reklama
Witajcie
karitka wszystkiego najlepszego z okacji imienin:-) na ten film tez chętnie bym poszla,bo zapowiedzi byly interesujące
aneta szkoda, ze nie odzyslalas swoich ubranek, ale tak jak napisalas to tylko rzeczy i nie warto tak sie tym przejmowac, szkoda twojego zrowia... przyjanmniej poznalas blizej swoja siostrę, szkoda tylko, ze nie powiedziała Ci prawdy co sie z nimi stało nieprzyjemna sytuacja:-( no i duzy buziak urodzinowy dla Oleńki
madziula usmiałam sie z tych kwiatków slodkiego masz synka
justyna u nas zawsze na zaparcia pomagało tarte jabłuszko
synday mam nadzieję, ze kontrola przebienie szybko i bezboleśnie
znow polazlam dzis do plazy, ale kupilam tylko balową sukienke dla Julci, bo kiedys bardzo chciala ja miec, wiec dzis skorzystałam z promocji zmykam spac, bo jutro czeka mnie ciezki dzien, ide gościnnie do innego odzdziału na zastępstwo, gdzie atmosfera jest tak niesympatyczna, ze wszyscy pracownicy uciekaja ale jeden dzien to chyba jakos przetrwam moze
Miłego wieczoru dziewczynki:-)
karitka wszystkiego najlepszego z okacji imienin:-) na ten film tez chętnie bym poszla,bo zapowiedzi byly interesujące
aneta szkoda, ze nie odzyslalas swoich ubranek, ale tak jak napisalas to tylko rzeczy i nie warto tak sie tym przejmowac, szkoda twojego zrowia... przyjanmniej poznalas blizej swoja siostrę, szkoda tylko, ze nie powiedziała Ci prawdy co sie z nimi stało nieprzyjemna sytuacja:-( no i duzy buziak urodzinowy dla Oleńki
madziula usmiałam sie z tych kwiatków slodkiego masz synka
justyna u nas zawsze na zaparcia pomagało tarte jabłuszko
synday mam nadzieję, ze kontrola przebienie szybko i bezboleśnie
znow polazlam dzis do plazy, ale kupilam tylko balową sukienke dla Julci, bo kiedys bardzo chciala ja miec, wiec dzis skorzystałam z promocji zmykam spac, bo jutro czeka mnie ciezki dzien, ide gościnnie do innego odzdziału na zastępstwo, gdzie atmosfera jest tak niesympatyczna, ze wszyscy pracownicy uciekaja ale jeden dzien to chyba jakos przetrwam moze
Miłego wieczoru dziewczynki:-)
Justyna2729
Fanka BB :)
Sienio dla M już nic nie pomaga... mieliśmy lactulozę, śliwki, otręby, jabłka nic nie ruszyło z kupami:-(
Powodzenia jutro w pracy, na pewno dasz radę
Eliza tak zrobił, akurat przed samym spaniem, to lekko i szybko zasnął:-)
Zmykam do kuchni gary pomyć...ehh a tak mi się nie chce...
Powodzenia jutro w pracy, na pewno dasz radę
Eliza tak zrobił, akurat przed samym spaniem, to lekko i szybko zasnął:-)
Zmykam do kuchni gary pomyć...ehh a tak mi się nie chce...
gon1a
witam
kolejny dzien upalny uff juz nie mozna wysiedziec za biurkiem a przedemna jeszcze 7 godz
i buziaczkow mi nie hcce wstawiac
ja wczoraj obłowiłam sie w ciuchu, 2 bluzki w tym 1 taka całkiem ładna do spodnicy, spodenki i stroj kapielowy i dałam za wszystko 65 zł, smiała sie gosciowa ze w sklepie miałąbym tylko to bluzke albo i nie:-) o juz weszła:-)
zazdroszcze tym co nei musza sie kisic w pracy bo u mneio pod domem pod kasztane jest całkiem przyjemnie i nie odczuwa sie tego upału tak jak w miescie tu to powietrze miedzy domami stoi u mnie na wsi to wietrzyk jest zawsze
mandziula fajnei ze mdłości odpusciły, a jak sie czujesz?
pizza Za Toba chodzi to wyslij meza do ABC na Szerokie tam w pizzerni jest dobra pizza, próbowałas??
misia o duzy chłoopak juz ze Stasia, ja tez kompocik na okrągło gotuje i kaze Asi pic zamiast gazowanych napojów
sunday fajna miałas wycieczxke ja byłam kiedys na wycieczce w czechach i austrii b. fajnie było a jak tam jechalismy to o Wrocław zachaczylismy, w sumie chyba z 5 dni, niestety juz wycieczki u mnie w pracy nie wypalaja bo ostatnio był pomysł do Moskwy na wycieczke ale jak podali koszty to połowa chetnych sie rozmysliła, ale z checia bym Moskwe zwiedziła
miłego upalnego dnia a ja sie biore do roboty bo po 2,3 godz pracy juz idzie ciezko w takiej spiekocie
miłęgo dnia
kolejny dzien upalny uff juz nie mozna wysiedziec za biurkiem a przedemna jeszcze 7 godz
i buziaczkow mi nie hcce wstawiac
ja wczoraj obłowiłam sie w ciuchu, 2 bluzki w tym 1 taka całkiem ładna do spodnicy, spodenki i stroj kapielowy i dałam za wszystko 65 zł, smiała sie gosciowa ze w sklepie miałąbym tylko to bluzke albo i nie:-) o juz weszła:-)
zazdroszcze tym co nei musza sie kisic w pracy bo u mneio pod domem pod kasztane jest całkiem przyjemnie i nie odczuwa sie tego upału tak jak w miescie tu to powietrze miedzy domami stoi u mnie na wsi to wietrzyk jest zawsze
mandziula fajnei ze mdłości odpusciły, a jak sie czujesz?
pizza Za Toba chodzi to wyslij meza do ABC na Szerokie tam w pizzerni jest dobra pizza, próbowałas??
misia o duzy chłoopak juz ze Stasia, ja tez kompocik na okrągło gotuje i kaze Asi pic zamiast gazowanych napojów
sunday fajna miałas wycieczxke ja byłam kiedys na wycieczce w czechach i austrii b. fajnie było a jak tam jechalismy to o Wrocław zachaczylismy, w sumie chyba z 5 dni, niestety juz wycieczki u mnie w pracy nie wypalaja bo ostatnio był pomysł do Moskwy na wycieczke ale jak podali koszty to połowa chetnych sie rozmysliła, ale z checia bym Moskwe zwiedziła
miłego upalnego dnia a ja sie biore do roboty bo po 2,3 godz pracy juz idzie ciezko w takiej spiekocie
miłęgo dnia
Ostatnia edycja:
Witam,
Natalka ogląda bajkę, Staś śpi, fasolka się gotuje,więc czas na nałóg
ale upały...nawet jak nic się nie robi to się z człowieka lejea podobno nad morzem chłodno,że w polarach siedzą
anetka współczuje przejść z siostrą...no brak słów
co się dzieje z madziarką...nie zagląda wcale?
hmm..oczko...raz lepiej,raz gorzej....wczoraj było piękne,dziś leciutko sklejone...ale nie tak mocno jak poprzednio
Natalka ogląda bajkę, Staś śpi, fasolka się gotuje,więc czas na nałóg
ale upały...nawet jak nic się nie robi to się z człowieka lejea podobno nad morzem chłodno,że w polarach siedzą
anetka współczuje przejść z siostrą...no brak słów
co się dzieje z madziarką...nie zagląda wcale?
Misia u Julci tez mówili coś o przepuklinie ale rozeszło się...coś Stasiowi poprzestawiała się noc z dniem...
mam nadzieje,że i u nas się rozejdzie;-)a plastry chyba przykleimy w przyszłym tygodniu,bo ma być ochłodzeniemisia u nas też mówili o przepuklinie i sie rozeszło :-) takze spkojnie a plastrowanie na bank nie zaszkodzi :-)
jagódki dla zdrówka;-)dieta nie zającchoć mnie też czekana razie tylko 10kg sobie poszło...a z resztą trzeba będzie walczyć:-(ja strajkuje i objadam się jagodami z cukrem ;-) najwyżej dzisiaj dłużej na steperze pośmigam ;-)
powodzenia,oby nie było tak źleno i oby już ten urlop się zaczął;-)Jutro czeka mnie długi ciężki dzień w pracy. :-(
aż sama jestem w szoku,bo Natalkę pilnowałam,żeby przynajmniej co 3 godziny jadła,w nocy budziłam...a nie przybierała tak ładnie...a ze Stasiem już mi się nie chcejak zechce to je, jak nie to śpiMisia ładnie Staś przybiera na wadze...a jak jego oczko?
hmm..oczko...raz lepiej,raz gorzej....wczoraj było piękne,dziś leciutko sklejone...ale nie tak mocno jak poprzednio
to zakładamy je od przyszłego tygodnia,jeszcze tylko muszę obczaić jak się je prawidłowo zakładamisia u mojej znajomej takie plasterki pomogły na przepukline...tak więc nie stresuj się...a jak oczko?????
to się Jula obłowiłapowodzenia w pracy...dało się przeżyć?;-)znow polazlam dzis do plazy, ale kupilam tylko balową sukienke dla Julci, bo kiedys bardzo chciala ja miec, wiec dzis skorzystałam z promocji zmykam spac, bo jutro czeka mnie ciezki dzien, ide gościnnie do innego odzdziału na zastępstwo, gdzie atmosfera jest tak niesympatyczna, ze wszyscy pracownicy uciekaja ale jeden dzien to chyba jakos przetrwam moze
nie zazdroszczę siedzenia w pracyooo to musiała by być fajna wycieczka,szkoda tylko,że taka drogaWrocław zachaczylismy, w sumie chyba z 5 dni, niestety juz wycieczki u mnie w pracy nie wypalaja bo ostatnio był pomysł do Moskwy na wycieczke ale jak podali koszty to połowa chetnych sie rozmysliła, ale z checia bym Moskwe zwiedziła
miłęgo dnia
Justyna2729
Witam,
Misia oby plasterki zadziałały
A ty chodzisz do przychodni na Junoszy do Intermedu??
My dzisiaj rano wyszliśmy na spacer długo nie nabyliśmy się bo taki upał że M siadał na chodniku i nie chciał iść
My dzisiaj rano wyszliśmy na spacer długo nie nabyliśmy się bo taki upał że M siadał na chodniku i nie chciał iść
Witam,
my zaraz zbieramy się do rodziców
do przychodni chodzę na Weteranów do Puls Medu...a na Junoszy do ortopedy....właśnie...muszę zadzwonić tam w poniedziałek i zapisać dzieci na wizytę
ale chmury przyszły będzie lać ??
misia Staś jest malusi to i przepuklinka sie wchłonie :-)
Justyna ja z norbem tylko do sklepu wyszłam i do domu wróciliśmy na balkonie sie pluskać :-)
w sumie my dzisiaj od 4:15 na nogach Gabi wstała o 6 więc o 7 byliśmy już w Tesco na zakupach fajnie bo pusto, bez kolejek tylko rachunek jakiś taki duży a jeszcze na jutro mam mięso zamówione w sklepie .... ehhhh
nic mi się nie chce :-)
spać bym poszła :-)
misia Staś jest malusi to i przepuklinka sie wchłonie :-)
Justyna ja z norbem tylko do sklepu wyszłam i do domu wróciliśmy na balkonie sie pluskać :-)
w sumie my dzisiaj od 4:15 na nogach Gabi wstała o 6 więc o 7 byliśmy już w Tesco na zakupach fajnie bo pusto, bez kolejek tylko rachunek jakiś taki duży a jeszcze na jutro mam mięso zamówione w sklepie .... ehhhh
nic mi się nie chce :-)
spać bym poszła :-)
Justyna2729
Hmmm co tu tak pusto????
Gdzie się podziewacie???
My już po fryzjerze. M ogolony maszynką na 12 mm, a ja lekko podcięta bo już mi włosy zaczynały się wywijać w każdą stronę. Jeszcze zostało mi spakowanie się, ale jak zwykle nie lubię tego i nie chce mi się
Karlita z dnia na dzień coraz wcześniej wstajecie,
mogłoby trochę popadać to powietrze zrobiłoby się świeższe
Misia ja chodzę do intermedu do ginekologa
Sunday jak tam w pracy?
Gdzie się podziewacie???
My już po fryzjerze. M ogolony maszynką na 12 mm, a ja lekko podcięta bo już mi włosy zaczynały się wywijać w każdą stronę. Jeszcze zostało mi spakowanie się, ale jak zwykle nie lubię tego i nie chce mi się
Karlita z dnia na dzień coraz wcześniej wstajecie,
mogłoby trochę popadać to powietrze zrobiłoby się świeższe
Misia ja chodzę do intermedu do ginekologa
Sunday jak tam w pracy?
reklama
witam w kolejny parny dzień....
poprzednim razem jak byłam u dentysty to postanowiłam już dokładnie zająć się tą swoją klawiaturą....no i okazało się że mam do usunięcia korzenie jednej ósemki....i dzisiaj właśnie byłam na wizycie...po której wyszłam lekko zaszokowana....dość pozytwnie...bo mój lekarz w błyskawicznym tempie usunął mi 2 ósemki za jednym zamachem nawet nie wiem kiedy...i to bezboleśnie....
tak więc karlita nie bój się to nie boli:-):-):-) przynajmniej dopóki działa znieczulenie
justynka byłaś u Sylwii???? czy zmieniłaś fryzjera????
poprzednim razem jak byłam u dentysty to postanowiłam już dokładnie zająć się tą swoją klawiaturą....no i okazało się że mam do usunięcia korzenie jednej ósemki....i dzisiaj właśnie byłam na wizycie...po której wyszłam lekko zaszokowana....dość pozytwnie...bo mój lekarz w błyskawicznym tempie usunął mi 2 ósemki za jednym zamachem nawet nie wiem kiedy...i to bezboleśnie....
tak więc karlita nie bój się to nie boli:-):-):-) przynajmniej dopóki działa znieczulenie
justynka byłaś u Sylwii???? czy zmieniłaś fryzjera????