reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Hello girls. Witam niedzielnie.
Wczoraj zrobiłam sobie mały dzień kobiet. Byłam u fryzjerki, później u kumpeli która paznokietki robi. A co, mi też coś sięod życia należy. :happy:
Zaraz wybywamy na miasto na zakupy.
Czy u Was (w Lublinie) też tak mocno pada śnieg? :sorry:

Hello girls. Witam niedzielnie.
Wczoraj zrobiłam sobie mały dzień kobiet. Byłam u fryzjerki, później u kumpeli która paznokietki robi. A co, mi też coś sięod życia należy. :happy:
Zaraz wybywamy na miasto na zakupy.
Czy u Was (w Lublinie) też tak mocno pada śnieg? :sorry:

Witam wszystkich!!!
W Lublinie tez pada!ZNOWU!!!:-:)-:)-( Znowu samochody biale.A ja mialam jechac dzisiaj do rodzicow do Radawca na obiad!:-:)eek: Myślalam ze troszke bedzie cieplej i sniegu mniej,ale podobno ma byc cieplej od wtorku,ale z tymi prognozami....!:szok:

Madzienka a tam placi sie za dowoz????

Sunday a moze z Kaliny nie bedziecie placic...chociaz ja kiedys zamawialam na LSM i nie placilam za dowoz, wiec warto zadzwonic i zapytac bo pizza jest pycha

My juz po spacerku saneczkowym Julcia spi...mam juz choineczke ale ubierzemy ja dopiero w srode po powrocie z Kazimierza
Czy ktoras z was byla w plazie podobno w innych miastach sa juz wyprzedaze, ja mam ochote wybrac sie tylko samochodu nie chce mi sie odśnieżac:eek::eek::eek::eek:
w zalaczniku Jula

Witam e-koleżanki!
Ale znowu naprodukowałyscie
Ja dzisiaj ok 9 pkechałam na miasto po prezenty i jestem zadowolona bo nie było ani ruchu na miescie ani duzo ludzi obskoczyłam kilka marketów i jak wracałąm ludzie dopiero sie pojawili.
Pózniej spacerek na saneczkach tez wrzuce pozniej fotke
Wieczorkiem moze ubiore choinke to rowniez sie pochwalę.
Teraz mały spi a ja zaraz gonie do rossmana

Madzienka Julii spacer chyba sie podoba grzecznie siedzi w sankach bo mój mały jest bardzo żywy ale w sankach siedzi spokojnie mozna go wozic i wozic.
Maltanka fajnie że ubieranie choinki masz juz za sobą uwielbiam zgasic swiatło i siedziec rzy właczinej choineczce to jest klimat

Witam,ciasteczek dopiekłam i na pierniczki zagniotłam i do jutra w lodówce ma leżakować:tak:.
Kupiłam chłopakom do pokoju malutką choineczkę i żółte lampki-diody :cool2:i mi teraz mi koło kompa łypie:tak::-).I bieżnik świąteczny sobie sprawiłam:-p:tak:,a co!

Ja niedawno od Anihiry wróciłam:tak:.
Jutro M jedzie wędzić i Jula bierze ze sobą :-p:tak:a Olka do przedszkola jeszcze 2 dni puszczę:tak:,to w końcu na pocztę spokojnie będę mogła pójść:sorry: tylko jak ja z 3 paczkami zajdę:confused2::eek:,chyba sanki wezmę;-):tak::-D:-D.
My na wigilię do teściów albo focha zapodam i nigdzie nie pojedziemy:no: a znając życie mój brat zawita na okres święta-Nowy Rok:confused2::tak:.
Anaconda,pochwal się;-):tak::-D:-D.

Czy ktoras z was byla w plazie podobno w innych miastach sa juz wyprzedaze, ja mam ochote wybrac sie tylko samochodu nie chce mi sie odśnieżac:eek::eek::eek::eek:
w zalaczniku Jula

:no::no::no: ja nie byłam to nie wiem, w sumie samochód to mam odśnieżony, ale tam teraz pewnie mase ludzi.

Maltanka fajnie że ubieranie choinki masz juz za sobą uwielbiam zgasic swiatło i siedziec rzy właczinej choineczce to jest klimat

ojjjj ja też mogę tak patrzeć i patrzeć.:tak:

Kupiłam chłopakom do pokoju malutką choineczkę i żółte lampki-diody :cool2:i mi teraz mi koło kompa łypie:tak::-).I bieżnik świąteczny sobie sprawiłam:-p:tak:,a co!

Martuś
no to pochwal się i choineczką i bieżnikiem.:tak:

Madzienka ale Jula fajnie siedzi na sankach, widać, że podobało się.

no to teraz witam się.

a u nas dzisiaj nudy. siedzieliśmy w domku niedawno wróciliśmy od znajomych. ale drogi dzisiaj okropne. Hubert śpi, a mi też bardzo się nie chce już nic.

reklama
Do góry