Witam,
Natalka wstała dziś o 6.20
ja pół nocy spać nie mogłam...więc jak mama przyjechała to ja hop na godzinną drzemkę,bo bym nie wyrobiła...tym sposobem nie było szans na Bugi
potem zaliczyłyśmy plac zabaw z lodami...po powrocie zupka i o 15 Natalka usnęła:-)no i dobrze...z godzinkę może pospać, bo wieczorem byłaby niemożliwa
obiadek się gotuje więc korzystam z chwili wolnego
Któraś pytała o
kanapki zapiekane - my robimy tak jak normalne kanapki - tzn chlebek smaruję masełkiem, później zazwyczaj posypię dzieciakom dodatkowo bazylią albo innymi ziołami, na to szyneczka na to ser żółty... i do ciepłego piekarnika - jak się podpieką to z ketchupem dzieciaki zajadają ;-)
moje bardzo je lubią
ja też je lubię...mama nam też takie robiła
dziś coś podobnego zrobię....bo mam chleb,który nie koniecznie jest smaczny...posmaruję go oliwą, natrę czosnkiem,pomidorek,serek i prawie włoska kanapeczka będzie
Ledwo zdążyłam z pieczeniem jak mama zadzwoniła że przyjadą nas odwiedzić ;-) a ciut wcześniej siostra podjechała i zabrała mi Julka na chwilkę do nich... i takim sposobem - z rodzicami i siostrą zjedliśmy obiadek, później kawka, ciastka itd na tarasie bo słonko było... później siostra dołączyła bo przywiozła Jula... i tak do wieczorka się gościliśmy - dzięki temu czas szybciej nam upłynął...
ale fajny dzień mieliście
ja myślę podobnie...byle wszystkich meczy nie przegrali
ja z kolei straszyłam męża,że synek zrobi mu psikusa i postanowi wyjść na mecz otwarcia
ale na to się nie zanosi
Ja w pracy ale strasznie leniwa dziś i pozwoliłam sobie popisać do WAS, bo nawet na L4 w domu nie miałam czasu. Z tez siedział na zwolnieniu i wszystko kreci się wokół jego kolana. On praktycznie nie ma jak mi coś ppomóc więc wszystkie zakupy sprzątanie itd na moich barkach do tego praca.
Do tego moj Z taki zblazowany ze hej, nawet do rodziców nie chce jechać tylko samą mnie wysyła bo mu się z ludxmi spotykac nie chce
Lekarz ten od Madzienki zapowiedział ze potrzebna jest artroskopia i chyba go nie minie teraz jest walka o to żeby bylo to jak najszybciej i u dbrego lekarza.
Gabrysia jest straszna, no mówię Wam nie poznaję dziecka
bardzo zbuntowana i niegrzeczna, kary się jej daje to chwilowe otrzeźwienie jest ppotam znowu to samo.
Wczoraj zajechała do nas rodzina z Poznania więc dziś rano ja do pracy a oni tam się będą organizować. stasznie mi sie nie chciało dziś pracy przychodzić ale musiałam wiadomo.
Misia my się nie zabraliśmy jeszcze za nocne sikanie choć często gabi już ma suchą pieluchę. Wybudzasz natalcię w nocy, czy sika na śpocha?
oj,tak to już z facetami jest....wszystko spada na kobietę
ojej,współczuję tych problemów z kolanem,oby szybko odbył się ten zabieg
wysadzamy na śpiocha...tzn.mąż wysadza,bo ja bym jej nie podniosła...ale po tym szybko zapada w mocną drzemkę,więc generalnie się nie rozbudza
Norbert wstał jakieś pół godziny temu (pierwszy raz w życiu wstał po 8) .....
a Gabi jeszcze śpi
no to może w końcu Norb się namyślił na dłuższe spanie i da mamie też pospać;-)
Witam juz jest lePíej wczoraj go wysypalo wiec wirusowka z brzuszkiem teraz smacz.ie spi wczoraj w nocy nie chcial spac darl sie myslalam ze to brzuch a jak wyszlam na korytRz tto usmiech do pielegniarek i po placzu
justyna dziekujemy za zyczenia urodzinowe odd Ciebie aaa innym ciotkom za zyczenia zdrowka
maltanka mnie tez te flagi wkurzaja a majbardziej pokrowce na lusterka no coz to tylko biznes
super,że lepiej
wszystkiego najlepszego dla Maciusia z okazji 1 urodzin!!!!!!!
Misia i jak sa wyniki??????
tzn.są te co mogę i z netu wydrukować...a te co musze odebrać osobiście nie dojechały
oby były w poniedziałek
Witam,
Ja na szybko bo zaraz jedziemy. Michał jeszcze wczoraj gorączkował. Dzisiaj jak na razie jest ok. Na wszelki wypadek biorę apteczkę ze sobą.
Przepraszam że nie odniosę się do Was ale nie mam nastroju:-(
zdrówka dla Michałka
tulaski na zły nastrój
Dzień dobry, my nadal na działeczce.....pogoda dzisiaj mega dziwna...jak wyjdzie słoneczko to jest super ale jak schowa się to wieje chłodem....
udanego wypadu do bugi....
Jula od rana śpiewa P sto lat i przynosi mu małe stokrotki....więc mam nadzieję że dzisiaj oprócz P urodzin będziemy też świętowac sukces Polaków
sto lat dla Poby miał dziś podwójne świętowanie;-)no i udanego kibicowania
Właśnie wróciliśmy z M ze sklepu. Byliśmy w Pepco-zakupilam sobie spodnie,choć nie powiem,że jestem mega zadowolona,no ale jak baba to baba Maks wzbogacił się o kolejną zabawkę,ale dostał kaskę od babci więc nie było przeproś Teraz szykuje zaraz sie do obiadku tzn aby go zrobic
W sklepie nie było kosza, w ktorym by nie było chipsów czy piwka!!!!
ja też zakupiłam męzowi chipsy
ale bez piwka,bo w ciązy też nie pije
a hulajnogę taką wcześniej były po 170 zł :-) teraz jakaś promocja ;-) jest bardzo fajna i jak na tą cenę bardzo solidnie wykonana :-)
HULAJNOGA MINI trzykolowa SKRETNA Koła świecące (2404611740) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zobacz załącznik 472763
Norb śpi, Gabi zajada zupę i
czekamy na mandziulę z Mikołajem :-)
fajna hulajnoga
no i udanego spotkania