reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam :-):-):-)
Ale pogoda do d... a we Włoszech upały :cool::cool::cool::cool: oj nie dane mi jest tutaj nacieszyć się piękną pogodą :no::no::no:
Teściowa jednak się pomyliła i odbiór wyników ma w środę za tydzień i wtedy doktor powie kiedy na operację :tak::tak::tak:
A my z Mają dzisiaj ostatnie lapisowanie ząbków mamy ale to dopiero po kolacji żeby nie trzeba było już nic jeść :tak:
No i dzisiaj zamierzam podpisać umowę w przedszkolu na nowy rok szkolny :tak::tak::tak::tak:
Maltanka oj to wczoraj jeszcze nie pracowałaś :-D:-D;-);-) to trzymam kciuki za dzisiaj :tak::tak: i Hubercik znowu do przedszkola nie chodzi :baffled::baffled::baffled:
Sunday dobrze że idziecie dzisiaj do lekarza bo z oczami nie ma żartów :-:)-:)-( oby zwykłe kropelki dały radę :tak::tak:
Madziarka kciuki zaciśnięte ale ja myślę że lekarz i tak cię pochwali bo jesteś super zdyscyplinowaną pacjentką :tak::tak::tak: ja to Cię podziwiam za taki reżim żywieniowy :tak::tak::tak:
Misia jej ale ten czas leci :szok::szok: ty tylko patrzeć jak będziesz rodzić :szok::szok:
Justyna ładnie ci Michałek śpi w dzień, ja pamiętam moja Maja też miała takie długie drzemki :tak::tak::tak: Nie wyobrażam sobie tak jak u Karoliny że Norbi śpi po 20 min :szok::szok:
Marz oj oby B odzwyczaił się takiego mamusinowego przytulania bo ciężko będzie na jesień :-:)-:)-(

reklama
Witajcie. Ja dzisiaj mam opiekę,ale zobaczymy co nam lekarz powie,bo może zmieni sie ona na L4. Ja wstałam z zaklejonym okiem. Maksio nie,ale za to w drugim tez mu już ropa wychodzi:baffled: A jeszcze W pisze mi mesa że Maks dzisiaj spał z otwartym oczkiem...:confused: jak to możliwe????:baffled::no:

Madziara to trzymamy kciuki!!!!

anaconda to kiedy od nas wyjezdzasz?

Madzieńka Sunday Anaconda dzięki.... ;-)

Madzia to mówisz że mamę podsyłać... zaraz będę do nich dzwonić ;-) dzięki za info...

Anaconda no właśnie - kiedy masz zamiar nas opuszczać? :-( smutno będzie bez ciebie...

Sunday oj niedobrze - idźcie do lekarza, może coś szybko poradzi na ropiejące oczka...

Anaconda no co ty... niestety ostatnio nie mam aż tak silnej woli na reżim i ciągle coś podjadam niedozwolonego... a później zastanawiam się - czemu cukry skaczą? czy to przez moje zachcianki czy przez chleb i porę :-D:-D:-D:-D:-D

witam
ja tylko sie witam jestem dzis jak sunday na opiece bo MAcius mi goraczkuje od wczorajszego popołudnia
wkurzyłam sie dzis na maksa maz pojechał nas zarejestrowac do lekarza a rejestratorka rozkłada rece i mówi ze nie ma lekarz odesłac nie moze ale tez nie wie do kogo moze zapiac takie małe dziecka(tzn do nikogo bo co mi po takim lekarzu):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: skarga juz do womp-u wysłana i zamierzam do kriera napisac, a co, chjolera wojeówdzka przychodnia skoro maja lekarza rodzinnego i swiadca takie usługi to skandal zeby pediatry nie było
mały marudny lece pospał 20 min:zawstydzona/y::-:)wściekła/y:

Witajcie.

Ale brzydka pogoda za oknem, a ja muszę wyjść po zakupy z Olą, bo nie mamy nic na obiad oprócz zupki. A chcę zrobić jakieś pulpety w sosie.

Wczoraj Paweł pojechał sam obejrzeć telewizory i wrócił z nowym, tylko bał się że mi się nie spodoba, ale mi tam obojętne, obym tylko mogła oglądać programy to już jest dobrze.

W niedzielę byliśmy z Olą na wesołym miasteczku w Galerii Olimp, tak jej się spodobało że nie chciała stamtąd wychodzić, siłą trzeba ją było zabierać. Ale za to jak padła wieczorem na spanie to wstała o 9 w poniedziałek, a ja miałam niecałą godzinę do 10 żeby zrobić badania. Przy okazji poszłam na kontrolę do lekarza, i dostałam jeszcze jeden antybiotyk, bo Duomox nie zadziałał a poza tym powiedział że zatoki ciężko wyleczyć.

gon1a zdrówka dla Maciusia, u nas w przychodni jest dwoje pediatrów, i czasami też się zdarzy że nie ma żadnego, bo np jeden na wolnym a druga na jednej zmianie, to wtedy idziemy do rodzinnego ogólnego, super zdjęcia z przedstawienia i wesołego, ale Ci dzieci wyrosły

sunday o której idziecie do lekarza? daj znać co Wam powiedział, i oby Wam pomógł, ślicznie wyglądasz na tym zdjęciu z misiem

anaconda kiedy Ty nas opuszczasz??? mam nadzieję że zdążymy zorganizować jakieś spotkanie przed wyjazdem

Madziara oczywiście trzymam kciuki za wizytę, na pewno lekarz będzie zadowolony ze swojej pacjentki, na FB polubiłam, a szanse zawsze są

misia ja też musiałam zrobić badania wcześniej bo w długi weekend jest u nas zamknięte laboratorium, i też mam wizytę we wtorek

maltanka trzymam kciuki za dzisiejszy dzień w pracy, daj znać jak Ci poszło

mirosia super że z bioderkami wszystko w porządku, a z chłopami tak już jest, nie masz się czym przejmować, chociaż wiem że to łatwo powiedzieć, mojemu Pawłowi to żeby wysiąść z samochodu z Olą i resztą rzeczy to sztab ludzi potrzebny

Motylla ja się zastanawiam jak to będzie u mnie z dwójką dzieciaczków, przyznam szczerze że mam stresa

Justyna super że weekend miałaś udany, fotki super, za miesiąc Ola dwa latka, a za dwa miesiące siostrzyczka

marz to Bartuś sam zrezygnował ze smoczka? to dobrze

Madzienka dzisiaj też spacerowałyście z Julką po kałużach?

mandziula super że grill się udał

karlita jak po komunii?? ja też używam tego Garniera w kulce, i jak dla mnie jest dobry

Kiedy przestanie ten deszczyk padać?????

hej dziewczynki
nie mam ostatnio weny na pisanie

Madziarka trzymam mocno kciuki za wizytę super że hemoglobinna lepiej
Norbus ok w sumie juz od niedzieli nie ma kataru szybko minął po zaaplikowaniu nalewki czosnkowej :-)

misia
i ja ostatnio nie mam dnia bez truskawek a truskawki sa bardzo zdrowe!!! BARDZO!! mają mega dużo witamin w tym żelazo!! a mają go więcej niż cytrusy także sa idealne dla brzuchatek :-)

mirosia oj Ci faceci czasami nic tylko udusić ;-) całuski dla Marzenki z okazji pierwszego miesiaca ale ten czas leci :sorry2:

maltanka trzymam kciukasy i czekamy na dobre wieści ;-)
szarlotka kusząca ;-)

Marz dzieciaki mają jakies takie skoki cycusiowe ;-) a i pogoda jest dobijająca :-)

Madzieńka byłam byłam ale wczoraj jakoś tak nie czułam zmęczenia ... ale chyba za dużo spraw miałam w głowie ... po ćwiczeniach spacerkiem wróciłam do domu ... o 23 ;-)

Sunday słodkie zdjęcie z misiem :-) moze Maks spał z uchylonym okiem ;-) Norb tak czasem miał jak był niemowlakiem tak jakby podglądał co się dzieje hehehe ;-)

Gon1a zdroweczka i słuszna decyzja z ta skargą!!!!!!!

Marz tak to ta sukienka ;-) normalnie chińszczyzna noooooo ..... ale ładna fakt ...

Justynka super ze weekend sie udał :-) fajne zdjęcia :-) jak brzuszek Michałka ???
na komunii bardzo fajnie wrócilismy dopiero wieczorkiem do domu :-)

Motylla doskonale Cie rozumiem też na rzęsach chodzę ....

anetka super że Oli sie tak spodobało na wesołym miasteczku :-)
oj zatoki sa przechlapane nie da się ich wyleczyć .... ja od 10 lat już sie borykam i jesienią i wiosną mam problem ....

POGODA MNIE DOBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Norbert mega marudny nawet sprawdzałam czy mu piątki nie idą bo budzi się w nocy, gryzie palce, ślini się ... ale dziąsła ok może coś sie dopiero zaczyna w środku wychodzić ... No i jak tu na spacer wyjść ??? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeszcze kaloszę muszę młodemu kupić bo te co ma to chyba już małe ;-)

A ja smaże naleśniki, Maksio sobie zażyczył i zjadl jednego i koniec :baffled:
Dzisiaj zadzwoniłam do przychodni podpytać do której lekarz przyjmuje a tu się okazało że jest jeden numerek wolny :tak: więc idziemy na 12. Ja mam czerwone jedno oko, a Maks nie,ale kurde co jakis czas z obu oczek ma wydzieline. :baffled:

gon1a zdrówka dla Maciusia! :-)

aneta super,ze wesołe miasteczko sposobało się Oleńce. Oby nowy nabytek dobrze się sprawdzał :tak:

karlita oby nic nie rozkładało Norba! tulaski na nastroje :-) oby szybko się sprawy poukładały:tak::tak::tak:

sunday nie raczej Go nic nie rozbiera :baffled: tylko mogły mu piątki zacząć wychodzić a On ma przerypane z tymi zębami ...
powodzenia na wizycie dobrze że jeszcze było miejsce :-)

reklama
hej dziewczynki

jestem z Wami codziennie, czytam ale jakoś nie mam sił na pisanie, może i dlatego że za bardzo nie mam o czym.Jakieś doły łapię, myślę o tej mojej sytuacji, o naszej rodzinie, o moim małżeństwie i tylko wyć się chce. Dziś u Filipka w przedszkolu dzień rodziny, przykro mu że tato nie będzie w nim uczestniczył.

Fogia a jak się czujesz?? już przeszły dolegliwości pierwszego trymestru???
wiesz, że dopiero Ty mi uświadomiłaś, że owszem, nie mam już mdłości. Jakoś mi umknęło. :dry:
Marz chyba ty mnie pytałaś co się dzieje z chłopcami jak mam studia. Najczęściej zostają w domu z nianią, sporadycznie przyjeżdża do nich mój tato.

Do góry