reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie

Ja już w domu.
:-)A praca wiadomo wszystko nowe, ale podoba mi się:-) Wszyscy mili i pomocni, szefostwo w porządku:tak: także mam nadzieję, że szybko się wciągnę, bo praca przyjemna i zagrzeję tam miejsce na dłużej.:tak: oj mam nadzieję, że jakoś się uda

madzienka dzięki za podrzucenie papierków;-)

madziara
pisz jak wizyta?

sunday a wam udało się dostać do lekarza? doczytałam, zdrówka

madzienka na razie dostałam do końca listopada:tak:

ananconda a no nie chodzi Hubert u babci, ale i tak przedszkole tylko do środy czynne

gon1a w ogóle służba zdrowia polska jest coś nie teges:wściekła/y:

anetka super, że telewizor się udało kupić, oj nam też by się przydał nowy

karlita oj a gdzie twoja wena, ta pogoda chyba tak działa

justyna ja tam bym olała tą wariatkę, niech się drze jak jej to przjemność sprawia, mało tego sama pewnie zaczęłabym się tłuc w kaloryfer na złość, przecież nie urządzacie tam dyskotek :shocked2:

reklama
witam po kilku dniowej przerwie ale jakoś tak ostatnio żyłam na wysokich obrotach... w sobotę byliśmy na wsi, wieczorem spotkanie z siostrami bo przyjechała ta najstarsza która mieszka z Żyrardowie....w niedziele mieliśmy obiad urodzinowy Czarka cz. 2 tym razem przyjechała wieś... potem z Czarkiem poszliśmy na wesołe miasteczko tam koło zamku... tak się wyszalał jak nigdy....
w poniedziałek mieliśmy pojechać z przedszkolem nad zalew na DD ale pogoda do bani więc przełożyliśmy imprezę na przyszły tydzień... więc trzeba było coś szybko zorganizować dzieciom w przedszkolu... a dzisiaj mieliśmy Dzień Mamy i Taty....wyszło całkiem nieźle...ale jestem padnięta na maksa....

a co tam u was...????
spadam poczytać....

my zaliczyłyśmy kaloszowo-parasolkowy spacerek po kałużach...tak niewiele trzeba żeby sprawić radość dziecku...
zjadłyśmy botwinkę i odpoczywamy...
ale prasowanie na mnie czeka:baffled:
chce mi ktoś pomóc???

zaplanowałam sobie na jutro urlop i sama nie wiem co robić...iść do pracy czy nie???:blink:
bo jak będzie tak jak dzisiaj to pewnie i tak nigdzie nie ruszę się:dry:

justyna ja tam bym olała tą wariatkę, niech się drze jak jej to przjemność sprawia, mało tego sama pewnie zaczęłabym się tłuc w kaloryfer na złość, przecież nie urządzacie tam dyskotek :shocked2:

ja zrobiłabym podobnie...wolność Tomku w swoim domku...i miedzy 6 a 22 niechby mnie pocałowała w cztery litery....
a kaloryfer użyłabym podobnie...
więc Justyna bez skrupułów szalej ile się da

Maltanka super że zadowolona jestes z pierwszego dnia stażu...oby było tak dalej...i trzymamy kciuki za pozostanie w tym wydziale...

Elza witaj...byłaś już z Czarusiem na konsultacji??

miłego popołudnia

karlita kurczaczek pierwsza klasa....i jak szyjesz już drugiego dla Gabi????
jeśli nie bede musiała iść do pracy (trzymajcie kciuki oby tak było) to na bugi jestem chętna...
sunday jak tam oczka wasze???? infekcja zagojona????o już doczytałam... znowu L4 i bardzo dobrze.... trzymaj się kochana... superowe zdjęcie z Sandomisiem...
justynka na wizycie u hematologa nie byłam, załatwiłam to zaocznie przez znajomą... pokazała lekarzowi wyniki a on powiedział że to nic poważnego... trzeba tylko za jakiś czas zrobić ponownie badanie jak poziom płytek będzie spadał to wtedy zaczniemy się martwić, ponoć jest to często spotykane u dzieci...
fajnie że miałaś udany weekend.... zdjęcia Michasia superowe...
maltanka kciuki trzymam żeby w pracy było ok....a zdradzisz co to za praca?????
misia brawa dla Natalki za bezpieluchowe nocki....mi została ostatnia i też powiedziałam że koniec więcej nie kupię....
mirosia wszystkiego naj....dla księzniczki za I miesiąc
madziara jak tam u gina????? wszystko w porządku....?????
do wakacji jeszcze 3 tygodnie.... no bo jeszcze jutro i długi weekend... tak więc już wyluzowałam...
anetka i jak się oglada w nowym telewizorze????
fogia nie martw się... jakos się ułoży....tulaski
madzienka jutro ponoć ma nadal padać... więc może szkoda dnia na urlop....

Jakiś czas temu wróciliśmy z przedszkolnego dnia rodzinny. Oczywiście popłakałam się jak nutria, aż mi głupio było. Tylko niestety zdjęcia mam słabe bo opcje mi się w aparacie poprzestawiały i ostrość jest fatalna.

Fogia chewal sie kotkami :-)
najpierw pochwalę się czym innym :-) gdzie indziej

Elza najważniejsze że nic poważnego nie dzieje się z czarusiem...trzymamy kciuki za wolny piątek....

właśnie obejrzałam pogodę i chyba jutro jednak wybiorę się do pracy...bo ma padać...

Sunday jak Wasze oczka po kropelkach??

Fogia takie twoje prawo....:tak:hormonki szaleją??ja bez ciąży dmuchałam w oczy:-D

Ostatnia edycja:
My już wymoczeni i przemoczeni. Jak wyszliśmy z basenu to nie padało wiec podreptaliśmy do Lidla, ale później już zaczęło padać a ja bez biletu to z buta do domu. Mały nie chciał siedzieć pod folią więc mokry był:no:
No i na czwartek zostajemy to muszę jutro zrobić zakupy na czwartkowy obiad:tak:

Maltanka super że jesteś zadowolona z pierwszego dnia. Życzę Ci z całego serca abyś już tam została:tak:

Madzienka
podobno jutro ma być lepiej niż dzisiaj, ale czy tak będzie na 100% to się jutro okaże;-), a co twoja pogodynka mówi??

Eliza o super wieści od lekarza:tak: i trzymam kciuki za piątek!!!, a weekend miałaś zabiegany ale fajny:-)

Fogia super że dzień rodziny udany:-)

Sunday no właśnie i jak Wasze oczka?

Lecę szykować zbója do mycia i do snu, jestem już padnięta, a J wróci pewnie jak zwykle o 22:-(

Dziewczynki, wpadnę za chwilę jak Tymka uśpię, a dzisiaj mi się Bugi śniło:-D Chyba Karlita w moich snach czyta :-D:-D

Tylko ok 13 to ja się bee zbierać z Bugi... Może dacie radę wczesniej??? Ja jestem baaardzo chętna, o ile mi się dzieciaki nie rozchorują, bo J chory, noszzzzz, miesiąc spokoju z chorobami był.....

reklama
witam i ja

maltanka super że zadowolona jestes z pierwszego dnia stażu... trzymam kciuki za pomyślny dla ciebei rozwój sytuacji:tak::tak:
fogia super ze dzień rodziny udany:tak::tak: czekamy na fotki...
gon1a zdrówka dla Maciusia:tak::tak:
madzienka oj Koluch tez uwielbia takie spacerki, wczoraj z braku kaloszy zmczył 3 pary adidasów:sorry2::sorry2: chyba musze w klaoszki zainwestować:-D:-D fajny dzień miałyście...
karlita mocno przytulam na poprawę humorku....
co do piątku to ja po 13 chetna, a może jak pogda dopisze to spacerek w parku ludowym na plac zabaw???
madziara jak po wizycie???
justyna myślałam sobie o was jak zaczeło padać.... mieliscie przygodę

my tez pomoczeni, trochę sie rozleniwiłam i cięzko mi było dziś z Klouchem... oj trzeba sie ruszać
pooda mnie trochę już dobija... kiedy bedzie słoneczko???? ciekawe jak jutro bedzie, dzis przez ten deszcz siedziałam w domku bo mieliśmy w pole jechać i odkładaliśmy wyjazd co chwilkę... teraz wykąpana z herbatką w kubasku.... trzeba się wziać do roboty:-D:-D:-D

Do góry