reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Kubuś ważył 3640g :-) na 3 tyg przed terminem
no i miałam cc (kolejne)
narazie dochodzę do siebie , bo strasznie boli mnie wszystko od leżenia w szpitalu dwa tygodnie
wysiadły mi plecy biodra a teraz doszedł brzuch
ale mam nadzieje że szybko mnie puszczą wszelkie bóle i będę w miarę sie poruszać bo mam straszna ochotę pójsc już na dwór bo taka śliczna pogoda :-)

reklama
Basia gratulacje i szybkiego powrotu do formy.:tak: Ja też miałam cc więc wiem jak się czujesz.

Wczoraj byłam na tej Akademii organizowanej przez Pampers na Placu Zamkowym. Nawet było fajnie chociaż krótko. Na koniec dostałam zestaw różnych próbek.
:tak: A może ktoś jeszcze był?

Basiu - gratulacje!!!!
Śliczny!!!
jak sobie dajesz radę z tyloma drobiazgami??;-)

elahar - ja nie byłam, nawet nie wiedziałam,ze takie coś się odbywało...;-)

fogia - moja siostra cioteczna rodziła pierwsze dziecko cc, a już po roku drugie naturalnie;-)
Wszystko zależy od tego z jakiego powodu miałaś cc. I nie martw się:tak:

to było moje 4 cc :-)

a jak ja sobie radzę ?
dziewczyny ja to jakbym wogóle dziecka w domu nie miała
nic w domu się nie zmieniło oprócz tego że co 3 godziny trzeba nakarmić i przewinąć
:-):-):-):-):-):-)
mam kupe czasu
tylko od tego leżenia w szpitalu odzwyczaiłam sie od gotowania
i jakoś nie mogę się nawrócić

Kubuś jest strasznie grzeczny i nawet nie wiem jeszcze jak płacze
nawet w kąpieli nie płacze
ale narazie nie narzekam niech sobie śpi i rośnie

Witam :tak:
U nas ostatnio kryzys ze spaniem. Magda budzi się prawie co godzinę i nie koniecznie na jedzenie:-( Ale to chyba z powodu tych ząbków, już 2 wychodzi. Najchętniej to by spała u mnie na rekach. A jak ją położe do łóżka ze mną to zaczyna kombinować. Przekręca się w moją stronę i ciągnie mnie za włosy albo za nos. Muszę kupić w końcu ten żel na zęby bo już 3 noc z kolei nie przespana:-( A tak w ogóle to już mi się kilka razy wgryzła tymi swoimi igiełkami w czasie karmienia ... i tym razem to mnie sąsiedzi usłyszeli :szok::crazy:

elahar - polecam żel Baby Orajel w większości aptek na zamówienie, ale jak już go dostaniesz - najlepszy ze wszystkich:tak:

Jeju, niech mnie ktoś kopnie w 4 litery,żebym w końcu poszukała normalnej pracy....hmmm?;-)

reklama
Do góry