reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień dobry....rano nie zdążyłam zajrzeć bo oczywiście pospałyśmy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale na basen dałyśmy radę dotrzeć na czas...
Marzenka, Justyna, Normatywna dzięki za towarzystwo....

Karolina wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!!!

Super że wczorajszy Wasz wieczór udany...rozumiem że film podobał się??

sama bym poszła ale Norbert w tym tłumie to by chyba wpadł w histerię

Nie wierzę...
Karlita żaluj...Norbusiowi na pewno spodobałoby się, dzisiaj było z rana mało ludzi a woda cieplutka....

dziewczyny fajna propozycja dla pań ;-)
kiedy idziemy ??? :-p

[video=youtube_share;Y1QATycn3yA]http://youtu.be/Y1QATycn3yA[/video]

ja chętna...

Aneta współczuję przejść z siostrą i ubrankami....ludzie to mają tupet...

reklama
Witam ponownie:)

Marz, Madzienka, Ewa ja również dziękuję za fajne spotkanie:tak:

Karlitka ja jak przeglądam M zabawki to on zaczyna interesować się nimi i w rezultacie nic nie wyrzucam:-D

Gona o Białe:rofl2:to będziecie blisko mnie:tak:.

Anetka możesz do mnie o każdej porze dnia i nocy dzwonić:tak:

Marta LODY takie domowe mmmmm już mi ślinka leci:rolleyes2::rolleyes2:. Tęskni Olek za wami?

Sunday i jak Maksio odebrany od teściów?

Maltanka co tam u Was??

Eliza a Ty co dzisiaj porabiasz?

Zaliczyłam jeszcze zakupy w ciuszku, obkupiłam siostrzeńca, dla M było kilka rzeczy i dla siebie jedną bluzeczkę:rofl2:

Michał jest niespokojny, chce zrobić kupkę ale boli jego nawet jak bączki puszcza, i tak skacze a to przytula się i piszczy, biedaczek:no:, ostatni raz załatwiał się w niedzielę:-(

witam ija
dziewczyny dziekuje za wczorajszy wieczór:tak::tak: super było!ale powrót do domu to już nie taka bajka, za miastem burza wyglądała jeszcze gorzej i w dodatku zaczeło lać:confused2: no ale pomalutku, powolutku dojechałam do domku:tak:
karlita moc zyczeń imieninowych!!!!!!!!!!!!!
madzienka, justyna, marz, normatywna super że basenikowanie się udało:tak:
anetko troche niezręczna sytuacja z tymi ubrankami... szkoda słów

Mikołaj od 2 tygodni ma na rączce slady takie jak po oparzeniu, zastanawiałm się skad sie wzieły bo niby niczym się nie oparzył, a dziś przypadkiem P natkną się artykuł o barszczu sosnowskiego i okazało się ze mamy taką rośinę za płotem:no: widocznie Miki jak tamtędy bigał to musiał o nią zaczepić:no::no: także P po oprysk pojechał i bedzie tępił rośliny....
a mi mdłości odpuściły i chodzi za mną pizza, znowu;-);-) chyba w sobotę bedę produkowac:-D:-D
a i jeszcze P kupił mi kartę do kompa, i tak go naprawiał ze cos w nim się spaliło i nawet się włączyć nie da:angry::angry: nosz....nawet maszyny do pisania już nie mam:no::no: czuje sie jak bez reki i na przymusowym odwyku, bo zaglądam tylko jak P gdześ jedzie i kompa zostawia...
własnie Miki my przyniósł kwiatki.... moje z ogródka.... takie ładne.... były....

Witam,
ledwo żyję...głowa wprawdzie odpuściła,ale mały jak wczoraj przespał cały dzień to obudził się o 23.30 i do 4 nie chciał spać:wściekła/y:o 8 wstała Natalka i tyle pospałam:confused2:
dziś odwiedziliśmy przychodnię po skierowanie na morfologię dla Stasia:tak:przy okazji zaliczyłam tam wizytę położnej,bo tak się do tego zbierałam,że sama zadzwoniła:-D
Staś waży na dzień dzisiejszy 3850:szok:dodam,że tydzień temu jak wychodziliśmy ze szpitala było 3310:tak:gorzej,że jest ryzyko przepukliny pępkowej,bo bardzo wystaje pępek, więc czeka nas dużo leżenia na brzuchu i mamy zakupić w aptece specjalne plastry do pępka:sorry::baffled:

Karolina wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!!!

i tyle na razie...bo kompot mi kipi
:szok:Natalka się domagała kompociku:-D

Ostatnia edycja:
Justyna super że zakupy udane...a z brzuszkiem Michasia współczuję...a próbowałaś mieszanek ziołowych...podobno niedobre ale skuteczne...ja mam gdzieś poradnik ziołowy to mogę Ci czegoś na zaparcia poszukać...

Misia u Julci tez mówili coś o przepuklinie ale rozeszło się...coś Stasiowi poprzestawiała się noc z dniem...

Mandziula super że mdłości odpuściły...opis w suwaczku piękny...
kochany synek....z Mikołajka

misia u nas też mówili o przepuklinie i sie rozeszło :-) takze spkojnie a plastrowanie na bank nie zaszkodzi :-)

mandziula a to wstrętna roślina!!!

Madzieńka to jak wejdzie ten film do kina to się zgadamy :-)

muffinki z jagodami siedzą w piekarniku, obiadek dla E ugotowany

z zabawkami zrobiłam porządek i co z tego jak Gabi przyjechała z przedszkola i już wszystko na środku salonu leży

ja strajkuje i objadam się jagodami z cukrem ;-) najwyżej dzisiaj dłużej na steperze pośmigam ;-)

Witajcie. Dziękuje serdecznie za wczorajszy wypad, było naprawde super. No i tak jak sienio myślałam,że film będzie inny ale był lepszy :tak:;-)
Dzisiaj troszke w pracy, a potem po Maksia pojechalam, dziecko jak mnie zobaczyło rzuciło mi się na ręcę i nie mogło się odkleić. Kochane dziecko! Jutro czeka mnie długi ciężki dzień w pracy. :-(

Karolinko wszystkiego najlepszego!!!

Justyna Madzienka Ewa Marzenka super,ze wypad udany :tak:

Eliza jak powrot do domu, bo mój ekspressowy, kierowca jechał jak szalony!!! Matko czekalam tylko zeby już wyjść z samochodu :eek:

anetko kochana współczuje przejść, ale tak w ogóle to jak tak można......

marz byłam na Słowacji i w Austrii.

karlita jeju ale masz energie, ja to tylko bym leżała... chyba jeszcze nie zregenerowałam sił po wyjeździe, no ale jeszcze tylko jutro i urlop. :tak:

Mandziula dobrze że już po mdłościach:tak:

Misia ładnie Staś przybiera na wadze...a jak jego oczko?

Madzienka to jak możesz to poszukaj w tym poradniku jakie zioła można zastosować na zaparcia u dziecka...

Sunday jeszcze tylko jutro i urlopik:-)

anetka współczuje przejść z siostrą...dla mnie jest to niewyobrażalne... ale nie denerwuj się... przyjdzie czas że karta się odwróci...i wtedy zastanowi się nad tym jak Cię potraktowała

karlita idziemy i to jak najszybciej:-D:-D:-D

marzenka, madzienka, justynka, normatywna fajnie że spotkanie wodne udane...

justynka i jak brzuszek Michasia.... zrobił kupkę???

mandziula dobrze że mdłości odpuściły...teraz będzie tylko lepiej...

misia u mojej znajomej takie plasterki pomogły na przepukline...tak więc nie stresuj się...a jak oczko?????

moniczka pewnie że kochane stęskniło się za mamusią... a mamusia przywiozła prezent z wycieczki???? czemu jutro ciężki dzień Cię czeka??? kiedy idziesz na wolne????
mój kierowca jechał dość przyzwoicie... tylko gaduła straszny

matko jak duszno....chyba się roztopię...

reklama
Eliza jutro mam podsumowanie kontroli-spotkanie z babkami z kuratorium a potem rada.... więc pewnie się posiedzi sporo czasu........:eek:

mogłoby popadać bo nie ma czym oddychac :baffled:

Do góry