reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
46.jpg

sunday_ Rosiński ma gabinet na Dembowskiego 8/58 wizyta kosztuje 110zł

Marta1981 ciasteczka wygladaja smakowiecie też bym podchrupała:)) ja sie ograniczyłam do pzełozenia wafli:)

sunday_ Rosiński ma gabinet na Dembowskiego 8/58 wizyta kosztuje 110zł

110 zł -razem z usg?
kurczę ja płacę 150 zł:sorry:

Marta1981 ciasteczka wygladaja smakowiecie też bym podchrupała:)) ja sie ograniczyłam do pzełozenia wafli:)

ja nie zrobiłam jeszcze nic:sorry:

mandziula Ty to masz ulgowe w tym roku. odpoczywaj i wysypiaj się póki mozesz.:tak:

maltanka 110zł razem z USG, robi USG przy każdej wizycie, takie krótkie żeby sprawdzić czy serduszko dzieka bije miarowo i czy dobrze sie rozwija, takie z opisem robi 3.

Ulgowe to robię sobie już od jakiegoś czasu:):) troche mi juz cięzko się ruszać:)

maltanka 110zł razem z USG, robi USG przy każdej wizycie, takie krótkie żeby sprawdzić czy serduszko dzieka bije miarowo i czy dobrze sie rozwija, takie z opisem robi 3.

Ulgowe to robię sobie już od jakiegoś czasu:):) troche mi juz cięzko się ruszać:)

ja miałam 4 razy usg, a co wizytę sprawdzał serduszko, ale czymś takim co przypominało głośnik, to nie było usg. nie wiem jak się to nazywa.

mi też ciężko było już chodzić pod koniec i schylić się żeby zapiąć buty:tak:

reklama
a to nasza choinka:-)

Cudna:tak::tak::tak:

A gdzie zamawialiscie????

W napoleońskiej Pizza Napoleońska Lublin
Uwielbiam ich pizzę;-);-);-)

lekarza mam z patologii, ale w sumie lekarz porodu nie odbiera:)

Madzienka napisz mi proszę co muszę mieć dla siebie, chodzi mi głównie ośrodki higieniczne.

Tak jak napisala sunday...środki czystości, klapki, ręczniki, szlafrok, koszule ale do porodu popros ich koszulę - daja bez problemu, na poloznictwie te możesz korzystac ze szpitalnych koszul ale tam roznie z rozmiarami i czasami sa tak krotkie ze widac całą pupę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:żadnych wkładek nie bierz wszystko jest...mozesz wziąc sobie paracetamol bo czasami podobno doprosic sie nie mozna, ja mialam ale nie korzystalam, zawsze mi dawaly:tak::tak::tak:wez tez ze soba wodę mineralną, pozniej to juz rodzinka bedzie Ci donosila,chyba nic wiecej nie potrzeba...jak cos jeszcze przyomni mi sie napisze

Do góry