reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Hello girls. Witam niedzielnie.
Wczoraj zrobiłam sobie mały dzień kobiet. Byłam u fryzjerki, później u kumpeli która paznokietki robi. A co, mi też coś sięod życia należy. :happy:
Zaraz wybywamy na miasto na zakupy.
Czy u Was (w Lublinie) też tak mocno pada śnieg? :sorry:

Hello girls. Witam niedzielnie.
Wczoraj zrobiłam sobie mały dzień kobiet. Byłam u fryzjerki, później u kumpeli która paznokietki robi. A co, mi też coś sięod życia należy. :happy:
Zaraz wybywamy na miasto na zakupy.
Czy u Was (w Lublinie) też tak mocno pada śnieg? :sorry:

Witam wszystkich!!!
W Lublinie tez pada!ZNOWU!!!:-:)-:)-( Znowu samochody biale.A ja mialam jechac dzisiaj do rodzicow do Radawca na obiad!:-:)eek: Myślalam ze troszke bedzie cieplej i sniegu mniej,ale podobno ma byc cieplej od wtorku,ale z tymi prognozami....!:szok:

Madzienka a tam placi sie za dowoz????

Sunday a moze z Kaliny nie bedziecie placic...chociaz ja kiedys zamawialam na LSM i nie placilam za dowoz, wiec warto zadzwonic i zapytac bo pizza jest pycha

My juz po spacerku saneczkowym Julcia spi...mam juz choineczke ale ubierzemy ja dopiero w srode po powrocie z Kazimierza
Czy ktoras z was byla w plazie podobno w innych miastach sa juz wyprzedaze, ja mam ochote wybrac sie tylko samochodu nie chce mi sie odśnieżac:eek::eek::eek::eek:
w zalaczniku Jula

Witam e-koleżanki!
Ale znowu naprodukowałyscie
Ja dzisiaj ok 9 pkechałam na miasto po prezenty i jestem zadowolona bo nie było ani ruchu na miescie ani duzo ludzi obskoczyłam kilka marketów i jak wracałąm ludzie dopiero sie pojawili.
Pózniej spacerek na saneczkach tez wrzuce pozniej fotke
Wieczorkiem moze ubiore choinke to rowniez sie pochwalę.
Teraz mały spi a ja zaraz gonie do rossmana

Madzienka Julii spacer chyba sie podoba grzecznie siedzi w sankach bo mój mały jest bardzo żywy ale w sankach siedzi spokojnie mozna go wozic i wozic.
Maltanka fajnie że ubieranie choinki masz juz za sobą uwielbiam zgasic swiatło i siedziec rzy właczinej choineczce to jest klimat

Witam,ciasteczek dopiekłam i na pierniczki zagniotłam i do jutra w lodówce ma leżakować:tak:.
Kupiłam chłopakom do pokoju malutką choineczkę i żółte lampki-diody :cool2:i mi teraz mi koło kompa łypie:tak::-).I bieżnik świąteczny sobie sprawiłam:-p:tak:,a co!

Ja niedawno od Anihiry wróciłam:tak:.
Jutro M jedzie wędzić i Jula bierze ze sobą :-p:tak:a Olka do przedszkola jeszcze 2 dni puszczę:tak:,to w końcu na pocztę spokojnie będę mogła pójść:sorry: tylko jak ja z 3 paczkami zajdę:confused2::eek:,chyba sanki wezmę;-):tak::-D:-D.
My na wigilię do teściów albo focha zapodam i nigdzie nie pojedziemy:no: a znając życie mój brat zawita na okres święta-Nowy Rok:confused2::tak:.
Anaconda,pochwal się;-):tak::-D:-D.

Czy ktoras z was byla w plazie podobno w innych miastach sa juz wyprzedaze, ja mam ochote wybrac sie tylko samochodu nie chce mi sie odśnieżac:eek::eek::eek::eek:
w zalaczniku Jula

:no::no::no: ja nie byłam to nie wiem, w sumie samochód to mam odśnieżony, ale tam teraz pewnie mase ludzi.

Maltanka fajnie że ubieranie choinki masz juz za sobą uwielbiam zgasic swiatło i siedziec rzy właczinej choineczce to jest klimat

ojjjj ja też mogę tak patrzeć i patrzeć.:tak:

Kupiłam chłopakom do pokoju malutką choineczkę i żółte lampki-diody :cool2:i mi teraz mi koło kompa łypie:tak::-).I bieżnik świąteczny sobie sprawiłam:-p:tak:,a co!

Martuś
no to pochwal się i choineczką i bieżnikiem.:tak:

Madzienka ale Jula fajnie siedzi na sankach, widać, że podobało się.

no to teraz witam się.

a u nas dzisiaj nudy. siedzieliśmy w domku niedawno wróciliśmy od znajomych. ale drogi dzisiaj okropne. Hubert śpi, a mi też bardzo się nie chce już nic.

reklama
Do góry