reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Oleńko dziś wielki dzień Twojego święta
i ciocia Justyna z Michałkiem o Tobie pamięta więc z okazji
drugich urodzin
składam Ci moc życzeń: uśmiechu, zdrowia, radości, mnóstwa prezentów i gości, przyjaźni wielkich i małych, wielu przygód niebywałych i uśmiechu wesołego i wszystkiego, wszystkiego najlepszego!

Anetko jak się dzisiaj czujesz? Humorek lepszy od wczorajszego?

Karlita a o której będziesz w Plazie? Bo i ja się dzisiaj tam wybieram

Marta jak tam Olek, dojechali już na miejsce?

reklama
witam w kolejny piekny słoneczny dzień...ale fajnie nie iść w taką pogodę do pracy....

maltanka ja też szukałam butów na szpilce ale w końcu kupiłam na koturnie.... a jesli chodzi o działkę to niestety nie jest podzielona przez geodete to była umowa słowna mojej babci i ciotki matki.... i przez wiele lat było dobrze....a teraz znalazł się kupiec na działkę to oni nie chca jej sprzedać.... a my mając taki duzy kawałek straciliśmy bardzo duzo kasy....bo facet chciał kupić całość....a oni maja naprawde taki malutki paseczek...

madzienka no właśnie mamy ją podzielić przez geodetę...i mam nadzieję że obejdzie się bez sądu....
ale jak nie bedą chcieli to my damy im popalić... np. powiesili reklame na płocie i niby podpisali umowę tylko że bez naszej zgody...więc wisi tam bez prawnie a na dodatek nie rozliczali się z niej w US....tak więc moja siostra ma ich prześwietlić.....no tak jak oni potraktowali nas to poprostu nie mieści się w głowie....rodzina:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

karlita mam twój numer...chyba że ostatnio zmieniłaś.... o matko twój synio nie ma litości....ja też by ogłosiła strajk....ja myslałam że mój mały nie potrzebuje za dużo snu ale Twój bije wszelkie rekordy
justynka nie widziałam....co to za pielgrzymka?????o której to było???

Wszystkiego Najlepszego Oleńko rośnij zdrowa, duża i zawsze uśmiechnieta....buziaczki

OLEŃKO SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!!

Justynka
o 19stej z dziewczynami idziemy do kina ;-) do Plazy to przy okazji sprawdzę.

O widzisz szkoda że mam dzisiaj dzień wizyt lekarskich :-( to byśmy razem połaziły ....

eliza
nie zmieniałam numeru ;-)

Dzień dobry....moja księżniczka jeszcze smacznie śpi....na dworze kolejny upalny dzień...ach życie na urlopie jest boskie....:-D:-D:-D:-D

Madzieńka
i jak ? prasujesz?? chcesz moje ???? :tak::-D

ja po ponad godzinie treningu, miałam super towarzystwo to i czas zleciał w zaskakującym tempie :-)

nic nie ruszyłam...poszłam spać:-p:-pale już zakomunikowałam P że prasowanie czeka:-D

Karlita a Ty dalej w tym pasie ćwiczysz...no pochwal się rezultatami....

A jak zdróweczko syneczka???
nie masz ochoty jutro z Norbusiem wybrać się z nami do strefy...tam płytka woda, może mu się spodoba

Ze spa to odpadamy, ale z chęcią pójdziemy do H2O:tak:, tylko o której godzinie było by to wyjście?

myślę że przed południem....o ktorej Wam pasowałoby....

DZień Dobry ;-)

śpicie ????

taaaaaaaaaaaaaaaak????

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa też chcę!!

Norb wstał 4:55 :sorry2:

chyba ogłoszę strajk ;-)

pewnie że spimy...a tak rano wstającego synka współczuję:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Norbuś litości dla mamusi:tak::tak::tak:

witam w kolejny piekny słoneczny dzień...ale fajnie nie iść w taką pogodę do pracy....

podzielam twój entuzjazm....tyle że tylko do niedzieli...:zawstydzona/y:

współczuję problemów z działką...

Sunday wróciłaś??jak wrażenia???

Aneta buziak urodzinowy dla Oleńki!!!!

Witam prawie toples:-p;-):tak: bo inaczej nie da się wytrzymać.
Dziękuję Justynko że pytasz o Olka, dzwonił już 2 razy:tak::-D - rano jak zajechali i mieli z autokaru wysiadać o 5:57 i potem jak po śniadaniu byli -sami robili kanapki ale tylko chleb był a Olek bułkowy i wygrali konkurs na wysprzątany pokój - nawet sam łazienkę posprzątał:tak::-D. Droga spokojna bo wszyscy spali i nikt nie miał rewolucji żołądkowych.
O godz 0:30 puka ktoś do drzwi, kazałam M sprawdzić a tu....... policjant:szok::szok::unsure::unsure: - pierwsza myśl że coś z wycieczką i autokarem:szok:. Akurat był to znajomy M i pyta czy to nasza beemka bo drzwi od kierowcy otwarte i zamek nie zamknięty - M brał Jula i zostawił uchylone drzwi bo w specyficzny sposób się je zamyka, wziął śpiącego Jula i poszedł do domu:tak:. Jakieś chłopaki podjechali i zgłosili że auto otwarte - dobrze że to znajomy bo inaczej to mandat by wypisali mojemu.:huh::huh::huh:
Rafałek kręci się niemiłosiernie aż M poczuł jak rękę przyłożył.

Oleńko dużo słonka i uśmiechu z okazji urodzinek

1155446ydes714t3i.gif

my już wypluskane...i szczerze to mało mi, na dworze mega ukrop...po obiadku wybieramy się do strefy h2o na rozernanie...ma ktoś ochote przyłączyć się...Marzenka może Ty wypróbujesz swój nowy strój...:-p
Justyna może wy macie ochotę na popluskanie dzisiaj???

w spa rewelacyjne, trochę dużo dzieciaków...ale i tak warto było....

Marta a za niezamknięty samochód jest mandat:shocked2:

Dziewczyny udanego wieczorku dzisiaj!!!czekamy na wasze opinie o filmie...

Madzienka dzisiaj mi nie pasuje bo popołudniu ( lub pod wieczór)ma być kurier. Ale jutro to przyjdziemy:tak:, mi pasuje przed południem, moze być godzina 10.
Super że dzisiejszy relax w spa udany:-)

Marta
ojej dobrze że nikt nie ukradł wam auta, i super że u Olka wszystko dobrze:-)

Od 12 usypiam M i do tej pory nie śpi:angry:, ledwo patrzy na oczy i marudzi ale nie, musi dobijać matkę:dry:

Witajcie... juz w domku. Nazwiedzałam się, najeździłam, i napociłam. Tego ostatniego najwięcej bo wczoraj temp doszła na 39stopni:baffled: ale mimo wszystko było ekstra! Zupełnie inny swiat....:blink:

W pracy byłam trochę, nie da się nic tak naprawdę zrobić tylko w jednym pomieszczeniu, jutro ide na 8 a potem jade po Maksia do teściow. Jeszcze dzisiaj z rana teściówka mi nerwa ruszyla:wściekła/y: więc chce juz miec dziecko przy sobie i jej nie ogladać.

Wybaczcie że nie odniosę sie do Was dziewczynki,ale nie mam siły, a wiele roboty przede mna...:dry:

karlita dzieki dzięki :tak:

Witajcie

Ja tylko na chwilę, bo zaraz zmykamy na kontrolę do lekarza, a na dworze taki gorąc, że chyba dzisiaj basen zaleję wodą
:-Ddobrze, że samochód w garażu to zimny przynajmniej:-p

madzienka
dzięki, H ok dzisiaj idziemy na kontrolę, następnym razem pamiętaj;-)

justyna tak jak pracuję przy Związkowej:tak:

anetka Wszystkiego Najlepszego dla Oleńki!!!

sunday super, że wycieczka udana, fotki fotki kochana

reklama
Eliza a nie wiem co to za pielgrzymka była, w tym czasie rozmawiałam przez telefon:-p, a M podziwiał panów policjantów na motorach:tak:

Maltanka
i jak tam kontrola wyszła u Huberta?
O to faktycznie blisko masz do pracy:tak:

Sunday witaj wczasowiczko!! Cieszę się ze wycieczka podobała Ci się:tak:

Karlita, Sunday, Mandziula, Antuanet, Gona życzę miłego wypadu do kina:-)

Madzienka i jak było w H2O?

A Marzenka to gdzie się nam zgubiła??

A ja męczę się z moją nie śpiącą marudą, jeszcze godzinkę tylko i mam nadzieję że na nocne spanie szybko zaśnie

Do góry