reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie...ale upalny weekend za nami i podobno tydzień ma być podobny....
my wczoraj i dziś poleżakowaliśmy, Jula poszalała w basenie...ale opalać to się dzisiaj nie dało...no chyba że w wodzie...albo lata już nie te;-):tak:

Karlita, Mandziula super że dzionek udany....Karolina brawo za jazdę:tak::tak:
a burza zbliża się...już mruczy:-D
moja siostra wraca do Warszawy i jedzie z piorunami i mega zlewą

Sienio trzeba było olać sąsiadów i wskoczyć do basenu...chyba pora na jakieś piwko wyskoczyć bo coś o dołkach piszesz...

Karlita brawo dla Norbusia za situ:tak:

Antuanet biedna Wikusia...

Fogia wytrwałości w tym chorowaniu i trzymamy kciuki żeby postawiona diagnoza szybko pomogła wyzdrowieć Filpkowi...

Maltanka i dla Was zdróweczka i wytrwałości w siedzeniu w domu...

spokojnych nocek...mimo tej zbliżającej się burzy...

reklama
ooooo........u nas w pada...od razu przyjemniej....w sumie nie mam nic przeciwko,by w dzień były upały a nocą powietrze się oczyszczało burzami;-)

generalnie mi też pasują burze i deszcze nocami ;-) za dnia będzie przyjemniej ;-) ale od piątku poproszę tylko słoneczko bo mamy weekend imprez plenerowych ;-)

Madzieńka ooo tak trawka, na trawce basen do tego dmuchany materac i opalanko ;-)

dzisiaj wiatr ratował skwar ;-) bo masakra by była

3 bramka
nudny ten mecz ....

idę na balkon obejrzeć błyski :-) bo coś się uspokaja ;-) mogłoby tak równo popadać, spokojnie tak by ziemia odetchnęła :-)

Madziarka mam nadzieję że jutro Cię wypuszczą do domu :-) mocno trzymam za Was kciuki :-)
jak przetrwałaś te upały w szpitalu ???

i co już po burzy ?????????????/ łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee czuję niedosyt ....

Witam,

Marta: JULECZKU z okazji 5 urodzin, życzę Ci wielu pięknych dni, szczęścia i radości, oraz spełnienia wszystkich marzeń!!!

Madzienka co tam u naszej Madziarki??
Fajnie że spędziłaś miło weekend...

Mandziula, Karlita super spotkanie za Wami...

Anetka trzymam kciuki aby mała posiedziała jeszcze trochę w brzuszku...

Maltanka ojejuuu, współczuję choroby...

Sunday życzę udanej i fajnej wycieczki...

Fogia
zdrówka dla chłopaków...

Marz również obkupiłam M w pepco, ale łaszków dla dziewczynek jest o wiele więcej i są fajniejsze (aż zapragnęłam córeczki:zawstydzona/y:)

Misia fajnie że pierwsze spacerki za Wami...
My do mycia ciałka i włosków używamy żelu Babydream na przemian z Lilliputzem (rossmann)

Eliza i jak było na bierzmowaniu?

Sienio
życzę poprawy humorku...

U nas weekend udany, wczoraj zaliczyliśmy imprezkę u rodziców, i dostaliśmy zaproszenie na ślub, na dzień dzisiejszy nie mam ochoty iść, tym bardziej że nie mamy niani dla M, bo na zaproszeniu nie było mowy o małym. Dziwne to, pamiętam jak kiedyś rodzice dostawali zaproszenia to zawsze byłyśmy z siostrą wpisane, hmm chyba że moda się zmieniła....

O ludu jaki upal ufffff palnow na dzis bylo duzo ale wkoncu skonczylo sie na lenistwie w domu.....z B wyszlam na spacer dopiero o 19.30.......:-)
Wg mojej pogodynki takie ualy maja byc 2tyg pozniej kilka stopni mniej......no nie wiem co ja bede z dzieciakami robic jutro ide polowac jakis basen gdzie kupowalyscie i czy macie z miekkim dmuchanym spodem????????

Sienio co to za dołki a sio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Madzienka i Ty juz nie tolerujesz takiego slonca????????
Maltanka oj wspolczuje siedzenia w domu.....idziesz na zwolnienie??????
Mandziula Karlita super ze dzionek sie udal......
Karlita o pogode na weekend sie nie martw moja pogodynka pokazuje upaly.......brawa za situ...
Misia no tak dla Natalki to mimo wszystko duze wydarzenie i duza zmiana mozna bylo sie tego spodziewac.....ale napewno za moment wszystko wroci do normy.......ja przy B tez sie poddawalam bo juz nie mialam jakos sil na ciagle wstawanie w nocy.......
Marta STO LAT dla Juleczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale blyska ale powietrze bomba....B z nami obejrzal mecz:zawstydzona/y:a pozniej nie mogl zasnac bylo mu goraco wiec spi w samej pieluszce mam nadzieje ze nie zmarznie:-pja wymiekam i popijam sobie piwko z spritem btylko mala szklaneczke zeby nie bylo:sorry:

Hej, dajcie tej burzy bo u mnie tyćko 2 razy błysnęło:crazy:.
Witam nocnie, weekend intensywny we wrażenia, imprezy i pracę.
W imieniu nieobecnego Jula (chrzestna go zabrała) dziękujemy za życzonka, torcik na FB więc zapraszam;-):tak:.
Karlita, brawo dla Norbiego za nocnikowanie. U nas oswajanie i siadanie na razie.

witam porannie

karlita dziękujemy za wczoraj, ciesze się ze wyszło nam to spotkanie bez umawiania:tak: ja odetchnełam i naładowałam sie trochę:tak::tak: i brawa za jazdę:tak: a Nałeczowska była jeszcze zablokowana???
Kola z nadmiau wrażeń spać nei mógł i gadał z P do 21:-D:-D potem ja poszłąm do niego i spaliśmy do rana:-D:-D
misia Natalka może chce zwrócić na siebie uwagę??? Kola tak czasami robi.... niestety
marta 100 lat dla Juleczka, a trcik fajniasty:tak: cod o tortów to ja bede robić taki księznizkowy dla mojej bratanicy, widziałąm, że tez taki robiłaś:tak:
madziara trzymamy kciuki za wyjście do domku:tak::tak:
madzienka ale se suer pogoda trafiła na odpoczynek:tak::tak: ja to cały czas w cieniu na tarasie siedzę:-D:-D o opalaniu mogętylko momazyć....

ale się powietrze fajne po tym deszcze zrobiło.... aż jest czym oddychać:-D ciekawe jak bedzie w dzień, u nas narazie od czasu do czasu grzmi....
zbiera się do pracy...
co do mojego pola to musż esobie sama wszystko przypilnowac i doprowadzić doswiadczenia do końca, naszczęsciejeżdże tam tylko na kilka godzin i unikam upałów, więc jest ok;-);-) a na zwolnienei ni eidę, bo co ja bede w domu robić?? Kola do przedszkola pójdzie a ja sama??? chyba bym cały czas spała:-D
dobra zmykam, miłego dnia życze

reklama
Justynka rzeczywiście to dziwne bo zazwyczaj pisze się Z DZIEĆMI albo imiennie dzieciaczki :-)
my we wrześniu mamy dwa wesela i na jedno nie idziemy z dzieciakami ale to nasz wybór heheh bo to pod Wawą no i jakieś wolne nam się należy ;-)

marz moja pogodynka pokazywała wcześniej upały a teraz upały z burzami hehhe bez burz proszę weekendowo ;-)

Marta i co burza nie doszła?? u nas wracała w nocy :-) na szczęście dzieciaki spały jak susły :-)

mandziula Policja kierowała ruchem a całkowita blokada Nałęczowskiej była od Was w stronę Nałęczowa takze nie bylo źle, sama jestem z siebie dumna. Szybko wracaj z pola i odpoczywaj :-)

Słoneczko walczy z chmurami .... ciekawe jaka będzie pogoda w końcu ....

Norbert wstał dziś 5:05 .... tz o tej porze ściągną mnie z łóżka a sam wstał jakieś 15 min wcześniej .... a poszedł spać o 21 więc nie tak wcześnie ....

ja mam dziś w planach uzupełnienie leków, od dziś strajk lekarzy i wszystko ma być wypisywane i sprzedawane na 100% przed weekendem w tej taniej aptece to były kilometrowe kolejki a dzisiaj liczę na pustki hehehe OBY

Do góry