reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam i ja
ale gorąc na dworze... nie ma to jak zacieniony taras i basenik w którym można nogi pomoczyć..:tak::tak: cudnie mi:-D:-D
anetka mam nadzieję ze juz niedługo odzyskasz ubranka:tak: szkoda nerwów na takich ludzi
madziara odpoczywaj u mamy ile sie da....
justyna nic dziwnego że mały padł w taki upał, szkoda ze Koluch tak niema:-D:-D
madzienka oj to pospałyście.... udanego wyjścia na lody:tak: teżbym zjadła, ale mi się ruszac z domku nie chce....
sunady jak po wycieczce???
karlita moze się na lody umówimy tak ok 19??? będzie czas zeby poplotkowac.. co wy na to dziewczyny?????

wracam moczyć nogi.... a co:-D:-D miłego dnia zyczę

reklama
moja Jula jest niezmordowana....zaliczyliśmy spacerek na hulajnodze do Olimpu i maca, z powrotem też na hulajnodze i tylko doszłyśmy do bloku stwierdziła ze wychodzi jeszcze na rower:szok:i osiedle jeszcze zjeździła na rowerze...ja ledwo żyję...a ta dalej biega skacze....:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Mandziula zazdroszczę tych moczonych nóżek....

Mirosia latająca owca jest na przeciwko kościoła św. Jadwigi(chyba)...
na przeciwko kościoła masz blok przy ul. Koncertowej a z tyłu za nim aldik i przy aldiku jest ta sala zabaw...
a klimatu brakuje bo to taka hala jeszcze do końca nie wykończona...ale widać że starają się....:tak::tak:

Aneta współczuję przejść z ubrankami.....ludzie to mają tupet....

wiecie jaka jestem wkur.... normalnie łeb urywa...no i potwierdza się powiedzenie że z rodziną to najlepiej wychodzi się na zdjęciach....generalnie chodzi o działkę a raczej oni (czyt. ciotka z wujkiem) mają malutki skrawek działki a rozpanoszyli się na całości i jeszcze do mojej matki mówią żeby się od*******iła jak to ona ma większość....oj będzie się działo....wojna jak nic...trzeba to będzie skonsultować z jakimś adwokatem....no jestem taka wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

anetka dobrze że wyniki w porządku....
justynka ja również dziękuje za spacerek.... miałam dla ciebie kase i zapomniałam ci dać....
normatywna miło było Cię poznać...
karlita to co godz przed seansem???? po ile bilety???
mandziula fajnie Ci z tym tarasem...już się nie mogę doczekać swojego....

miłego spokojego i ciut chłodniejszego wieczoru

Witajcie

Ale duchota na dworze, ale jak dla mnie może w dzień być ciepło, a w nocy może padać
:tak:
Ja na piechotkę ostatnio do pracy pomykam, rano w sumie jeszcze da się jechać samochodem, bo w garażu to zimny jest, ale jak mi się nagrzeje przez te 8h na słońcu to ja dziękuję do takiej parówy wsiadać, wolę z buta pomykać:tak: bo jak wróci H to nie będzie przeproś, do przedszkola na piechotkę już nie dojdziemy.

eliza
fajne buciki ps. ja jeszcze nic nie znalazłam, a szukam czegoś na szpilce

anetka i co powiedział lekarz? jej jak ten czas leci, a pamiętasz pizze i kucharza jakby to było wczoraj nie;-)

karlita dzisiaj też brak weny, w sumie trudy dnia codziennego to i o czym nie ma pisać:sorry:

mirosia oj te upały to ani do spacerów, ani dosiedzenia w domu ps. i jak mieliście szczepienie?

justyna oj to miałaś sprzątania z tym makiem

madzienka i jak lody? mogłaś napisać smska to bym się wybrała, co do wyjścia to chętnie tylko po 10-tym, a pracuje się ok, ale wiesz jak to się siedzi tak niepewnie:sorry:

mandziula
ajjj jakci fajnie z tym basenikiem

elza a mają tą działkę podzieloną przez geodetę? czy to współwłasność łączna na razie?

Jula zasypia a na mnie zerkają dwie wielkie sterty prasowania:oo:tylko chętnych do stania przy desce brak:eek:

Maltanka lody pyszne a shake....mniam mniam, właśnie myślałam o Was...ale wyleciało mi z głowy że Hubert u dziadków i jesteś wolna, no nic następnym razem:tak:
a jak czuje się Hubercik??

Elza a ta działka to jakoś prawnie podzielona???moja koleżanka właśnie dzieli swoją i sądownie to koszt ponad 300zł + oczywiście geodeta:tak:
trzymam kciuki żebyście się dogadali...

Antuanet co u Was???

elza bilety po 20 zł :-)
pw wyślę Ci mój nr tel byśmy były w kontakcie

współczuję przejść z działką ....

jutro spotykamy się o 19stej pod coffeeheaven????
mam nadzieję że kolejki po popcorn na górze nie będzie hehehehe
na lody pójść zdążymy heheheh

sunday jak tam wypad ??? :-D:-D wróciłaś ???

Madziarka
mam nadzieję że odpoczywasz na całego!!!

Madzieńka
i jak ? prasujesz?? chcesz moje ???? :tak::-D

ja po ponad godzinie treningu, miałam super towarzystwo to i czas zleciał w zaskakującym tempie :-)

dziewczyny gdzie można kupić niebieskie galaretki ????? w Leclercu nie ma :-( a muszę MUSZĘ KUPIĆ !!!!

Ostatnia edycja:
Karlita i poszedł N w końcu na drzemkę?
Co do galaretki to chyba tylko allegro pozostaje, ja w LBN nie spotkałam takich, a jak chciałam zamówić w osiedlowym to mi pani powiedziała że jej się nie opłaca kilka szt zamawiać:confused2:. Niebieskie galaretki robi chyba firma Wodzisław. Jak byś zamawiała to i ja bym się skusiła;-)

Madzienka
super że wypad na lody udany
Ze spa to odpadamy, ale z chęcią pójdziemy do H2O:tak:, tylko o której godzinie było by to wyjście?

Maltanka
to chyba pracę masz gdzieś blisko skoro chodzisz pieszo?

Eliza rozliczymy się następnym razem;-). Współczuję wnerwienia:no:
Widziałaś pielgrzymkę na Turystycznej? Niezły korek utworzył się

Mandziula zazdroszczę basenika:tak:

Zmykam do łóżeczka bo już mnie J pogania:rofl:

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Witam nocnie. Olek odprawiony i na 6-tą rano mają być na miejscu. Dzień na wysokich obrotach więc tylko poczytałam co u Was:-p.
Karlitko, ja sama robiłam niebieską galaretkę - syrop z brzoskwiń w puszce + żelatyna i niebieski barwnik w proszku;-):tak:.
Kurcze, fajnie Wam z wypadem do kina:tak: - u nas nawet takowego nie ma bo ostatnio zamknęli:confused2:.

Justynka na allegro to za późno bo ja potrzebuję na sobotę :confused2: boję się ze nie dojdzie :-(
koleżanka powiedziała że może w Plazie więc jutro poszukam ;-)

Martusia też właśnie pomyślałam o takim sposobie hehhe na niebieską galaretkę ;-) barwniki jeszcze mam :-)

lecę spać dobranoc

reklama
DZień Dobry ;-)

śpicie ????

taaaaaaaaaaaaaaaak????

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa też chcę!!

Norb wstał 4:55 :sorry2:

chyba ogłoszę strajk ;-)

Do góry