reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
46.jpg

sunday_ Rosiński ma gabinet na Dembowskiego 8/58 wizyta kosztuje 110zł

Marta1981 ciasteczka wygladaja smakowiecie też bym podchrupała:)) ja sie ograniczyłam do pzełozenia wafli:)

sunday_ Rosiński ma gabinet na Dembowskiego 8/58 wizyta kosztuje 110zł

110 zł -razem z usg?
kurczę ja płacę 150 zł:sorry:

Marta1981 ciasteczka wygladaja smakowiecie też bym podchrupała:)) ja sie ograniczyłam do pzełozenia wafli:)

ja nie zrobiłam jeszcze nic:sorry:

mandziula Ty to masz ulgowe w tym roku. odpoczywaj i wysypiaj się póki mozesz.:tak:

maltanka 110zł razem z USG, robi USG przy każdej wizycie, takie krótkie żeby sprawdzić czy serduszko dzieka bije miarowo i czy dobrze sie rozwija, takie z opisem robi 3.

Ulgowe to robię sobie już od jakiegoś czasu:):) troche mi juz cięzko się ruszać:)

maltanka 110zł razem z USG, robi USG przy każdej wizycie, takie krótkie żeby sprawdzić czy serduszko dzieka bije miarowo i czy dobrze sie rozwija, takie z opisem robi 3.

Ulgowe to robię sobie już od jakiegoś czasu:):) troche mi juz cięzko się ruszać:)

ja miałam 4 razy usg, a co wizytę sprawdzał serduszko, ale czymś takim co przypominało głośnik, to nie było usg. nie wiem jak się to nazywa.

mi też ciężko było już chodzić pod koniec i schylić się żeby zapiąć buty:tak:

reklama
a to nasza choinka:-)

Cudna:tak::tak::tak:

A gdzie zamawialiscie????

W napoleońskiej Pizza Napoleońska Lublin
Uwielbiam ich pizzę;-);-);-)

lekarza mam z patologii, ale w sumie lekarz porodu nie odbiera:)

Madzienka napisz mi proszę co muszę mieć dla siebie, chodzi mi głównie ośrodki higieniczne.

Tak jak napisala sunday...środki czystości, klapki, ręczniki, szlafrok, koszule ale do porodu popros ich koszulę - daja bez problemu, na poloznictwie te możesz korzystac ze szpitalnych koszul ale tam roznie z rozmiarami i czasami sa tak krotkie ze widac całą pupę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:żadnych wkładek nie bierz wszystko jest...mozesz wziąc sobie paracetamol bo czasami podobno doprosic sie nie mozna, ja mialam ale nie korzystalam, zawsze mi dawaly:tak::tak::tak:wez tez ze soba wodę mineralną, pozniej to juz rodzinka bedzie Ci donosila,chyba nic wiecej nie potrzeba...jak cos jeszcze przyomni mi sie napisze

Do góry