maltanka
Fanka BB :)
Witajcie
Ja już w domu.:-)A praca wiadomo wszystko nowe, ale podoba mi się:-) Wszyscy mili i pomocni, szefostwo w porządku także mam nadzieję, że szybko się wciągnę, bo praca przyjemna i zagrzeję tam miejsce na dłużej. oj mam nadzieję, że jakoś się uda
madzienka dzięki za podrzucenie papierków;-)
madziara pisz jak wizyta?
sunday a wam udało się dostać do lekarza? doczytałam, zdrówka
madzienka na razie dostałam do końca listopada
ananconda a no nie chodzi Hubert u babci, ale i tak przedszkole tylko do środy czynne
gon1a w ogóle służba zdrowia polska jest coś nie teges
anetka super, że telewizor się udało kupić, oj nam też by się przydał nowy
karlita oj a gdzie twoja wena, ta pogoda chyba tak działa
justyna ja tam bym olała tą wariatkę, niech się drze jak jej to przjemność sprawia, mało tego sama pewnie zaczęłabym się tłuc w kaloryfer na złość, przecież nie urządzacie tam dyskotek
Ja już w domu.:-)A praca wiadomo wszystko nowe, ale podoba mi się:-) Wszyscy mili i pomocni, szefostwo w porządku także mam nadzieję, że szybko się wciągnę, bo praca przyjemna i zagrzeję tam miejsce na dłużej. oj mam nadzieję, że jakoś się uda
madzienka dzięki za podrzucenie papierków;-)
madziara pisz jak wizyta?
sunday a wam udało się dostać do lekarza? doczytałam, zdrówka
madzienka na razie dostałam do końca listopada
ananconda a no nie chodzi Hubert u babci, ale i tak przedszkole tylko do środy czynne
gon1a w ogóle służba zdrowia polska jest coś nie teges
anetka super, że telewizor się udało kupić, oj nam też by się przydał nowy
karlita oj a gdzie twoja wena, ta pogoda chyba tak działa
justyna ja tam bym olała tą wariatkę, niech się drze jak jej to przjemność sprawia, mało tego sama pewnie zaczęłabym się tłuc w kaloryfer na złość, przecież nie urządzacie tam dyskotek