reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się wieczorową porą.
Mateusz już śpi zaraz zabieram sie do ubierania choineczki miejsce zrobione tylko choinki brak. Ja mam sztuczną wiec czekam na M aby przyniosł ja z piwnicy. Dwa lata temu kupiłą żywą myslalam ze sie popłacze jakas taka brzydka była i mam uraz ale tak sobie mysle że wróce jeszcze do zywych na zmianę.
Ja byłam dzisiaj w Plazie ale szczerze mówiac to nie rzuciły mi sie w oczy jakies napisy o promocjach chociaz na odziez nie zwracałam uwagę bo byłam w empiku rossmanie i delimie. Po 10 było niedużo ludzi

A to mój urwis na saneczkach i jedzacy kolacyjke już samodzielnie:-)

reklama
Choinkami to się pochwalę jak duża ubierzemy;-):tak:.Ja na allegro siedzę,bo mi kieckę zlicytują;-):tak:.

Polecam do robienia zakupów automat Snip : Logowanie
Ustrzeli Ci przedmiot kilka sekund przed końcem....

Witam się wieczorową porą.
Mateusz już śpi zaraz zabieram sie do ubierania choineczki miejsce zrobione tylko choinki brak. Ja mam sztuczną wiec czekam na M aby przyniosł ja z piwnicy. Dwa lata temu kupiłą żywą myslalam ze sie popłacze jakas taka brzydka była i mam uraz ale tak sobie mysle że wróce jeszcze do zywych na zmianę.
Ja byłam dzisiaj w Plazie ale szczerze mówiac to nie rzuciły mi sie w oczy jakies napisy o promocjach chociaz na odziez nie zwracałam uwagę bo byłam w empiku rossmanie i delimie. Po 10 było niedużo ludzi

A to mój urwis na saneczkach i jedzacy kolacyjke już samodzielnie:-)

Marz
zdjęcie ze spacerku super....
Dzieki za informacje o Plazie, ja dzisiaj nie pojechalam, pojade po swiętach...kolezanki z innych miast (czytajcie większych) pisaly że już są wyprzedaże u nich...:sorry::sorry::sorry:

My już choineczkę mamy na balkownie ubierzemy ją w srode, zmykam, męzowego do kompa puscić

A ja tylko na chwilke bo juz z łóżeczka do Was piszę. Choineczka ubrana i tak jak wczesniej pisałam wrzucam fotkę.
Dobranoc

Witam
Nadal mrozi i jeszcze śnieżek sypie, oj chyba ta zima tak szybko nam nie odpuści. Poczytałam was ale szczerze powiedziawszy cytatów nie robiłam więc nie odpisuję:no::no::no:

I ja dzień dobry mówię:tak:,mrozik jest ale da się wytrzymać;-):tak:.M trochę mi plany pomieszał,bo miałam Olka do przedszkola prowadzić:tak: a on na wieś obu zabrał :confused2:a mi chodziło,żeby kasę składkową na paczki odebrać ale i tak pójdę:-p,bo zabiorę rzeczy Olka do prania,bo nie pierwszej świeżości są:zawstydzona/y:.Mam godzinkę czasu,bo pranie się bełta i czekam aż czajnik się zagotuje :tak:.

Witam zimoowoo!!!:szok::szok::szok:

Znowu sypie!:-:)-:)-( Ja dzisiaj jade autobusem do pracy!:eek:
Śliczne choineczki i super dziciaczki na saneczkach!Mój Maksio nie ma jeszcze sanek,ale podobno tesciowa kupila pod choinkę!:-)Wiec w swieta juz mozna jezdzic,jesli śnieg bedzie.

Witam.
Choinki piekne:-), nawed nie wiecie jak wam zazdroszcze ze wasze dzieci moga juz na sankach jezdzic, moja Ayka niestety jest jeszcze za mala na taka przyjemnosc.

pozdrawiam

Witajcie zimowo i prawie świątecznie,
ja po dwudniowej przerwie, ale postaram się nadrobić zaległości. Weekend zabiegany, więc ledwo na cokolwiek starczało czasu. A na dodatek w sobotę z samego parkingu w Tesco wyjeżdżaliśmy godzinę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:- masakra, ale za to mamy już choinkę, małą, ale żywą w doniczce :-):-):-):tak::tak:na razie stoi sobie na balkonie, ale już niedługo będzie w domku:rofl2: Przez ostatnie dwa lata kupowałam choinki w Obi i trzymały się świetnie, więc mam nadzieję, że z tymi tegorocznymi też tak jest;-)

To super że jest ok oby tak dalej szczesliwie do mety.
Fajnie że masz babcie które sie zajma malenstwem powrot do pracy chyba bedzie lżejszy.

Pewnie, że lżejszy, choć mi już się wydaje, że pół roku to zdecydowanie za mało z dzieckiem:-(

Anet pierniczki wyglądają rewelacyjnie i tak też pewnie smakują:tak::tak: Ja w tym roku robię tylko ciasteczka z polewą orzechową i domowy chlebek, bo wigilia i święta u rodziców, więc pracy mam mniej;-)

maltanka fajnie tak w terminie co do dnia ci sie udało:):)
ja zamierzam rodzic na Jaczewskiego, mam learza z tego szpitala i tylko ten szpital w Lublinie znam,a Ty dzie rodziłaś???

czy któraś z was rodziła na Jaczewskiego??? nie wiem co dokładnie mam zabrać do szpitala, wiem że dla dziecka daja ubranka tylko higieniczne rzeczy trzeba mieć swoje,
Ja też zamierzam tam rodzić i sama dokładnie nie wiem, co trzeba tam zabrać, ale na razie wiem tyle https://www.babyboom.pl/forum/zlota-lista-f51/porod-w-lublinie-na-jaczewskiego-2009-a-34482/

Maltanka choinka prześliczna:tak::tak:

46.jpg

Uwielbiam te ciasteczka - babcia zawsze je robi na święta i właśnie z Bożym Narodzeniem mi się kojarzą:tak::tak:

witajcie!

ja tak na szybko, bo mi się internet znowu wali. nie zrobiłam nawet cytatów.

z tego co pamietam:

Marz ale Mateuszek ładnie sam je kolację, mój za bardzo jeszcze nie chce. śliczna choinka:tak:

nadulec ale w następnym roku to już będzie szalała na sankach na całego:tak:

misia godzinę z parkingu masakra, ja robiłam resztę zakupów w piątek w Realu to nie było aż tak źle. no to teraz przez te trzy dni to będzie dopiero masakra w tych sklepach. a podobno kryzys jest :sorry:

lecę wstawić wodę na kawkę. młody mi gania po podłodze, na termometrze -6 ociepliło się:-p
my też jeszcze nie byliśmy na sankach bo nie mamy.

reklama
Hej dziewczyny. Witam poniedziałkowo.
Udało mi się dzisiaj godzinkę wcześniej skończyć pracę. Przez tą okropną wichurę, drogi na wsiach kompletnie pozawiewane, tak więc dyrka wcześniej wszystkich puściła. Będziemy odrabiać po Świętach.
Filipek mi coś znowu smarczy więc jutro do przedszkola już nie pójdzie. Strasznie się nachodził w tym miesiącu, był całe 3 dni. :sorry:
Zmykam do sprzątania.

Do góry