reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka Najlepsze życzenia dla mężowego!!!!!!!

Byliśmy w Pepco-zakupilam sobie spodnie,choć nie powiem,że jestem mega zadowolona,no ale jak baba to baba :zawstydzona/y: W sklepie nie było kosza, w ktorym by nie było chipsów czy piwka!!!! :-D:-D:-D

Dzięki Monika.....

chwal się jakie spodnie kupilas....

trzeba czymś zagryźć i zapić stres dzisiejszego wieczoru....:-D:-D

Gon1a dla Was zdróweczka...i buziaczek urodzinowy....

reklama
my właśnie niedawno wróciliśmy z bugi....Czarek się wyszalał i cały czas mówi że bawił się z Gabrysia...i Nelą
karlita, madziara, iza dzięki za mile spędzony czas...
długo czekałyście na taxi????
madziara, Iza miło było Was poznać....
madzienka Wszystkiego Najlepszego dla męża....sto lat
justynka udanego wyjazdu....
gon1a teściowa się nie rozmyśliła tylko my będziemy mogli je wziąć jak będziemy jechać na wieś....
dobrze że z Maciusiem już lepiej... i wszystkiego najlepszego dla małego księcia....niech zdrowy rośnie i wesoły
sunday szkoda że nie dotarliście do bugi...
kurcze przypomniałaś mi że nie mam chipsów na wieczór bo piwko się znajdzie :-D:-D:-D
jakie spodnie sobie kupiłaś????

a zaraz wyruszamy jeszcze na miasto... z przyjaciółką na lody...tylko czy Cezary da radę jeszcze latać po starówce...jakiś taki wypompowany jest:-D:-D:-D

Madzieńka najlepsze życzenia dla Pawła :-)

Może nasi wygrają z okazji jego urodzin
:-D:tak:

kicha gdybyśmy pierwszy mecz przegrali hehehhe

Gon1a Wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka dla Maciusia :-)

Marz mój zazwyczaj koło 10tej chodzi spać ale ze względu na to ze zamiast o 6 wstał po 8 więc siłą rzeczy drzemka nam się przesunęła ;-)

sunday truskawki dokuczały ?? ja od teściowej dostałam 2 łubianki ;-) więc cały weekend truskawek ;-)

Madziarka, Iza Elza dzięki za miły wypad :-) dzieciaki się wyszalały szkoda ze tam tak gorąco ... :sorry:

Elizka miłego wypadu na lody

a hulajnogę taką wcześniej były po 170 zł :-) teraz jakaś promocja ;-) jest bardzo fajna i jak na tą cenę bardzo solidnie wykonana :-)

HULAJNOGA MINI trzykolowa SKRETNA Koła świecące (2404611740) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

hula.jpg

Norb śpi, Gabi zajada zupę i czekamy na mandziulę z Mikołajem :-)

Ostatnia edycja:
Witam,
Natalka wstała dziś o 6.20:wściekła/y:ja pół nocy spać nie mogłam...więc jak mama przyjechała to ja hop na godzinną drzemkę,bo bym nie wyrobiła...tym sposobem nie było szans na Bugi:sorry:potem zaliczyłyśmy plac zabaw z lodami...po powrocie zupka i o 15 Natalka usnęła:-)no i dobrze...z godzinkę może pospać, bo wieczorem byłaby niemożliwa:sorry:obiadek się gotuje więc korzystam z chwili wolnego:-D

Któraś pytała o kanapki zapiekane - my robimy tak jak normalne kanapki - tzn chlebek smaruję masełkiem, później zazwyczaj posypię dzieciakom dodatkowo bazylią albo innymi ziołami, na to szyneczka na to ser żółty... i do ciepłego piekarnika - jak się podpieką to z ketchupem dzieciaki zajadają ;-):tak: moje bardzo je lubią :tak:
ja też je lubię...mama nam też takie robiła:tak:dziś coś podobnego zrobię....bo mam chleb,który nie koniecznie jest smaczny...posmaruję go oliwą, natrę czosnkiem,pomidorek,serek i prawie włoska kanapeczka będzie:-D

Ledwo zdążyłam z pieczeniem jak mama zadzwoniła że przyjadą nas odwiedzić ;-) a ciut wcześniej siostra podjechała i zabrała mi Julka na chwilkę do nich... i takim sposobem - z rodzicami i siostrą zjedliśmy obiadek, później kawka, ciastka itd na tarasie bo słonko było... później siostra dołączyła bo przywiozła Jula... i tak do wieczorka się gościliśmy - dzięki temu czas szybciej nam upłynął...
ale fajny dzień mieliście:tak:

mam nadzieję że piłkarze dziś dadzą z siebie wszystko... choć na za dużo i tak nie liczę :-D:-D:-D
:-Dja myślę podobnie...byle wszystkich meczy nie przegrali:sorry:ja z kolei straszyłam męża,że synek zrobi mu psikusa i postanowi wyjść na mecz otwarcia:-Dale na to się nie zanosi:confused2:

Ja w pracy ale strasznie leniwa dziś i pozwoliłam sobie popisać do WAS, bo nawet na L4 w domu nie miałam czasu. Z tez siedział na zwolnieniu i wszystko kreci się wokół jego kolana. On praktycznie nie ma jak mi coś ppomóc więc wszystkie zakupy sprzątanie itd na moich barkach do tego praca.:crazy: Do tego moj Z taki zblazowany ze hej, nawet do rodziców nie chce jechać tylko samą mnie wysyła bo mu się z ludxmi spotykac nie chce:szok:
Lekarz ten od Madzienki zapowiedział ze potrzebna jest artroskopia i chyba go nie minie teraz jest walka o to żeby bylo to jak najszybciej i u dbrego lekarza.
Gabrysia jest straszna, no mówię Wam nie poznaję dziecka:szok: bardzo zbuntowana i niegrzeczna, kary się jej daje to chwilowe otrzeźwienie jest ppotam znowu to samo.
Wczoraj zajechała do nas rodzina z Poznania więc dziś rano ja do pracy a oni tam się będą organizować. stasznie mi sie nie chciało dziś pracy przychodzić ale musiałam wiadomo.
Misia my się nie zabraliśmy jeszcze za nocne sikanie choć często gabi już ma suchą pieluchę. Wybudzasz natalcię w nocy, czy sika na śpocha?
oj,tak to już z facetami jest....wszystko spada na kobietę:wściekła/y:ojej,współczuję tych problemów z kolanem,oby szybko odbył się ten zabieg:tak:
wysadzamy na śpiocha...tzn.mąż wysadza,bo ja bym jej nie podniosła...ale po tym szybko zapada w mocną drzemkę,więc generalnie się nie rozbudza:tak:
Norbert wstał jakieś pół godziny temu (pierwszy raz w życiu wstał po 8) ..... :szok::szok: a Gabi jeszcze śpi :-D
:-Dno to może w końcu Norb się namyślił na dłuższe spanie i da mamie też pospać;-)

Witam juz jest lePíej wczoraj go wysypalo wiec wirusowka z brzuszkiem teraz smacz.ie spi wczoraj w nocy nie chcial spac darl sie myslalam ze to brzuch a jak wyszlam na korytRz tto usmiech do pielegniarek i po placzu
justyna dziekujemy za zyczenia urodzinowe odd Ciebie aaa innym ciotkom za zyczenia zdrowka
maltanka mnie tez te flagi wkurzaja a majbardziej pokrowce na lusterka no coz to tylko biznes
super,że lepiej:tak:wszystkiego najlepszego dla Maciusia z okazji 1 urodzin!!!!!!!:tak:

Misia i jak sa wyniki??????
:no:tzn.są te co mogę i z netu wydrukować...a te co musze odebrać osobiście nie dojechały:wściekła/y:oby były w poniedziałek:sorry:
Witam,

Ja na szybko bo zaraz jedziemy. Michał jeszcze wczoraj gorączkował. Dzisiaj jak na razie jest ok. Na wszelki wypadek biorę apteczkę ze sobą.

Przepraszam że nie odniosę się do Was ale nie mam nastroju:-(
zdrówka dla Michałka:tak:tulaski na zły nastrój:tak:

Dzień dobry, my nadal na działeczce.....pogoda dzisiaj mega dziwna...jak wyjdzie słoneczko to jest super ale jak schowa się to wieje chłodem....

udanego wypadu do bugi....

Jula od rana śpiewa P sto lat i przynosi mu małe stokrotki....więc mam nadzieję że dzisiaj oprócz P urodzin będziemy też świętowac sukces Polaków;)
sto lat dla P:tak:oby miał dziś podwójne świętowanie;-)no i udanego kibicowania:-D

Właśnie wróciliśmy z M ze sklepu. Byliśmy w Pepco-zakupilam sobie spodnie,choć nie powiem,że jestem mega zadowolona,no ale jak baba to baba :zawstydzona/y: Maks wzbogacił się o kolejną zabawkę,ale dostał kaskę od babci więc nie było przeproś:confused2: Teraz szykuje zaraz sie do obiadku tzn aby go zrobic :tak:
W sklepie nie było kosza, w ktorym by nie było chipsów czy piwka!!!! :-D:-D:-D
:-Dja też zakupiłam męzowi chipsy:-Dale bez piwka,bo w ciązy też nie pije:-p

a hulajnogę taką wcześniej były po 170 zł :-) teraz jakaś promocja ;-) jest bardzo fajna i jak na tą cenę bardzo solidnie wykonana :-)
HULAJNOGA MINI trzykolowa SKRETNA Koła świecące (2404611740) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zobacz załącznik 472763

Norb śpi, Gabi zajada zupę i czekamy na mandziulę z Mikołajem :-)

fajna hulajnoga:tak:no i udanego spotkania :tak:

Witajcie popoludniowo.
Super że wypad do Bugi udany. U nas flaga euro na balkonie, nie było przeproś bo przecież dzisiaj "piłkarstwo" jak to Maksio mówi!!! :-D U mnie w piekarniku ciasto ucierane z truskawkami:-) obok kawa mrozona-swojej roboty :tak:

co do spodni to są one na ostatniej stronie gazetki Pepco,ale ja mam granatowe. :tak:

PEPCO - Wi�cej za mniej... codziennie!

Eliza Czaruś dał rade???:-p

karlita ekstra fotka Gabi:-)
tak właśnie truskawki, a raczej ich ilość...:confused2::confused2::confused2: a Ty co będziesz robiła z nich?

misia super,ze mama przyjechała a Ty mogłaś sobie odpocząć :tak:

Madzienka jak pogoda u Was? Ja widze brzydką ciemną chmurę :eek:

U mnie pod blokiem chlopaki wyniesli tv, kocyk, leżak flagi i ustawiają się do kibicowania!!!!

Ostatnia edycja:
super że spotkanie w Bugi udane....ale jak mogłoby być inaczej

Sunday
u nas jak na razie słonecznie...czarnych chmur brak....

Misia współczuję nocki....

Karlita super fotka Gabi...czyli hulajnoga jednak przyjeła sie??;-)

my już gotowi do kibicowania....a jak u Was??

Witajcie,

my też mamy super dzionek za sobą

Iza Elza Karlitka dziękujemyyyy...... Nela też wspomina Czarka :-D:-D:-D:-D

Tylko mi coś wypady nie służą - wiecie ja musze żyć z zegarkiem - nie zjadłam tak jak powinnam kilku posiłków, po powrocie zjadłam "swoją dozwoloną kanapkę" i podjadłam truskawek (nigdy nie było z nimi problemu) a tu cukier poszedł w kosmos :szok: i to tak całkowicie... do tej pory nie mogę go zbić :zawstydzona/y::-( dobrze że w poniedziałek idę do tej endokrynolog bo cos zaczyna się dziać niedobrego... rozumiem że nie zjadłam drugiego sniadanka i zupki o czasie - ale żeby aż tak :eek:

Madzieńka najlepszego dla P!!!!! Spełnienia marzeń!!!! bawcie się dobrze :tak:;-)

Mieliśmy iść oglądać mecz na starówkę - ale ma być taki tłum u szewca że zdecydowałam się nie pchać się żeby mi brzucha ktoś nie skosił... a że jeszcze ten cukier doszedł to już na pewno nie pójdziemy... :sorry:
Choć trochę mi szkoda bo myślę że może być fajna atmosfera... tyle ludzi przebranych, pomalowanych... no nic, kiedyś jeszcze uda się pójść....

Sunday my też już przygotowani :tak: dzieciaki się doczekać nie mogą... choć chyba i tak nie wiedzą za bardzo o co biega :-D:-D:-D Nela cały czas powtarza że tato będzie mecz grał (po motylkowych meczach) :-D:-D:-D:-D

Justyna zdrówka!!! oby leki nie były potrzebne!!!

Gon1a najlepszego dla Maciusia
- przez ten szpital jakoś wszystkie się skupiłyśmy na chorobie a nie urodzinkach :zawstydzona/y: całujemy za to go podwójnie!!!

Talia nadal ścisła dietka - tylko teraz bardziej wiedziałam na co mogłam sobie pozwolić - ale jak widać... zaawansowana ciąża to i zmiany w cukrach :angry:

Mam nadzieję że szybko mężastego postawią na nogi!!!! no i niech Gabi się wyciszy i wróci do siebie!!!!

Elza miłego spacerku i pysznych lodów!!! aj nawet mi nie mów - ależ bym loda zjadła takiego spod zamku... :tak:;-)

Misia współczuję niespania nocnego... oby dziś już było lepiej...

uciekam oglądać mecz....

my właśnie wrócilśmy z bardzo długiego spacerku.... mały przeszedł od nas całą drogę na piechotkę....całą starówkę, krakowskie przedmieście, plac litewski... ale teraz siedzi taki padniety... lody zaliczyliśmy na starówce.... i mały odpoczynek przy fontannie na litewskim.... teraz oglada bajki a ja mecz.... oczywiście z piwkiem w garści :-D:-D:-D

karlita właśnie zamówiłam Czarkowi tą hulajnogę co TY.... tylko ze spidermanem...
sunday fajnie chłopaki się zorganizowali oby ich deszcz nie przegonił....

jaki obstawiacie wynik?????

madziara oj nie dobrze z tym cukrem....fakt na mieście dużo biało-czerwonych ludzi i same rezerwacje w knajpkach....

kurcze przegapiłam bramkę.... Czarek zażyczył sobie kanapkę....

reklama
Do góry