkoda tylko że mojej energii za bardzo nie mogę spożytkować przez tą szyjkę... :eek::baffled: bo teraz to chyba dużo bym nadrobiła z robotami :laugh2::laugh2::laugh2::tak:;-)

I jeszcze jedno - wszystkiego najlepszego dla Wszystkich solenizantów i jubilatów których rocznice ominęłam...!!!!! nich spełniają się Wasze wszystkie marzenia ;-) uśmiechu na co dzień, pięknego słoneczka i samych radosnych chwil!!!!

No i dobranoc!!!
śpijcie spokojnie... ;-) Norbiś a Ty najdłużej... daj jutro mamie odpocząć troszkę co? ;-):-p

Madziarka Norbuś chyba Cię posłuchał bo wstał o 6 ;-) tz wcześniej przyczłapał do nas do łóżka zepchnął mamę na scianę ale przynajmniej POSPAŁ DŁUŻEJ ;-)

super że Madzia Was odwiedziła :-) i dzieciaki miały atrakcje :-)

a ja wczoraj sobie wieczorem siadłam i zrobiłam kartkę na roczek bratanka :-) całkiem fajna wyszła ;-) szkoda że nie mam tych takich profesjonalnych materiałów hehehe

mandziulka jak tam samopoczucie ??? robisz dzisiaj pizze ??? jak Koluś ???

Sunday współczuję pracy w takich warunkach

misia ojjjj i ja bym poszla do fryzjera ....

gdzie się podziewa Iwonka ???

Normatywna
co u Was ?? jak Natalka?? dalej chodzicie na rehabilitację ??

Ala haaaaaaaaaaaaaaalo :-) jak Twoje dziewczynki ???

FOgia jak Wasze zdrówko ???

ja jestem trochę zła bo E miał wczoraj cześć rzeczy popakować typu zabawki do samochodu bo dzisiaj idzie do pracy, ja zostaje z dzieciakami, zakupami, pakowaniem i szykowaniem na imprezę i do teściów ... wszystko zostało na mojej głowie jak zwykle :-(

nic zabieram Norba i idziemy do sklepu po miesko, owoce i warzywka :-)

a i napiszę że jestem dumna z Norbusia :-) 90 - 95% siiiiitu (si -ku) bo juz i tak woła oraz te grubsze spray są na nocnik :-)

Ostatnia edycja:
witam ija
madziara super ze już w domku jesteś, oszczędzaj się kochana i wypoczywaj:tak::tak: i oby cukry nie szalały:no:
karlita brawa dla Norbusia:tak::tak: teraz gorąco to bez pieluszek bedzie mu lepiej:tak::tak: co do pizzy to nadal za mną łazi, ale zapadła męska decyzja i bedą pierogi ruskie ze smietanką;-);-) macie ochotę??? to zapraszam:tak:
madzienka super że relaksik u Madziarki się udał:tak:
sunday gdzie na urlop jedziecie???
misia i jak dzieciaki?? pospały trochę??

ale dziś od rana gorąc...nic mi sie nie chce... wczoraj było trochę chłodniej to ogródek oplewiłam bo strasznie zarósł:no: a dziś chyba dalej bedziemy sie moczyc w baseniku:tak:
wczoraj zrobiliśmy Mikiemu zdjecia do dowodu, dzielnie siedzaił na stołeczku, tylko nie wiem czy fotograf nie ustawił go tak jak do paszportu:baffled::baffled: jakoś tak dopiero w domu pomyślałam, ze do dowodu zdjęcia są trochę inne:baffled: zobaczymy...

Dzień dobry...my już po śniadanku, pysznym twarożku, wszyscy dookoła pakują się nad jeziora...oj dzisiaj będzie się działo nad wodami...

ja miałam w planach dzisiaj sprzątanie ale P kusi spa
;-)

Madziarka my raz jeszcze dziękujemy....mam nadzieję że M już na miejscu!!!dotarły fotki???

Mandziula po co robicie Mikiemu dowód??myślę że z fotką nie będziecie mieli problemu, bo chyba przepisy miały ulec zmianie i dowody tez miały mieć zdjęcia biometryczne, ale nie wiem od kiedy...może już....:blink:

Karlita pracowity dzionek u Ciebie....dzisiaj ruszcie do teściów??brawo dla Norbusia!!

Maltanka co u Was, jak zdróweczko Hubercika??

Sunday pokaż nam jakieś foteczki z wycieczki...

miłego dzionka!!!!

Witajcie. U mnie dzisiaj pracowicie, tzn. od rana coś sprzątam tylko jakoś efektów za bardzo nie widać :baffled: Odkurzyłam całe mieszkanko, obiadek juz zjedliśmy a ja siedze i pije zimna wode...:tak:

Madzienka u nas też na śniadanko był twarożek,a fotek jeszcze nie zgrałam na kompa :zawstydzona/y: musze koniecznie dzisiaj to zrobić i zwolnić kartę.

a co do urlopu to wybraliśmy nasze góry:-)

karlita udanej imprezki!

maltanka właśnie jak Hubercik?

reklama
Witam.
Humor nie najlepszy bo zmarła babcia M -matka teścia i w poniedziałek pogrzeb.
Mam pytanko do zmotoryzowanych mamusiek ;-) - we wtorek będę z chłopakami w LBN i będę załadowana i tak ok. 10-ej potrzebuję podwózki z PKP Głównego.

Do góry