reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
dziękuję kochane za rady,
miło się z wami rozmawia, ale juz chyba czas na mnie bo plecki bolą, maluszek kopie (mógłby się w końcu odwrócić bo mój pęcherz juz rady nie daje przy tych kopniakach) i czas już się położyć.
postaram sie niedługo odezwać:)
pozdrawiam i dobrej nocki życzę:):)

a to nasza choinka:-)
Śliczna,a ja nie wiem kedy swoja ubiore...buu....
Ja popiekłam ciasteczka maszynkowe;-) i jutro więcej zrobię,bo te do jutra nie doleżą:no::sorry::-D:-D.
A może zrobimy osobny wątek na przepisy,co:eek:?
Marta z tym watkiem,to dobry pomysl...tez mialam kiedys o tym wspomniec,a pozniej zapomnialam...hi,hi....:-D
46.jpg
A ciacha, super-tez bym schrupala...mniam mniam....
Tesciowa takie tez robila tylko ze z makiem,ale schowala i nie dala nawet sprobowac,bo to na Świeta.....:sorry:

W napoleońskiej Pizza Napoleońska Lublin
Uwielbiam ich pizzę;-);-);-)

:-):-):-) ja też zawsze od nich bierzemy;-)

:tak:wez tez ze soba wodę mineralną,

oj tak ja w trakcie porodu wyciągnęłam całą butelkę 1,5 l;-)

maltanka a czmu rodzilas na krasnickich?Jak mialas gina na jaczewskiego???

mojego gina nie było na dyżurze, a nie mogłam się do f... dodzwonić.
3 miesiące wcześniej kuzynka rodziła na Kraśnickich to i ja tam pojechałam,
a i rodziłam z M, a na Jaczewskiego nie było porodów rodzinnych ze względu na grypę.

miło się z wami rozmawia, ale juz chyba czas na mnie bo plecki bolą, maluszek kopie (mógłby się w końcu odwrócić bo mój pęcherz juz rady nie daje przy tych kopniakach) i czas już się położyć.

oj ja pamiętam jak mi Hubert dawał popalić, czasami to aż nawet bolało.

mandziula papa dobrej nocki

Madzienka a tam placi sie za dowoz????

na Czuby pewnie tak:tak:
za darmo mają: czechów,bazylianówka, kalina, kośminek, śródmieście, miasteczko akad, lsm i ponikwoda.

masz stronę: www.napoleonska.lublin.pl

Ostatnia edycja:

spokojnej nocki!papa

Ja tez juz spadam,musze jeszcze sie wykąpac,a Gosia jeszcze nie spi:szok:,bo oglada film,,Opowiesci z Narnii",za nic nie dala sie polozyc spac:laugh2:
Przepis na paluszki zostawilam na odpowiednim watku....
DOBRANOC!

reklama
Do góry