reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Cześć wszystkim
Ja w pracy ale strasznie leniwa dziś i pozwoliłam sobie popisać do WAS, bo nawet na L4 w domu nie miałam czasu. Z tez siedział na zwolnieniu i wszystko kreci się wokół jego kolana. On praktycznie nie ma jak mi coś ppomóc więc wszystkie zakupy sprzątanie itd na moich barkach do tego praca.:crazy: Do tego moj Z taki zblazowany ze hej, nawet do rodziców nie chce jechać tylko samą mnie wysyła bo mu się z ludxmi spotykac nie chce:szok:
Lekarz ten od Madzienki zapowiedział ze potrzebna jest artroskopia i chyba go nie minie teraz jest walka o to żeby bylo to jak najszybciej i u dbrego lekarza.
Gabrysia jest straszna, no mówię Wam nie poznaję dziecka:szok: bardzo zbuntowana i niegrzeczna, kary się jej daje to chwilowe otrzeźwienie jest ppotam znowu to samo.
Wczoraj zajechała do nas rodzina z Poznania więc dziś rano ja do pracy a oni tam się będą organizować. stasznie mi sie nie chciało dziś pracy przychodzić ale musiałam wiadomo.

Madziarka
świetnie ze twoje dzieciaki mimo tego ze lato za chwilkę to apetyt mają swietny, a ty też już wszystko konsumujesz?

Maltanka
ja wole jak ludzie się cieszą z polskości nawet przy takich okolicznościach, zresztą za granicą to wszyscy bardzo nam zazdroszą że mamy taką imprezę więc my chyba powinniś też to docenić, a Tobie zazdroszę zapału do przetworów

Karlita swietny prezent macie dla Gabi , Norbert bedzie specjalistą i w rowerku i w hulajnodze do 2 lat:happy:

Sunday takie truskawki to koniecznie coś musisz wykombinować z nich, ja zrobiłam tiramisu truskawkowe, bardzo dobre!!! Zdrówka!

Madziennka
super że pogoda się kalruje a odpoczywacie dziś tez na wyjeżdzie?

Gon
aj niefortunnie z tym wirusem, ale w szpitalu będziecie szybciutko do zrowia wracać, trzymaj się

Misia
my się nie zabraliśmy jeszcze za nocne sikanie choć często gabi już ma suchą pieluchę. Wybudzasz natalcię w nocy, czy sika na śpocha?

Justyna, Atali przesyłam szybciutko zdrówka!!!
Konczę bo ma pracę a tak mi się nie chce

reklama
JESTEM W WIELKIM SZOKU
Norbert wstał jakieś pół godziny temu (pierwszy raz w życiu wstał po 8) ..... :szok::szok: a Gabi jeszcze śpi :-D

i tym sposobem wszystkie moje dzisiejsze plany się zmieniają tz Bugi też pasuje mi rano tz koło 11stej ;-)bo pewnie koło 13stej Norb pójdzie na drzemkę :-D:-D no nie dadzą nic matce zaplanować ..... :sorry:

KTO JESZCZE CHĘTNY DO BUGI ?????????????? jak pewnie będę koło 11stej
ciekawe czy dzisiaj dużo dzieci będzie

jak miło wstać rano bez żadnego pospiechu, planów....dzień lenistwa...super....cały dzień poświęcam dzisiaj dziecku....

madzienka, justynka wczoraj zaryzykowałam i na procesję i mszę (bo u nas jest na zewnątrz) ubrałam się w sukienkę i cienki sweterek...i nie wziełam parasolki zaufałam pogodynce madzienki:-D:-D:-D

justynka i jak Michałek nadal gorączkuje????
gon1a zdrówka życzę, obyście szybko wyszli ze szpitala...
atali zdrówka życzę....trzeba było się tak nie przytulać do męża :-);-)
ale Wy się macie z tymi chorobami....masakra jakaś....a kysz choróbska...
Moniczka niestety J nie ma długiego weekendu....tylko wczorajaszy dzień a teraz do roboty....:-:)-:)-(
maltanka umowna znaleziona....właśnie J poszedł na komisariat....
a jeśli chodzi o flagi to zgadzam się z Tobą.... ja wracalismy ze wsi to co drugi samochód miał flagi i to 2....

karlita koło 11 bugi ja się piszę...
brawa dla Gabi....jaką hulajnogę jej kupiliście????

madzienka wiem że się powtarzam ale Ty masz dobrze z tą działeczką....
misia super że kolejna nocka sucha....gratuluje Natalce zuch dziewczynka

Witam juz jest lePíej wczoraj go wysypalo wiec wirusowka z brzuszkiem teraz smacz.ie spi wczoraj w nocy nie chcial spac darl sie myslalam ze to brzuch a jak wyszlam na korytRz tto usmiech do pielegniarek i po placzu
justyna dziekujemy za zyczenia urodzinowe odd Ciebie aaa innym ciotkom za zyczenia zdrowka
maltanka mnie tez te flagi wkurzaja a majbardziej pokrowce na lusterka no coz to tylko biznes

Witajcie witajcie... ojj za dużo za dużo truskawek!!! :eek::eek:

Teraz siedzę i popijam kawkę po ciężkiem nocce:crazy: Maksio zajada kanapeczki z nutellą i popija mleczkiem.

misia z paróweczkami nie robię nic wymyślonego. Obwijam ciastem, smaruje jajkiem i sypie ziołami i piekę. Jeszcze mi ciasta zostało to zrobiłam "sakiewki" z mozzarella!:tak:

mandziula super,ze moglas sie w końcu wyspać.

Madziara ekstra dzionek za Wami!!! Super tak rodzinnie, a Ty sama cały obiadek pichciłaś dla gromadki?

talia zdróweczka dla Z! I co sama jedziesz do rodziców?
Tiramisu z truskawkami?mmm ojjj chyba poszukam przepisu:zawstydzona/y:

karlita hehe Norb dzisiaj szybko się wyspał ;-)

Eliza witaj w wolny dzionek!!! ;-);-)

gon1a super wieści od Was, kiedy do domku???

Gon1a o jej ale Wam sie pierwszy roczek trafił w szpitalu:zawstydzona/y:zdrowka podsylam;-)
Ogromny Całus dla Maciusia z Okzaji 1.Urodzin!!!!!!!!!!!!(gdzie Twoje suwaczki????):-)
Maltanka mi te flagi sa jakos obojetne ale dalas mi do myslenia i fakt jak jest swieto flagi to tylko w niektorych domach flaga a teraz wielcy patrioci a ciekawa jestem co sie dzisiaj wydarzy wieczorem jeszcze moze sie okazac ze szybciej beda je sciagac jak zakladali:-D:-D:-Dale nie zeby nie bylo wierze w Naszych:-)
Misia i jak sa wyniki??????
Mandziula tak mi sie podoba jak pisze ze idziesz w pole:-Ddobrze ze pogoda dopisala.......
A co tak Kola nie spal moze jakies sny.....
Madzienka a dzisiaj jakie plany nie zostaliscie na dzialeczce??????
Elza dobrez ze znalezliscie ta dokumentacje.......milego dnia z dzieckiem:-)
Sunday dobrze ze juz z Twoim okiem ok.......
Talia o kurcze ale Ci sie wszystko zwalilo na Ciebie:zawstydzona/y:zdrowka dla Z i cierpliwosci do Gabi......
Justyna jak Michalek????jedziecie dzisiaj do Włodawy????
Karlita ja sie wstepnie szykowalam ale jakos zaczelam sprzatanie rano zanim sniadanie wiec wezme moich chlopakow i pojdziemy na spacerek bo slonko wyszlo a o 11-12 B idzie spac...takze milej zabawy.....

A my wkoncu zostalismy mialam w planie jechac dzisiaj z bratem kt jutro wraca ale zrezygnowalam bo moi rodzice wracaja dopiero poznym wieczorem a w sumie bez nich tam siedziec i jutro sie zebrac to mi sie nie chce.....

Lece sie ogarnac i za jakisz czas biore dzieciaki i idziemy na rowerkowy spacerek a B na drzemke na dworze.......wkoncu jest slonko odrazu chce sie zyc:-)

Witam,

Ja na szybko bo zaraz jedziemy. Michał jeszcze wczoraj gorączkował. Dzisiaj jak na razie jest ok. Na wszelki wypadek biorę apteczkę ze sobą.

Przepraszam że nie odniosę się do Was ale nie mam nastroju:-(

Dzień dobry, my nadal na działeczce.....pogoda dzisiaj mega dziwna...jak wyjdzie słoneczko to jest super ale jak schowa się to wieje chłodem....

udanego wypadu do bugi....

Jula od rana śpiewa P sto lat i przynosi mu małe stokrotki....więc mam nadzieję że dzisiaj oprócz P urodzin będziemy też świętowac sukces Polaków;)

Madziarka s
uper dzionek za wami i czytam że ciekawy przed Wami....gdzie oglądacie mecz??

Mandziula skąd ja to znam...Jula od Madzi nigdy nie chce wyjśc a Juleczek zawsze zaprasza na nocowanie:-Dale co się dziwić, dzieciaki mają tam raj...zresztą dorośli też...;-)a Ty Kochana nie przemeczaj się w tym polu....

Sunday współczuje kiepskiej nocki...

Marzenka dalej działkujemy...

Elza rozumiem że nie zawiodłas sie na mojej pogodynce:-D
super że umowa znaleziona...

Karlita ale dali Ci pospać...i pokrzyżowali plany....słodkie bobasy...jak humorek...??

Talia wytrwałości

Antuanet, Sienio gdzie jestescie??

Justyna udanego weekendu i poprawy humorku!!!

miłego dnia i super spotkanka...

Ostatnia edycja:
marz dzieki za zyczonka suwaczek hmm... Nie wiem pisze z tel
mam nadzieje ze nas wypuszcza niedligo oby badania tylko byly ok
dziewczyny milej zabawy w bugi
Elza kotki juz widza jest 1kptla najladniejsza z calej 4 mam nadzieje ze tesciowa sie nie rozmysli bo juz tato marudzi ze ich duzo

reklama
Madzienka Najlepsze życzenia dla mężowego!!!!!!!

gon1a Buziaczki dla Maciusia na pierwsze urodzinki!!!!

My do Bugi nie dotarliśmy,ale to przeze mnie bo zagadałam się z koleżanka na FB i czas mi uciekł a ja jeszcze byłam przez prysznicem :zawstydzona/y: buu:-(
Właśnie wróciliśmy z M ze sklepu. Byliśmy w Pepco-zakupilam sobie spodnie,choć nie powiem,że jestem mega zadowolona,no ale jak baba to baba :zawstydzona/y: Maks wzbogacił się o kolejną zabawkę,ale dostał kaskę od babci więc nie było przeproś:confused2: Teraz szykuje zaraz sie do obiadku tzn aby go zrobic :tak:
W sklepie nie było kosza, w ktorym by nie było chipsów czy piwka!!!! :-D:-D:-D

Do góry