reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Elza ale intensywny dzionek mieliscie.....wlasnie M tez chcilby niebieska ze spidermenem:-D
Madziarka jak tam cukier mierzyłaś jeszcze????
Sunday nie no super masz sasiadów:-D:-D
Karlita oby Norbus zaczal Ci tak ladnie wstawac rano:-)

Dzieciaki spia praktycznie cały dzien dzisiaj na dworze z przerwami na obiad rozegralismy maly meczyk pozniej M z P pojechali na przejazdzke na dwa rowery:tak:jak rowny z równym:-)a pozniej do 20.30 w piaskownicy no i B zaczal przesiadywac w piasku;-)ale jestem wypompowana:sorry:a jaki apetyt mam:-D

Super ze spotkanko Wam sie udało ale dzisiaj pogoda rewelacja na spacerek.......

Spokojnej nocki zycze......

superrr
u nas juz lePiej oby nas puscili bo Maciusiowi sie nudzi í dokazuje wczoraj Po korytarzu chodzilismy bo dzieci biegały a on piszczał i chciał do ních dodam ze mamy Pukoj ha własnosc do wczoraj míelismy Kolege za sciana

reklama
Motylla gratuluję ciociu :-)

mandziula Gabi też na plac mnie ciągnęła ale zaczęło kropić więc chowałyśmy się do domu dzięki czemu zdążyłam na mecz hehhe

Gonia dobrze że Maciusiowi lepiej. Fajnie że macie pokoik dla siebie to nic nie złapiecie ;-)

Norbert dzisiaj się zemścił za wczorajszą przespaną noc dzisiaj od 3 do niego chodziłam nie wiem chyba mu te 5 zaczynają dokuczać ... :sorry2:

sunday pytałaś co robię z truskawek ;-)

wczoraj był koktajl i omlety z truskawkami :-)
dzisiaj dzień zaczęty od koktajlu na obiad chyba znów omlety bo wczoraj wszyscy się zajadali hehehe

Witajcie, troszkę Was podczytałam wczoraj, ale już jakoś weny na pisanie nie miałam. Ogarnęłam się z grubsza z tymi egzaminami w poniedziałek mam ostatni i koniec:tak: jeden środowy poszedł mi bardzo dobrze, drugi to ciężko powiedzieć a ten wczorajszy, najcięższy też dobrze raczej:sorry2: także przynajmniej tu mam się z czego cieszyć, bo jakoś ostatnio nade mną się czarne chmury zebrały i tak jakoś....ehh:-(

Karlita no to masz prawie truskawkowy tydzień;-)

Motylla gratuluję zostania ciocią;-)

Sunday jak Twoje i Maksia oczko? hehe, fajnie sobie chłopaki zorganizowali strefę kibica:-)

Eliza bramkę przegapiłaś, ale pewnie wszędzie dookoła ją słyszałaś:-)

Mandziula super macie ten namiocik, a ile frajdy dla dziecka przy tym:tak:

Dziękuję za trzymanie kciuków za egzaminy, ewidentnie pomogły:tak: Wy to macie moc:-)

Witajcie....u nas dzisiaj popadało....teraz świeci słoneczko i mam nadzieję że tak zostanie, bo byliśmy bliscy wyjazdu...

Iwonka
brawo....trzymamy nadal kciuki...

Madziarka jak cukry??

Marzenka super dzionek za Wami...ale jednak w domu nie u rodziców....

Karlita dzięki, do wytrzymania;-)

Mandziula nadal....

miłego dnia...

Witajcie

Widzę, że niezłe kibicowanie wczoraj na bb było.
:tak:
A my zjechaliśmy do domu, wczoraj jakżeby mogło być inaczej, wyruszyłam na zakupy:tak:wzbogaciłam się o dwie bluzki i spodnie takie na codzień i jestem z nich tak zadowolona, że dzisiaj wysłałam mamę niech mi kupi jeszcze jedną parę:tak: Urwałam też wiaderko czereśni, także już pasteryzują mi się kompociki na zimę:tak:

Pralka się pierze, chłopaki w piwnicy sprzatają, a ja biorę się za ogarnianie mieszkanka.:tak:

madzienka
a no zaczynam już przetwory, jak chcesz to ci podrzucę trochę;-) ps. fajnie macie z tą działeczką:tak:

misia :-D Natalka ma rewelacyjne teksty

mandziula jak nocka Kolcia ładnie spał?

madziara ja pytałam o kanapeczki, dzięki ps:-D szkoda czereśniby ci było, ja całe drzewo ich mam u teściów i szpaki łupią:angry: i niczego się nie boją:no: ps. i jak twoje cukry dzisiaj?

talia trzymam kciuki żeby z kolanem Z szybko udało się pozałatwiać badania, a z Gabi nie dawaj się, jak zaczyna się bunt, a ona wyczuje, że może sobie pozwolić będzie jeszcze gorzej

elza super, że umowę udało się znaleść i jak udało się załatwić wszystko na komisariacie?

gon1a jeszcze raz zdrówka

marzenka i jak rowerowy spacerek, mi własnie P koło naprawia które sam popsuł i też trzeba by zacząć jeździć, miałam plan codziennie godzinkę wieczorem

madzienka Najlepsze Życzenia dla P!!!

karlita a super Gabi ma hulajnogę :tak: ps. kobieto a gdzie ty łazisz po mieście o 23.:szok:

sunday to wesoło miałas wczoraj pod balkonem co?

iwonka trzymamy kciuki nadal i brawo za dotychczasowe egzaminy

Witam
nadrobię wieczorkiem,bo niebawem jedziemy na targ i na Kalinę do teściowej;-)a muszę jeszcze dziecku zupkę zrobić...kolejna sucha nocka za nami,dwa razy wysadzona....no i dziś pospała do 9.20:-)dzięki temu nieco odespałam nockę:sorry2:bo od 3.30 do 6 męczyły mnie skurcze a potem sobie poszły:angry::wściekła/y:
miłego dnia wszystkim i do wieczora:tak:

poranny deszczyk trochę mnie wystraszył ale na szczęście już świeci słoneczko...chałupka wysprzatana więc za chwilę pewnie wyruszymy na jakiś spacerek....

marzenka twoi mężczyźni też wczoraj mieli intensywny dzień...
karlita własnie doczytałam ale później....trudno najwyżej kupimy inną...
mandziula miło widzieć taką radość u dziecka...a jakie miałaś pyszne śniadanko dzisiaj
iwonka gratuluje egzaminów...trzymam kciuki za poniedziałkowy i tulaski na smutaski
maltanka na komisariacie wszystko załatwione...spisali protokół kserowali umowę i tyle....

milego dnia....

reklama
Do góry