reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Remis fakt ale i tak pokazali klase podobala mi sie ich walka wiec szacun!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madzienka Sto Lat dla Pawła!!!!!!!!!

Karlita
fajna ta hulajnoga naprawde ciekawa krotsza desezka jedynie chyba.....a cena wow;-)
Madziarka mowie no no no cukrom jak mogly Ci podskoczyc!!!!!!!!!!!!!!:-D

Jednak nie uda mi sie wieej napisac B poprostu robi akrobacje na 1000sposobow...takze pa

Elza ale intensywny dzionek mieliscie.....wlasnie M tez chcilby niebieska ze spidermenem:-D
Madziarka jak tam cukier mierzyłaś jeszcze????
Sunday nie no super masz sasiadów:-D:-D
Karlita oby Norbus zaczal Ci tak ladnie wstawac rano:-)

Dzieciaki spia praktycznie cały dzien dzisiaj na dworze z przerwami na obiad rozegralismy maly meczyk pozniej M z P pojechali na przejazdzke na dwa rowery:tak:jak rowny z równym:-)a pozniej do 20.30 w piaskownicy no i B zaczal przesiadywac w piasku;-)ale jestem wypompowana:sorry:a jaki apetyt mam:-D

Super ze spotkanko Wam sie udało ale dzisiaj pogoda rewelacja na spacerek.......

Spokojnej nocki zycze......

Wĺdze ze EuRo wszystkŻM sie udziela ja spac nie moge karetki co roz ppdjezdzaja policja i wiezniarka stoi czyzby kibice zawojowali???Macius spi a mi sie nie chce niewygodne te lozka szpotalne
fajnie ze w bugi spotkanko udane
ddzieki za zyczenia dla Macousia
nie mam tu jak kazdej z psobna podziekowac i ciezkp sie pisze

eliza a doczytałaś że tych niebieskich nie ma ???? :sorry::confused2:

Madzieńka
przyjęła się ale dzisiaj na dwór chciała brac rower ;-) ale będzie miała na zmianę ;-) z resztą z Norbem będą się wymieniać ;-) Jak tam na działeczce ???

Madziarka
cuuuuukry spadać!!!!!!!!!!!! KONIECZNIE!! szkoda że wypad do Szewca odwołany

teraz wracałam sobie do domku to w naszej części miasta spokojnie cisza ;-) nie wiem jak w strefie kibica

Marzenka ale mieliście dzień na dworku super :-) teraz to dzieciaki pośpią :-)

Gonia
do szpitala koniecznie słuchawki na uszy ;-) jak Maciuś?? lepiej ??

widziałyście ???
zapisy od jutra :-)

http://kolorykultury.pl/2012/06/06/4067/

Ostatnia edycja:
Witam. Przyznaję, że trochę was czytałam ale na napisanie już nie miałam okazji, dzieci usnęły, więc jestem. Wczoraj moja starsza siostra urodziła i mam siostrzenicę Oliwię:-).
Chyba jakiegoś doła złapałam :-:)-(, trza podładować akumulatorki pozytywną energią u mamy:tak:.
Gon1a: Zdrówka podsyłam:tak:, i wszystkiego najlepszego dla Maciusia z okazji 1 urodzin:-)

reklama
witam poranie

gon1a zdrówka dla Maciusia, i szybkiego powrotu do domu życze:tak: no i ogromny całus na 1 urodzinki :tak::tak:
madziara a jak twoje cukry???? mam nadzieję ze już nie szaleją:no::no:
marz ale mieliście intensywny dzień, dzieciaki pewnie spały jak zabite...
madzienka
wy dalej na dziełce??? oby pogoda się utrzmała i nie padało....
karlita dziękujemy za wczoraj, Kola się jeszcze długo upominał o plac zbaw i Gabrysię....

super ze spotkanie w BUGI się udało, może nastepnym razem jakiś urlopik wezmę to do was dołącze:tak::tak: Miki stwierdził że tęskni do pani Bogusi:cool2::cool2:

a my wczoraj wróciliśy do domku na 19...potem rozkładaliśmy namiot, ale muszę doniego napy przyszyć bo tunele nie trzymają się stabilniei jak Kola bryka tomu się cały namiot rozwala, ale radośc była przeogromna i poszedł spac dopiero o 21 bo go do domu nie mogłam sciągnąć:-D:-D

a dzis nalesniczki na śniadanko gotowe, kawusia w kubasie.... i delektuję się ciszą w domu.....

Ostatnia edycja:
Do góry