reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

jada z wodą jadą....

my właśnie dotarłyśmy do domu...wypluskani...jutro idziemy na pewno raz jeszcze:tak::tak:
Marzenka, Mati dzieki za dotrzymanie towarzystwa...

Justyna było bardzo fajnie, dosyś sporo dzieciaków ale dało się moczyc....

Sunday super że wycieczka udana....czekamy na foto i relację....

Karlita co tam u pani doktor...wszystko ok...??

Maltanka jakie wieści z kontroli...kiedy możecie iść między ludzi???

dziewczyny raz jeszcze udanego wieczorku!!!!

reklama
Hej!
Daję znać,że żyjemy;-)
mały całe dnie praktycznie przesypia a noce pod warunkiem,że spi z nami:dry:Natalka zachowuje się różnie,ale nie jest źle;-)dziś odpadł nam kikut pępowiny:-):-):-)niestety jedno oczko zaczęło ropieć:-(i teraz czekam,czy to wina wiecznie wsadzanych tam rączek czy kanalik łzowy:sorry2:
weny do pisania za bardzo nie mam,bo od wczoraj boli mnie głowa....kawa wypita,proszek wzięty i nic:no:czekam więc na tę burzę co się zapowiada...może po niej będzie lepiej:dry:
dziewczyny jak film???
madziara gdzie jesteś?
maltanka jak po kontroli?
madzienka , marz ale wam fajnie z tym pluskaniem:tak:też bym chciała:sorry2:tyle chociaż,że dziś byliśmy u dziadków to chociaż Natalka skorzystała z basenu:tak:
Oleńko dużo słonka i uśmiechu z okazji urodzinek:tak:

Misia ojeju współczuję bólu głowy...mam nadzieję że oczko przestanie ropieć i wizyta u lekarza nie będzie potrzebna

Madzienka Marz super że pluskanko udane:-)

M śpi od 20.30:cool2:, mam już labę, i jak mnie J nie zagada to zaraz się kładę, ostatnio coś rano dobudzić się nie mogę:dry:

hejka....wieczór w kinie uznaje za udany....pośmiałam się i to w znakomitym towarzystwie dzięki dziewczyny....

misia trzymam kciuki za oczko Stasia oby lekarz nie był potrzebny....

dobranoc

Alez jestem padnieta jakos woda ze mnie wszystkie sily wyciagnela:baffled:

Madziu Juleczko dziekujemy za towarzystwo i zastanawiamy sie nad jutrem w wiekszym towarzystwie:dry:;-)

Mialam dwa dni P w domu to jakos nie bylo kiedy zajrzec....mial byc jeden dzien no ale wczoraj z placu zabaw przenieslismy sie z sasiadami do nas i urzedowalismy do prawie 1:-pB nawet nie drgnal a jak jestesmy co wieczor cichutko to potrafi sie budzic:confused:w kazdym razie pospalismy dzisiaj do 10.30 B sie rano zbudzil dostal mleko i po chwili i on jeszcze padl......mormalnie istne szalenstwo...za to dzisiejzszy dzie jakis krotki:-)

Babeczki jak film czy wam tez sie tak podobal jak mi?????????;-)

Sunday a co Cie tak tesciowa ruszyla?????super ze wycieczka udana a gdzie bylas????
Justyna dzieki jestem jestem:-)
Karlita z galaretka nie pomoge.....
Elza moja kolezanka z mama tez maja takie przeboje z jakimis ciociami i wujkami juz kilka lat po sadach laza.....
Madzienka Twoja Jula to powinna w wodzie zyc:-Ducieszyl sie P z prasowania?????????:-D
Maltanka jak po kontroli???
Misia wspolczuje bolu glowy i jak u nas po burzy juz a Twoja glowa lepiej?????
Marta a gdzie synio jest daleko i na ile pojechal????

Olenko Wszystkiego Najlepszego z Okazji 2 Urodzinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sluchajcie potrzebuje namiarow na dobrego okuliste P siotrzeniec 6-letni ma jakas duza wade w jednym oku na poczatku mysleli ze sobie jaja robi ze niepotrafi przeczytac duzych liter....dla rodzicow na razie jest to duzy szok
bo nigdy z oczami nie bylo problemow wiec musza gdzies z tym jechac.....

Ale mi sie oczy kleja czekam jeszcze na P pojechal po cos do picia i chyba polegne spac wiec dobranoc.....

mandziula, Sunday, Elza, sienio dzięki bardzo za fantastyczny wieczór :-)

sienio super że zrobiłaś nam TAKĄ NIESPODZIANKĘ :-)

Antuanet, Gon1a szkoda ze nie udało się wam dołączyć :sorry2:

Madzieńka, Marz
super ze pluskanie udane :-)

sama bym poszła ale Norbert w tym tłumie to by chyba wpadł w histerię

maltanka jak tam na wizycie ???

kupiłam galaretkę niebieska i różową :-) JUUUUPIIIII :-D:-D

pobłyskało się, postraszyło ciut pokropiło i sobie poszło ...

Ostatnia edycja:
Witajcie
Dzieki za wczorajszy wypad do kina:tak: film bardzo mi sie podobal, spodziewałam sie typowej amerykańskiej komedii, a tu miła niespodzianka:tak:
Anetka szkoda, ze Cie nie było:-(liczylam na pogaduch i McDonald:-D
zmykam zaraz szykoac sie do pracy i jakos zaplanowac dzisiejszy wieczor:-p

witam
szkoda ze sie nie wybrałam ale nei miałam jak dzieciaki, wczoraj zwarjowany dzien bo po pracy byłam na szczepieniu Macka, Dziadki gdzies wybyli i z dzieciakami siedziałam a M przyjechał ok 19.30
elza kotki czekają
madziarka fajnei ze juz w domciu jestes
w pracy full roboty nawet wczoraj do neta nei zagladałam
mam nadzieje ze dzis bedzie ciut chłodniej a w weekend moze nad jeziorko sie wybierzemy
pozdrawiam i zycze miłego dnia

reklama
Witam:)

Sunday, Karlitka, Eliza, Mandziulka, Sienio super że wróciłyście zadowolone i w ekstra nastrojach:-)

Marzenka to sobie pospaliście:-D.
Mi kiedyś okulistkę poleciła Karlita, to pani dr Rymgałło-Jankowska. Fajna babeczka:tak:. Przyjmuje na Spokojnej.

Karlita
w Delimie kupiłaś galaretki?? Byłam wczoraj w Plazie i wyleciało mi z głowy żeby tam zajrzeć, tak samo i z Empikiem:crazy:

z okazji imienin:rofl2:

Każdego roku o tej samej porze,
każdy Ci życzy co tylko może,
ja korzystając z tej sposobności,
życzę Ci szczęścia i wiele radości,
to o czym marzysz by się spełniło,
a to co kochasz by Twoje było.

Do góry